Geile vrrienden

()

Rita lag roerloos op het bed en was zich terdege bewust van het naakte lichaam van Milissa naast haar. Ze herinnerde zich hoe zacht en uitnodigend de lippen van Milissa aan hadden gevoeld. Ze vond het weliswaar pervers om op die manier aan een vrouw te denken, maar de herinnering aan de vinger van Milissa in haar poesje stond nog vers in haar geheugen gegrift. Ze keek vanuit haar ooghoeken naar Milissa en zag de grote tieten van de vrouw op en neer deinen. Op dat moment voelde ze zich erg nat. Toen herinnerde ze zich het moment dat zij, haar eigen tiet naar haar mond had opgetild en aan de stijve tepel had gezogen. Dat was heerlijk geweest! Toen ze het sap van haar vingers had gelikt, nadat ze in haar eigen poesje had gevingerd, was dat ook verrukkelijk geweest. Zonder er verder bij na te denken, liet Rita zich in de armen van de knappe vrouw rollen en drukte ze zich stevig tegen het naakte, warme lichaam aan.

“Houd me vast, Melissa,” fluisterde ze, terwijl ze een arm en een been rond het zachte lichaam van de vrouw sloeg.

“Ja, mijn lieve onschuldige baby,” zei Milissa zachtjes, terwijl ze de aanhankelijke tiener in de armen nam.

Haar vingers gleden over de rug van Rita naar beneden en langs het warme vlees van het de jonge vrouw.

“Ik dacht dat ik gek werd, met jouw vinger in mijn poesje. Ik ben nu zo heet!” Zei Rita, terwijl ze in de armen van de oudere vrouw laat kronkelen en met haar zachte lichaam tegen dat van Milissa aandrukte.

“Ik ook,” fluisterde Milissa, die niet zeker wist of ze het verleidelijke lichaam van het meisje nog langer kon verdragen zonder met haar mond, een aanval op het poesje te doen. Ze sloot de ogen en dacht er even aan hoe heet en nat de kut, van Rita was geweest, toen zij met haar vinger er in zat te wroeten. Ze trok het meisje nu teder, tegen zich aan, waardoor ze allebei begonnen te beven.

“Zuig aan mijn poesje!” Kermde Rita. De woorden waren uit haar, mond, voor ze er eigenlijk erg in had.

Milissa had geen verdere uitnodiging nodig. Ze kronkelde uit de armen van het Rita en gleed over het bed naar beneden, terwijl ze met groene ogen naar de languit gestrekte benen van Rita staarde.

“Wat heb je toch een lekker poesje, baby!” Kermde ze, helemaal onder indruk van de zinnelijke schoonheid van druipend poesje van Rita.

“Lik eraan!” Fluisterde ze, terwijl haar mond naar de wachtende kut van Milissa toe liet zakken. Ze zoog de buitenste kut lel van het meisje in haar hongerige mond op en stak haar tong in de natte, nauwe kut.

“O! Ho…O…,” fluisterde Rita. Door het verrukkelijke gevoel van de mond en tong van Milissa, liepen de rillingen van genot over de rug van Rita. Haar handen gleden omlaag over haar eigen roomkleurige tieten en stijve tepels naar haar strakgespannen buik en de zijdezachte schaamharen. Haar vingers doken in haar spleet en drukten de lellen van elkaar, terwijl ze ernaar snakte om de tong van Milissa zo diep mogelijk in haar hete, jonge kutje te voelen.

“Zuig me af! Zuig me af!” Jammerde Rita, terwijl ze genoot van de slangachtige tong van Milissa in haar kut.

“Uh! Uhh Uhhh!”  Milissa lag op haar buik te kronkelen en wreef met haar stijf geworden kittelaar over het laken heen, waardoor de rillingen door haar lichaam voeren. Gretig streek ze over de huid van het meisje en liet ze haar vingers zachtjes over de heupen en het slanke middel van Rita glijden. Daarna strekte ze de armen uit, en pakte ze de tieten van Rita vast. Terwijl ze het sap opzoog dat volop uit het open scheurtje van Rita stroomde.

“O,o…O, Jezus Christus” jammerde Rita.

“Laat me jouw poesje zien. Laat me jouw kut zien!” Ze stootte verwoed tegen de mond van Milissa aan, terwijl ze door hartstocht verteerd werd door de verrukkelijk zuigende mond van de vrouw. Huiverend van genot draaide Melissa haar lichaam om, zonder haar mond van het poesje van het kronkelende meisje af te trekken. Ze ging schrijlings boven het hoofd van Rita zitten en bewoog het wijd open staande gat van haar kut vlak voor het gezicht van het verbaasde meisje. Milissa nam haar mond eventjes van het poesje van Rita af.

“Als je aan mijn kut wilt zuigen, trek me dan naar beneden!”

Daarna ging ze weer aan het werk met de spleet van Rita en draaide haar hoofd zo om dat ze haar tong in de nauwe gleuf van de hete, natte kut van Rita kon steken.

” O. Hoe. O!” Zuchtte de geile tiener, terwijl ze haar poesje tegen het gezicht van Milissa aanduwde, waardoor haar kittelaar tegen de harde tanden terechtkwam. Ze keek omhoog naar de Rita ’s scheur boven haar en staarde vol bewondering naar de openstaande lellen, waarvan ze wist dat die iets heerlijks verborgen hielden.

“Uhhh,” kermde Rita, toen de tong en de zuigende lippen van Milissa haar lichaam helemaal slap maakten. Rita bewees haar een wederdienst door over de buitenste lellen van de kut van Milissa heen te strijken.

Het brutaal geworden jonge meisje kneep even in de stijve kittelaar. Ze voelde dat Milissa daardoor begon te beven en daarom deed ze het nog een keer, waarop Milissa op dezelfde manier reageerde. Milissa produceerde een gorgelend geluld, toen het smakelijke sap haar mond vulde en in haar keel droop. Ze zoog aan de kut van Rita, terwijl ze lag te stuiptrekken door de vinger van Rita. Ze kronkelde met haar kont tegen het meisje aan en ging door met zuigen, omdat ze er hevig naar verlangde om de blonde tiener op haar gezicht en zuigende lippen klaar te laten komen.

Rita begon nu serieus tegen het gezicht van Milissa aan te stoten doordat haar orgasme kwam opzetten en het niet lang meer zou duren of ze zou het gezicht van de genietende vrouw met haar warme kutsap doordrenken.

Rita begon enorm opgehitst te raken. Om beurten rukte ze aan de dijen van Milissa en streelde ze die en streek ze met haar vingers over de kont en over de donkere gleuf tussen haar benen. Ze likte zich de lippen. Haar lichaam begon onbeheerst te schokken door haar naderende klimaks.

“Ik ben zover! Ooooo, verdomme! Ik ga op je hele gezicht klaarkomen!” Ze stootte haar poesje tegen de mond van Milissa aan, waardoor haar kittelaar hard in aanraking kwam met de tanden van Milissa. Zachtjes jammerend klauwde ze aan de stevige kont van Milissa. Ze wilde de hete kut van die knappe vrouw proeven.

“Ik ga je afzuigen!” Van vreugde trok Rita de heupen van Milissa naar beneden en likte ze aan de rode, open gleuf van haar kut en aan het witte, schuimende sap dat eraan kleefde. Het poesje van Milissa kwam naar beneden naar haar mond toe, waarop Rita enthousiast begon te zuigen. Ze ging als een beest tekeer en doordat Milissa ook zo hard zoog, kreeg Rita een daverende klimaks.

“Ik kom klaaaaar!” Schreeuwde Rita met een stem die gesmoord werd door de drijfnatte spleet die tegen haar lippen aangedrukt zat. Ze begroef haar gezicht in de eerste kut die ze van een ander meemaakte en zoog en likte eraan en kauwde erop. Het lichaam van Rita begon te stuiptrekken. Ze stootte met de heupen en dreef haar kittelaar in de gulzige mond van Milissa. Haar benen spartelden wild in de lucht, terwijl ze aan de kont van Milissa klauwde en haar lippen en mond drijfnat waren van het kutsap. Ze kromde zich omhoog van het bed af en ramde onbeheerst tegen Milissa aan. Tegelijkertijd zoog ze aan de scheur van Milissa. Wreef ze met haar lichaam tegen het hete vlees van de vrouw aan.

Milissa voelde hoe een orgasme in haar kut kwam opzetten. De hete mond van dat meisje, dat zich in de greep van haar klimaks bevond, voelde verrukkelijk aan op haar poesje. Ze perste haar eigen scheur tegen het gezicht van Rita aan en zoog de jonge tiener bijna bewusteloos.

Toen nam ze de kittelaar van het jonge meisje tussen de tanden, en wild schudde ze het hoofd heen en weer. Ze kon de gesmoorde kreten van het opgewonden meisje horen dat onder haar lag te spartelen. Rita lag te slobberen aan het warme sap dat uit de kut van Milissa borrelde. Haar eigen poesje liet de mond van Milissa vol geil lopen, toen ze aan één stuk door klaar kwam op de knappe vrouw. Ze lag te stoten en te schokken en drukte haar nagels in het zachte vlees van de kont van Milissa.

Milissa begon met haar kut tegen de tiener aan te stoten. Ze wilde klaarkomen en het vuur in haar poesje blussen door tegen de warme lippen van dit meisje aan te neuken. Ze deed haar uiterste best op de kut van Rita en zoog het sap in haar mond op. Ze hield haar hoofd stil, met de kittelaar van Rita tussen de tanden. Rita snakte naar adem en slaakte een luide kreet. Haar mond stond wijd open, terwijl ze op en neer op het bed lag te stoten. Haar kittelaar werd bijna uit de schede gerukt, toen ze die tegen de vakkundig zuigende mond van Milissa aandrukte. Ze schreeuwde het nog eens uit en liet zich achterover op de matras vallen, waarbij ze het poesje van Milissa losliet om op adem te kunnen komen.

” STOP STOP!” Milissa, die zich gefrustreerd voelde doordat ze niet klaargekomen was, liet zich van het uitgeputte meisje afrollen terwijl ze vreselijke naar bevrediging verlangde.

Toen zag ze Peter in de deuropening staan.

“Neuk me, Peter! Neuk me dood! Ik ben zo godverdomd heet!” schreeuwde ze hysterisch.

Hij begon zich langzaam uit te kleden en genoot van de hongerige blik in de ogen van Milissa, toen ze naar zijn lul staarde.

“Laat me eerst even op adem komen! Jammerde Rita. Ze moest giechelen ondanks het feit dat ze zich uitgeput voelde.

“Neuk Milissa! Ik zal je zaad uit haar kut zuigen zodra je klaar bent en daarna bel ik moeder op.”

“Ja! Ja! Smeekte Milissa. Luister naar het meisje. Ze heeft gelijk!” Ze lag zo op het bed te kronkelen dat Peter haar drijfnatte kut duidelijk kon zien.

“Steek je lul in mijn kut!” zei ze. Peter klom op het bed.

“Steek mijn lul erin, Rita,” zei hij, terwijl hij boven het lichaam van Milissa ging zitten.

“Steek mijn pik in haar hete scheur.”

“O! Ja! Joepie! Super!” Joelde de geile tiener, die zich ineens niet meer uitgeput voelde. Ze kroop naar beneden en pakte zijn lul vast, waarna ze de lange, dikke eikel naar de hongerige kut van Milissa toebracht.

“Duwen” zei ze. Peter deed dat en stootte zijn pik in het natte en hete binnenste van het poesje van Milissa.

Rita ging een eindje opzij ingespannen toe zitten kijken. Huiverend wreef ze zich de handen, terwijl ze als gebiologeerd naar de twee neukende lichamen keek.

Het nachtje slapen had Rita geweldig goed gedaan. Ze staarde over de keukentafel heen, naar de beide volwassenen, terwijl ze nadacht over haar nieuwe opwindende seksuele leven. Het leek allemaal een erotische droom, neuken met Peter, afgelikt worden door Milissa. Het was gewoonweg ongelooflijk! Wat ze met Milissa had gedaan, leek ook wel een sprookje. Het was allemaal zo onwerkelijk geworden.

“Waar zit je aan te denken, schatje?” Vroeg Milissa, die zat te genieten van haar eerste kopje koffie van die ochtend.

“Aan alles,” antwoordde Rita blozend, terwijl ze probeerde om de onderzoekende blik van Milissa te ontwijken.

“Ik hoop maar dat mijn kut erbij hoort,” zei Milissa plagerig.

“En mijn lul ook,” voegde Peter eraan toe, die ervan genoot dat de onschuldige Rita zich niet op haar gemak voelde. Na alles wat Rita nu al had gedaan, verbaasde Peter zich over haar onschuld en over het feit dat ze zich er nog steeds voor schaamde om over seks te praten.

“Vinden jullie het niet erg wanneer ik buiten een beetje rondloop om een frisse neus te halen.”

“Helemaal niet,” antwoordde Peter.

“Merci.” Rita liep snel via de achterdeur naar buiten in de frisse lucht van een nieuwe lentedag. Ze stak de achtertuin over naar het aanpalende bos.

“We kunnen straks beter ook even een wandeling maken, het zal ons deugd doen,” zei Milissa.

“Ja, maar pas nadat ik jou geneukt heb,” antwoordde Peter, terwijl hij de knappe vrouw naar boven bracht.

Miss Isha

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *