Hoera! Voor de camping

()

Onlangs hadden we een avontuurtje op Kreta. Veerle (mijn vrouw) had in een bar een leuke vent opgepikt en daar een heerlijke nacht mee beleefd. Die nacht heb ik niet meegedaan toen hij bij Veerle in bed kroop en haar heerlijk verwende. Dit avontuurtje hield ons echter ook na de vakantie bezig en we wilden eigenlijk wel een keer een triootje proberen. We hebben geprobeerd mannen te vinden via internet, chatboxen e.d. maar dat waren allemaal tegenvallers. Of ze kwamen niet opdagen, en als er al één kwam voor een ontmoeting bleek het vaak toch niet te klikken.. Uiteindelijk hebben we het idee om iemand via internet te ontmoeten opgegeven, toch hebben we ons triootje gehad.

Onlangs waren er dorpsfeesten bij ons in het dorp en daar komen altijd veel toeristen op af. Wij zijn er ook naar toegegaan, gewoon om een gezellige avond te hebben. Gedurende de avond kwamen we in gesprek met een Engelse jongen die op een camping in de buurt kampeerde. Het was een aardige vent, een jaar of 25, groot en slank, gewoon een leuke jongen om te zien. Na een paar biertjes (Veerle stond bij wat vrienden te praten) vroeg ik hem wat hij van Veerle vond, hij keek me eerst even verwonderd aan, maar zei dat hij haar een leuke vrouw vond.

Toen ik dit wat later aan Veerle vertelde, zei zij dat zij hem ook wel leuk vond, en dat hij wat haar betrof wel in ons plannetje voor een trio paste.

Aan het eind van de avond toen de jongen naar de camping wilde gaan vroeg ik hem of hij zin had om bij ons thuis nog een biertje te drinken, we kwamen toch langs ons huis op weg naar de camping.

Gearmd, Veerle tussen ons in liepen we naar huis. Thuis aangekomen pakte ik een paar biertjes en ging naast Veerle op de bank zitten. Thomas zat op een stoel tegenover ons. We kletsten wat, en op een gegeven moment begon Veerle mij te zoenen. Ik zag Thomas kijken, en toen ik stopte vroeg ik aan hem of hij haar ook wilde zoenen. Dat wilde hij wel, Veerle ging bij hem op schoot zitten en begon hem te zoenen. Eerst reageerde Thomas wat onwennig en onzeker, maar na een paar minuten was hij alle schroom kwijt en deed volop mee. Veerle stond op, nam Thomas bij de hand en kwam terug naar de bank. Ze ging tussen ons in zitten en zoende toen ons beiden. Onze handen gingen over haar kleding, en door haar shirtje zag ik haar tepels hard worden. Ik stak mijn hand onder haar shirt en begon haar ene borst te strelen, Thomas volgde mijn voorbeeld en deed het zelfde met de andere borst. Dit ging een tijdje zo door, om de beurt zoende Veerle ons en het duurde niet lang voordat Veerle haar shirt uit had en wij beiden aan haar borsten likten en zogen.

Toen werd het tijd om naar de slaapkamer te gaan. Veerle had haar shirtje al uit en eenmaal op bed aangekomen was ook haar broek snel verdwenen. Terwijl Veerle Thomas uitkleedde, ze deed zijn shirt uit en begon zich al zoenend een weg naar beneden te banen. Deed ik zelf mijn kleren uit.

Ik lag al naakt op bed, Veerle was nog steeds bezig Thomas uit te kleden, zij zat op de rand van het bed en hij stond tussen haar benen. Ze trok zijn spijkerbroek uit en Thomas had al een behoorlijke paal in zijn broek. Veerle zag het en begon zijn pik door de onderbroek heen te strelen. Ze deed de onderbroek iets naar beneden en er kwam een behoorlijk dikke en lange pik tevoorschijn. Ze nam zijn pik in haar hand en begon er mee te spelen terwijl ze met haar tong langs zijn ballen likte en langzaam zijn eikel in haar mond nam. Ondertussen streelde ik haar rug en haar borsten, ik kon merken dat ze steeds geiler werd.

Veerle liet Thomas zijn lul uit haar mond en draaide zich om naar mij om mij te zoenen, daarna ging ze op haar rug op bed liggen, trok haar benen op, en zei tegen Thomas dat hij op haar moest komen.

Hij kwam tussen haar benen, ze pakte zijn lul en zette die tegen haar kutje. Langzaam kwam Thomas steeds dieper in haar en ik zag Veerle bijna naar lucht happen. Thomas begon haar met langzame diepe halen te neuken, steeds dieper ging die enorme Engelse pik in haar. Ik lag te kijken hoe mijn vrouw geneukt werd door een jonge Engelse vent, en ik genoot ervan.

Toen Veerle merkte dat Thomas bijna klaar kwam, liet ze hem stoppen, hij ging van haar af en toen was het mijn beurt.

Ik duwde mijn pik in haar kletsnatte grotje en begon haar te neuken terwijl Thomas toekeek. Thomas kwam dichter bij ons liggen en begon Veerle weer te zoenen terwijl ik haar neukte. Ik voelde aan haar bewegingen dat Veerle bijna klaarkwam, ik ging van haar af en Thomas wist niet hij snel hij zich weer tussen haar benen moest nestelen. Hij duwde in één keer zijn nu nog stijvere lul bij Veerle naar binnen. Na een paar stoten kreeg Veerle een enorm orgasme, ze gilde het bijna uit, dat maakte het voor Thomas zo geil dat ook hij klaar kwam. Hij spoot zich helemaal leeg in Veerle. Toen ik dit zo zag hield ik het ook niet meer. Ik duwde Thomas van haar af, ging tussen haar benen en begon haar te neuken. Ik duwde mijn mond op de hare, pompte diep en snel in haar, Veerle begon alweer zwaarder te ademen, en met een enorme explosie kwam ik in haar klaar, het leek wel of mijn lul uit elkaar knapte. Ook Veerle kwam opnieuw klaar, ze drukte haar vingers in mijn rug, klemde haar benen om me heen en ze kreeg opnieuw een orgasme. Ik rolde van haar af en met z’n drieën lagen we op bed na te hijgen.

Veerle zoende mij en toen Thomas. Nadat we een tijdje hadden gelegen ging ik naar de keuken om wat te drinken te halen, want we hadden wel dorst gekregen. Toen ik weer in de slaapkamer kwam zat Veerle boven op Thomas, ze had zijn paal alweer in haar kutje en bereed hem als een volleerd Jockey. Ik zag die enorme paal van Thomas alweer in en uit mijn vrouw gaan en ik kreeg het er alweer warm van. Ze kwamen beide weer klaar, Veerle zoende Thomas opnieuw, duwde haar tong diep in zijn mond, ze kon blijkbaar niet genoeg van hem krijgen.

Toen ik dit zo zag kon ik het niet laten om mezelf af te trekken, Veerle zag het en hielp me een handje.

Na nog wat geklets te hebben vielen we alle drie moe maar voldaan in slaap.

Toen ik de volgende morgen wakker werd, sliepen Thomas en Veerle nog, ik ging uit bed om koffie te zetten. Weer op de slaapkamer maakte ik ze wakker en kroop weer bij hen in bed, we waren alle drie nog naakt. Ik besloot om te gaan douchen en liet Thomas en Veerle achter in bed, toen ik weer terug kwam lag Veerle alweer in Thomas zijn armen, druk zoenend en vrijend. Ik liet ze alleen en ongeveer een half uurtje later hoorde ik de douche. Veerle kwam beneden sloeg een arm om mijn nek drukte haar kruis tegen het mijne en zoende me. Toen ik aan haar kutje voelde was deze kletsnat. Thomas kwam beneden, dronk nog een kopje koffie en vertrok toen naar de camping.

Die week is Thomas nog een keer langs geweest. Hij was er al toen ik uit mijn werk thuis kwam en ze hadden beiden al een geile blik in hun ogen en ik kon op dat moment wel raden wat er was gebeurd.

Later vertelde Veerle dat ze die middag al twee keer met Thomas geneukt had.

’s Avonds hebben Thomas en ik Veerle nog eens lekker verwend. Dit is nu een week of vier geleden en elke keer als we het erover hebben worden we weer geil. Thomas hebben we niet meer gezien en we hebben verder ook niets afgesproken want het ligt niet in onze bedoeling om van hem een vaste sekspartner te maken. Zo blijkt maar weer dat je sommige dingen niet kunt plannen maar dat je het gewoon moet laten komen zoals het komt. Wij gaan in ieder geval niet meer fanatiek op zoek naar een triopartner, als het ervan komt dan zien we het vanzelf wel.

Gust

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *