Het Belgische compromis. Of. Le compromis à la Belge

()

Het is 01.30u in de nacht, in gedachten verzonken rijd ik door Brussel naar huis. Ik kom net van de kroeg. Ineens uit het niets duikt er een schim op. Ik schrik me te pletter, ik rem en stuur naar links. De auto staat stil, mijn hart gaat als een bezetene te keer, ik moet even bijkomen van de schrik.

Na enige tijd maak ik aanstalten om uit de auto te stappen om te kijken of alles goed is met de persoon die ik bijna dood had gereden. Nog voor ik kon uitstappen hoorde ik getik op de raam, ik draai mijn raam open.

“Excusez-moi monsieur …” Hoorde ik nog zeggen, daarna weet ik niet meer wat ze zij. Ik was helemaal beduusd van deze verschijning. In het licht van de lantaarnpaal kon ik haar goed observeren, ze had een prachtig gezicht, mooie heldere blauwe ogen een prachtige volle mond met mooie witte tanden. Ze had prachtig lang blond haar. Ze stond voorovergebogen en ik kon de bovenkant van haar borsten zien. Goh! Wat een geweldig decolleté had deze vrouw. De tepels kon ik net niet zien maar de borsten waren zo mooi van vorm en zeker niet klein, ik wou ze liefst gelijk strelen.

“Monsieur? Tout va bien avec vous?”

“Uh, ja, ha…,” stamelde ik. Wat ben ik geschrokken zeg, ik moet even bij komen.” “Excusez-moi monsieur, je peux le faire à vous?”

Nou ik wist wel waarmee ze dat kon goedmaken maar dat kon ik natuurlijk niet zo zeggen.

“Ja, mijn pik is aan`t kloppen zo geil word ik.”

Gelukkig deed ik het ook niet.

“Serais-je capable de vous offrir un verre, je vis environ 5 minutes?”

Dat leek mij een redelijk compromis op zijn Belgisch.

“Graag,” antwoordde ik.

Ze stapte resoluut en zonder angst bij mij in de auto en 10 minuten later zaten we bij haar in de woonkamer aan een borrel om van de schrik bij te komen.

De enige schrik die ik nog had was van haar verschijning. Continu was ik haar aan het observeren, ze moest gewoon zien dat ik haar aan zat te staren.

“Je vais mettre en place de la musique?” Vroeg ze, en ze ging naar de radio. Ik keek haar na en haar mooie heupen zag ik van links naar rechts gaan op een manier die je nog nooit van je leven hebt gezien. Zulke mooie billen! Ik voelde een erectie opkomen. Ineens draait ze om en kijkt me met een ongelooflijke geile blik aan. ” Pourquoi êtes-vous à me regarder tout le temps,” zegt ze met die prachtige volle lippen op een manier die zo geil is dat mijn lul pijn begint te doen in mijn broek. Mijn pik is aan`t kloppen zo geil word ik van haar.

“Tu crois que je suis belle? Quel âge pensez-vous que je suis?” Vraagt ze uitdagend maar met een glimlach. Terwijl ze dat zegt, komt ze voorover gebukt naderbij. Ik kan haar borsten bekijken. Langzaam komt ze met haar lippen naar de mijne en we beginnen te zoenen. Mijn handen gaan naar haar billen ik streel ze en masseer ze.

Ze gaat plots weer staan, haar shirt en bh trekt ze uit, haar broek en string gaan ook uit. Goh! Wat een prachtig lichaam heeft ze, van zoiets heb ik alleen maar kunnen dromen. Langzaam en uitdagend loop ze naar een luie stoel en ze kijkt om, dan beveelt ze mij om te blijven zitten waar ik zit.

Ze gaat op de stoel zitten en trek dan haar benen naar haar toe. Ze legt haar benen over de leuningen van de stoel. Dan gaat ze haar vinger likken en zuigen alsof `t mijn pik is. Haar hand gaat naar haar kut. Haar kut is helemaal kaal geschoren, wat zou ik die kut graag proeven. Ze is nu haar kutje langzaam aan strelen en ik zie dat het vochtig is, heel vochtig. Ze kreunt en hijgend vraagt ze.

“Pourriez-vous me lécher?”

Langzaam maar zeker zie ik dat ze twee vingers in haar grotje stopt. Ik hoor haar kreunen. Twee vingers worden drie vingers en ze gaat steeds dieper. Ze kreunt en hijgend commandeert ze.

“Lecher-moi maintenant!”

Ik sta op, ga voor haar op mijn knieën zitten en begin met mijn tong haar kutje te likken. Haar hele kut ben ik aan `t likken en zelf is ze met haar vingers haar klitje aan `t beroeren. Met mijn linkerhand streel ik haar geweldige borsten ook de binnenkant van haar benen en haar kont streel ik, haar hele lichaam, maar vooral haar mooie borsten. Met mijn rechterhand heb ik al drie vingers in haar soppende kut zitten Ze is aan `t kreunen.

“Oh oui! Je viens, oui, oh! Je viens! Oh c’ est gentil!”  

Ze kreunt en gilt en opeens trekt ze mijn gezicht van haar kut en ze kijkt me met de meest geile blik zo intens aan, bijna gemeen kijkt ze, en uit nadrukkelijk vijf woorden.

“Je te veux maintenant déféquer.”

Ze staat op, gooit mij min of meer op grond en trek mijn broek en alles wat ik nog aan had uit. Haar hand gaat naar mijn kloppende pik toe, ze kijkt me nog steeds recht in de ogen aan, nu ga ik je neuken zegt ze.

Ze stopt met haar hand mijn pik in haar soppende kut. Mijn keiharde lul glijdt lekker langzaam naar binnen. Langzaam gaat ze mijn neuken en ik beweeg met haar mee. Mijn handen liggen op haar heupen en haar lekkere grote tieten voel ik heen en weer gaan over mijn borstkast. Mijn handen glijden naar haar billen en haar neukbewegingen gaan steeds sneller.

Nu gaat ze rechtop zitten en ik voel mijn lul nog dieper naar binnen gaan. Ze slaakt op dat moment een gil van puur genot. Ah! Wat lekker! Zegt ze geil. Ze kijkt me wild aan. Haar borsten gaan heen en weer op het ritme van haar neukbewegingen. Mijn handen die op dat moment haar billen en heupen strelen daarvan gaat de rechter langzaam naar haar sterretje.

” Parle-moi!” zegt ze terwijl ze me neukt, ” dire ce cornée.”

“Voel je mijn harde pik” zeg ik. “Nu ben ik aan de beurt lekkere slet van me. Voel je mijn harde pik in jou natte kut lekkere slet van me.”

“Oh oui! Je viens! Oh, plus fort, plus rapide.”

Terwijl ze flink aan`t komen is stop ik een vinger in haar sterretje. “Oh! Je viens!”

Haar tieten gaan lekker heen hen weer en ik zuig aan haar harde tepels.

“Oui, J’ arrive à mon pic!”

Niet lang daarna komt ze nog eens en nog eens.

“Nu ben ik aan de beurt lekkere slet van me.”

Ik leg haar op er rug en ik stop mijn harde pik in haar natte kale soppende kut. “Nu ga ik jou neuken.”

Ze legt haar benen over mijn schouders. Ik ga met mijn mond naar haar priemende tepels, ik zuig ze en bijt ze zachtjes. Zo diep heb ik nog nooit in een kut gezeten. Ze laat `t allemaal toe. Ze is supergeil. Nu ga ik op mijn knieën zitten en trek haar naar me toe, ze zakt nog verder over mijn lul heen. Ik neuk haar, streel haar kont en zuig aan haar tieten.

“Baise-moi mal,” zegt ze.

Dan leg ik haar weer op haar rug en ga nu als een beest te keer. Ik neuk haar met lange diepe halen en voer de snelheid op. Ik kijk naar haar bewegende tieten.

“Baise-moi,” kreunt ze, “viennent me baiser!”

“Ik zal je neuken slet,” zeg ik tegen haar.

Ze is nog steeds aan `t gillen van genot, hoe vaak ze is klaargekomen weet ik niet maar nu is`t mijn beurt ik neuk ze nog harder en nog sneller

“Ik kom bijna” roep ik. Op dat moment pakt ze met haar hand mijn ballen en masseert ze zachtjes. Dan kan ik`t niet meer inhouden. Ik spuit, spuit en kom zo lekker klaar en terwijl ik klaarkom zie ik dat ze me recht in de ogen aankijkt met een doordringende geile blik nog steeds mijn ballen masserend.

“O! Oui!”

Met mij bezwete lichaam ga ik tegen haar liggen. Ik ben helemaal uitgeput. Het blijft even stil…

Dan zegt ze, in perfect Antwerps.

“Ik ben Ma…, blijf je slapen? Dan maak ik een lekker ontbijt voor je Pfi…?”

Dat is dan 1200 Euro, schatteke.

Hagar Delieverd

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *