Die avond

()

Rinkelde de telefoon rond half tien. Ik nam op en een mannenstem aan de andere kant vroeg: ” Ik bel in reactie op je advertentie in de krant. Kan ik nu nog even langskomen?”

De man had zich klaarblijkelijk vergist van nummer en was zo bij ons terechtgekomen.

“En welke advertentie was dat?” informeerde ik. Het bleek een advertentie te zijn waarin een vrouw een man vroeg om met haar een nachtje door te brengen.

Maya, mijn vrouw, zat in een opengeslagen kamerjas TV te kijken. Het schijnsel van het scherm verlichtte haar stevig ontwikkelde borsten. Ze had haar slanke benen gekruist en haar handen speelden tussen haar gekruiste benen stiekem met haar poesje. Ze streelde het zacht met haar wijsvinger, terwijl ze haar andere hand met haar benen dicht tegen haar kutje perste. Haar blozende gezicht verried dat ze daar al een tijdje mee bezig was. Ze was geil en ik kreeg zin haar de verassing van haar leven te bezorgen. Ik trok de deur naar de hal, waar ik stond te telefoneren, wat bij zodat ze me niet kon horen.

“Luister, je bent aan het verkeerde adres. Wij hebben niets in de krant laten plaatsen. Maar ik wil je wel een nacht plezier aanbieden. Als je naar hier kan komen, dan kan je kennismaken met mijn vrouwtje Maya. Ik kan je verzekeren, het is een echte stoot van een vrouw met tieten waarin je zo zou willen bijten. Ze wou altijd al eens een keertje slavin zijn in een SM club. Je krijgt haar gratis ter beschikking op voorwaarde dat je haar toestemming kan verkrijgen en haar opleidt als slavin. Zo kan ik zelf zien hoe Maya het echt vindt als slavin van een vreemde man de nacht door te brengen en dan kan ze later eventueel wel naar een club gaan. . Ze zal blij verrast zijn dat ik haar fantasietje wil laten uitkomen. Ik zeg haar dat je een vriend bent die op bezoek komt. In de loop van de avond geef ik je dan gelegenheid om mijn vrouw te nemen en dan is het aan jou. Ik leg je niets in de weg en Maya houdt van vrijen. Als ze inderdaad haar lichaam aan je aanbiedt, dan kan haar opleiding beginnen. Ik denk wel dat ze uiteindelijk er van zal houden je slavin te zijn. Als dat het geval is, dan moet ik je hartelijk danken. En bij wijze van dank, mag je af en toe Maya eens een weekendje lenen. Ze zal er dan ook niets op tegen hebben.”

Hij nam mijn aanbod aan en ik gaf hem mijn adres. We spraken af dat hij binnen 20 minuten zou langskomen.

De bel ging.

Maya ging naar de deur om open te doen. Ze had alleen haar kamerjas aan en was daaronder poedelnaakt Haar volle tieten duwden zich een weg door de open jaspanden en haar krullende schaamharen waren ook niet bedekt door het kledingstuk. Elke gezonde man die haar zo zag, zou door het uitzicht meer dan een forse stoot adrenaline door zijn ballen voelen jagen. Maya opende de deur en zag voor de deur een jonge man, rond de dertig, met een gespierd uiterlijk en lange blonde haren. Maya, die zelf pas 28 was, keek hem verrast in de ogen en besefte pas toen dat ze met een open kamerjas voor hem stond.

Ronny, de man met wie ik had afgesproken, stond verbaasd te kijken hoe Maya haastig haar kamerjas dichttrok en zo haar charmes voor hem wilde verbergen. Door haar haast viel de kamerjas terug open op het moment dat Ronny zich voorstelde en ze stond met blote tieten en een onbedekt kutje voor hem zonder dat ze het zelf besefte. Ronny besefte dat des te meer. Zijn ogen rolden bijna uit hun kas en mijn vrouwtje had ook een onmiskenbaar effect op zijn penis, die snel zwol. Hij struikelde haast over zijn woorden.

“Ik ben Ronny, een oude collega van Jean. Ik wou even langskomen om nog wat even bij te praten over vroeger. Als het stoort…”

Het stoorde niet, en Maya liet Ronny in de woonkamer terwijl ze zich naar de badkamer haastte om vlug wat kledij aan te trekken.

“Nogal een stuk, hé, mijn vrouw, het zal zeker de moeite lonen als je haar pakt. Ze houdt van flirten en ik verwacht dat ze eigenlijk dat met jou ook zal doen. Als ze meer doet dan gewoon flirten, neem dan maar je kans. Denk eraan, eigenlijk houdt ze ervan gedomineerd te worden. Je mag haar dan stevig aanpakken. Laat haar voelen dat jij de baas bent.”

“Ik weet niet of je vrouw dat wel zal willen,”, antwoordde hij, maar aan de bobbel in zijn broek merkte ik dat hij er toch wel graag aan zou beginnen. “Maar gelijk heb je: ze is een echt lekker wijf. Ik zou haar zeker graag opleiden en ik wil je bedanken voor je genereuze aanbod.”

Maya kwam terug de woonkamer binnen. Ze was ongeveer 1m.78 en had een slank figuur. Ze had kort zwart haar, de lippen rood opgemaakt en een getaande huid. Ze droeg een T-shirt en de minirok, die ze in de vooravond had uitgedaan. Het warme licht in de woonkamer liet haar tepels duidelijk door haar T-shirt aftekenen, en haar gebruinde, eindeloze benen werden discreet geaccentueerd door haar zwarte korte rok. Ze had schoenen met hoge hakken aan en zag er uit om in te bijten. Ronny mocht tevreden zijn dat hij zo een mooie klasse vrouw als zijn slavin mocht maken met de toestemming van haar man.

Maya, een open en altijd vriendelijke meisje, kwam met een glimlach rond de lippen naar ons toe en begroette Ronny met een kus op de wang. Ronny kuste haar terug en ik zag dat hij met zijn linkerhand de billen van mijn vrouw betastte. Hij merkte dat ze onder haar rok niets droeg en maakte toen de veronderstelling dat deze vrouw zeker geen moeilijkheden zou maken als hij haar zou benaderen. Daar kon hij best gelijk in hebben, want Maya protesteerde zelfs niet toen hij zijn hand even onder haar rok liet verdwijnen. Ik kon me niet voorstellen dat ze zijn hand niet op haar blote billen voelde tasten. Dat ze niet reageerde op die vrijpostige man kon toe te schrijven zijn aan het feit dat ze hem wel zag zitten, of dat ze mijn zogenaamde vriend niet wou affronteren.

We zetten ons op de sofa., ik links, Maya in het midden en Ronny rechts. Telkens als ik iets zei tegen Ronny boog ik me voor Maya door en rook ik haar zacht vanille parfum. Blijkbaar wilde Maya aantrekkelijk overkomen bij Ronny en dat paste volledig in mijn plannen. Ronny antwoordde op dezelfde manier. Alleen zorgde hij ervoor Maya’s been of borst toevallig aan te raken. Maya trok eerst wat achteruit als Ronny haar toevallig aanraakte, maar geleidelijk aan verdween die reactie, alsof ze Ronny’s aanrakingen wel aangenaam vond.

Na een tijdje zag ik dat zijn aanrakingen ook wat langer duurden, en Maya duwde zich dan eerder toevallig wat dichter tegen Ronny aan en regelmatig liet ze haar hand op zijn been rusten. Ik veronderstelde dat mijn knappe poppetje wel stilaan op temperatuur was gekomen en ik verwijderde me om naar het toilet te gaan en om hun de gelegenheid te geven elkaar verder te ontdekken. Aan de andere kant van de livingdeur stopte ik om alles goed te kunnen volgen.

“Jean heeft een knap vrouwtje” zei Ronny goedkeurend,” ik zou je graag wat beter leren kennen.” Hij tastte aarzelend naar Maya’s borsten onder haar shirt. Mijn knappe echtgenote vond Ronny duidelijk een knappe man en ze wou hem klaarblijkelijk ook wat meer toestaan. Ze was ook fier op haar mooie en volle borsten, die ze hem naar hartenlust liet ontdekken. Hij streelde de onderkant van haar tieten en zijn handen gleden langzaam naar haar tepels.

“Jij mag er ook zijn,” zei Maya fluisterend, terwijl ze hem taxerend opnam.” Je bevalt me. Ik zou je ook graag beter leren kennen.”

Maya keek even mijn richting uit, maar ze zag me niet. Na wat getreuzel nam ze het hoofd van Ronny in haar handen en zoende hem vol op de mond. Haar tong drong tussen zijn lippen door en vond zijn tong in een innig liefdesduet. Hij schoof een hand zoekend onder haar rok, en Maya draaide zich naar hem toe, zodat haar venusheuvel in het bereik van zijn tastende vingers kwam. Zacht onderzocht hij haar vaginamond. Hij boog zich en dook onder het rokje van de knappe vrouw langs hem om die te verwennen met zijn fluwelen tong. Maya genoot van de aandacht die zij kreeg van die knappe man en spreidde haar slanke benen zodat Ronny beter haar kutje kon verkennen. Ronny trok nu haar shirt uit en nam een grote tepel van mijn vrouwtje in zijn hand. Hij speelde er even mee en rolde het tussen zijn vingers. Maya hield ervan dat haar borsten werden verwend en gooide haar hoofd genietend achterover. Veel gewetensbezwaar had ze blijkbaar niet om me in mijn eigen huis te bedriegen met mijn beste vriend, enfin ze dacht toch dat hij dat was.

Eigenlijk was ze mijn aanwezigheid kompleet vergeten in haar sensuele roes en haar handen zochten de lul van Ronny, die zij na wat gepruts uit zijn broek kon bevrijden. Zacht streelde zij Ronny’s neuklat, alsof zijn dikke pik het enige was dat voor Maya nog van belang was. Ze gaf er een innige zoen op en trok de voorhuid naar achter en likte met zichtbaar genoegen de zijkant van zijn eikel. Haar tong draaide zich rond de top van zijn paal en ze wreef zacht met de onderkant van de tong over zijn eikel. Ondertussen gleden de handen van Maya naar de basis van zijn penis en ze masseerde zacht zijn ballen. Maya boog zich dieper naar Ronny toe en nam zijn zak in haar mond. Ze draaide met haar tong zijn ballen rond terwijl ze zacht mm… zei.

Daarna sloot zij haar rode lippen stevig rond zijn lul en met één ferme haal schoof zij de voorhuid naar achter tot die als op zijn ballen lag. Zijn lul werd harder en zijn handen zochten haar tieten om die hard te masseren. Geen enkele man blijft onverschillig als Maya hem met toewijding pijpt en over die toewijding had Ronny echt niet te klagen. In zijn opwinding kneedde en kneep hij in Maya’s haar borsten en ik zag dat mijn geil vrouwtje ervan genoot zo ruw behandeld te worden. Terwijl ze beiden zo bezig waren, raakte ik ook steeds meer in opwinding. Ik weet uit ervaring dat mijn vrouwtje een eerste klasse pijpster is, en ik zag dat ze ook enorm genoot van de macht die ze had hem op te winden met haar mond en handen. Ik vond het enorm prikkelend het haar te zien doen met een vreemde man. Ik haalde mijn leuter ook uit mijn broek om me af te trekken.

Aan de andere kant van de deur, zoog Maya aan haar lolly met duidelijk genoegen. Ronny zag er niet uit alsof hij spijt had van de avond tot nog toe. Hij zag er rood aangelopen uit en zou spoedig wel klaarkomen als Maya op dat moment niet stopte met pijpen.

“Sorry, Ronny, maar ik kan hier niet mee doorgaan,” zei die lieve schat van me,” Ik wil je wel graag afzuigen, en dat wil ik wel elke dag voor je doen want je bent een knappe man. Je mag klaarkomen in mijn mond en ik hou ervan je sperma op te drinken, maar ik wil alleen door mijn man worden geneukt… Sorry, hoor, dat zijn mijn principes.”

Dat was niet naar de zin van Ronny, die heet stond, en haar nu ruw en dominerend wilde nemen. Hij trok haar rok van haar lichaam.

“Je bent een geile hoer!Dat zie je van hier, teefje! Ik moet je hebben”, zei hij hees en duwde haar benen uit elkaar. Haar ogen sperden wijd open van de schrik toen zijn goed voorbereide erectie in één ogenblik doordrong tot in de intiemste delen van haar lichaam. Brutaal beukte hij Maya tegen de muur. Maya vocht uit alle macht terug. Ze duwde haar armen tegen Ronny’s borst en trok aan zijn haar, maar moest tezelfdertijd haar uiterste best doen om haar stijgende opwinding te verbergen. Hoe harder Ronny haar pakte, hoe meer Maya opgewonden raakte. Haar opwinding was sterker dan haar weerstand tegen de brutale penetratie want Ronny was een goede en vurige minnaar. Hij voelde hoe na een tijdje haar verzet begaf.

“Godverdomme, je verkracht me klootzak, durf je wel? Een hulpeloze vrouw? Neuk me dan maar, ik ben je hoe, je verkrachte hoer! Hij bleef even hard op haar inbeuken, maar Maya sloeg niet meer met de armen en trok hem hoe langer hoe steviger tegen haar aan om hem dieper in haar te voelen. Ronny voelde hoe haar kutje in spasmen samentrok en ze schoven neukend als beesten langs de muur tegen de grond.

Het kreunende en steunend geluid dat Maya produceerde, stopte ineens toen ik mijn hete staaf achter in haar plantte. Maya werd in sandwich genomen en Ronny en ik synchroniseerden onze bewegingen. We stootten om beurt diep in Maya’s kutje en daardoor verdubbelde het ritme van de stimulatie van haar vagina. Ik kuste Maya op de mond, terwijl ze zich half naar me omdraaide, en Ronny beet in haar borsten. Het hoogtepunt van deze neukpartij kon niet meer lang uitblijven en we kregen samen drie orgasme op een rij.

Eerst schoot Ronny een lading sperma in Maya’s kut.

Daarna kwam Maya klaar en toen kreeg ze nog een lading van mijn witte vocht te verwerken. Uitgeput vielen we over elkaar.

Nog half versuft van de doorstane emoties.

“Wat heb ik schrik gehad! Ik dacht dat Ronny me wou verkrachten, en ik probeerde hem zo hard mogelijk van me weg te slaan, maar dat lukte niet. Hij bleef maar komen, hij was sterker dan ik en ik had geen verweer tegen zijn kracht, maar toen jij bij me kwam, wist ik niet meer wat te denken. Maar mijn negatieven gedachten hebben jullie wel weggespoten. Wil je me als slavin laten gebruiken?”

Ik bevestigde dat.

“Je had zeker een slechtere man kunnen uitzoeken. Dank je omdat je mijn fantasie hebt willen laten uitkomen, het zal je niet spijten, dat beloof ik je.” Ze kuste me en nam mijn penis liefkozend in haar hand. Even later gaf ze er een korte kus op en ze legde zich neer.

Ronny en ik lieten nu onze handen vrijelijk de intieme delen van Maya strelen. Ze voelde warm en zweterig aan. Ze sloot de ogen om intenser van de strelingen te kunnen genieten. Ze perste haar poesje harder tegen mijn hand en om mijn vinger diep in haar kutje te kunnen ontvangen. Ronny streelde Maya’s kontje en zijn wijsvinger drong zacht plagend door in haar kontje. Toen draaide Maya zich naar me toe en nam mijn penis liefkozend in haar hand. Ze streelde hem zacht en nam hem zuigend in haar mond. Het knappe vrouwtje begon snel met haar hoofd op en neer te bewegen terwijl ze zacht mijn ballen en mijn kont streelde. Door de aandacht van zo’n expert begon mijn lul te zwellen. Mijn verlangen naar haar warme lichaam deed mijn ballen in recordtempo sperma produceren. Ronny had Maya’s benen uiteen geduwd en begon haar kutje te likken en haar sappen vermengden zich met zijn speeksel. Maya’s opwinding voelde ik in haar liefkozingen. Ze zoog mijn paal tot diep in haar mond, terwijl ik driftig haar tieten masseerde. Ze plaatste haar lippen strak rond mijn lul en nam mijn ballen zachtjes in haar handen. Mijn lul riep mijn onderlichaam op tot heftig stotende bewegingen toen Maya mij pijpte met alle kunde waarover ze beschikte. In mijn opwinding trok ik krachtig aan haar uiers en ik kwam in Maya’s mond klaar met een dikke kwak, die zij sensueel binnenslurpte.

Ineens stokte haar bewegingen. Het gelik van Ronny had als resultaat dat haar onderbuik als in vuur stond van verlangen. Ze nam zijn hoofd in beide handen en drukte dit bijna tot in haar kut.

“Nog! Nog! …” schreeuwde ze terwijl ze klaarkwam. Ronny likte die nu zeiknatte doos alsof zijn leven ervan afhing en gaf mijn vrouwtje een ongekend intens orgasme. Ze kwam klaar met een schreeuw, terwijl mijn sperma langs haar kin droop en op dat moment net op haar borst druppelde. Het was een enorm prikkelend zicht. Ik denk dat elke man die van zijn vrouw houdt, graag ziet dat ze klaarkomt terwijl zijn sperma langs haar afdruipt. Het enige wat dit beeld verstoorde, was het feit dat ze klaarkwam door de ervaren tong van een andere man. Wat ik nu zag, was precies dat wat ik me had voorgesteld toen ik Ronny had laten komen. Uitgeteld lag Maya op de vloer. Ze voelde en zachte warmte in haar onderbuik en wreef met haar hand haar tieten droog. Ze likte met haar tong de laatste restjes sperma van haar kin. Ineens trok Ronny haar recht aan het haar en ze kreeg van hem een slag in de buik.

“Doe je benen open, vuile hoer! Vieze gore sloerie” schreeuwde hij. Maya schrok van de plotse sfeerverandering en toen ze niet snel genoeg gehoorzaamde sperde hij bruut haar benen open. Meedogenloos stak hij zijn lul in haar kut. Hij beukte met geweld in haar kut en stak een plastic banaan, wat sierfruit dat op tafel lag, in haar reet en begon stevig haar aars te penetreren. Daarna rukte hij Maya hard bij de haren naar achter. Maya weende van de pijn, maar Ronny’s geneuk gaf haar een opwinding die ze nooit eerder had gevoeld. Maya wist niet meer waar ze het had. De sensaties van pijn en opwinding vochten met elkaar om aandacht en het was op dat ogenblik moeilijk uit te maken of haar oh en ah van pijn of opwinding waren.

Later kwam ik ook in the mood en ik trok haar benen zover uiteen dat ze bijna doormidden scheurde. Een pijnscheut trok door haar lichaam en die verminderde niet toen ik haar een harde klap in de onderbuik gaf. Toen ze dubbel plooide van de pijn dreef ik mijn leuter zo hard in haar kut als ik kon. Als haar man was ik niet zo brutaal als Ronny en Maya’s huid was al zoveel gestreeld en gestimuleerd dat elke aanraking van mij haar een gevoel van genoegen bezorgde dat haar pijn ver in de achtergrond duwde. Ik neukte haar uit volle kracht, maar naarmate ik dieper in haar poesje doorstootte, werd ik minder brutaal en meer passioneel. Maar Ronny behandelde haar als een echte slavin en ze gehoorzaamde dan ook aan elke wens van Ronny: ze liet zich door hem neuken, en daarna door mij nemen. Ronny plaste op de vloer en ze likte die schoon op Ronny’s commando en ging zelfs naakt voor het venster staan, met de lichten aan zodat iedereen haar kon zien. Ronny beval haar met de rug tegen de venster te staan en penetreerde haar met zo’n kracht dat ze, om niet door de venster te worden geduwd, haar lichaam dicht tegen hem moest persen. Maya hijgde van opwinding en van schrik dat het raam zou breken. Ze zou in Ronny gekropen hebben als het mogelijk was geweest. Ronny beukte haar meedogenloos tegen het raam en voelde tot zijn genoegen dat mijn stoeipoesje hem omklemde alsof haar leven er van afhing. Maya perste haar volumineuze borsten plat tegen zijn lichaam door haar armen met alle macht die ze in haar had rond hem te slaan en haar benen waren over zijn rug gekruist als in paniek zodat ze zijn penis tegen haar baarmoeder voelde poken. Passioneel pompte Ronny zijn lul steeds sneller in het lichaam van mijn knap vrouwtje, dat nu werd gepakt op een manier die tot mijn en haar verbeelding sprak. Ze hijgde steeds dieper en elke stoot van Ronny’s harde paal sneed haar even de adem af. Maya’s lichaam parelde van het angstzweet, maar haar vrouwelijke lijf kon niet anders dan reageren op de prikkels die het onderging. Met een luide en lange gerekte ah, kwam ze klaar op het moment dat Ronny haar poesje smeerde met zijn sperma.

Maya had altijd schaamte gevoeld als anderen haar naakt konden zien, maar nu zag iedereen die toevallig voorbijkwam, of de buren die net uit het raam keken, hoe Maya naakt voor het raam stond en hoe zij zich door twee mannen beurtelings liet nemen. Het leek van buitenaf ook of dat zij het zelf uitlokte en er zelf om vroeg, vooral toen Ronny haar opdroeg voor het raam op haar knieën voor hem te zitten en hem en daarna mij te pijpen. Het kon Maya allemaal niet meer schelen, het enige dat zij nog wou was zoveel en zo hard mogelijk te seksten, en dat vonden wij helemaal geen probleem.

Slechts in de vroege ochtend stopte we met onze spelletjes. Maya was afgemat en ze had haar fantasie kunnen laten realiteit worden. Ik lag met mijn hoofd tussen de borsten van Maya en likte aan een tepel, die intussen heel gevoelig was geworden. Ze lag uitgeteld in de armen van Ronny, die haar kut bezitterig streelde. Hij was die nacht ook haar heer en meester geweest. Zijn wijsvinger gleed zacht langs haar schaamlippen en plagend drong hij soms binnen om haar clitoris te vingeren. “Ronny, dat moeten we meer doen.

“Ja”, kreunde Maya, maar ik kon niet uitmaken of ze het met me eens was of dat ze opnieuw genoot van de warme aandacht die haar sensuele zones van haar sekspartners kreeg.

Ronny zei niets. Hij had zijn lul behoedzaam in de kont van mijn vrouw geschoven en liet mijn vrouw opnieuw zijn penis in haar lichaam voelen. Maya’s kontgaatje was die avond zoveel bezocht dat nu het aangenaam gevoel van Ronny’s penis niet meer werd vermengd met de pijn van de penetratie. Maya kneep haar mooie billen samen en gaf Ronny’s grote lul nog een extra verwenbeurt. Volgens Maya had Ronny’s lul die wel verdiend en als hij zou bevelen dat ze de volgende avond bij hem alleen zou doorbrengen, was ze zeker akkoord gegaan. Voor haar was Ronny nog steeds haar heer en meester. Maar hij zei dat niet, want voor hem was de avond nog niet voorbij en aan het glanzen van de ogen van Maya te zien, hoopte zij dat de nachtactiviteiten ook in de dag kon worden voortgezet. En zolang Maya haar kutje en haar kontje aan ons aanbood, en zolang als we nog konden, wilden we nog wel doorgaan. Mijn jongeheer was opnieuw stijf, die van Ronny vermoedelijk ook. Ik wist het niet want die zat in Maya’s anus.

En de mijne verdween opnieuw in haar poesje, voor een ochtendlijke sandwich…

Hagar DeLieverd

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *