Memory Lane – Een puber

()

Het is geen makkelijke opgave om die heftige ervaring van 25 jaar geleden delicaat en binnen de juiste context onder woorden te brengen. Toch is het voor Peter, Marcel en mij nog steeds een dierbare herinnering.

De moeder van Marcel, Peters ex, wordt plotseling ernstig ziek en sterft kort daarna. Het is geen punt van discussie dat Marcel daarna definitief bij ons komt wonen. De afgelopen jaren is hij al regelmatig korte of langere tijd bij zijn vader en mij geweest. Het zal echter wel een ingrijpende verandering betekenen voor onze levensstijl. Marcel is een 18-jarige Amsterdamse puber met een grote bek, maar een klein hartje. Enerzijds een kerel in wording, anderzijds ligt hij graag als een klein kind tegen mij aan op de bank, kroelend in mijn haar.

Het ingrijpende zit hem in het feit dat Peter en ik een bijna permanent, op verleiding en seks gericht leven leiden. Al na onze eerste ontmoeting – daar heb ik al eens over geschreven – draag ik nooit meer slipjes en bh’s. Als ik in huis al iets aanheb, dan is het hoogstens een jurkje met een ruim vallend bovenlijfje en zijsplitten tot aan de heup. Peters fetisj is dat ik als een Vestaalse maagd met een ontblote borst rondloop. Dat zal natuurlijk na Marcels komst niet meer kunnen.

Met alle problemen van een puber die voor zijn gevoel vanuit de grote stad naar een plattelandsdorp in het Zuiden is gedeporteerd, ontwikkelen wij toch al vrij snel een harmonieus gezin. Zijn puberale ontwikkeling als man ontgaan mij natuurlijk niet als ik zijn prullenbak leeg of de was doe. Aan mijn kledingstijl heb ik weinig veranderd, met uitzondering van het feit dat ik me niet meer zo uitdagend gedraag als voorheen. Nog steeds niet veel om het lijf, maar geen blote borsten meer. Zo met z’n drieën vindt Marcel dat prima. Anderzijds zorg ik er ook voor ‘normaal’ decent gekleed te zijn als hij vrienden mee naar huis brengt, zodat hij zich niet voor mij hoeft te schamen.

Op een avond ligt hij weer tegen mij aan op de bank. Deze keer heb ik een sweater met rits aan. Al spelend trekt hij aan het grote oog de rits langzaam naar beneden en kijkt naar mijn borsten.

“Mooie tieten heb jij,” zegt hij en legt er brutaal, maar zacht een hand op. Ik ben met stomheid geslagen; weet niet hoe te reageren en kijk naar Peter die tegenover ons zit. Die reageert ook niet, dus laat ik het maar gebeuren. Hoewel het Marcel in de loop der tijd vast niet is ontgaan dat ik onder het weinige dat ik draag verder volledig naakt ben, is het toch de eerste keer dat hij zo openlijk naar mij – als vrouw – kijkt.

Het is alweer een paar maanden later als ik op een ochtend Marcels kamer binnenloop om die schoon te maken. Normaal gesproken klop ik altijd eerst om hem niet te verrassen, maar volgens mij is hij al naar school. Niet dus, hij ligt zich naakt op bed af te trekken! “Godver,” roept hij woest. Hij voelt zich betrapt en ik schaam me dat ik hem in verlegenheid heb gebracht. “Sorry,’ is het enige dat ik stamelend uit kan brengen en staar gebiologeerd naar de enorme lul in zijn knuist. In plaats van weg te gaan; een ongemakkelijke situatie achterlatend, loop ik naar hem toe en leg mijn hand op de zijne.

“Dat geeft toch niet, joh. Het is heel normaal voor jouw leeftijd om je af te trekken.” Mijn hand ligt nog steeds op de zijne; de hand die zijn lul omklemt. Een druppel sperma perst zich uit de eikel. Intuïtief voel ik dat ik dicht tegen een grens aan zit of er misschien al overheen ben.

‘Het is jouw schuld, geil wijf,’ roept hij woest. Ik reageer niet en blijf stil bij hem zitten. Langzaam bedaart Marcel.

“Zal ik het voor je afmaken?” Marcel kijkt mij met grote hondenogen verbaast aan, maar laat dan langzaam zijn lul los. Ik buk voorover en lik het eerste druppeltje sperma van zijn eikel. Daarna glijden mijn lippen over de enorm gezwollen eikel en bewerk die zachtjes met mijn tong. Zijn handen zoeken een weg naar mijn borsten. ‘Typisch zijn vader,’ denk ik, ‘dat is ook een borsten-man’. Intussen ligt Marcel te kreunen en kronkelen van extase.

“Mam, ik houd het niet meer.” Ik til verbaast mijn hoofd op. ‘Mam’; zo heeft hij mij nog nooit genoemd! Om de spanning wat op te voeren druk ik een met vinger stevig achter zijn scrotum en trek hem langzaam verder af. Als ik het opkomende zaad hevig voel kloppen en de spanning te groot dreigt te worden laat ik mijn vinger los. Marcel ligt met een rood hoofd te kreunen. Een eruptie van dik sperma spuit met een grote straal op zijn borst. De laatste druppels sijpelen over mijn hand. Met verbazing ziet hij hoe ik die aflik, terwijl ik met een geile blik naar hem kijk. Nadat ik ook Marcel heb schoongemaakt, gaat hij rechtop zitten.

“Ga je dit tegen mijn vader zeggen?” Vraagt hij.

“Ik denk niet dat die daar zo ondersteboven van zal zijn,” is mijn antwoord. “Heb je eigenlijk al eens een keer een vriendinnetje geneukt?” vraag ik.

“Nee,” komt het er aarzelend uit. Ik weet niet wat me bezield heeft, maar al mijn remmen gaan los. Ik sta op, laat het jurkje zakken, sta naakt voor hem en ga naast hem op bed liggen. De spanning, zowel bij hem als bij mij, is om te snijden. “Zal ik je leren hoe je dat liefdevol doet?” Ongeloof spreekt uit zijn ogen. Ik draai hem boven mij. Meteen probeert hij als een wilde zijn neukstaaf bij mij naar binnen te rammen.

“Rustig, rustig, dat vindt een vrouw niet fijn! Je moet haar eerst liefkozen en er klaar voor maken. Daarna mag jij.” Ik breng zijn hoofd naar mijn kutje. “Daar zachtjes likken. Aan de bovenkant voel je met je tong mijn klitje. Dat is heel gevoelig, dus dat moet je heel voorzichtig doen. Als je het goed doet merk je vanzelf wat voor effect dat heeft.” Zijn tong gaat als een wilde tekeer tussen mijn schaamlippen en in mijn grotje. “Nee, nee, rustig aan. Een beetje naar boven. Ja, daar.”

Marcel is een snelle leerling. Niet lang daarna kom ik zalig klaar. Ik pak hem bij zijn hoofd naar mij toe en kus hem innig. Tongzoenen heeft hij al onder de knie, merk ik.

“Waarom geil jij zo op mij?” Vraag ik.

“Vind je dat gek? Ik zie heus wel hoe mijn vader voortdurend een paal in zijn broek krijgt als jij hem stiekem je kut en tieten laat zien. Jullie denken toch niet dat ik dat niet door heb? Je bent gewoon een mooi geil wijf.” Intussen klopt zijn stijve lul hevig tegen mijn buik.

“Nee, nee, je mag nog niet. Ik wil eerst nog een keer klaarkomen. Je weet nu hoe dat moet.” En of hij dat weet! Ik ben geloof ik nog wel vijf keer heftig klaargekomen. Opnieuw trek ik hem naar mij toe, geef hem een kusje op zijn voorhoofd en zeg.

“Nu mag jij. Maar wel zachtjes, hè.” Onstuimig probeert hij de opening van mijn liefdesgrotje te vinden. Met zachte hand heb ik zijn lid er naartoe en binnen geleid. Twee seconden had hij er volgens mij maar voor nodig om opnieuw krachtige stromen sperma uit te stoten om vervolgens uitgeput op mij neer te vallen. Liefdevol pak ik zijn hoofd in mijn armen en zeg. “Nu ben je een man.”

Als we even later samen douchen, verkennen zijn handen opnieuw ieder plekje van mijn lichaam. De hele dag loopt hij verder zachtaardig en lief om mij heen. Hij is op zijn manier zelfs uiterst galant. Dat valt ook Peter op als hij thuiskomt.

“Wat is er met hem aan de hand?” fluistert hij mij in het oor. “Vertel ik je straks wel.” Als ik hem later uitvoerig vertel wat er gebeurd is omhelst hij mij en zegt.

“Dank je wel lieve schat. Dan hoeven hij en zijn vriendinnen een hoop teleurstellende beginnerservaringen niet meer mee te maken.” Hij loopt op zijn zoon toe en legt vriendschappelijk een hand op diens schouder. Zij kijken elkaar aan en hebben elkaar begrepen. Het is bij die ene keer gebleven. Marcel heeft nooit aangedrongen op een herhaling. De sfeer tussen ons drieën is vanaf dat moment wel veel opener. Naaktheid en mijn openlijke verleiding naar Peter toe zijn geen probleem meer voor hem. Op een ochtend kom ik Marcel tegen op weg naar de badkamer. Hij heeft een ochtenderectie van jewelste. In het voorbijgaan draait hij, met een grijns op zijn gezicht, zijn hoofd om. Ik steek mijn duim omhoog.

Niet lang daarna heeft hij een mooie vriendin die later ook regelmatig blijft slapen. Op een keer komt hij naar mij toe en vraagt.

“Heb jij een vibrator? Laura wil dat eens proberen.” Toen ze later die avond naar huis ging zag ik aan de blik op haar gezicht dat het was bevallen.

Liefs,

LoÏs

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *