Negerzoenen

()

Ik ben een jonge man en noem mijzelf hier Gust. Verder ben ik maar een doodgewoon mannetje hoor. Stel je voor dat ik bij een grote kruidenier werk en daar op de kleintjes moet passen. Een boekhoudertje. Het woord bestaat nog, maar de functie heeft niets meer met boeken vandoen. Ik let dus op de kleintjes zodat de baas ze in het groot kan uitgeven.

Gelukkig heb je bij een kruidenier wel eens wat te doen met personeel en klanten. Ook die zijn meestal saai maar af en toe maak ik zo tussen neus en lippen door nog wel eens wat mee. Mijn grootste pluspunt is mijn uiterlijk. Ik ben een zuiders type en vele vrouwen smelten voor ze het beseffen. Vandaag zat alles mij lekker mee.

Toen ik binnenkwam werd ik gelijk geconfronteerd met Mia, het leukste exemplaar van de vrouwelijke sekse die op de zaak rond loopt. Ze was getooid met blond, lang haar, een goddelijk gevormd lichaam en een paar fraaie natuurlijke stevige borsten die geen bh nodig hadden. Ze was net bezig met beide handen een haarband aan te brengen, waardoor de twee heerlijkheden extra duidelijk naar voor staken. Bovendien had ze de winkeljas nog open hangen en droeg ze vandaag een dun T-shirtje, waardoor ik vaag de vorm van een stel stevige tepels mocht bewonderen. Ik voelde mijn beste vriendje lichtjes verstijven en popelde om die borsten te vertroetelen. Maar helaas durfde deze simpele jongen dat niet. Het enige wat ik kon uitkramen was.

”Hooi Mia.” Zeg nu zelf; van een gedurfde aanpak gesproken. Zucht. Maar ik veerde helemaal terug op toen ik “Hoi, lekker stuk!” Terug kreeg. Ik keek haar nog even aan en ze keek brutaal terug. “Wow! Ze staan er weer goed bij vanochtend!” En ik keek naar de uitgestalde fijne vleeswaren. Oei! Bijna zou ik mij onder de uitgeklopte deurmat gaan schuilhouden. Maar tot mijn verbazing! Mia lachte, “kijken mag hoor lieverd!” Ze liet haar handen zakken en tilde de twee lustobjecten heel even op, waarna ze weer lachte. Ik droop af met mijn half verstijfde staart tussen mijn benen.

Er waren die ochtend al een paar zeer fraaie vrouwelijke exemplaren langs het loket gekomen. Ik had al een prima uitzicht gehad op een paar meloenen, toen één van hen zich bukte voor de flessen. Ik keek verd… zo tot haar navel! Op een gegeven moment maakte een collega mij zwaaiend vanachter het rek naaibenodigdheden er attent op dat een bijzonder lekker vingerdopje in de zaak rond liep. Samen keken we het gangpad af en zagen een negermeisje in een kort minirokje en een strak topje. Nou moe! Ze wou gezien worden, mocht gezien worden en ik kan je verzekeren dat ze gezien werd. Ze had een paar lekkere stootkussens en een negroïde pijpmondje met bijhorend kontje. Een paar jongens floten zacht en ze lachte eens even naar hen. Ze leek het leuk te vinden. Ik opperde tegen Wim.

“Ik krijg een stijve van dat kontje! Die zwarte meiden zijn zo lekker strak als ze nog jong zijn! Een dergelijk warmhoudertje zou ik wel eens een lekkere veeg willen geven! Ik heb nog nooit een negerin een pleziertje gedaan, maar deze zou ik best eens willen proberen! Stel je toch eens voor, die harde ballen in je handen en dan dat nauwe knijpertje om je…! God! Kom, geef die bestelbon maar. Ik sta niet langer voor mijzelf in.”

Even later kwam ze aan het loket om lege flessen af te geven en ik lachte breed naar haar. Ik zette meteen al mijn charme in. “Ik zou jou graag wat beter willen leren kennen!” En keek haar verwachtingsvol aan. Ze lachte terug. “Je wilt me niet leren kennen, maar je wilt me verleiden, waar of niet!” Ik was even overrompeld, maar herstelde me vlug. “Natuurlijk! Wie zou er weerstand kunnen bieden aan een dergelijk lichaam! Ben je echt zo lekker als je eruit ziet?” Ze lachte geheimzinnig en fluisterde. “Is er hier een rustig plekje?” Ik knikte en wenkte. We glipten meteen weg en even later waren we samen in de eetruimte.

“Hier komt niemand tot een uur of twaalf,” zei ik en keek met grote ogen hoe het grietje door de knieën ging. Ze ritste resoluut mijn broek open en haalde mijn speelgoed tevoorschijn. Door alle voorpret en de ervaringen met Mia bij mijn binnenkomst was ik knap geil geworden en dus was Mr Jongejans redelijk stijf. Toen ze met haar slanke, koele donkere vingers de voorhuid naar achter stroopte verstijfde hij nog meer. Ze grinnikte en opende haar mond. Meteen gleed mijn warmbloedige komkommer tussen haar lippen. Ik werd vakkundig gepijpt door het zwartje. Ze zoog zo bekwaam dat het me al snel te veel werd. Ik probeerde haar te stoppen, maar ze ging steeds maar door met mij te prikkelen. Steeds dieper gleed mijn stijve in haar keel, terwijl haar tong de eikel prikkelde. Ik hield het niet meer uit en kwam steunend klaar. Het zwartje had dit aan voelen komen en even te voren losgelaten. Geholpen door haar hand, spoot mijn lading de kantine door. Ik schaamde mij een beetje. Vooral toen ze me smalend aankeek. “Wie meer wil moet wel wat meer inhoud hebben!”

Terwijl ze dat zei kwam mijn collega Wim binnen. Hij keek stomverbaasd naar ons en liep toen op ons toe. “Ik kom net op tijd zie ik!” En hielp het vrouwtje te been. Hij had zijn handen onder haar oksels door gestoken en trok geroutineerd haar topje naar beneden, daarmee twee grote, uiterst fraaie zwarte borsten onthullend. Wij floten waarderend, en het vrouwtje gaf blijk niet onwelwillend tegenover Wim te staan. “Je boft dat ik een geile bui hebt, knul! Ik ben wel benieuwd of jij wat meer uithoudingsvermogen hebt dan je maat!” Ze keek hem schattend aan. Wim duwde haar over een van de eettafels, trok haar korte rokje omhoog en onthulde daarmee haar stevige billen. Een seconde later was haar slipje op de grond verdwenen en had Wim zijn speelvogel tevoorschijn gehaald.

Het geile zwartje stond nu gesteund tegen een tafel met haar kont naar achteren en Wim voelde tussen haar benen. Ze was lekker nat geworden en hij stak dan ook zonder omhaal zijn speeltje in haar zwart behaarde speeltuintje. Kreunend ontving ze hem en Wim sprak waarderend. “Lekker nauw, Gust! Tsjonge, wat een verrassing op de vroege morgen!” En hij begon haar in een rustig tempo te plezieren.

Zijn blanke paal gleed bij iedere stoot tot aan de ballen tussen haar zwarte bloembedje en hij verhoogde zijn tempo iets. Haar lekkere peervormige borsten zwaaiden geil heen en weer en Wim kneedde haar harde billen. Hij had nog nooit met een zwartje gespeeld en vond dat deze er wat van kon! Ze kneedde zijn harde lat met haar spieren en draaide met haar kontje. Haar spleetje stimuleerde hem danig, maar hij kon zich beter beheersen dan ik. Soepel gleed hij steeds tot aan de wortel in haar. Hij had haar harde billen in zijn handen en kneedde die waarderend. Het wijfje keek even om met een geile blik in haar ogen en steunde. “Ik kom bijna klaar, knul! Geef het me!”

Wim verhoogde zijn tempo iets en stak een wijsvinger in haar strak gesloten sterretje. Meteen trok haar orgasme zinderend door haar lijf, trillend hing ze over de tafel en Wim genoot van het feit dat hij haar had laten klaar komen. Hij greep haar soepele billen nog iets steviger en verhoogde zijn tempo. Zijn vinger bleef ronddraaien in haar sterretje en ze kreunde onder de bonkende stoten. Toen hij op het punt stond klaar te komen en zijn lading in haar wilde spuiten keek ze om en vroeg: “Wil je het in mijn mond spuiten?”

Wim knikte en trok zich terug. De zwarte draaide zich om en nam zijn kloppende penis in haar slanke hand. Zachtjes trok ze hem af en kneedde intussen zijn ballen, tot hij ineens klaar kwam. Ze opende haar mond, richtte en het volgende moment spoot zijn lading naar binnen. Straal na straal verdween tussen de negerinnenlippen en smakkend slikte ze alles weg. Toen hij was uitgespoten nam ze de pulserende pik in haar mond en zoog hem schoon. Ze lachte hem toe. “Jij kunt er tenminste wat van!”

Gust

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail met de schrijver. Dank u

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *