Fotomodel

()

Ik heet Gust, ben 29 jaar en van beroep fotograaf. Als ik naar de foto’s in de mannenbladen kijk kan ik soms behoorlijk jaloers zijn op de fotograaf. Het werken met mooie vrouwen en sexy modellen is namelijk ook mijn passie. Om mijn brood te verdienen werk ik freelance voor een regionaal dagblad. Het maken van fotoreportages van vrouwen beoefen ik als hobby. Misschien komt het omdat ik er niet onaardig uitzie maar als ik aan een vrouw vraag of ik foto’s van haar mag maken dan gaan ze daar heel vaak op in. Ik ontmoet dit soort vrouwen tijdens mijn werk of als ik uitga maar soms ook gewoon op straat. Over zo’n laatste ontmoeting en wat het opleverde gaat mijn verhaal. Ze stond bij de bushalte toen ik haar zag. Een mooie slanke kortharige brunette. Ze oogde fris en goedverzorgd en paste totaal niet bij haar omgeving. Een met graffiti en affiches beklad bushokje, met op de hoek van het bankje een verlopen zwerverstype, naast haar een dikke huisvrouw met zware tassen, alles omgeven door miezerregen die met windvlagen het schuilhuisje nutteloos maakte.

Ik had in een oogopslag de situatie overzien en besloot meteen tot actie over te gaan. Ik stuurde de auto naar de kant en draaide mijn raampje open.

“Kan ik je misschien een lift geven?” Vroeg ik haar. De dikke huisvrouw deed blij een stap naar voren en het meisje waarvoor mijn vraag bedoeld was trok haar jaskraag nog wat hoger.

“Ik bedoel u hoor,” zei ik terwijl ik haar aankeek.

“Ik moet naar de stad,” zei ze waarop ik antwoordde; “dan breng ik u toch even.”

Ze stapte dankbaar in. Toen ze in de auto haar kraag liet zakken zag ik dat ze nog mooier was dan ik had gedacht. Een fijn gezichtje, volle wimpers, volle lippen. In gedachten zag ik haar al voor de lens.

“Moet je echt naar de stad met dit hondenweer?” Vroeg ik haar. Ze vertelde dat ze die dag een snipperdag had en dat ze wat kleding wilde kopen. Toen ik haar vertelde dat ik fotograaf was leek ze geïnteresseerd waardoor ik de moed had om haar die ene vraag te stellen.

“Zou je voor mij model willen staan?” Eerst twijfelde ze nog een beetje; “tja, ik weet niet, ik ken je helemaal niet.” Maar toen ik haar zei dat, als ze met mij meeging, ik haar enkele van mijn reportages wilde laten zien alvorens ze een beslissing zou nemen, wilde ze dat wel.

Naast elkaar op de bank gezeten bekeken we een aantal foto’s. Foto’s van halfnaakte en naakte modellen. Mooie foto’s en beslist niet vulgair of pornografisch. Toen ze zich daarvan overtuigd had stemde ze toe.

Toen ze zich van haar donkerbruine wollen rokje ontdeed en nog even wat onzeker om zich heen keek zei ik dat ze haar blouse nog maar even moest aanhouden. Het was werkelijk een schitterend gezicht! Ze was heel aandoenlijk om te zien. Ze had haar schoenen uitgetrokken en stond op kousenvoeten. Haar kousen waren hoog en vastgemaakt aan jarretels. Haar blouse hing tot net iets onder haar billen. De professional in mij was ver te zoeken. In mijn broek begin er iets als een razende te kloppen. Ik probeerde niet meer naar haar te kijken. Terwijl zij zich op het bed in de studio neervlijde ging ik driftig verder met het afstellen van de camera. Ik kon alleen maar hopen dat ze mijn erectie niet zou zien want hoe ik ook mijn best deed om tot mezelf te komen, het lukte me niet echt.

Ik maakte de eerste foto’s terwijl ze op haar rug lag. Op mijn aanwijzingen bewoog ze zich en nam ze telkens andere poses aan. Toen ik haar vroeg op haar knieën te gaan zitten en zij dat voor me deed, kreeg ik het opnieuw Spaans benauwd. Vanaf iets boven haar bilspleet zag ik het smalle koordje van haar string tussen haar prachtige billen verdwijnen. Daaronder, tussen haar dijen, zag ik de bolling van haar schaamlippen. Zo, met dat perzikkleurige stofje van haar slipje eromheen gespannen leek het net een rijpe perzik met dat gleufje in het midden.

Ik liet mijn camera voor wat hij was en stapte naar haar toe. Ik legde mijn handen op haar billen en streelde ze. Daarna liet ik ze van achteren langs haar fluweelzachte dijen glijden. Het feit dat ze bleef zitten was voor mij een teken dat ze het misschien wel net zo graag wilde als ik. Toen ik mijn hand op die zachte perzik legde voelde ik haar hand ineens op de mijne. Ze drukte me er vaster tegenaan en begon hem zelfs wat heen en weer te bewegen. Het voelde heerlijk broeierig en vochtig aan. Toen ik mijn middelvinger in de gleuf drukte weken haar schaamlippen uiteen en voelde ik met mijn wijs- en ringvinger eerst de wat kriebelende haartjes en toen haar zachte schaamlipjes aan de zijkant van haar kruisje naar buiten komen.

Op dat moment draaide zij zich om. Ik liet me over haar heen vallen en we begonnen hartstochtelijk te vrijen waarbij ik haar overal betaste. Mijn handen gleden onder haar blouse en ik voelde haar kleine stevige tietjes met heerlijke harde knoppen erop. Zonder me te bedenken schoof ik de blouse omhoog en begon ze te kussen. Toen ik even later overeind kwam en wijdbeens over haar heen naar boven schoof maakte zij mijn broek open en ze haalde mijn stijve lid er uit. Terwijl ze er bewonderend naar keek bewoog ze met twee handen het vel heen en weer.

Ik zei dat ze me helemaal gek maakte en dat ik haar echt wilde hebben. Toen duwde ze me van zich af. Terwijl ik, op mijn rug liggend, mijn losse camera in de hand had genomen om foto’s van haar te maken, kleedde ze me uit. Mijn lieve knappe supermodelletje bleek een superminnares te zijn en zolang ik kon maakte ik foto’s terwijl ze in actie was. Ze heeft me de eerste keer met de mond naar een hoogtepunt gebracht en daarna heb ik haar nog een keer uitgebreid genomen.

De schitterende foto’s die ik nog steeds koester als een kostbaar bezit zijn voor mij een heerlijke herinnering aan een werkelijk onvergetelijke dag en nacht.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *