De rits

()

Wekelijks wil ik wat sportieve acties ondernemen. Als je de 30+ leeftijd bereikt hebt, is het nog met wat spieroefeningen de spanning op de spieren te houden. Sinds een paar maanden was ik weer single, nadat mijn vriendin me als grof vuil buiten had geparkeerd. Geen spijt, want de spanning was er al een tijdje af en een stevige neukpartij kon ik me niet meer herinneren. Steeds waren er smoesjes als.

“Moet morgen vroeg weg. Heb weer eens hoofdpijn.” Enzovoort.

Masturberen was meestal de oplossing en met wat vriendinnen chatten en rommelen om toch wat seksgenot te hebben.

Eerst ging ik hardlopen, maar af en toe een paar zwembaantjes trekken vond ik ook heerlijk.

Op een avond, een andere dan gebruikelijk, zag ik een buurtgenootje in het zwembad. Ze was me sinds een maandje opgevallen. Een jaar of 25, slank, maar wel goed gevuld met een lekker kontje en twee volle tieten. Een lekker bruin kopje met groene (katte) ogen. Ik kende haar niet bij naam, maar onze ogen hadden wel elkaar al een paar maal gekruist. Het contact was daarbij een knipoog naar elkaar beperkt gebleven. Een kerel had ik niet gezien in haar omgeving. Ik zag dat ze met een paar vriendinnen was en gezellig in het zwembad rondzwom en af en toe ook (met gespreide benen) van de glijbaan afgleed. Snel hadden we elkaar ontdekt en begroet. In haar bikini zag ze er nog aantrekkelijker uit dan op straat. Ook met haar blik naar mij gaf ze aan dat ze me niet de lelijkste kerel vond. Ik stelde me voor en zij gaf aan dat ze Emma heette. Ik trok die avond min of meer in de nabijheid van Emma en haar vriendinnen op.

Op een moment werd via de omroepinstallatie van het zwembad een van haar vriendinnen opgeroepen. Het bleek dat haar schoonvader met spoed in het ziekenhuis was opgenomen en dat ze onmiddellijk moest vertrekken. De twee andere vriendinnen die bij haar in de buurt woonden gingen gelijk met haar mee. Na even met Emma afgestemd te hebben, gaf ik aan dat Emma wel door mij naar huis gebracht zou worden. Ik was wel zonder auto naar het zwembad gegaan, maar een wandeling van ongeveer een kwartier vond ik, en gelukkig Emma ook niet, geen bezwaar.

Geschrokken van dat nare bericht, probeerden we nog even te ontspannen in het bad. Na een half uurtje vonden we het genoeg en kleedden we ons om.

Buiten stond ik op haar te wachten. Ik verheugde me op een gezellige avondwandeling door het bos met deze aantrekkelijke een jonge meid. Na vijf minuten kwam ze er aan lopen: vrolijk en stralend. We liepen gezellig keuvelend richting het bos. Ze vertelde dat haar relatie me haar vriend ook een paar maanden geleden gebroken was en ze toen met spoed als noodoplossing een kamer bij een collega van haar werk had gehuurd. Die rust beviel haar wel, al nu mistte wel gezelligheid en de warmte met een partner. Ook vertelde ze dat ze wandelen door het bos wel leuk vond, maar ’s avond ook spannend. Ze was een beetje bang in het donker. Ik bood haar mijn arm aan die ze onmiddellijk vastpakte en om haar lijf legde. Ik voelde gelijk de prikkels door mijn lijf gieren. Op een gegeven moment voelde ik een aandrang om te plassen en vroeg Emma of ik even een boom met een stevige straal mocht bewateren. Uiteraard had ze geen bezwaar en maakte een paar stappen achteruit toen ik de eerste boom in de buurt voor dat spuitwerk had uitgekozen.

Door de prikkels en het gevoel dat er vanavond wat stond te gebeuren, was mijn piemel dikker dan normaal. Mijn plas was snel geklaard, met moeite stopte ik mijn gezwollen pik weer in mijn broek.

Echter, wat ik ook probeerde. Ik kreeg de rits niet dicht. Hoe ik ook rukte, het lukte niet. Emma vroeg snel wat er aan de hand was en ik vertelde haar met een lach het probleem. Verrast was ik toen ze aanbood om te helpen. Ik draaide me met geopende gulp naar haar toe en zij zakte door haar knieën. Ze pakte de rits vast en begon ook voorzichtig aan de rits te rukken. Daarbij raakte ze ook mijn piemel een paar keer aan en de reactie was niet van de lucht. Hij zwol nog verder.

Emma merkte ook dat de spanning in die broek toenam en maakte daarover een prikkelde opmerking.

“Ik denk dat eerst die spanning moet afnemen, voordat die rits dicht kan”.

Uiteraard bevestigde ik dat standpunt, waarop ze gelijk mijn broek, met mijn slip, naar beneden trok. Zonder een aarzeling pakte ze mijn lul in haar mond en begon me heerlijk te pijpen. Zelden stond mijn piemel op zo’n korte termijn op volle sterkte. Door de verrassende omstandigheid met een aantrekkelijke meid, maar ook door uitstekende pijptechniek.

Ik merkte dat zij het ook heerlijk vond, want ze kreunde terwijl ze de lul in het uit haar mond schoof. Binnen enkele minuten voelde ik het hoogtepunt naderen en waarschuwde Emma daarvoor. Zij pijpte stevig door en toen mijn zaad naar boven borrelde, nee spoot, slikte ze alles gulzig en volledig door.

Heerlijk was het en ik dankte haar voor haar hulp met een volle tongzoen. Ik proefde mijn eigen zaad in haar mond.

Ze lachte me vrolijk toe en vroeg of ik haar later op de avond, bij mij of bij haar thuis, ook wilde laten genieten! Uiteraard was ik daar toe bereid. Mijn lul was weer gezakt en ook mijn broek sloot nu prima. Tijdens de rest van de wandeling geilden we ons nog verder op en toen we bij mij thuis binnenstapten, vlogen de kledingstukken snel door de kamer.

Tijd voor een drankje gunden we ons niet. Ik kuste Emma heerlijk en zakte naar beneden en lurkte aan haar heerlijke tepels. Die waren hard en gezwollen en ik merkte dat Emma met haar hand in haar kruis ging wrijven. Ze moest al behoorlijk geprikkeld zijn, dus ik trok voorzichtig haar tangaslip als laatste kledingstuk van haar lijf. Ik stroopte het slipje van haar voeten en rook er even aan. Heerlijk en geil makend.

Emma bekeek alles met ook een geile blik in haar ogen. Zittend op de bank, spreidde ze haar benen. Ik keek uit op een sappige poes die omgeven was met lief krullende haartjes. Ik ging er gelijk op af. Ik likte met mijn tong over haar schaamlippen en vond al snel daar tussen haar gezwollen knobbeltje. Toen ik dat met mijn tong vertroetelde, kreunde ze hard. Ik ging door met die handeling en stak voorzichtig eerst één, later twee vinger in haar sappige kut. Ik merkte dat ze langzaam maar zeker naar haar hoogtepunt werd gebracht. Ik zoog nog even aan haar kittelaar en dat was voldoende. Met een schreeuw en haar heupen wild draaiend kwam ze klaar. Dat duurde een vijftien seconden en haar ogen draaiden daarbij eveneens rond.

Na afloop keek ze me verliefd aan en zei dat ze al lang niet meer zo genoten had en dat ze eigenlijk nog niet verzadigd was. Aan mijn ogen en ook aan de weer in oorlogstand staande lul kon zij zien dat met mij hetzelfde het geval was.

Ik begeleidde haar de trap op, uitkijkend op een lekkende kut, naar de slaapkamer. Ik legde haar op het bed en likte weer aan haar nog sappigere, zeg maar goed geoliede kut. Kussend kroop ik naar boven, haar borsten weer strelend en kussend. Mijn lul kwam zo voor de ingang van haar grot. Emma manoeuvreerde met haar bekken dat hij mooi in stelling kwam en schoof mijn lul in één haal er helemaal in. Gesmeerd, maar ook lekker strak. Wild heen en weer schuivend prikkelde ze me heerlijk. Ook Emma gaf blijk dat ze genoot. Het kreunen en de lieve woordjes die ze uit stootte gaf aan dat ze ook weer het hoogtepunt ging bereiken. Ik draaide haar op haar buik en duwde haar benen onder haar lijf. Op z’n hondjes ging mijn lul weer in haar spleet. Kort daarop kwam Emma weer klaar. De schreeuw, de samentrekking daarbij van haar kut, was voor mij ook teveel.

Met een schreeuw kwam ik voor de tweede keer, nu in haar vagina, klaar. Het sperma spoot met kracht tegen haar baarmoedermond.

Uitgeput, maar gelukkig zakten we neer. Emma zei dat ze in maanden niet zo had genoten en was zich weer bewust dat seks heerlijk was.

Ik haalde een goede fles wijn met twee glazen en een paar blokjes kaas van beneden. We aten en dronken die fles leeg. Met gezellige praatjes, aaien, strelen en kussen, beleefden we een heerlijk naspel.

Door de vrijpartij, het zwemmen en de wijn vielen we beiden in slaap. En paar uur later werd ik langzaam wakker doordat Emma, ook half slaperig, mijn piemel zat te strelen en af en toe er aan rukkend. De jongeheer reageerde daar onmiddellijk met een erectie op. Ik streelde haar ook al weer geprikkelde tepels en merkte dat ook haar kut weer vochtig was.

Emma keek me weer geil aan en vroeg of de munitiekamer weer gevuld was voor een aanval. Ik bevestigde die vraag door naar mijn stevige erectie te wijzen. Emma vroeg of ik wel eens anaal geneukt had en of ik dat lekker vond. Zij had dat vroeger wel eens gedaan omdat ze het graag wilde, maar met haar oude vriendjes was het nooit een succes geworden. Ze had het gevoel dat het met mij wel de verwachte lust en genot zou opleveren. Ik gaf aan dat ik het wel een paar bij mijn oude vriendin had geprobeerd en ook had gewild, maar zij daar niets van wilden weten. Ik wilde haar graag op die manier verwennen.

Ik haalde wat massageolie uit de badkamer en smeerde haar hele lijf, inclusief haar holletje, met die olie in. De massage. De kussen over haar lijf, maakte haar al heerlijk wild. Met mijn vingers ging ik eerst haar kut verwennen en stak ook af en toe een vinger in haar kontje. Ze was heerlijk ontspannen en kwam van die handeling al snel klaar. Tijdens het klaarkomen blijf ik haar holletje vertroetelen, nu met twee vingers, vervolgens met drie.

Mijn piemel stond te trappelen om die verkregen ruimte in haar holletje op te vullen. Ik draaide Emma op haar buik en schoof mijn kussen onder haar buik. Ik bracht mijn lul voor haar sterretje en schoof hem voorzichtig naar binnen.

Emma kreunde, niet van pijn maar van genot. Ik had niet verwacht dat mijn toch stevige lul zo gemakkelijk naar binnen schoof.

Doordat Emma zo ontspannen was en ik de rust nam om mijn lul in het darmkanaal te persen, was er geen pijn, maar alleen maar genot.

Ik schoof hem langzaam in en uit en voelde dat Emma ook meebewoog op die bewegingen. Ik zag dat ze met haar vingers haar kittelaar aan het verwennen was en aan haar gekreun te horen was een hoogtepunt weer in aantocht.

Ook ik voelde dat mijn piemel tot een hoogtepunt kwam en zette de prikkelende neukbewegingen door.

Emma kwam weer al eerste, maar het was feitelijk een fotofinish. Mijn sperma spoot, terwijl zij nog aan het klaarkomen was, krachtig in haar darmen. Heerlijk en nog nooit zo mogen ervaren. Voldaan viel ik naast haar, waardoor mijn piemel uit haar hol floepte. Het sperma sijpelde al snel uit haar poepertje.

Ook Emma lag voldaan na te genieten. Zij kuste me en zei dat dit was wat ze had verwacht. Heerlijk en prikkelend om een piemel in je aars te voelen.

Na een kwartiertje kropen we uit bed en, nadat ik het bad had vol laten lopen, gingen daar geruime tijd in liggen. Na afloop en elkaar afgedroogd te hebben, kropen we voor een paar uurtjes weer naakt in bed. Om 7 uur ging de wekker af. Ik maakte een stevig ontbijt met eieren, brood en koffie. Emma smulde met smaak en gaf aan dat ze de avondwandeling en de nacht voor herhaling vatbaar vond. Ook ik had die mening en we spraken af dat die avond weer te proberen, te beginnen met een lekker etentje in een restaurant. Met die woorden en met een dikke tongkus namen we afscheid.

Emma ging eerst naar haar huis, om andere kleren aan te trekken en daarna naar haar werk.

Ik kleedde me ook aan en ging ook naar mijn werk. Dat bleek niet mijn meest productieve dag te zijn, iedere keer dacht ik aan Emma en aan die heerlijke ervaring. ’s Avond bleek ook Emma niet met haar hoofd bij het werk te zijn geweest, maar ook meer bij de nacht!

Na het etentje zijn we gelijk weer naar huis gegaan en hebben een herhaling van die nacht ervaren. Na die dag heeft Emma haar spulletjes opgehaald en is bij mij ingetrokken. We denken nog regelmatig terug aan die zwemavond en waar een defecte rits al niet toe kan leiden!

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *