Genieten van ‘haar’

()

Ik wil je graag laten meegenieten van een verhaal dat al meerdere keren echt gebeurd is en hopelijk zich nog herhaalt.

Als ik naar een vrouw kijk, wat regelmatig voorvalt, is het meestal haar kapsel dat mij eerst opvalt, een vrouw met een mooi verzorgd kapsel heeft als vanzelfsprekend een aantrekkelijke uitstraling. Liefst heb ik lang haar maar ook korte kapsels kunnen zeer sexy zijn. Bijvoorbeeld een carré kapsel waar je de haren voortdurend ziet bewegen en bij het hoofd naar voren buigen een gedeelte van het gezicht bedekken. Of een asymmetrisch carré helemaal Cool (of juist heet). Ook opgestoken kapsels kunnen zeer sexy zijn, zowel de sexy losse look, als de strakke met de moderne loshangende haarstrengen. Ik ben van mening dat vrouwen niet altijd goed beseffen wat ze met hun haren kunnen teweegbrengen.

Mijn ex lief Veerle is nog steeds een goede vriendin en nu ontmoeten we elkaar om de 4 à 5 maand. Wat zich in onze relatie minstens wekelijks gebeurde gebeurt nu dus ook om de 4 à 5 maand. Veerle heeft een lang kapsel en ze was nooit tevreden over haar kapper hoewel ze op verschillende plaatsen geprobeerd had. Dan was er teveel geknipt, dan was er scheef geknipt maar zelden was het goed. Toen vroeg Veerle mij om haar te helpen en de puntjes bij te knippen. Omdat ik slechts 1 cm per keer wou knippen werd slechts om de 1 à 2 maanden geknipt (voor de rest was het scenario hetzelfde), wanneer de puntjes pas bijgeknipt zijn heeft het kapsel ook een meer verzorgde look. Ik hielp vroeger wel eens met borstelen maar sinds die eerste knipbeurt dus ook met wassen omdat we het haar nat knipten.

Omdat dit alles zich meestal in de badkamer afspeelde waren we schaars of niet gekleed en draaide heel het scenario meestal uit in een vurige vrijpartij. Haar haren langs mijn lichaam voelen kriebelen was al genoeg om een erectie te krijgen, als het mijn buik of tussen mijn benen streelde was de opwinding kompleet.

Soms als het haar opgestoken was hielp ik eerst de speldjes losmaken, borstelen en dan de shampoo beurt. Ook de geur van haarspray geeft soms een erotische prikkel. De shampoo beurt geef ik soms onder de douche soms in het bad of soms zit ze ook op de grond met haar rug tegen de buitenkant van het bad, zodat de haren in het bad hangen. Ik sta dan een beetje voorover gebukt voor haar met de handsproeier en spoel het nat om dan shampoo aanbrengen. Ondertussen streelt zij met haar zachte vingers langs de binnenkant van mijn benen omhoog tot onder mijn balzak. Zachtjes krast ze met haar nagels langs mijn ballen. Omdat mijn penis nu al overeind staat moet ze wel de schaft vastgrijpen en richten om haar ogen te sparen.

Ik geef haar hoofd een langdurige shampoo massage. Met mijn vingers streel ik door het haar. Als ik haar nek masseer komt haar hoofd een beetje recht en zal ze zien wat ze daarnet vermoedde toen ze een druppeltje op haar borsten voelde; namelijk dat het eerste geilvocht uit mijn eikel druppelt. Denk absoluut niet dat ik haar tegen houd om mij te pijpen.

De tong en lippen bewerken nu mijn eikel, penis en ballen terwijl ik zachtjes verder haar hoofd masseer met shampoo. Met mijn vingers ga ik zachtjes door de lange haren alsof mijn vingers een grote kam zouden zijn. Dan maak ik precies één grote punt van haar haren en masseer de shampoo er verder in. Mijn vingers woelen nu door die weelderige haarmassa met schuim. Ik zie Veerle ook genieten van zulk een hoofdmassage en hoor soms het zachte spinnen van haar genot. Soms lik ik haar eerst voor we aan de shampoo beurt beginnen soms is het eerste orgasme voor mij bestemd.

Er is geen enkele pen die kan beschrijven welk een gevoel je ervaart om gepijpt te worden terwijl je handen een hoofd vol met shampoo masseren. Dit houd ik meestal niet lang vol en een eerste orgasme komt eraan. Een grote overdruk vanuit mijn ballen versterkt met de zuigkracht rond mijn eikel doet een grote hoeveelheid sperma door mijn schacht naar buiten spuiten. Het eerste orgasme is een feit. Afhankelijk van hoe onze beginhouding was in of uit het bad of onder de douche richt Veerle mijn spuit over haar lichaam of borsten en melkt ze tot de laatste druppel eruit is.

Met de handsproeier spoel ik nu al het schuim uit de lange haren. Door tot beneden te reiken komt mijn penis weer in haar gezichtveld en heeft geen kans om te verslappen.

Nu breng ik de balsem aan en terwijl de balsem inwerkt blijft Veerle zachtjes met mijn penis spelen. Na het uitspoelen van de balsem, worden de haren handdoek droog gemaakt, geborsteld en dan worden de puntjes bijgeknipt.

Veerle zit op een krukje zodat ik gemakkelijk langs alle kanten rond haar kan. Het is een prachtige meid als haar lange haren nat langs haar gezicht en lichaam hangen. Ik verdeel het haar in laagjes en knip 1 cm van de puntjes. Het spelen met elkaars lichaam blijft ons opwinden en soms lik ik haar poesje terwijl ze nog op het krukje zit. Soms gebeurt het ook dat ze me vraagt haar schaamhaar bij te werken wat daarna het likken toch aangenamer maakt.

Op het krukje kan Veerle niet lang blijven zitten en moet een meer comfortabele houding innemen om gebeft te worden. Eerst ik op mijn rug en dan komt Veerle met haar poesje over mijn gezicht. Daarna gaat ze zelf op haar rug met haar benen wijd. Omdat ze dan al goed geil is heeft ze het liefst dat ik haar direct stevig lik, mijn tong even in haar spleetje persen en verder omhoog likken langs haar klitje. Terwijl ik met mijn tong haar stevig tussen de lipjes lik is het nu mijn bovenlip die haar klitje raakt.

Ik pers dan mijn mond over haar klit, maar een zuigbeweging vind ze minder fijn.

Nu gaat mijn middenvinger eerst langzaam in en uit haar kut. Dan krijgt haar clitoris de volle laag van mijn tong. Naarmate ze dichter bij een orgasme komt gaat ook mijn vinger sneller bewegen tot haar lichaam begint te schokken. Waarna ze me met een blik waaruit de voldoening straalt in de ogen kijkt.

Dan help ik haar even met het verder droog blazen en gaan we naar de slaapkamer. Op het bed verwennen we elkaar en genieten we verder van ons lichaam. Terwijl de haren langs mijn lichaam kriebelen tijdens een innige vrijpartij is ze al bezig met mij naar een volgend orgasme te begeleiden. Het is onwaarschijnlijk hoe goed pas gewassen haren kunnen ruiken.

Veerle wordt het liefst verwend als ze op haar rug ligt. Ik streel en kus dan haar borsten en ga langzaam van haar buik tot tussen haar benen maar blijf bewust ongeveer 10 cm uit de buurt van haar kut, als ik dan langs de binnenkant van haar dijen streel gaan haar benen automatisch open en wordt haar kutje bewerkt.

Veerle heeft me al verteld dat wanneer ze met haar vaste partner seks heeft en soms ook wanneer hij weg, zij in een geil moment gebruik maakt van een vibrator. Ze brengt de vibrator niet in. Het is enkel het trillen langs de buitenkant van haar kutje tussen haar lippen en tegen haar clitoris dat haar een orgasme bezorgd. Het is met een vibrator dat ze snel een orgasme kan krijgen.

Ik houd het bij wat God mij gegeven heeft en geniet van het lange voorspel en de soms langdurige inspanning om haar tot een orgasme te brengen. Ik vinger haar dan. Zij wil het niet te diep en maximum met twee vingers. Tussendoor wrijf ik met mijn platte hand vertrekkend van aan haar venusheuvel tot tussen haar lipjes waar het vocht dan al uit loopt. Af en toe gaat mijn vingertop langs en over haar clitoris, niet te intens in het begin omdat ze daar uiteraard zeer gevoelig is. Naar mate haar orgasme nadert voer ik de intensiteit van het stimuleren van haar klitje op tot ze door het lint gaat en het ook uitschreeuwt. Haar orgasme is dan zo hevig dat haar lichaam schokt en niet kreunt maar werkelijk roept.

Daar moet ze echt even van bij komen. We drinken iets en rusten wat. Dan begint zij opnieuw met mij te verwennen. Ze gaat op mij liggen en laat zich langzaam naar beneden glijden zodat haar haren over mijn gezicht en borst strelen tot tussen mijn benen. Ze geeft mijn ballen, penisschacht en eikel een massagebeurt om “U” tegen te zeggen. Met haar lange nagels glijd ze voorzichtig onder mijn balzak terwijl ze met de vingers van de andere hand zachtjes met mijn eikel speelt. Dit wordt afgewisseld met op en neer gaande bewegingen. Ik vind het enorm opwindend als haar vingers de streek tussen mijn balzak en kontgaatje strelen. Langzaam begint Veerle nu mijn lul te melken en af en toe verdwijnt mijn eikel tussen haar lippen. Hoewel het geen pijpbeurt is en ze drijft het ritme nu steeds harder op. Tussen haar vingers kneed ze mijn ballen en met haar andere hand laat ze mijn voorhuid over mijn eikel op en af gaan. Als ze aanvoelt en merkt dat het hoogtepunt gaat naderen melkt ze uit volle overtuiging nog harder en het sperma spuit eruit. Een alle opgebouwde spanning valt van mij af.

Zoals u merkt wordt er zelden gepenetreerd, maar ik kan u verzekeren dat het betere hand- en mondwerk ook een enorme voldoening geeft.

Na de opfris beurt gaan we in de zetel nog een glaasje drinken. We bekomen, genieten verder van elkaars lichaam al is het op een zeer relaxte manier.

Soms vraagt ze me haar haren te in vlechten voor ze weg gaat en soms laat ze me nog een derde keer klaarkomen en dan nemen we weer afscheid tot de volgende beurt 4 à 5 maand later.

Het is niet mijn bedoeling om een verdoken advertentie te plaatsen maar indien er vrouwen zouden zijn die hulp kunnen gebruiken met hun kapsel mogen ze mij steeds contacteren via het blog.

Begrijp mij niet verkeerd het is niet dat ik een kapsel nodig heb om klaar te komen, het geeft een extra dimensie aan het spel en is natuurlijk ook een beetje de ondeugd die het zo extra lekker maakt.

Of. Hoe een liefdesrelatie kan omkeren in een sporadische seks ontmoeting.

Michel

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *