Winter

()

Op wintervakantie in Oostenrijk zat ik zowel in de klim als in de afdaling van een berg achter een oude VW die werkelijk aan een slakkengangetje reed. Aanhoudend toeteren hielp niet om de auto tot een redelijk tempo aan te zetten. Ik verbeet mijn stijgende ergernis tot de wagen eindelijk van een zeldzaam inhammetje gebruik maakte om uit te zwenken met de bedoeling me voorbij te laten gaan. Ik was inmiddels echter zo razend dat ik mijn wagen ook tot stilstand bracht, vlak achter de Volkswagen, en naar de kant van de bestuurder stapte om tegen het raam te tikken en eens goed mijn gedacht te zeggen.

Maar voor ik de kans kreeg om dat te doen, zwaaide het portier open en stapte er een pijnlijk mooi meisje uit. Ze had lang krullend roodbruin haar, uitgeborsteld in een onstuimig Farah Fawcett -kapsel dat haar knappe gezicht leek te omgeven met een onregelmatige stralenkrans, droeg een spijkerbroek die hoog op de gebruinde dijen was afgeknipt en een strak T-shirt, waarvan de witte kleur haar borsten nog groter deed lijken dan ze al waren. De naar de hielen steil oplopende kurkzolen schoenen, die geopend waren op de tenen, accentueerden de lengte van haar benen nog verder. Kortom, het was precies of ze kwam van de set van de Dukes of Hazzard gereden.

Ik kon geen woord uitbrengen. “Dat overkomt me nu altijd,” lachte ze vrolijk toen ze mijn perplexiteit zag. “Ik geef toe dat ik verschrikkelijk slecht en bang rijd. Maar telkens een man me de huid vol wil schelden, weet hij niet meer wat zeggen zodra hij me ziet.”

“Kleed jij je daarom op die manier? Zelfs in de winter?” Ze had namelijk geen bh aan onder het T-shirt zodat de tepels zich zichtbaar aftekenden in de stof. “En kijk jij altijd op die manier naar een vrouw haar tieten?” Sloeg ze de bal hard terug. “Ik kijk niet naar je borsten, maar naar je T-shirt,” antwoordde ik gevat. “O ja?” Fluks trok ze het T-shirt omhoog tot boven haar blote borsten. Ze waren nog mooier dan ik al geraden had. Mijn mond viel er letterlijk van open. Mijn ogen zo groot als de tepelhoven. “Zie je wel dat je naar mijn tieten kijkt?” Lachte ze opnieuw.

Ik was te verbijsterd om te reageren en kon alleen maar toekijken hoe ze zich omdraaide, me haar prachtige billen toonde, die door de rafelige jeans omspannen werden als door twee mannenhanden, weer instapte en vertrok. Ik haastte me naar mijn auto om haar achterna te rijden, maar dat was eigenlijk overbodig omdat ze aan hetzelfde slakkengangetje reed als tevoren. Woede voelde ik echter niet meer, enkel frustratie en boosheid op mezelf, denkend aan wat ik had kunnen – neen: moeten – zeggen en vooral doen, maar niet gedaan had. Ik zat met een monumentale erectie de vele uren die ik achter haar aankroop. Constant met de vrees dat ze zou versnellen of dat ik pech zou krijgen en haar zou verliezen. Tot we de bewoonde wereld bereikten en ze voor een hotelletje stopte. Ze ging niet meteen binnen, maar wachtte tot ik uit mijn wagen was gekomen. Toen ze de enigszins moeilijke manier zag waarop ik stapte en daar naar omlaag keek, proestte ze het uit; “Heb je heel die tijd met een stijve lul gereden?”

“Kijk jij altijd naar mannen hun lul?” Parafraseerde ik haar woorden van een paar uur geleden. “Ik kijk niet naar je lul, ik kijk naar je jeans,” repliceerde ze met mijn antwoord van daarstraks. Meteen liet ik mijn handen zakken maakte ik aanstalten op mijn gulp open te ritsen. “Stop. Stop,” lachte ze. “We zijn niet meer alleen. Wil je aangehouden worden wegens exhibitionisme?” Ik haalde de schouders op om haar duidelijk te maken dat het niet haar zorg was, en trok in één beweging mijn jeans en slip een eindje over mijn heupen naar omlaag. Onvermijdelijk keek ze naar mijn lange en dikke pik, die schuin vooruit stond alsof hij een beschuldigende vinger naar haar uitstak. Het was vanzelfsprekend een enigszins potsierlijk gezicht met de half afhangende broek en de hemdslippen, maar toch stond haar gezicht allesbehalve op lachen. Ze had die bezitterig blik over zich die vrouwen krijgen wanneer ze gepenetreerd willen worden. “Zie je wel dat je naar mijn pik kijkt,” zei ik terwijl ik de broek alweer omhoog trok en dicht ritste. “Oké. Oké. We staan gelijk: 1-1. Ik heb inderdaad naar je lul gekeken. Jij hebt een erg lekkere pik als ik zo brutaal mag zijn.”

“Als ik dan op mijn beurt brutaal mag zijn. Jij hebt een erg lekker stel tieten. En een knap snoetje. En een leuke lach.”

“Wat een complimentjes! Wil je me soms versieren?”

“Ik zit al uren achter je aan. Heb je dat niet gemerkt.” Ze lachte nogmaals. “Heb je al ooit gevreeën onder zo een extradik donzen schudbed?” Vroeg ze dan in een gedachtesprong. “Er onder? Er op lijkt me veel leuker.” In mijn fantasie zag ik haar gebruinde lichaam diep weg gezonken in dat witte donsbed, en zag ik mezelf boven op haar, in haar natte warmte, terwijl de koude berglucht door het open raam mijn rug en billen streelde. Uit haar gelaatsuitdrukking maakte ik op dat mijn opmerking dezelfde beelden bij haar had losgemaakt. “Hm…,” schraapte ze de keel. “Je fantasie is duidelijk even groot als je lul. Zullen we misschien eerst even kennis maken tijdens een maaltijd? Ik ben uitgehongerd.”

“Graag. Ja. Dikke erwtensoep met stukken rookworst en boerenbrood. Dat smaakt hier prima. Zullen we dan gelijk kijken of ze ook overnachting hebben?”

“Oh? Ben je dan zo zeker van de uitkomst van ons gesprek?”

“Was ik dat maar. Het is gewoonweg al laat. Heb je niet gezien hoe donker het ondertussen geworden is?”

“Warempel. Daar heb je een punt.” We meldden ons samen aan de balie. “Haben Sie noch Zimmer frei?” Probeerde ik mijn beste Duits uit. “Mit ein Dobbelbett.”

“Voor mij ook,” zei het meisje. “Also ein Dobbelzimmer für Sie beide,” concludeerde de man. “Neen”, zei zij onmiddellijk. “Een dubbele kamer voor mij.”

“En ééntje voor mij,” vulde ik aan. “Je weet maar nooit.” Nu had de man het begrepen. Zijn gezicht brak open in een brede glimlach terwijl hij ons beiden bekeek. “Ik geef jullie aanpalende kamers.” Door de inschrijving kwamen we ook te weten hoe de andere heette: Martijn en Lieselot. Die naam vond ik in eerste instantie niet bij haar passen. Ik had een meer volwassen naam verwacht ondanks haar zotte gedrag eerder die dag. Toen we ons wat opgefrist hadden, troffen we elkaar voor de maaltijd. Zij had zich omgekleed. Ze droeg nog steeds een spijkerbroek, maar een lange, die op haar benen en billen leek geschilderd, zo strak zat die, en een vuilwitte kabeltrui die de nadruk vestigde op haar zandloperfiguur. We hadden een erg leuk gesprek, flirterig en toch ernstig. We bleken haast niets gemeenschappelijk te hebben en daardoor luisterden we met des te meer belangstelling naar wat de ander te vertellen had. Maar voor mij was het niet enkel wat ze zei. In die korenbloemblauwe ogen van haar was ik ook verdronken indien ze banale onzin had uitgekraamd. Soms moest ik trouwens moeite doen om te luisteren naar wat ze vertelde, omdat de mond waarmee ze het zei zo voluptueus en gemaakt om te zoenen was. Ook was het parfum dat ze droeg zoet, zwaar en bedwelmend. De geringste beweging van haar handen of armen, maakte de geur telkens opnieuw los. Het creëerde een invloedssfeer rond haar waarin ik gevangen zat als in een luchtbel.

“Tijd om naar bed te gaan.” Zei Lieselot tenslotte, toen we allang de enigen waren in de gelagkamer. De andere gasten waren weg. Om verder te reizen. Om te gaan slapen. Of te neuken. “Nu al?” Zei ik, waarbij ik in mijn teleurstelling voorbij ging aan haar dubbelzinnigheid. “Weet je hoe lang we zitten praten hebben? Zolang als je vandaag achter me hebt aangereden.”

“Werkelijk? Zo lang?” Zei ik. We lachten allebei om ons privé -grapje. Reeds had ze haar stoel naar achter geschoven en was ze recht gestaan. “Het was erg leuk,” zei ze. “Ja,” beaamde ik terwijl ik haar voorbeeld volgde. We liepen samen de trap op naar boven. Op de eerste verdieping aangekomen, stapte zij kordaat op mijn kamer af, en probeerde vergeefs de deur te openen met haar sleutel. “Dat is mijn kamer,” merkte ik op. “Neen,” antwoordde zij resoluut. “Jij hebt mijn sleutel.” Met de glimlach stond ik mijn sleutel af waarmee ze mijn deur opende. Die deed ze echter niet dicht achter zich, maar liet ze integendeel open voor me, als een onuitgesproken uitnodiging.

Ik stond in de deuropening terwijl zij voor het bed ging staan en zich met een sprongetje en een jongmeisjesachtig gegild, “Joepie!” ruggelings op het dekbed wierp waarin ze diep wegzonk. Ze strekte haar armen zijwaarts uit en nam aan weerszijden een stuk dekbed tussen de vingers. “Nu zie je me,” zei ze giebelend en trok dan het dekbed helemaal over zich dicht. “En nu niet.” Nauwelijks was ze onzichtbaar voor mij en ik voor haar of ik begon vliegensvlug mijn kleren uit te gooien. “Nu zie je me niet,” zei ik terwijl ik mijn onderbroek al naar beneden sjorde. “En nu wel,” kirde zij, het dekbed terug slaand net nadat ik me had opgericht zodat ze me spiernaakt voor haar zag staan. Lieselot bekeek me een tel lang en gierde toen “Heb jij nou nog steeds een stijve?”

Toen trok ze de lappen dekbed weer naar en over zich met de verschrikte blik van een jong meisje dat haar oudere broer zo-even met een stijve lul betrapt heeft. Ik hoorde haar gesmoord geproest. “Ja, ja. Lach maar met me. Jij bent anders wel verantwoordelijk voor mijn toestand,” grinnikte ik schaapachtig. Haar gezicht kwam terug piepen. “Waarom kleed jij je trouwens uit in mijn slaapkamer,” vroeg ze. “Waarom lig jij in mijn bed?” Antwoordde ik.

“Oh,” zei ze, alsof ze haar vergissing nu pas besefte. “Waarom heb jij me dat niet meteen gezegd?” Fluks wipte ze uit het bed en kwam bij me staan, vlak voor me, zo dicht dat mijn stijve pik het kruis van haar jeans haast raakte en ik ervan overtuigd raakte dat ze wou zoenen. Inderdaad neeg ze haar gezicht met geopende lippen naar me toe. Ze legde ze haar handen op mijn schouders. Ik draaide mijn gezicht al schuin om haar te kussen toen ik een ondeugende schittering in haar ogen zag verschijnen en ze me met een stevige duw tegen de schouders omver duwde zodat ik op het bed viel. “Als dat jouw bed is,” schaterde ze het zo hard uit dat haar borsten ervan schudden, “ga er dan ook in liggen.”

Toch maakt ze geen aanstalten om mijn kamer dan maar te verlaten, maar begon ze zich op haar beurt uit te kleden terwijl ze me met een spottende blik bleef aankijken. Eerst trok ze de trui uit waaronder ze niets bleek aan te hebben. Haar borsten waren erg zwaar en prachtig. Een jeukscheut schoot er van in mijn eikel. “Br… Het is ijskoud in deze kamer,” rilde ze als om het kippenvel op haar tepelhoven en de stijve spenen te verklaren. Uit ging vervolgens de broek. Toen ze die over haar knieën en vervolgens haar voeten trok, vielen haar borsten van haar lichaam weg als volmaakte kegels. Tenslotte stroopte ze ook haar vlinderslipje af en rechtte ze haar bovenlichaam. Ze was gebruind op drie bleke driehoeken na, die nog extra de nadruk vestigden op haar borsten en haar gladgeschoren geslacht, met de fijne inkeping van haar kut. Ik trachtte de opwinding uit mijn stem te houden toen ik grappend zei. “Waarom kleed jij je uit in mijn slaapkamer?”

“Weet je dat dan niet?” Vroeg ze terwijl ze haar handen in haar zij plaatste waardoor haar borsten agressief naar voren staken. Maar toen schoot ze opnieuw in de lach. “Het is ijskoud hier. Ik wil me aan je verwarmen. Kom. Ga onder het dekbed liggen en maak plaats voor me.” Deze meid bracht een man voortdurend uit evenwicht. Ik was dol op vrouwen als zij, die een man voortdurend op proef stelden. Ik ging onder het dekbed liggen. Zij nestelde zich meteen in mijn armen. Het was overweldigend haar naakte lichaam tegen het mijne aan te voelen: de zachtheid van haar borsten, met midden in die zachtheid het harde prikken van haar tepels, alsof er naalden in die kussentjes waren blijven steken, en de nabijheid van haar adem die al even werkelijk was als de lichamelijke aanraking. Haar stem klonk niet langer plagerig toen ze zei. “Zalig hé? Het perfecte slot van een perfecte dag. Lekker vrijen terwijl het buiten vriest.” Om haar woorden te onderstrepen duwde ze haar dij tegen mijn stijve lul aan. En zoende me dan.

Met evenveel honger als waarmee ze daarstraks had gegeten, met evenveel passie als waarmee ze haar dromen met me gehad gedeeld tijdens het avondmaal. Ze verlangde van mij evenveel als zij zelf gaf. Zelfs toen ik mijn mond even losmaakte van de hare om op adem te komen, moe door mijn neus te ademen, gaf ze me geen respijt. Telkens weer nam haar mond grote happen uit mijn gezicht. Wanneer ze dan toch iets rustiger werd, was het enkel en alleen om door haar tong uit haar mond te laten glippen de mijne te lokken voor het geile duelleerspel van flitsende tongpunt, om over en onder mijn tong te likken, of om die gulzig en met holle wangen in haar mond te zuigen. Evenmin geneerde ze zich om schaamteloos in mijn mond te kwijlen en me haar speeksel te doen doorslikken.

Dat ze ’t zoenen en tongen uiteindelijk opgaf, was dat enkel omdat ze wist dat ik naar haar borsten snakte. Ze draaide zich uit eigen beweging op haar rug terwijl ik half over haar ging liggen, een been tussen haar benen en zij een tussen de mijne, zodat mijn dij tegen haar poes aanwreef en de hare tegen mijn stijve lul. Ondanks de kille temperatuur wierp ik het dekbed van ons af omdat ik alles wou zien. De koude stompte mijn zintuigen trouwens niet af, maar bezorgde me nog extra prikkels. Haar tieten waren een wonder van contrasten tussen de gebruinde boven- en binnenkant en de melkwitte driehoeken met de uitgelopen wijnvlekken van haar tepelhoven waar ze nog steeds kippenvel had. De opwinding had haar tepels een schakering roder gekleurd waardoor ze nog feller afstaken tegen de bleke en kwetsbare huid, waar kleine adertjes lichtblauw doorzag schemeren. Ze had de prachtigste borsten: troostend, ontroerend en opwindend tegelijk. Met een inwendige juichkreet begroef ik mijn gezicht in die weelde, terwijl zij haar tieten met volle handen tegen mijn wangen masseerde.

Lieselot zuchtte van welbehagen. Ik bewoog mijn hoofd naar omlaag en duwde er haar tieten mee naar omhoog, die zij nog verder naar zich toetrok om met spitse tong de rechtertepel te gaan likken. Mijn gezicht rustend tegen haar linkerborst, zodat de stijve tepel daarvan een putje drukte in mijn wang deed ik hetzelfde. Het was erg geil om haar tongpunt te raken in de tepel. Hitsig sperde ik mijn kaken zover mogelijk open en zoog ik tepel, tepelhof en nog een brede kring vlees daar rond in mijn mond. Mijn platte tong drukte tegen haar tepel. Die was zo hard dat er precies een piercing door mijn tong werd geboord. Bezitterig plaatste ik mijn hand als een klauw op de andere borst. Ze legde de hare erover en hielp me kneden. Ik merkte dat ze het graag stevig had en begon daarom vuriger op haar borst te zuigen, zwelgend in dat malse en toch stevige vlees.

Ze had haar benen rond het been dat ik ertussen had gestrengeld, en drukte mijn dij op die manier harder tegen haar poes, die er zich op vast zette als een zuignap. Toen mijn mond zich uiteindelijk van haar borst losmaakten zag ik dat mijn lippen er een zichtbare zuigplek op hadden achtergelaten, zodat haar tepelhoven nog een stuk groter leken. Ze trok mijn hand weg in de verwachting dat ik op haar linkerborst zou gaan zuigen. Maar, die voorspelbaarheid gunde ik haar niet. Ik kwam overeind uit mijn liggende houding, mijn dij kletsnat van haar sappen en kwam schrijlings over haar bovenlichaam zitten. Mijn ballen, pijnlijk van de lange uren zaad aanmaken, hingen zwaar tussen mijn benen. Ik plooide mijn lul naar voren om de eikel te wetten aan haar tepels. De aanraking zond heuse lustscheuten door mijn pik. Zij keek met grote ogen naar mijn stijve en stak haar tong uit naar de paars aangelopen eikel om die te likken. Reeds voor ze het zei, wist ik dat ze zou zeggen. “Kom. Neuk me tussen mijn tieten.”

Ze had ze al samengedrukt tot een smalle geul. Mijn pik schoof over en weer in dat nauwe kanaal. Ik kon me beroepen op een erg lange lul, maar ik plaagde haar door de eikel net buiten haar bereik van haar mond te houden, om hem dan af en toe toch over de volledige lengte naar voren te stoten zodat hij een eind over haar tong gleed en ze er met getuite lippen op kon zuigen. Ik bewoog nog een eindje naar voren en begon haar in haar mond te neuken terwijl ik mijn hand in de zachte massa van haar kapsel stak en haar hoofd stilhield. Ze had haar wangen hol gezogen rond mijn schacht om me meer wrijving te geven, en liet af en toe de scherpe onderranden van haar tanden zakken zodat het vel van mijn lul geschraapt werd. Lieselot had ondertussen een hand tussen mijn dijen en kneep hard in het breekbaar kristal van mijn ballen. De rechter had ze op mijn kont, die ze aftastte en kneedde, voor ze het voorste kootje van de wijsvinger voorin mijn anus wurmde. Vluchtend voor die vinger begon ik haar schots en scheef te mond -neuken.

Af en toe tekende mijn eikel zich als een gezwel af in haar wangen. Lieselot kantelde haar hoofd volledig in haar nek. Daardoor verplichtte ze me verticaal in haar mondholte te stoten, tot achter in haar keel zelfs. Ze maakte kokhalzende bewegingen tegen de adamsappel van mijn eikel, maar dat belette niet dat ze me bleef aanjagen met haar vinger, die ze nu tot voorbij de knokkel in mijn aars had. Ik had mijn handen tegen de muur aan het hoofdeinde van het bed gezet en bleef loodrecht in haar gezicht pompen tot ik voelde dat ik op het punt stond klaar te komen.

Lieselot kreunde binnensmonds tegen mijn eikel alsof ze me aanmoedigde om in haar te ejaculeren en wilde verstikken in mijn sperma. Haar stem vibreerde tegen mijn eikel. Dat duwde me haast over de rand, zo lekker was het. Slechts op het laatste nippertje wist ik me terug te trekken. Mijn eikel jeukte verschrikkelijk en ik vreesde dat ik ondanks alles toch zou gaan spuiten. Slechts na enkele seconden trok de crisis weg. Ik schoof weg van haar gezicht en keek haar in de ogen. “Waar heb jij dat in godsnaam geleerd Lotje?” Zei ik ongelovig. Het was de eerste keer dat ik haar bij haar voornaam aansprak, en dan nog met een koosnaampje. Haar gezicht had geil gestaan, maar plots brak er een glimlach door, die grappige kuiltjes tekende in die wangen waarin daarstraks mijn lul had gezeten. “Zo heeft nog niemand me ooit genoemd. Ontzettend lief.”

Ze lachte helder en dan kreeg haar gezicht ineens een ondeugende uitdrukking. “Wil je weten wat ik nog zoal geleerd heb? Kom dan opnieuw over me zitten.” Ik deed wat ze vroeg. Mijn ballen recht boven haar mond bungelend. Ze gaf er tikjes tegen met een vinger om ze aan het schommelen te krijgen. Met diezelfde vinger ging ze in mijn bilnaad en kriebelde met een vierkant geknipte vingernagel aan mijn sterretje tot dat plezierig ging kriebelen en bezorgde me dan een aller zaligst gevoel van opluchting door met de gladde onderkant van haar vingertip hard over de jeuk te wrijven. In mijn kreun van wellust opende haar mond zich en zoog ze één van mijn teelballen voorzichtig als een ei in haar mond. Ze maakte een vuist rond mijn schacht en masturbeerde me tergend traag, het vel naar omlaag trekkend tot het haast scheurde waardoor de eikel nog verder uitstulpte als een paddenstoelhoed.

Had ze aanvankelijk op mijn bal gezogen, dan kauwde ze er nu daadwerkelijk op. Mijn handen bewogen rusteloos langs mijn dijen en flanken, en streelden tenslotte mijn bovenlichaam als had ik borsten. Ik had opnieuw zo een verschrikkelijk aandrang om klaar te komen dat ik “Stop. Hou alsjeblief op,” moest smeken. Nat van kwijl alsof ze haren van speekseldraad op waren gegroeid floepte mijn bal uit haar mond toen ze toegaf. Op mijn knieën gleed ik van haar af. Ze keek triomfantelijk terwijl ik naar haar naakte lijf keek, dat me met zijn schoonheid jende, en volgde mijn ogen met haar handen over haar tieten, buik en dijen, die ze tenslotte wijd voor me deed.

Daarstraks had haar geslacht slechts een inkeping geleken als bij een klein meisje, maar nu zag ik dat ze een heuse vrouwen -kut had. Steeds weer ben ik onthutst bij die bloederige blessure in dat gave vrouwenlichaam. Ik had haar meteen kunnen neuken, zo een zalige pruim had ze. Ze zag dat aan mijn ogen want ze vroeg. “Wil je me neuken?” Het was een vraag, geen verzoek terwijl ik wilde dat ze er zelf om vroeg. “Straks,” zei ik dus. Op mijn buik tussen haar benen duwde ik duwde ik de gezwollen schaamlippen met twee vingers nog verder van elkaar en pinde ze vast. Haar kut glinsterde als de binnenkant van een oesterschelp. De opdringerige geur van haar opwinding maakte me zat van wellust. Mijn lul werd zo mogelijk, nog dikker en mijn bekken begon reflexmatig neukende bewegingen te maken tegen het laken waarop hij door de druk van mijn lichaam werd geplet.

Mijn ogen werden naar het piepkleine gaatje gezogen dat ik straks zou penetreren en waaruit ik ooit zelf het leven had gezien. Lotje had een kussen achter haar schouders gepropt om beter te kunnen toekijken. Ik keek haar ook aan van onder mijn wimpers. Haar gezicht had een kwetsbare uitdrukking over zich gekregen, alsof het genot het masker dat ze aan de buitenwereld reeds gedeeltelijk had weggetrokken. Straks zou het orgasme het helemaal afrukken en me haar ware ik tonen. Dat zou bij mij overigens niet anders zijn en ook ik zag er op dit ogenblik al helemaal anders uit dan de man die ze vanmiddag voor het eerst had gezien. Aan wie ze zich nu gaf. “Mm. Je hebt een zalige kut,” zei ik. Ik herkende mijn eigen stem niet meer, zodanig had de opwinding die vervormd.

“Lik ze,” zei ze terwijl ze haar tieten fijnkneep tussen vingers en muis van haar duimen. Ook haar stem was veranderd. Tot nog toe had ze zelfverzekerd geklonken, maar nu het plezier had in zijn houdgreep had, had ze een klaaglijke ondertoon gekregen. Het genot kent immers geen fierheid, maar smeekt om bevrediging. “Lik me alsjeblief.” Ze huiverde en een immense rilling van anticipatie trok door haar heen nog voordat mijn tong een lange haal door de spekgladde sleuf gaf, slechts haperend aan het neukgaatje. Ze wipte haar billen omhoog om aan te geven dat ze een vinger in haar kont wou. Ze perste tot de knokkel voorbij de kringspier kroop, en trok de sluitspier dan aan als een wurgtouw zodat mijn vinger er haast afgeknipt werd. Lotje spande en ontspande haar anus ritmisch waardoor haar kut leek te ademen. Ik likte vlijtig om haar geil bij te houden. Een duim vibreerde over een gezwollen schaamlip terwijl ze een arm uitstrekte tussen haar wiebelende tieten en het beschermde vliesje van haar klit naar achter trok. Ze had een grote klit, net een babypiemeltje. “Voorzichtig,” fluisterde ze schor toen ze mijn tong zag aarzelen bovenaan haar kut. Op het ogenblik dat ik uithaalde trok ze haar bekken instinctmatig weg alsof mijn tongpunt een naald was. Haar klit een ontblote tandzenuw. Toen ik er een prik in gaf, werd haar onderlichaam geteisterd door een reeks felle schokken. Een ogenblik lang dacht ik dat ze al klaarkwam, maar uiteindelijk kalmeerde ze. Tot ik een nieuwe lik gaf.

“Oh. Martijn. Lieveling,” kreunde ze. Ik weet niet wat me het meeste plezier gaf. Haar zichtbare genot, of dat ze mijn naam kreunde in haar euforie. Gaf ze me daarmee te kennen dat ik meer was dat een vluchtige wip op een ijskoude winternacht? Ik hoopte van wel. Want mij volstond het al lang niet meer om haar een nacht lang in mijn armen te hebben en plezier te verschaffen. Lotje zat onder mijn vingernagels. Misschien zou dat gevoel wegtrekken na de seksuele waanzin. Maar op dit ogenblik was het er. En enkel het nu telde.

Ik bleef haar likken, zodat haar lichaam niet meer tot rust kon komen. Haar borsten schommelden wild op de onrustige zee van haar lijf, de opstaande tepels net felgekleurde dobbertjes. Ze draaide haar gezicht rusteloos nu eens deze dan weer gene kant uit terwijl haar vingers door mijn haren woelden en de nagels ondiep en onzacht in mijn schedelhuid drongen. Ik deed een vinger in haar poes wat haar naar adem deed happen, en kneep dan beide vingers in haar samen, zodat ik mijn vingertippen over elkaar voelde wrijven door de dunne wand tussen darm en kut. De vingertippen tegen elkaar neukte ik haar in kut & kont.

Tegelijk blies ik hete pijltjes lucht tegen het zweetdruppeltje van haar klit. Haar bekken werd opstandig. Meteen trok ik de vingers uit haar. Ze kreunde verrukte toen de dikke knokkel voorbij haar kringspier schoot en drukte haar kut in een natte zoen tegen mijn lippen. Ik zoog haar hele pruim gulzig in mijn mond. Het sponzige weefsel verzadigde mijn mondholte met haar sappen die scherp prikten in mijn neusgaten. Inmiddels had ze haar benen over mijn schouders gelegd. Ze had sterke dijen die zich buiten elke controle om in steeds snellere opvolging tegen mijn oren, wangen en nek samendrukten. Met twee vingers tegen het hulsje melkte ze haar klit; dan liet ze een vinger los en namen we het knopje samen tussen twee vingers in. “Oh. Ja. O, ja. O! Ja, o ja. Ja! O! O, ja! Ja! Ja, o! Ja! Ik kom.” kermde ze schor.

Haar dijen persten mijn gezicht in haar pulserend geslacht, terwijl ze mijn hoofd met beide handen nog dieper in de bres duwde, en ik enkel nog kon ademen door de kieuwen van haar kut. Langzaam slechts, losten haar dijen hun wurggreep op mijn pijnlijke nek. Ik keek omhoog naar haar, mijn wangen kleverig van haar orgasme. Zij glimlachte verveeld alsof ze zich verontschuldigde dat ze zo overdadig was klaargekomen en schoof dan een eind naar omlaag, de donsdeken opnieuw over ons trekkend, omdat het opdrogend zweet haar lichaam snel deed afkoelen eenmaal de hitte van de climax voorbij was en omdat ze er behoefte aan had om gekoesterd te worden.

Ze nestelde zich in mijn armen in foetushouding, een wang in de holte van mijn schouder, vlak onder het sleutelbeen. Ik streelde haar haren, en fluisterde lieve woordjes terwijl haar zwoegende ademhaling langzaam tot rust kwam. Hoewel ik zelf nog niet was klaargekomen schonk het me veel meer bevrediging, maar dan emotioneel, haar naakte warmte tegen me te voelen en naar de ademhaling van mijn lief -want dat was ze ondertussen, althans naar mijn gevoel – te luisteren. Bij het besef hoe snel ik voor haar bezweken was, werd ik overvallen door een vlaag van verliefdheid. Lotje ademde inmiddels rustig. Even meende ik dat ze in was gedommeld, toen haar kleine hand zich rond mijn nog steeds stijve lul sloot. Ze gaf er een kneepje in en richtte dan haar blik omhoog, naar de mijne. Haar ogen lichtten op, als werden ze van binnenuit verlicht door een blauwe steekvlam.

“Wil je me neuken?” Het klonk niet meer als daarnet, toen het een vraag aan mij was geweest. Nu gaf ze ermee aan dat zij wou, neen dat ze hoogstnodig moest genaaid worden. “Kom op me liefste,” fluisterde ik. Ze kwam overeind zodat het dekbed van haar afschoof als een laag sneeuw, en ging schrijlings over me heen zitten, haar knieschijven tegen mijn heupbeenderen, haar billen op mijn dijen. Door het raam was de maan vol opgekomen achter haar hoofd. Ik wou dat het licht in de kamer uit was en ik haar lichaam enkel in die bovenaardse schijn zou zien. Haar krullen streelden haar schouders, die – dat zag ik voor het eerst – met kleine sproetjes waren bezaaid alsof vloeibare druppeltjes koper van haar haren waren gespat. Door mijn formidabele erectie kon ik haar schoonheid pas echt bevatten omdat de seksuele opwinding mijn zintuigen duizendvoudig had aangescherpt. Haar borsten leken nog groter, haar gezicht nog knapper.

“Je hebt geen benul hoe mooi je bent,” zuchtte ik. “Toch wel. Ik zie dat aan je ogen, aan de manier waarop je naar me kijkt. En hieraan.” Reeds was een hand naar beneden gegaan, naar mijn stijve lul. Nog voor ze die vast pakte en de hoogte inrichtte was haar knappe gezichtje al veranderd. Toen ze zich over me liet zakken en haar mond zich opende in een geluidloze kreet van verwondering over het binnendringen, was het helemaal afgelopen met de schoonheid van dat gezicht, zozeer en zo snel vervormde het plezier de regelmaat van haar gelaatstrekken tot een karikatuur. Ze zette zich niet meteen in beweging alsof ze eerst wou wennen aan het gevoel van mijn harde lul in haar binnenste. Toen haar gezicht zich begon te ontspannen, kneep ik mijn anus samen waardoor mijn pik en eikel dikker werden in haar. Meteen verkrampte haar gezicht weer. “O zalig ja.”

Ze begon op en neer te gaan als een langzame jaknikker. De trage bewegingen deden haar zware borsten rimpelen. Telkens ze zich liet zakken, spande ze haar kut aan zodat het vel laag na laag van mijn schacht gepeld werd, tot de rauwe zenuwuiteinden bloot lagen en de steile wanden van haar kut er langs schuurden. Ik kreunde om een uitlaatklep te geven aan het ondraaglijke genot dat ze me gaf. Lotje dreef het tempo op. Haar borsten kregen een slingerbeweging en kletsten luid tegen haar bovenlichaam in de seconde nadat haar billen mijn ballen ramden. Bij het neerkomen zette ik me elke keer schrap voor het geweld van de inslag. Het was genieten met mijn lul en met mijn ogen. Ik wist niet waar ik eerst moest kijken. Naar de woeste reidans van haar tieten, naar haar gezicht dat ondertussen zo onbeschrijflijk lelijk was geworden dat mijn ogen er desondanks telkens weer na toe werden getrokken, of naar het nog obscenere zicht van mijn wanstaltig dikke lul in haar kut.

Lotje had haar vingers verstrengeld in haar nek, de puntige ellebogen naar buiten en naar achter zodat haar tieten nog verder naar voren staken. Ik strekte mijn armen uit en plaatste mijn handen tegen haar borsten, de duim omlaag, over de glooiing, de vingers gespreid om haar tepels te klemmen. Onmiddellijk leunde zij zwaar naar voren zodat haar tieten door haar gewicht tegen het vlak van mijn handen geplet werden. Ze neukte me nu niet langer vanuit de heupen, maar door haar bekken achterwaarts tegen mijn lul in te stoten. Langzaam trok ik mijn armen in waardoor ze uiteindelijk als vanzelf op mijn bovenlichaam kwam te liggen. De tepels waren zo stijf dat het leek alsof er brandende sigarettenuiteinden in het zonverweerde vel van mijn borst prikten. Met tussenpozen beet ze in mijn gezicht of zoenden we maar nooit lang, daarvoor was het plezier te hevig.

Meestal hijgde ze heet in mijn nek, of keek ze me naar mijn ogen en gezicht als lag ze op de loer voor de minste wijziging in mijn gelaatsuitdrukking. Ik streelde haar schouderbladen, nat van gezond liefdeszweet, de vingertoppen naar binnen gericht tot ze de diep ingesneden kloof van haar rug vonden. Onder het dunne reepje huid voelde ik de individuele schakels van haar ruggengraat onder mijn vingers door glijden, en dan voorbij haar stuit – in de zachtheid van haar billen – haar anus en nog verder de grillige randen van haar kut, waar mijn lul tot aan het gevest in stak.

Ik tastte naar mijn pik die slechts tot vlak achter de eikel in haar kut zat. Toen ze over mijn schacht naar achter schoof werden mijn vingers weggeduwd naar mijn ballen. De huid was strak gespannen als een trommelvel, zo dik met sperma waren ze. Mijn handen stevig op haar kont hielp ik haar over en weer gaan. Haar kut maakte opwindende zuiggeluidjes. Ik wachtte tot ze me opnieuw zoende en dreef dan plots een vinger in haar poeperd. Ik zag de verrassing in haar ogen. “O lekker geil. Je vinger in mijn kont,” kreunde ze geil en beet van louter hitsigheid in het puntje van mijn tong. Om haar niet de kans te geven zich te herstellen, draaide ik haar meteen daarop met een heupzwaai op haar rug en ging haar aan een verschroeiend tempo neuken.

“O ja. O ja. Neuk me plat. Neuk me suf,” moedigde ze me hikkerig aan. Lotje zette haar nagels diep in mijn schouders als wou ze even diep in mijn vlees dringen als ik in het hare deed. Ze trok haar knieën in en kruiste de enkels, haar eeltige voetzolen op mijn billen. Wanneer ik in haar ging zette ze extra druk om me nog dieper in haar te hebben. Soms wachtte ze niet eens tot ik tot aan de eikel uit haar was geschoven, maar duwde ze al met haar voeten als mijn kont slechts halverwege de hoogte was ingegaan, zodat het er op leek dat zij mij stuurde. Als altijd was seks een gevecht. En wat een heerlijke vijand bleek ze te zijn.

Na tien minuten ongebreideld neuken, moest ik me gewonnen geven. “Ik ga zo komen,” hijgde ik. “Houd het nog even uit. Ik ben er bijna,” smeekte zij. Vliegensvlug bracht ze een hand tussen onze kronkelende lijven en begon naarstig over haar knopje te wrijven. Ze glimlachte blij. “Oh. Dit is zo lekker. Ja, ga lekker door. Neuk me. Oh. Het gaat zo komen.” Toch nam het orgasme haar nog bij verrassing. Ze beet hard in haar onderlip terwijl de ogen zich wijd openden want hoe vaak je ook klaarkomt toch is er steeds opnieuw die verwondering van de eerste keer. Haar kut pulseerde hevig en zoog mijn eikel in de draaikolk van haar climax. Ook ik was aan het komen. Het genot werd vloeibaar zaad en hield aan zolang het uit me spoot. Net omdat we samen klaarkwamen hadden we geen aandacht voor het plezier van de andere omdat mijn en haar egoïstisch genot ons totaal voor zich opeiste.

Totaal bevredigd rolde ik van haar af en kwam naast haar te liggen, heup aan heup. Ik draaide mijn gezicht naar haar. Er gingen nog kleine naschokjes door haar bekken. Het rijzen en dalen van haar borsten kwam langzaam tot rust. Ze zocht en vond mijn hand en verstrengelde haar vingers met de mijne. Ze had een blos over haar gezicht gekregen. Huid en haren glansden gezond. Zoals alle vrouwen zag ze er het allermooist uit vlak na het orgasme. “Lotje?” Vroeg ik. Zij keerde op haar beurt haar gezicht. “Ja schat? Het was geweldig hé?”

“Dat ook. Maar dat was niet wat ik wou vragen.”

“Wat dan? Wil je nog een keertje? Is dat het?” Ze had pretoogjes bij die vraag. “Dat ook. Maar wat ik je wou vragen. Heb jij nog lang vakantie?”

“Dit is mijn allerlaatste nacht.” Ze lachte bij mijn zichtbare ontgoocheling. “Neen joh. Ik nam je in de maling. Ik ben pas aangekomen.”

“Wil jij je verlof met mij doorbrengen?” Praktische overwegingen zoals een hotelboeking annuleren, waren niet van belang. Ik voelde een overheersende drang om bij haar te zijn. “Ik ben blij dat jij dat vraagt,” antwoordde ze. “Hoezo?”

“Zo hoef ik het niet te vragen. Je neukt zo lekker.”

“Is dat je enige reden?”

“Is dat dan niet genoeg?”

“Nou ja. We kunnen toch bezwaarlijk de hele tijd neuken.”

“Jij misschien niet.”

“Je plaagt me.”

“Weet je dat wel zeker? Zijn er dan nog andere zaken waar je goed in bent?”

“Zeker weten.”

“Welke dan?”

“O neen. Dat moet je zelf ontdekken.”

En dat deed ze. Nieuwsgierig als ze was.

Martijn

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Winter”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *