Belevenissen van een trucker

()

Karel was op vrijdagmiddag onderweg met een container naar Nederland. Hij hoefde zich niet te haasten want de fabriek waar hij moest lossen was ging om half vijf dicht. Karel was er kind aan huis want er was vaak een vrachtje voor dit adres, alleen trof hij het nu niet want op vrijdagavond was er niks open en hij moest wachten tot morgen. De nieuwe Renault 160 S 600 pk trok er lekker aan en de kilometers gingen onder de wielen door. Het miezerde een beetje en bij het zwiepen van de ruitenwissers dacht Karel nog even aan het afgelopen weekend.

Hoe hij thuis kwam op zaterdag na een avondje gezelligheid en zag dat het licht in z’n tuinhuisje nog brandde. Toen hij er naar toe liep hoorde hij de stem van z’n oudste dochter. Nieuwsgierig was Karel verder gelopen en door het ruitje zag hij hoe ze aan de lul van een jongen trok en die jongen zat bovendien met z’n hand onder haar rokje. Karel zag dat ze beiden genoten en hij besloot om maar even af te wachten wat er zou gebeuren. De jongen had al een behoorlijke paal ondanks dat hij maar een jaar of zestien was. Maar goed Lientje was ook nog maar vijftien. Hij zag dat ze haar bloesje open had en dat haar tietjes parmantig naar voren staken. Ineens hoorde hij zijn dochter zeggen “heb je een condoom ik wil je voelen.” Even wist Karel niet wat te doen maar hij dacht, ik ben ook jong geweest, alleen is het nu allemaal wat vroeger.

Hij zag de jongen een condoom uit z’n broekzak prutsen en z’n dochter zijn broek uit en de condoom omdoen. Zelf deed ze haar slip onder het rokje uit en zette het bankje waar hij verdorie zelf altijd op zat, tegen de werkbank aan zetten.

“Zitten,” zij ze tegen de jongen.

Hij ging onderuit gezakt zitten. Zijn lul stond fier overeind. Lientje ging op z’n schoot zitten en pakte de lul beet.

“Hij is groter dan die anderen zij ze,” en Karel schrok. Dit was dus al niet de eerste meer. Ze kwam een beetje omhoog en probeerde de kop in haar kutje te krijgen, Karel zag haar een beetje heen en weer gaan en langzaam zakte ze over de dikke lul. Hij herkende z’n vrouw die vroeger ook wel het voortouw nam. Zijn dochter ging op en neer en aan het gezicht zag Karel dat ze pijn en genot voelde.

“Hij zit er lekker in hé. Ga je zo goed of wil je zelf ook?”

” Ik wil je wel als een sloerie klaar naaien” zij de jongen.

“Oké,” zij Lientje en ze ging tegen de werkbank staan.

De jongen kwam op haar af met een wiegende lul en ze tilde haar rokje op. Hij pakje de lul beet en stootte in één keer diep in Karel z’n dochter die één been om hem heen sloeg. Zo neuken ze elkaar naar een hoogte punt. Karel zuchtte eens. Vijftien jaar… En wanneer was de eerste geweest… Maar goed ze deden het veilig. Hij parkeerde de vrachtwagen in het dorpje waar de fabriek stond en ging maar een friet halen in de cafetaria. Hij had dit nog maar net op toen de eigenaar vriendelijk doch dringend vroeg om te vertrekken want hij ging sluiten. Zuchtend stond Karel op. Zes uur in de middag en dan al naar de cabine. Met een krantje onder de arm ging Karel naar de vrachtwagen 100 meter verder op. Brrr… dacht hij vies weer, gauw naar de standkachel.

“Hé Karel” hoorde hij opeens. Verwondert draaide hij zich om en zag het meisje wat hij op de fabriek wel eens bij de weegbrug zag.

“Is dat je nieuwe Renault?”

“Hé, Brenda, leuk dat ik je zie, hoe vind je hem”

“Stoer,” zei ze “mag ik binnen kijken”

“Best,”zei Karel. “Maar schoenen uit.”

Ze ging achter het stuur zitten en Karel stapte in aan de andere kant. Hij deed de interieur verlichting aan en sloot de gordijnen.

“Ruime cabine,” zij Brenda en ze keek om zich heen. Karel lachte maar wat want hij had het wel vaker gehoord.

“Waar is het bed?” Vroeg ze. En Karel wees naar boven.

Ze kwam in de cabine staan en trok het bed naar beneden Karel had zo een riant uitzicht op haar lichaam en hij zag dat het dik in orde was. Mooie strakke spijkerbroek met een strak truitje en een vlot jasje. Hij schatte haar op achttien, negentien jaar. Het is was binnen lekker warm dus deed ze haar jasje uit en Karel zag een paar fijne borsten in het truitje waar de bovenste knoopjes van los waren.

“Hoe kom je in het bed?”

Karel wees haar de trap aan het plafon. Ze klom in Karel zijn bedje en verklaarde dat het lekker lag en dat het lekker ruim was.

“En is dit voor als je niet kunt slapen,” vroeg ze en ze hield Karel het 4F boek voor de neus. Karel kon zich wel voor de kop slaan want hij was deze helemaal vergeten. Hij had hem vorige week afgedrukt voor wat lees voer. Brenda bladerde en Karel kwam bij haar staan niet wetend wat hij nu moest.

“Ze zeggen dat het lekker is, maar het doet eerst zeer volgens mijn vriendinnen,” zij ze. “Ik wil het eerst met een ervaren man doen en niet met een puistenkop uit de buurt.” Karel verslikte zich bijna.

“Vind je me mooi genoeg Karel en zou je het voorzichtig kunnen.”

Karel dacht aan zijn vrouw en dochter en dacht , och die zijn in Vlaanderen en als zij meteen zo doorgeneukt werd als z’n dochter zou ze misschien bang worden.

“Kom je bij me liggen? Ze maakte de knoopjes van haar truitje verder los. Er kwam een fijn witte beha te voorschijn die al het moois maar net kon bedekken. Karel werd behoorlijk heet bij het idee dat hij dit jonge meisje mocht neuken.

“Laat hem eens zien?” Vroeg ze.

“Karel deed zijn broek en trui uit en ging naast haar liggen. Hij streelde het haar gezicht en haar en ging langzaam naar haar borst. Hij voelde een stevige tepel die hij tussen zijn vingers kneedde. Brenda ging met haar hand in zijn slip en pakte zin lul die meteen op oorlogssterkte kwam.

“Heb je een condoom?” Vroeg Karel maar ze schudde van niet.

“Ik ben aan de pil, en ik heb nog nooit eerder een naar binnen gehad.”

“Je weet anders wel hoe je hem moet vast houden,” zij Karel waarderend.

“O ja. Maar dat heb ik wel vaker gedaan. Ik heb al meerder mannen afgetrokken dat geeft mij een machtig gevoel.”Maar nu is het anders” zij ze.

“Wat wil je?” Vroeg Karel.

“Zelf doen? Goed?”

Ze deed haar broek en slip uit en ging op Karel liggen met haar knietjes naast zijn heupen haalde ze z’n eikel door haar schaamlippen. Langzaam liet ze zich zakken en Karel dacht dat hij het zou besterven zo strak was ze. Hijgend zij ze “Wat is hij dik”

“Wacht maar even” zij Karel en hij pakte zijn toilettas. Hij smeerde wat handcrème op zijn lul en zij, “nu zal het wel beter gaan.”

Brenda liet zich weer zakken en nu gleed hij soepel naar binnen. Voorzichtig liet ze zich zakken maar toen hij er voor de helft in zat zij ze, “verder gaat eerst niet.”

“Geeft niet,” zij Karel “beweeg maar wat dan komt er wel ruimte.”

De tepels priemden bij Karel op de borst en hij voelde het meisje natter en natter worden.

“Zal ik je nu eens een heerlijke beurt geven” vroeg Karel die nu zelf het meisje ook wel eens wou bewerken.”

“Goed, maar wel voorzichtig hoor.”

Karel schoof op zij en het meisje ging liggen. Ze trok haar benen op en Karel zag een prachtig kutje wat glinsterde van het vocht. Hij kwam over haar hangen en bracht de loop in stelling. Langzaam drukte hij bij haar binnen en ging op haar liggen. Teder kuste hij haar en ging langzaam op en neer. Zijn hand gleed in de mooie beha en pakte een borst. Brenda begon te kreunen en Karel vond dat het tijd was om het af te maken. Hij haalde zijn lul bijna uit het kutje en stootte toen diep bij haar naar binnen. Brenda gaf een gilletje en ze beet even op haar lip.

“Zo. Vanaf nu ben je en vrouw. Voel je hem tegen je baarmoeder?”

“Brenda knikte en zij “Ik voel je ballen tegen mijn kont”

“Goed zo, nu laat ik je klaarkomen.”

Hij neukte haar met een paar lange halen zodat ze kreunend klaar kwam. Hij pakte haar nu even stevig in z’n armen en drukte haar tegen zich aan. Hij pompte nu lekker met zijn harde lul in de meisjeskut en na een paar heerlijke minuten spoot hij haar helemaal vol. Hij kuste haar en rolde naast haar. Het sperma liep uit haar kut en gaf haar poesje een natte aanblik.

“En?” Vroeg Karel

“Heerlijk, ‘zij Brenda, “nu ben ik er in één keer door want zo’n grote hebben die vriendjes van mij niet. Kom je gauw weer eens met en vrachtje dan krijg je nu mijn nummer.”

Voortaan vond Karel het helemaal niet erg om op vrijdagmiddag af te reizen naar Nederland.

Mandus

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *