Straf voor mijn nieuw rokje

()

Het was een lange en vermoeiende dag geweest op mijn werk. Straks zal mijn geliefde man Oscar thuis komen. Ik hoopte op een vredige rustige avond, gezellig samen een filmpje kijken of zo. Snel maak ik het eten voor die avond klaar en voor ik het wist is Oscar thuis.

“Dag lieverd hoe was je dag?” Vraagt hij me nadat hij me een kus heeft gegeven.

“Goed, wel zwaar maar ik had geluk. De winkel met die dure kleren gaf grote kortingen, dus heb wat leuke dingen kunnen kopen.” Oscar draait zich streng om “Is dat zo?”. Ik heb zijn humeurverandering niet opgemerkt en vertel enthousiast verder “Ja, kijk dit prachtige rokje heb ik er gekocht”. Het was zo kort dat de rondingen van mijn billen eronder zichtbaar waren dus heb ik het als verrassing voor Oscar aangedaan.

“Met welk geld heb je dat betaald?” Vraagt hij.

“Ik had daarnet de rekeningen betaald en er was nog wat geld over dus ik dacht … “, nog voor ik mijn zin had af gemaakt pakt hij mijn pols stevig vast en kijkt me kwaad aan.

“We hadden toch afgesproken dat ik dat geld mocht gebruiken voor mijn nieuwe laptop!” Riep hij me toe. Fuck dat was ik vergeten. “Sorry, schat dat is juist, hoe kan ik het goed maken?” Hij zegt niets maar duwde me tegen de keukenkast aan.

“Handen op de kast en poep naar achter, ik zal jou eens leren wat er gebeurt als jij je niet aan onze afspraken houdt!” Verbaas en bang doe ik wat hij zegt. Hij slaat hard op mijn billen, ik schrik en kijk hem kwaad aan “Jij durft me zomaar te sla …”. Hij geeft me een tik in mijn gezicht.

“Zwijg, ongemanierd ding. Je straf is nog niet over!” Ik zie aan zijn gezicht dat hij echt kwaad is en laat hem doen, protesteren zal het enkel erger maken. Opnieuw zet ik me schrap voor wat nieuwe slagen op mijn billen. Hij slaat hard en ik maak pijnlijke geluiden. “Als jij je straf niet in stilte kunt dragen zal ik ze erger moeten maken”. Ik doe mijn uiterste best om geen geluid te maken maar hij slaat zo hard dat ik niet anders kan dan het uitschreeuwen. “Zo jij kunt dus echt niet luisteren hé, dan zal je het mogen voelen ook” fluistert hij in mijn oor. Hij trekt mijn bloesje over mijn hoofd en knijpt pijnlijk hard in mijn borsten. Ook mijn rokje trekt hij omhoog en mijn slipje trekt hij tot op mijn knieën, waardoor mijn blote billen te zien zijn. Zelf trekt hij zijn T-shirt uit “Ik zal het straks wel warm krijgen” zegt hij gemeen lachend. Ik weet wat er gaat komen en mijn knieën trillen. Uit de lade naast ons haalt hij een afsluitdop voor een fles, deze duwt hij in mijn kontje. Hierna begint hij hard op mijn blote billen te slaan. Eerst traag en met een korte rustpauze maar daarna steeds sneller en harder. Ik kan de klappen niet meer aan en schreeuw het uit. Tegenwerken gaat niet want hij houdt me stevig vast. Dit is mijn verdiende loon dus ik probeer te kalmeren en ontvang de klappen zo braaf als ik kan. Minuten lang slaat hij zo op mijn billen. De pijn is verschrikkelijk, ik smeek hem om te stoppen want ik houd het niet langer vol.

“Zo liefje ik denk dat je je lesje wel hebt geleerd. Kom jij maar even bij, ik ga wel om het eten”. Ik kan de tranen niet onderdrukken mijn billen branden verschrikkelijk. De straf had zijn impact gehad. Oscar komt terug met in zijn ene hand de ovenschotel en in zijn andere een potje crème en een kusentje. “Sorry, schatje maar dat had je verdiend, kom nu maar hier dan zal ik je pijn wat verlichten”. Hij smeert de verkoelende crème op mijn pijnlijke billen en trekt mijn rokje terug goed. Ik bedank hem met een kus, neem het kusentje aan en ga zitten. Het eten was overheerlijk na zo een zware

overheerlijke dag zal ik wel eens opruimen lieverd” zegt hij vriendelijk lachend naar me. Ik knik hem lieflijk toe. Ik kan mijn ogen niet afhouden van zijn ontblote bovenlijf, wat een prachtige man is hij toch. Zijn grote gespierde gestalte tekent prachtig af tegen het licht achter hem, zijn halflange bruine haar hangt los en rommelig rond zijn stoere gezicht. Het is enkele dagen geleden dat hij hem heeft geschoren, zijn baard prikt dus zalig tegen mijn kaken als ik hem kus. Oscar staat op en drukt de radio aan waardoor de keuken wordt gevuld met prachtige pianomuziek. Een vredig gevoel overvalt me en ik sluit mijn ogen, langzaam verdwijnt de wereld rondom me. Plots schrik ik happend naar adem wakker. Oscar staat achter me en zijn hand spant zacht rond mijn hals.

“Nog niet slapen schatje” fluisterde hij in mijn oor, “we zijn nog niet klaar voor vandaag”. Versuft kijk ik hem aan.

“Komt er nog?”

“Tuurlijk lieverd, zo gemakkelijk kom jij er niet vanaf”

Hij tilt me van mijn stoel. Normaal zou ik overlopen van spanning op dit moment, maar de dag en de klappen van daarnet hebben me zodanig uitgeput dat mijn ogen terug dichtvallen. Ik weet dat hij goed voor me gaat zorgen. “Wordt maar wakker schatje we gaan eens kijken hoe mooi je billetjes zijn geworden.” Ik lig bijna volledig naakt op bed, enkel mijn rok en mijn slipje heb ik nog aan. Hij heeft me op mijn buik gelegd en mijn polsen vastgebonden aan de bedstijlen. Hij had gelijk er kwam nog … Mijn rokje werd omhoog geschoven. De stof wrijft schurend over mijn billen wat een pijnlijk brandend gevoel geeft.

“Bloedrood! Prachtig, zoals ik het graag zie”. Ik krimp schokkend in elkaar als hij zijn duimen hard op mijn billen drukt, de pijn straalt uit over heel mijn lichaam.

“Spaar me nu toch een beetje, ik heb mijn les wel al geleerd hoor ondertussen, ik ben kapot.”

“Is dat jouw bedanking voor je cadeautje?” Zegt hij terwijl hij me streng aankijkt.

“Cadeautje?” Vraag ik verbaast en nieuwsgierig, ik snap totaal niet wat hij bedoelt. Hij loopt naar het kastje aan de andere kant van de kamer en haalt er een zwart doosje uit. Ik probeerde over mijn schouder te kijken wat hij aan het doen is maar kan hem niet meer zien. “Niet zo nieuwsgierig liefje, je zult direct wel voelen wat het is.” Benieuwd wacht ik af. Plots voel ik hoe hij iets in mijn kontje duwt. “Oh een nieuwe but plug” merk ik op. Hij lachte en op hetzelfde moment knijpt hij op iets dat op een ballonnetje lijkt. Ik schrik me rot, het ding zwelt op in me.

“Oh een opblaasbare but plug, die had ik een tijdje geleden inderdaad gevraagd. Bedankt Schat!” Ik draai mijn hooft opzij om hem een bedankingskus te geven, die hij met een glimlach accepteert. Hij pompt op het ballonnetje en het ding wordt steeds groter in me. Hij stopt wanneer ik een pijnlijk kreetje sla. Weer staat hij op en haalt opnieuw iets uit het kastje. Deze keer voel ik hoe er een balletje in mijn kutje wordt geduwd. Hij komt voor me staan en knoopt zijn ondertussen spannende broek los, zijn stijve komt tevoorschijn. Ik weet al wat mijn volgende werkje gaat zijn en doe mijn mond al open. Tot mijn verbazing haalt hij een soort mini afstandsbediening vanachter zijn rug en houd hem voor mijn hand. “Duw maar op het knopje schatje.”

Met mijn vastgebonden hand geraak ik juist aan het bovenste knopje, ik voelde hoe het balletje in mijn kutje begint te trillen. Het voelt zalig, na alle pijn even genot. Het is onmogelijk om een kreun van genot te onderdrukken en daar maakt Oscar mooi gebruik van. Zodra ik mijn mond open duwt hij zijn stijve diep in mijn mond. In eerste instantie wil ik protesteren maar mijn polsen zijn nog steeds vastgebonden en zijn hand ligt stevig op de achterkant van mijn hoofd waardoor ik niks kan doen. Ik geef het op en laat hem zijn gang gaan. Hij stoot zijn stijve diep in mijn mond en keel. De combinatie van de pijn van mijn billen en kontje, het zalige trillende balletje in mijn kutje, en zijn kracht in mijn mond laten me al snel klaarkomen. Trillend en schokkend kom ik. Oscar lacht en haalt zijn stijve uit mijn mond.

“Wat ben jij toch een flinke meid, je doet het fantastisch.” Ik ben kapot, mijn hoofd ploft op het kussen zodra hij me los laat. Er is echter geen smaak van sperma te bespeuren dus ik wist dat er nog gaat komen. Hij stapt naar de achterkant van het bed terwijl hij zijn hand over mijn rug laat glijden. Dit geeft een tintelend en kriebelend gevoel, maar ik heb de energie niet meer om te reageren. Hij tilt mijn bovenlichaam op en plaatst pijnlijk spannende klemmetjes op mijn tepels. Ik voel hoe hij het ding in mijn kontje verder oppompte. Tranen springen in mijn ogen, het voelt alsof ik elk moment kan openscheuren. Opnieuw vraagt hij me om op het knopje van de afstandsbediening te duwen. Het balletje gaat sterker en krachtiger trillen. Dan begint hij ook nog eens met zijn mond aan mijn clit te spelen. Zowel hij als ik weten dat deze combinatie van pijn en genot me weer gaat laten komen. Hij moest maar even geduld hebben en ziet me weer trillend en schokkend komen. Dit was de laatste energie die ik in me had, praten vergt nu zelfs teveel van me. “Nog even op je tanden bijten schatje we zijn er bijna”

“Mmm,” meer geluid kan ik niet meer produceren. Hij haalt de klemmetjes van mijn tepels, het balletje uit mijn kutje en de plug uit mijn kontje. Dit voelt als een immense opluchting maar die duurt niet lang. Hij schuift een dildo in mijn nat kutje. Daarna duwt hij zijn stijve in mijn kontje. Hij neemt me hard en het duurde niet lang of ook hij komt. Zijn sperma loopt langs mijn benen uit me maar het kan me niet meer schelen, eindelijk mag ik slapen.

“Je hebt het uitmuntend gedaan mijn meisje. Rust nu maar je hebt het verdiend, slaap wel en ik houdt van jou”. Nog voor zijn zin af is ben ik al weggegleden naar een plek van rust en vrede. Het zal nog dagen duren voor ik terug kan zitten maar ik heb genoten van elke seconde.

Lola

Graag Uw sterrenwaardering boven en/of reactie onder het verhaal voor onze nagelnieuwe auteur die ik hier graag verwelkom.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *