Zusjes trouwdag

()

Voorspel

17 juni was de dag dat mijn zusje in het huwelijk trad met Johan. Uiteraard als enig naast familielid ben ik haar getuige. Johan heeft ook een zus en wil graag dat zij zijn getuige is. Johan heeft ook nog een broer maar die is pas 13 en vind het al prachtig dat hij deze dag mag bijwonen. Tessa en Johan zouden het leuk vinden als de beide getuigen in de zelfde jurk gekleed gaan.

Op een mooie zaterdag in maart gaan mijn zus Tessa, Sandra en ik Ilse op pad om een geschikte jurk te vinden voor ons de beide getuigen. Winkel in, winkel uit en nergens vinden we een geschikt jurkje. In een van de laatste winkels, een luxe maar prijzige shop vinden we de jurk die we allemaal mooi vinden. Maten worden opgenomen en jurken worden uit het rek gehaald. Op onze vraag, waar de paskamers zijn, worden we begeleid naar een ruimte achter in de winkel.

Een kamertje met rondom grote spiegels is aanwezig als paskamer, ik stap naar binnen en nog voor ik de deur kan sluiten glipt Sandra achter mij om mee naar binnen. Ik zeg niks, kijk haar even aan en even later begint ze zich uit te kleden, ook ik kleed mezelf uit op bh en slip na en passen we onze jurken.

In de ruim aanwezige spiegels zien we duidelijk de storende aanwezigheid van ondergoed onder onze jurkjes en we besluiten om de bh er onderuit te halen.

Voor ik zover ben word de sluiting van mijn jurk los gemaakt door Sandra, ook mijn bh word door Sandra verwijderd en bij het afhalen van de cups raakt ze per ongeluk mijn borsten aan. Mijn tepels groeien door de aanraking en ik zie Sandra via de spiegel kijken naar mijn gezwollen tepeltjes. Keurig netjes maakt ze de jurk weer dicht en draait zich met haar rug naar mij toe en vraagt of ik haar ook even kan helpen. Natuurlijk doe ik dat en probeer de zelfde handelingen te doen die zij bij mij deed. Ook haar tepels zwellen als ik zogenaamd per ongeluk haar borsten beroer en in de spiegel zie ik Sandra glimlachen naar mij.

Wanneer ik haar jurk weer dicht maakt en mij weer omdraai naar de spiegel voel ik twee handen onder mijn jurkje mijn slipje naar beneden trekken en langs mijn benen afglijden. Ik vind het spannend, en zou ik mijn geluk best eens willen beproeven bij Sandra. Maar ik wil nog niet zover gaan op dit moment en daarom ik loop de paskamer uit om mijzelf aan Tessa te tonen.

Naast Tessa staat ook de verkoopster en samen geven zij een oordeel over mijn jurkje als ook Sandra naar buiten komt. Als ik naar Sandra kijk zie ik dat ook zij haar slipje heeft uit getrokken. Met wat aanpassingen bij borst en middel word besloten de jukjes te nemen en daarna gaan we weer terug de paskamer in. Ondanks dat we beide loeren en genieten van elkaars lichaam gebeurt er verder niets en als we later afscheid nemen van elkaar krijg ik van Sandra twee zoenen op mijn wang en een op mijn mond.

“Tot de bruiloft” zegt ze als Sandra wegloopt en terwijl ik haar nakijk zie ik haar billen schudden en vraag ik mezelf af of ze haar slipje wel heeft aangetrokken.

In de weken voor het huwelijk moet ik regelmatig aan Sandra denken en wanneer ik dat doe voel ik vlinders in mijn buik. Zou ze mij ook zien zitten of was het geen geflirt maar gewoon een onschuldige aanraking in de paskamer en misschien was de kus op mijn mond wel standaard van haar.

De Bruiloft.

17 juni was een prachtige dag, het zonnetje scheen en het was precies warm genoeg om zonder jas buiten te zijn. Wanneer de auto voorrijd stapt Tessa bij Johan in de eerste wagen en in de tweede zitten Sandra en Simon waar ik ook bij kom te zitten. Ik stap in, buig daarbij voorover en zie dat Sandra en Simon een ruime inkijk hebben in mijn openvallende jurkje. Ik hoor Simon grinniken en ga tegen over hen zitten. Tijdens de rit naar het stadhuis beweegt Sandra terwijl ze met haar broertje bezig is regelmatig haar knieën uit elkaar en meen ik steeds een glimp van haar poesje te zien, ik raak daarvan behoorlijk opgewonden en de vlinders nemen in alle hevigheid toe.

De rest van de dag zijn we veel in elkaars nabijheid te vinden en lopen we ook gearmd naar het feestzaaltje om van het diner te genieten met het bruidspaar. De avond verloopt prima en als iedereen bijna weer weg is sta ik nog even wat te dansen met Simon. Wanneer de band aan het laatste nummer gaat beginnen stop ik met dansen en als ik weg wil lopen wordt ik aan mijn arm getrokken en voor ik het weet lig ik in de armen van Sandra.

Met onze buiken, borsten en heuveltjes tegen elkaar schuifelen we op de langzame maat van de muziek naar het einde van de avond.

“Mag ik met je mee naar huis “ vraagt Sandra in mijn oor en pakt mij daarop met beide handen op mijn kont vast en drukt haar heuveltje strakker tegen de mijne.

”Ik dacht dat je het nooit zou vragen” beken ik haar en kus haar zachtjes in haar nek. Als het nummer is afgelopen nemen we afscheid van het bruidspaar en lopen we hand in hand de koele avond lucht in.

Thuis verspillen we niet veel tijd. In de gang liggen onze schoenen, op de trap onze jurkjes en wij liggen op het bed in standje 69 aan elkaars kutje en klitje te likken en te sabbelen tot we voor de eerste keer klaarkomen.

Dan besluiten we te gaan douchen en krijgen onze borsten en poesjes een grote beurt. Wanneer we weer klaar gekomen zijn vallen we nat op het bed in slaap.

De volgende morgen word ik wakker van de geur van koffie en eieren. Met een schortje voor komt Sandra mijn ontbijt op bed brengen. Wanneer ze zich omdraait zie ik dat ze ook maar alleen het schortje voor heeft en dat ze daaronder volledig naakt is. Wanneer ik mijn arm uitstrek streel ik haar kontje.

“Even wachten” zegt Sandra “eerst eten want anders word het koud.”

Sandra drinkt alleen koffie en ik heb volgens mij nog nooit zo snel mijn ontbijt naar binnen gewerkt.

Terwijl ik de laatste hap naar binnen werk duikt Sandra al onder de lakens en opent de aanval op mijn kutje, kittelaar en kontje, ze brengt me in een razend tempo naar de top en net op het moment dat ik over de top ga en klaar zal komen stopt ze haar handelingen. Als ik haar smeek om door te gaan lacht ze en begint zachtjes weer opnieuw. Deze handeling herhaalt zich een keer of vijf en ik word langzaam gek van geiligheid. Net als ik denk dat ze weer zal stoppen, blijft ze deze keer wel doorgaan en sproei ik mijn sapje over haar gezicht en tong uit.

Ik denk dat dit het meest heftige orgasme geweest is wat ik ooit heb gehad en van vermoeidheid en genot val ik weer in slaap terwijl ik nog net voel hoe Sandra haar armen om mij heen slaat en de lakens over ons heen trekt.

Ilse

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *