Schemerblauw bos

()

De man kijkt verrast naar zijn partner. De regen bleef maar aanzwellen, en ondanks de zwoele warmte die hen omfloerste, kon hij de koude rilling niet onderdrukken toen hij de doorweekte kleding van de vrouw in zich opnam. Een vrouw was zij wel degelijk, haar veelbelovende rondingen werden duidelijk geaccentueerd door haar doorweekte manteljurk. Hij besefte dat hij maar enkele knoopjes vooraan moest openknippen, om de geschenkverpakking die daar onderaan schuil ging te onthullen Een echt elfenfiguurtje, klein van gestalte maar met sensuele contouren. Hij had haar gevraagd dat lekkere barokke zwart fluwelen setje aan te trekken dat haar lichaam zo veilig en zacht omfloerste, maar dat voor de rest niets aan de verbeelding overliet. Haar kniehoge laarzen accentueerden haar sterke uitstraling en haar donkere haren gaven haar gezicht kracht en zachtheid tegelijk. De vrouw gaf haar minnaar een blik van herkenning en voelde de warmte in haar opwellen toen zij de blijdschap in zijn blik ontmoette.

Hij had haar als het ware de opdracht gegeven, door middel van een klassiek met de hand geschreven briefje (natuurlijk gedrapeerd met volle rode roos) zich zo aan te kleden. Onder, overigens, geringe druk, had hij gesuggereerd dat zij zich diende uitgebreid te baden en te parfumeren, wat zij graag zonder enige geestelijke noch fysieke tegenwerking had uitgevoerd. De ontmoetingsplaats had iets meer achterdocht in haar hersenactiviteit teweeg gebracht. Namelijk aan de ingangspoort van een lokaal, vrij uitgestrekt plattelandspark bij avondschemering. Wat haar grote minnaar niet wist, was dat zij een stapje verder was gegaan in haar “preparatie” voor wat, zoals ze terecht veronderstelde, een pittige nieuwe ervaring van liefdesbeleving diende te worden. Vol binnenpret dacht ze aan de inhoud van haar gevlochten strandtas, ze was namelijk letterlijk van plan deze keer de touwtjes in handen te nemen.

Zwijgend liepen ze hand in hand door het schemerbos. Vol ingehouden verwachting kwamen ze na een tiental minuten op een door de maan beschenen open plek waar alleen gezelschap van enkele nachtdieren zouden hebben. De regen ondertussen opgehouden, had plaats gemaakt voor een opstijgende warme waterdamp uit zowel de met mos bezaaide bosbodem als uit hun dampende kleren en lijven. Nog steeds geen woord wisselend begonnen ze op deze nachtelijke liefdes arena rond elkaar te schuifelen, af en toe elkaar lichtjes aanraken, de oogleden slechts half ontloken om alle andere zintuigen optimaal aan te scherpen. De mooie vrouw ontdeed zich van haar mantelpakje, en met stokkende adem volgde de man haar voorbeeld door zich helemaal te ontkleden. Volledig naakt voelde hij het mos tussen zijn tenen, gooide hij zijn hoofd in zijn nek en lachte naar de omfloerste maan.

Hij werd totaal verrast door haar kattensprong, en voor hij het wist, lag hij op de grond, geklemd tussen haar stevige dijen, plots beseffende dat de rollen vanavond omgedraaid zouden worden. De vrouw had in haar tas het nodige bindmateriaal meegebracht, waarmee ze nu minutieus te werk ging. Vol binnenpret dacht de man aan de soortgelijke materialen die in zijn meegebrachte rugzak zaten. Met behulp van de zachte, maar stevige zijden sjaaltjes en ander onverwacht bondagespul, lag hij in een minimum van tijd weerloos vastgeklonken.

Een tijdloos lang voorspel dat volledig werd gedirigeerd door de bosnimf kondigde zich aan. Een uur lang werd de man uitvoerig overal gelikt, gestreeld & vooral plagerig gepijpt. Regelmatig ging de vrouw met haar poesje over de man zijn gezicht hangen, zodat hij haar zachtjes kon likken. Met haar vingers vingerde de ondertussen bloedgeile vrouw zichzelf, terwijl de man alleen maar kon toekijken. Onmetelijk opgewonden door de prachtige beelden en de bezwangerde geur van het bos en de vrouw. De vrouw die als één geheel versmolten tot een meander van intens aftasten van de grenzen van genot & pijn. Zij duwde haar tepels tussen zijn lippen, bracht haar befzone onder de aandacht en die plachten slechts af en toe zeer kort zijn penis op te slorpen in haar kletsnatte kutje.

Na haar derde orgasme, zoals steeds gepaard met een dierlijk gekreun, maakte zij hem los. Zij zat schrijlings vastgezogen op zijn beenharde penis en begon hem hevig aan te sporen tot een verlossend orgasme. De man weigerde aan zijn eerste instincten te gehoorzamen. Hij bevrijdde zich van de aan hem vastgezogen medusa, zijn ketenen en dwong haar op handen en knieën. Met zachte bewegingen om niet te snel te komen, nam hij haar langs achter. Ondertussen prikkelde hij haar gezwollen tepels en clitoris met de toppen van zijn vingers. Na enkele minuten leidde hij de vrouw naar een nabij staande boom. De scheefgegroeide wilg leende zich perfect voor zijn plannetje. Hij dwong haar met zachte hand zich neer te leggen op de zacht geribbelde stam die in een hoek van 45 graden aan de rand van de open plek groeide. Haar borsten en kutje kwamen perfect in contact met de nog natte boomstam en de man bond haar vast met de sjaaltjes die hem daarnet nog zelf hadden omwonden. De dame was zo opgewonden dat zij spontaan met haar kutje tegen de stam begon op te rijden. Geamuseerd keek de man toe, en om haar te ‘straffen’ voor zoveel onbeschaamdheid, begon hij haar zachtjes op de billen te pletsen. Harder en harder werden zijn beperkt ingetoomde slagen heviger en heviger, bereed zij de zachte boomstam.

De man kon zich niet langer weerhouden en begon haar kort en stevig te neuken. Haar geil stroomde nu overvloedig en vermengde zich met de lauwe regendruppels tot een inspirerend afrodisiacum. Nieuwe hoogtepunten dienden zich aan De bosnimf brulde haar genot uit toen ze zijn vinger in haar kont voelde binnenglijden. Als een oncontroleerbare sater voelde de man zijn ballen zwellen, spoot in één ruk de pulserende vulva tot aan de rand vol, trok zijn nog harde penis uit deze terug om zijn staaf vervolgens tot aan de wortel in haar kont te persen. Ze hielden allebei letterlijk bijna op met ademen. Hij stootte keer op keer in haar maagdelijke, warme, gladde, zeer ontvankelijke aars en pulserend spoot hij algauw zijn resterende zaad in dat heerlijke hol. De twee minnaars en de boom werden één en samen ontploffen ze in een draaikolk van wellust. Samen amechtig schreeuwend van genot en overgave verloren ze zich beiden in het hier-en-nu. Zijn vingers stak hij in haar mond om toch maar contact met al haar lust openingen te behouden en haar gestaag afnemend gekreun als vibraties in zijn vingertoppen te absorberen. Een perfecte lofzang op Moeder Aarde.

Jean Valjean

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *