Dank U, Meesteres.

()

God wat moest ze hiervan genieten. Ze stond voor me, de benen lichtjes gespreid, armen in haar zij. Met een mysterieuze glimlach keek ze neer hoe ik bedeesd, op handen en knieën, omhoog keek. Ze bukte zich, wreef eens door mijn haar en zette dan 1 stap naar voren. Haar rechterbeen voelde warm en zacht aan tegen mijn linker arm en schouder.

Ze ging zitten tussen mijn schouders en legde haar linkerbeen gebogen over mijn rug, haar kuit zachtjes in mijn bilnaad. Eventjes wachtte ze. Ze leek er duidelijk pret in te hebben om me helemaal voor haar alleen te hebben. Ze bracht haar linkerbeen nu ook naast me zodat ze schrijlings op mijn rug zat en ze boog wat naar voor. Terwijl ze langzaam met haar bekken sensueel over mijn rug schraapte liet ze haar ene hand plagerig door mijn bilnaad glijden, terwijl ze leunde op haar andere arm. Ik huiverde. Ik wist dat ze mijn spanning, mijn geilheid kon voelen. Ze hief haar voeten van de grond zodat ze met haar volle gewicht op mijn rug zat en ze klemde mijn lichaam wat harder tussen haar benen terwijl ze onverstoord haar bekken terug naar achter duwde over mijn rug. Ik voelde een spoortje van haar vocht over mijn rug uitgesmeerd worden.

Plotse stopte ze, stond recht en ging achter me staan. Mijn keel was droog van spanning. Met haar voet duwde ze mijn benen wat uit elkaar. Ze ging eventjes terug op beide benen staan om haar evenwicht te herwinnen, bracht toen haar rechtervoet terug tussen mijn benen en woog mijn balzak op haar wreef. Een huivering van geilheid trok door mijn ruggengraat. Daarop schraapte ze eventjes met de nagel van haar gelakte teen over mijn balzak, bracht hem verder naar boven om hem vol op mijn kontgaatje te drukken. Ze kromde haar teen weer zodat ze met haar nagel het traject door mijn bilnaad voltooide en bracht haar voet dan weer met een vloeiende beweging naast haar andere, waarbij ze eventjes mijn kuit beroerde.

“Beetje geil?” vroeg ze treiterig en zonder op antwoord te wachten wandelde ze de kamer uit. “Ben zo terug” fluisterde ze een beetje hees.

Ik durfde niet om te kijken en wachtte, trillend van geilheid, tot ze terug zou komen. Plots ging de deur open en ik keek strak voor me uit. Ze was bijzonder stil, ik had geen enkel idee wat er stond te gebeuren. Plotseling voelde ik wat kouds tussen mijn billen. Een seconde later wreef ze de substantie met haar vinger verder uit over mijn kontgaatje. Ze duwde haar vinger een kootje diep in mijn achterste en trok hem dan snel weer terug. “Mm…”, kreunde ze lichtjes. Toen voelde ik plots iets groter dan een vinger op mijn kontgaatje drukken. Verschrikt vergat ik voor me uit te kijken en keek geschokt naar de grote vibrator die ze tussen haar ranke vingers hield. Ze bestrafte me deze keer niet maar keek me haast vertederend aan. Ze knielde achter me neer. Haar dij raakte mijn bil en voelde warm aan. Ik kon dit haast niet geloven. Zachtjes drukte ze de vibrator in mijn anus. De dikke kop floepte opeens naar binnen en eventjes stopte ze. Daarna ging ze onverstoord door met het naar binnen drukken van het speeltje. Ze draaide hem zachtjes rond, bewoog hem in en uit me om hem tenslotte voor de volle 20 centimeter naar binnen te stoten. Ik was nog maar net aan het gevoel van het ding gewend geraakt toen ze opeens zonder waarschuwing het knopje omdraaide en het beest in me tot leven kwam. Ik slaakte verschrikt een gesmoorde kreet en haalde wat zwaar adem terwijl de vibrator in me onbeschrijfelijke trillingen veroorzaakte.

Terwijl ze het ding in en uit mijn kontje liet glijden wreef ze met haar vlakke hand traag over mijn balzak en de stam van mijn stijve lul, zonder hem te omvatten.

“Nog niet klaarkomen” fluisterde ze me toe, “ik heb nog een verassing in petto, het zou zonde zijn om nu al te spuiten.” Ze gaf een tikje op mijn eikel en trok prompt de, nog trillende vibrator uit mijn lijf.

Ik moest even zuchten en steunde nu zwaar voorover op mijn armen, mijn hoofd naar beneden. Ondertussen liep zij om me heen, ze haalde een stoel uit de hoek van de kamer, positioneerde zich voor me met haar benen uitdagend gespreid en haar handen in haar zij. Zo liet ze me eventjes bij komen vooraleer ze me gebood het kussen naast me te pakken en me erop te zetten: lichtjes achteruit leunend, de benen lichtjes opgetrokken en gespreid. Mijn lul stond hard rechtop quasi smekend om haar volgende actie. De voorhuid stond wat naar achter gespannen zodat ze een goed zicht had op mijn eikel.

Plots hief ze haar benen op en zette haar beide voeten op mijn buik. Ze kromde haar tenen lichtjes wat me een licht kietelend gevoel gaf. Eén voet liet ze langzaam zakken naar mijn lul terwijl ze met de andere traag omhoog kroop om hem uiteindelijk op mijn hals, net onder mijn kin te laten rusten. Haar onderste voet plaatste ze nu zonder waarschuwing languit over mijn lul, zo dat haar hiel zich bevond waar mijn schacht overgaat in mijn balzak en haar tenen zich zacht kromden over mijn eikel. Hoewel mijn lul al barste van hardheid leek het alsof hij nog een beetje groeide.

Terwijl ze haar voet zo liet staan bewoog ze haar bovenste voet nu over mijn gezicht, haar teentjes op mijn ogen, de zool van haar voet omhulde mijn neus, de bal van haar hiel raakte mijn lippen. Zachtjes likte ik haar hiel, ik tuitte mijn lippen en gaf kleine zuigkusjes over haar gehele voet terwijl ze die langzaam over mijn mond naar beneden liet glijden.

“Doe je mond open” beval ze. Daarop duwde ze 3 tenen naar binnen.

“Lik ze” hijgde ze.

Ik liet mijn tong met welgevallen over en tussen haar tenen glijden, ik zoog erop en genoot van het gevoel. Ze liet haar genoegen blijken door haar onderste voet langzaam over mijn lul te wrijven. Om haar evenwicht te bewaren steunde ze weliswaar met haar handen op de leuning van haar stoel maar gaf ze ook wat effect met haar voet mijn mond. Op mijn eikel hadden zich al enkele druppels voorvocht gevormd die ze plagerig met haar dikke teen uitspreidde over zowel het stukje tussen mijn eikel en mijn stam als over de hele lengte van mijn lid. Ze merkte dat ik deze behandeling haast niet meer hield en een poging deed om zachtjes op te rijden tegen haar voet.

Daarop, duwde ze haar voet waar in zijn geheel tegen mijn lul, en nam de andere uit mijn mond. Die was nu helemaal nat en glad van het speeksel dus terwijl ze mijn pik fixeerde met haar nog droge voet wreef ze mijn eikel gemakkelijk en snel tussen haar twee tenen van haar andere voet.

Ik hijgde nu zwaar en verlangde er naar om klaar te komen. Dit gevoel werd steeds intenser en ik dacht dat ik het eventjes verloor toen ze met de voet, die mijn pik op zijn plaats hield, nu ook langzaam op en neer begon te bewegen. Enkele seconden voor ik ging klaarkomen plaatste ze plots beide zolen op mijn eikel en maakte snelle op en neer gaande bewegingen met haar voeten.

Schokkend kwam ik heerlijk klaar, het sperma spoot tegen de zolen van haar voetjes en tegen haar tenen.

Ze wachtte eventjes en begon dan met een voet het sperma over mijn buik uit te smeren terwijl ze met de andere terug mijn stam tussen haar twee tenen nam om het laatste druppeltje eruit te melken.

Dank u meesteres

Joris

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *