Storm

()

Op een koude winternacht lag Lucy naakt en aan haar bed vastgebonden te wachten tot Robin terugkwam. Haar tepels stonden stijf van de koude en haar schaamlippen deden pijn van de wasknijpers die Robin er had opgestoken net voor hij de kamer verliet. Dat was nu al anderhalf uur geleden. Een half uur geleden had ze hem horen weggaan door de voordeur. Natuurlijk had hij de verwarming van het huis uit gezet voor hij vertrok, waardoor het in huis slechts enkele graden hoger was dan buiten. Terwijl het buiten 7 graden onder nul was. Het was een zware straf die ze had gekregen, maar het was de straf die ze had verdiend.

Waarom had ze toch ook geluisterd naar Katy. Waarom had haar beste vriendin aangeraden om met Rik in bed te duiken. Op dit moment was dit geen slechte gedachte geweest. Maar nu achteraf bekeken wel. Ze had toch moeten weten dat Robin haar ging straffen als hij het te weten kwam. Of was het net daarom dat ze het had gedaan? Want eigenlik genoot ze altijd wel een beetje van de straffen die hij altijd bedacht wel opwindend. Ze waren altijd origineel. Het leek wel alsof zijn inspiratie onuitputtelijk was. Geen enkele straf dat hij haar oplegde of spelletje dat hij bedacht om met haar te spelen leken op elkaar.

Zelfs nu dat haar tepels pijn deden van de kou en terwijl de pijn in haar schaamlippen klopte was ze opgewonden. Haar kut was aan het lekken dat er zich al een klein plasje vormde op het bed. Het was beginnen lekken vanaf het moment dat hij haar hardhandig beval dat ze haar kleren moest uittrekken.

Toen ze van hem op het bed moest gaan liggen en haar armen en benen spreiden zag ze aan zijn ogen dat hij het blinken van haar vochtige kut ook had opgemerkt. Maar koel als hij was, was de twinkeling in zijn ogen even rap verdwenen als hij was gekomen. Toen hij haar schaamlippen één voor één vast nam om op elk twee wasknijpers te plaatsen had ze gezien dat zijn vingers nat waren geworden.

Maar eigenlijk was deze hele beproeving het wel waard na de heerlijke nacht dat ze met Rik had beleefd. Hij had dingen met haar gedaan die ook anderen al met haar hadden gedaan, maar hij had het op een manier gedaan die nog niemand had gedaan. Met veel geduld en aandacht. Om te beginnen had hij haar overal op haar lichaam gekust. Vanaf de rand van haar kapsel tot haar kleinste teen. Nadat hij dat met engelengeduld had gedaan begon hij eerst zachtjes aan haar oren te knabbelen waarna hij overging naar haar tepels die hij eerst elk kuste met een zachtheid die ze nog nooit had gevoeld. Toen hij haar tepels bewerkte met zijn tong werd ze nat. Elke vierkante millimeter van haar tepels werden met nog steeds hetzelfde engelengeduld bewerkt. Pas toen haar tepels harder waren dan beton was hij tevreden en ging hij haar likkend van haar borsten naar haar kutje. Haar kutje werd gelikt van boven naar onder en omgekeerd.

Haar kittelaartje dat al een tijdje zijn kopje naar boven stak kwam nu harder dan ooit naar boven. Van haar kutje ging hij naar haar kontgaatje. Dat gaatje van haar was al vele malen bewerkt met vibrators, dildo’s, vingers en zelfs ooit eens een vuist. Het was ook reeds door vele mannen geneukt. Het was ook al door velen gestreeld en gezoend, maar op de manier die Rik haar nu op die plaats likte, dat was nog nooit gebeurd. Lucy dacht dat ze ging sterven van genot. Toen ze al voor de zoveelste keer was klaargekomen, ze was de tel kwijt geraakt, kon ze hem overhalen om hem nu eens door haar te laten verwennen.

Ze had al van de eerste keer dat ze elkaar zagen zin gehad in die bobbel die duidelijk uit zijn broek stak. Toen ze hem vanavond voor de eerste keer in vol ornaat had gezien was die zin er zeker niet op verminderd, integendeel. Toen ze zijn harde staaf van dichtbij zag was werd ze even niet goed. Wat was die groot. Moest die straks in haar kutje kunnen. Er kon veel in haar kutje. Er had ook reeds veel ingezeten, zelfs dingen die er niet voor gemaakt zijn, maar dit zou volgens haar wel eens de eerste keer kunnen zijn dat het een probleem vormt. Maar haar lust was te groot om daar nu een probleem van te maken. Met moeite of niet. ‘Er niet in kunnen,’ stond niet in haar woordenboek. Maar eerst moest ze deze pracht verwennen. Ze likte zijn erectie van boven naar beneden. Ze begon met zijn eikel waar ze van vond dat hij naar kaneel smaakte. Toen ze zijn eikel in haar mond nam en hem afzoog kon Rik hem niet meer inhouden en liet hij een kreun die enkel een man die voor honderd procent geniet.

Lucy dacht even dat hij zich niet meer kon inhouden en dat hij in haar mond zou spuiten maar toen ze hem aankeek, nog steeds met zijn eikel in haar mond, gaf hij haar een geruststellende blik dat hij het nog wel eventjes kon uithouden. Toen ze gerustgesteld was wou ze wel eens proberen of hij ook haar deep-throat kon weerstaan. Langzaam liet haar mond over zijn lul zakken tot zijn eikel in haar keel zat en ze bijna moest overgeven. Toen ze nog eens goed doorzoog was het voor Rik teveel. Nu kon hij zich niet meer inhouden. Hij spoot zijn lading in Lucy ’s keel. Hoewel ze er bijna in stikte was ze toch niet boos maar slikte alles dapper door. Ook was ze blij dat ze hem zo ver had gekregen.

Ze kon het nog altijd en nu maar hopen dat hij niet zo eentje was van één maal. Maar dat juist was haar door Katy bevestigd van niet. Rik streelde ook haar lokken terwijl hij haar toefluisterde dat het geen probleem was, dat hij nog wel kon. Maar dat merkte Lucy ook aan de toestand van zijn lul. Die had nog niets van hardheid ingeboet. Langzaam likte ze de restjes sperma van zijn eikel af en liet daarna haar tong langs zijn lul naar beneden glijden. Naar zijn ballen toe die ze tot nu steeds had gestreeld. Ze was er ondertussen ook al van overtuigd dat ze nog niet leeg waren. Dat voelde ze wel. Toen ze zijn ballen één voor één in haar mond nam en er eens lekker aan zoog terwijl ze zijn lul langzaam aftrok had ze de indruk dat zijn paal nog harder werd. Aangezien hij zoveel aandacht aan haar kontgaatje had besteed besloot ze hem ook eens op deze manier te verwennen. Het was net zoals ze had verwacht. Zijn paal werd nog harder en begon te kloppen vanaf het moment dat de punt van haar tong zijn kontgaatje aanraakte.

Enkele momenten later kon Rik het niet meer uithouden en gaf haar een teken dat hij wel iets meer wilde. Langzaam en teder legde hij haar op haar rug en plaatste de kop van zijn lul tegen haar kutje. Traag duwde hij hem naar binnen. Ze was zo nat dat hij geen enkele moeite ondervond. Toen zijn paal binnenschoof rilde Lucy van kop tot teen en kreeg haar volgende orgasme. Rik was een expert van de Kama Sutra want hij nam Lucy in standjes die ze zelfs in haar wildste dromen nog niet had meegemaakt. Toen Lucy al voor de zoveelste keer was klaargekomen was ook voor Rik het moment gekomen om zich te laten gaan.

Lucy, die merkte dat ook voor hem het moment was gekomen, vroeg hem om op haar borsten te spuiten. Dat was een wens die hij met plezier opvolgde. Toen hij zijn lading op haar borsten loste overviel een gevoel van voldoening Lucy. Wanneer een man zijn kwakje losliet op haar borsten was het voor haar altijd weer een belevenis die een orgasme tot gevolg had.

Zo was het ook toen weer geweest. Hoewel al het redelijk koud was in de kamer kreeg ze het toch warm bij deze herinnering. Robin was nu toch al een uur geleden vertrokken. Eigenlijk was het haar eigen schuld geweest dat hij het te weten was gekomen. Ze wou direct nadat Rik vertrokken was haar ervaringen met hem vertellen aan Katy. Dus waarom moest ze direct naar haar bellen als ze wist dat Robin elk moment kon thuis komen. Had ze nu maar gewacht tot hun fitnessafspraak van morgen. Ze had teveel genoten van de belevenis, ze moest het aan iemand kwijt. Of wou ze expres dat Robin thuis kwam op het moment dat ze alles aan Katy vertelde. Nee, ze was te veel opgewonden om daar aan te denken, overtuigde ze zichzelf.

Eigenlijk was ze wel verschoten op het moment dat ze zich omdraaide nadat ze de telefoon had neergelegd. Zijn blik stond op storm. Bibberend had ze hem gevraagd wat er scheelde.

“Jou avontuurtjes,” had hij sissend geantwoord.

“ Wat bedoel je?” vroeg ze verbaasd.

“Doe niet schijnheilig,” antwoordde hij, net niet roepend.

“Ik heb alles gehoord, …., alles tot in detail”.

“Kom jij maar eens naar boven, dat ik je vastbind op bed tot ik de gepaste straf heb gevonden.”

Night Sailer

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of rechtstreekse mail. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *