Eerste schooldag

()

Het was de laatste zaterdag van augustus, drie dagen voor de school weer zou beginnen. Dirk genoot van de late middagzon met een cocktail en wat vrienden. Ze zouden die avond eerst barbecueën om dan naar een club te trekken. Het was de laatste keer in lange tijd dat hij dat zou kunnen doen, want hij zou beginnen werken op dinsdag. Voor het eerst na twee jaar dolen had de vijfentwintigjarige een vaste post op een school bemachtigd. Wiskunde in het vierde en vijfde middelbaar. Hij zag het geweldig zitten. Maar eerst nog fuiven. Hij was vastbesloten die avond tot in de vroege uurtjes te fuiven en hoopte op een laatste zomerverovering.

Na de barbecue trokken ze gezamenlijk richting club, vlogen in de Bacardi en maakten de dansvloer onveilig. Geen enkele juffrouw was veilig voor Dirk en zijn vrienden, zodat Guido en hijzelf op een gegeven moment zaten te praten met de negentienjarige Linda en haar twee jaar jongere vriendin Marina. De twee jongedames waren duidelijk opgetogen over de aandacht die ze van de twee jongens kregen. Zeker nadat ze in zachte zetels hadden plaatsgenomen en uitgebreid op champagne waren getrakteerd. Meteen al had Guido het meeste aandacht voor de blonde Linda, wat Dirk goed uitkwam, want hij vond Marina  een lekkerder ding.

Ze zag er helemaal geen achttien uit door haar smaakvolle make-up: donkere krullen, met blauwe ogen en mooie ronde borsten die in haar strakke hemdje spanden. Toen ze nog dansten had Dirk gemerkt dat Marina een heerlijke kont had en ongelofelijk verleidelijk danste. De Bacardi, champagne en de levendige gesprekken deden hen de leeftijdsverschillen vergeten. Na enige tijd zat Marina zo ongeveer op de schoot van Bert, zodat ze algauw in een innige omhelzing verwikkeld waren. Hun tongen verstrengelden zich minuten lang, terwijl ze elkaars lichaam langzaam maar zeker verkenden. De handen van Marina gleden over de stevige rug van Bert, terwijl Dirk de slanke rug en ronde kont van de jonge schone kneedde. Al gauw gleed ze met de handen tussen de benen van Dirk en wreef over zijn stijve lid.

Hij fluisterde haar meteen in het oor dat ze daarvoor beter andere oorden opzochten. Bert gleed uit de zetel en trok Marina aan de hand mee. Hij was vast van plan haar naar de herentoiletten mee te nemen en in een van de hokjes te neuken. Marina had hem bloedgeil gemaakt, wat hij nooit verwacht had van een achttienjarige. Ook Marina was bloedgeil. De alcohol en de vleiende woorden van Dirk hadden haar week gemaakt, zijn tong en handen doornat. Ze wist wat hij van plan was en kon niet wachten. Ze vroeg zich alleen af waar ze heen gingen, al kon haar dat niet zoveel schelen. Het zou pas de derde keer worden dat ze zou neuken, maar ze wist dat ze het heerlijk vond. De eerste twee keren waren met haar vriendje Thomas, van wie ze net weg was. Marina merkte dat Dirk haar naar de toiletten leidde en bedacht dat het inderdaad de enige plek was met enige privacy in de club. Met enige tegenzin wandelde ze voorbij de damestoiletten en begreep dat ze bij de heren zouden gaan. Toen ze binnenkwamen was er gelukkig niemand aanwezig en Dirk sleurde haar een van de hokjes binnen. Hij duwde haar tegen de deur aan en kuste haar opnieuw hartstochtelijk.

In geen tijd had hij haar korte rokje om haar heupen gehesen en voelde ze haar billen tegen de koude wc-deur duwen. Hij knoopte haar hemdje open en haalde haar tieten uit haar beha en zoog hard op haar tepels, die vooruit priemden en hypergevoelig waren. Ze voelde de vingers van Dirk tussen haar doornatte lippen voelen en kreunde luid toen hij haar begon te vingeren. Met haar handen sleurde ze de riem en broek van Dirk open en sleurde zijn broek naar beneden zodat zijn stijve lul tevoorschijn wipte. Ze nam zijn erectie beet en begon zijn eikel te kneden, haar hand was meteen nat van het voorvocht. Ze besloot tot de actie over te gaan en draaide hem om en nam plaats op de wc. Ze trok hem bij de piemel naar haar toe en nam zijn eikel in de mond. Ze zoog en pijpte zo goed ze kon en merkte aan zijn gekreun dat haar kunsten succes hadden. Ze beeldde zich in dat ze met een heerlijke lolly te doen had en leefde zich volledig uit op Dirk ‘s lul. Van alles schoot door het hoofd van Guido. Hij genoot van de onervarenheid van de geile Marina en haar warme mondje. Vol overgave was zijn jonge verovering hem aan het pijpen en toen ze hem bijna in de keel zoog besefte hij dat ze hem zou doen klaarkomen als hij niet ingreep. Hij trok zijn pik met enige tegenzin uit haar zuigende mondje en draaide haar op zijn beurt om. Ze stond nu met de benen gespreid over de wc-pot en voelde hoe Dirk zijn vingers rond haar slipje wikkelde om het dan met een harde snok stuk te trekken. Ze sidderde toen ze de koude lucht tegen haar natte poesje voelde slaan.

Hij duwde haar nu voorover met de handen tegen de muur zodat haar kutje voor hem openlag. Hij bedacht zich dat dit geile meisje nog naar school ging en plantte zijn pik tegen haar grotje aan. Marina sidderde en voelde zijn pik langzaam bij haar binnenglijden. Hij was niet te groot, en ze genoot er weer van geneukt te worden. Dirk nam haar volle tieten beet en kneedde ze op het zelfde ritme als hij haar neukte. Steeds sneller en harder neukte hij haar en ze steunde onder elke stoot. Geil draaide ze met de kont toen hij het ritme even verlaagde, zodat Dirk nu hard op Marina begon in te beuken om zich naar een hoogtepunt te neuken in haar strakke kut. Ook Marina zelf voelde haar orgasme naderen en hoopte dat Dirk het lang genoeg zou volhouden om haar te doen komen. Even later kwam Dirk klaar, terwijl hij stralen zaad in haar spoot kwam ook Marina en haar kut omspande Dirk ’s pik zodat hij helemaal leeggezogen werd.

Marilyn klom onder hem uit nadat ze bekomen was, fatsoeneerde zich en vluchtte de toiletten uit. Dirk nam wat meer tijd en volgde enige tijd later. Toen hij bij Guido kwam bleken beide meisjes ervandoor. Mijn avond kon echter niet meer stuk (Guido baalde) en we gingen beiden beschonken huiswaarts. De dagen voor hij weer moest werken dacht Dirk nog een paar keer met geilheid terug aan Marina, maar dacht niet dat hij haar nog snel zou ontmoeten. Hij probeerde dan maar haar strakke kutje te vergeten, wat als leraar beter was.

Op 1 september was het zover. Duizenden kinderen en jongeren trokken, samen met hun leraars, weer naar school en Dirk begon zijn eerste vaste job. De hele dag verliep alles perfect, tot het laatste lesuur, in 6A. Hij kwam de klas binnen, schreef zijn naam op bord en draaide zich om. Tot zijn verbazing keek hij recht in de ogen van de geschrokken kijkende Marina, die braaf en zonder make-up op een van de voorste schoolbanken zat als bisser van het laatste jaar. Tot haar zichtbare opluchting slaagde Dirk erin door te gaan zonder iets te laten merken. Al bedacht Dirk meteen dat dit wel eens een interessante school zou kunnen zijn.

Marian

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *