Betrapt

()

Het zijn altijd van die dingen die je niet verwacht. Je leest het wel eens, en dan denk je: zo gaat het in werkelijkheid natuurlijk nooit. Maar de werkelijkheid klopt soms heel aardig met een verhaal en het leven is vaak een cliché. Dus betrapte ik mijn vrouw toen ik een keertje eerder thuiskwam van mijn werk dan normaal. Zo simpel gaat dat.

Het was op een dinsdag, ergens in de herfst, en ik had besloten wat werk mee naar huis te nemen om in alle rust een vergadering van de volgende dag voor te bereiden. Het was half drie en ik wist dat mijn vrouw Anni al thuis was. Ze gaf Engels aan een middelbare school en ze had op dinsdag alleen ’s ochtends les. Ik zette de auto voor de garage, liep door de keuken naar binnen, trok mijn jas uit en zette mijn tassen naast de tafel. Beneden was niemand, maar boven hoorde ik wat vage geluiden en ik zag Anni’s tas op de bank staan. Daarnaast lag een fluwelen jasje dat ik niet kende. Opeens hoorde ik een soort onderdrukte kreet van boven.

Ik hing mijn jas aan de kapstok en liep de trap op om te kijken wat er aan de hand was. Om de een of andere reden, misschien uit een soort voorgevoel, liep ik op mijn tenen. Achteraf was dat nergens voor nodig, omdat niemand me toch zou hebben gehoord. De deur van de slaapkamer stond half open. Ik liep het halletje door en keek naar binnen. Anni was niet alleen. Ze zat naakt op bed, op handen en knieën, en iemand anders zat schuin achter haar. Het was geen man, zoals ik in eerste instantie natuurlijk dacht, maar een vrouw. Ik kende haar ook. Het was Monique Vereerd, een collega van Anni aan dezelfde school, waar ze gymnastiek gaf. Ze was ongeveer net zo oud als Anni, een jaar of vierendertig, met kort blond haar en een atletisch figuur. Ze was half ontkleed en droeg alleen nog een zwarte beha en broekje.

Het duurde toch nog even voordat het goed tot me doordrong. Ik wist letterlijk niet wat ik zag. Bijna had ik iets gezegd, maar gelukkig was ik zo verstandig om mijn mond te houden. Ik keek recht tegen de billen van mijn vrouw en zag dat Monique bezig was Anni ‘s dijen te strelen. Eindelijk trok ik de conclusie. Mijn vrouw was lesbisch aan de gang met een vriendin! Toen ik dat begreep, kreeg ik een enorme erectie. Anni en ik hadden geen daverend seksleven, maar de gedachte dat ze hier door Monique gepakt zou worden, bezorgde me bijna spontaan een hoogtepunt. Moest ik ingrijpen? Nee, natuurlijk niet! Ik wilde zien wat er ging gebeuren.

Ik probeerde rustig adem te halen en mezelf niet te verraden met enig geluid. Ik hoorde Anni nu ook kreunen en op een gegeven moment slaakte ze een ingehouden kreet, zoals ik ook van beneden had gehoord en waarom ik de trap op was gekomen. Ik zag haar billen trillen en ik hoorde haar fluisteren; “niet te lang… niet te lang… ik kan niet wachten, Monique…”

“Maar je moet nog even wachten, allerliefste,” zei Monique zacht. “Want ik wil er alle tijd voor nemen. Ik heb zo lang gewacht tot ik je eindelijk naakt zou zien, en nu heb ik helemaal geen haast. Je bent fantastisch. God, wat een lijf, Anni! Ik wil je overal strelen en likken…”

Ze boog zich naar Anni ‘s kont en likte de binnenkant van haar dijen. Toen ze zich voorover boog viel mijn oog ook op Monique ‘s strakke zwarte slipje en ik voelde mijn pik nog stijver worden. Monique lag nu half over Anni’ s rug en likte haar schouders. Ze probeerde haar tong zelfs in Anni ‘s oksels te proppen en ik hoorde mijn vrouw zachtjes kreunen van begeerte. Ik tuurde tussen Anni ‘s dijen en zag het daar glinsteren. Ze was kletsnat! Ik twijfelde er niet aan dat Monique honderd procent een pot was. Ze was niet getrouwd, had geen vriend, maar was wel een mooie meid. Een andere conclusie was er dus niet. Ze moest een echte lesbo zijn. En mijn eigen vrouw?

Zoals gezegd had ik niet zo’n heftige relatie met Anni, en op dit moment lag de waarheid wel erg voor de hand. Ze was net zo’n lesbo als Monique, en daar gaf ze ook alle bewijzen van. Anni draaide zich om, ging op haar rug liggen en keek Monique aan.

“Kleed je uit,” zei ze. “Ik wil je zien. Vooral wat je tussen je benen hebt!”

Monique aarzelde niet. Ze liet zich van het bed glijden, bleef voor Anni staan en trok met een paar snelle gebaren haar zwarte beha en broekje uit. “Ah…” hoorde ik Anni zuchten en ik zag haar kijken. Zelf had ik nu uitzicht op Monique ‘s naakte kont. Mijn pik knelde in mijn broek. Ik zag dat ze zich bukte, naar Anni toe. De twee vrouwen kusten elkaar en ik zag Anni ‘s handen al naar Monique ‘s billen gaan.

Het volgende moment lag Monique boven op Anni en begonnen ze hartstochtelijk te vrijen. Toen Monique even overeind kwam, had ik een goed zicht op haar tieten en die van mijn eigen echtgenote. De twee vrouwen hadden ongelooflijk stijve tepels, die dik en hard naar voren stonden, barstend van verlangen. Even later lag Monique dan ook uitgebreid aan Anni ‘s spenen te zuigen, totdat de rollen werden omgedraaid en ik Monique ‘s knoppen één voor één tussen Anni ‘s gulzige lippen zag verdwijnen. Daarbij gingen hun handen ook regelmatig omlaag om elkaar snel en heftig te masturberen. Ze lagen voortdurend tegen elkaar te fluisteren, en het meeste kon ik niet goed verstaan, maar een paar keer ving ik dingen op als “…lekkere gore kut” of “…beffen, likken, zuigen!”

Toen, met een wilde kreet, kwam Monique overeind, schoof snel naar voren en liet zich met haar kut op Anni ‘s gezicht zakken. Ze greep Anni bij haar haar en Anni pakte Monique bij haar billen. Ik hoorde het soppende geluid waarmee Anni ‘s tong de opengesperde kut van haar vriendin binnengleed. Monique begon laag te grommen en trok aan haar eigen tepels. Haar heupen schokten en ik vroeg me af of het zou gaan gebeuren. Maar op het laatste moment schoof ze weer omlaag, met haar billen naar achteren tot ze bovenop Anni lag, tieten op tieten, kut op kut. Ik hoorde de vrouwen zuchten, en de schuivende geluiden waarmee hun bezwete lichamen over elkaar heen gleden.

Mijn vrouw spreidde haar dijen, trok haar knieën op en legde haar voeten op Monique ‘s billen, zodat ze Monique tussen haar benen hield geklemd. Zacht maar dwingend fluisterde ze: “Neuk me.” Ik zag Monique ‘s kont op en neer gaan toen ze Anni begon te rijden. Ze wreef en schokte tegen Anni ‘s heupen. Anni ‘s vuisten beukten tegen Monique ‘s rug en ze sloeg met haar vlakke handen op Monique ‘s billen toen ze door haar lesbische vriendin naar een hoogtepunt werd gereden. Ik wist nu zeker dat ik met een lesbo was getrouwd, al lang voordat ik haar wilde schreeuw hoorde en hevig schokkend haar orgasme kreeg onder Monique ‘s stampende heupen.

“Ja… ah… o… oh… kut, KUT!” Kreunde Monique, en ze kwam klaar.

Op hetzelfde moment voelde ik mijn eigen zaadlozing, met mijn ogen strak gericht op de trillende kont van de klaarkomende lesbienne.

Jaap van der Lul

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *