Chapter 1

()

Het was zaterdagavond, Peter en Babs zaten nog aan tafel, al de andere leiders waren al gaan slapen, om te beurten dronken ze van hun Wodka. ”Wat is dat toch met penissen?” zei Babs. Peter lachte en zei. ”Enkel mannen kunnen dat begrijpen”. Peter keek terwijl benieuwd naar zijn stijve lul. Babs zag het en zei. ”Ben je hem aan het controleren?” Op plagende toon. Zij ging naast Peter zitten. Babs legde haar hand op de opgespannen broek van Peter. Peter keek verschrikt. ”Maar Babs, wat als de andere leiders dit zien?”

”Ze zouden jou nooit met een lid dit laten doen”. Babs zweeg en begon zijn broek los te doen en nam zijn harde en warme stootstok tevoorschijn. ”Je heb daar heel wat verstopt hoor” zei Babs plagerig. Peter begon te hijgen in Babs haar oor, Babs haar snee werd natter hierdoor. ”Maar…” stamelde Peter ”Ik heb het nog nooit gedaan met een oudere vrouw”.

”Geen zorgen” zei Babs ”ik zal rustig aan doen”, maar ze loog, ze begon direct met haar beste techniek, en begon te likken aan de glanzende eikel van Peter zijn stok. Ze neemt hem een paar keer helemaal in zijn mond en begint te zuigen aan zijn eikel tijdens deze beweging. Ze stopt even kort en kijkt hem geil aan. Ze likt zacht aan zijn balzak en neemt deze volledig in haar mond terwijl ze hem zacht aftrekt. Dan neemt de terug zijn stijve stok in haar mond En duwt hem helemaal in één keer in haar keel. Peter was helemaal overweldigd maar wanneer hij terug bij zinnen kwam duwde hij zijn stok nog dieper in haar keel. Ze verslikte zich en probeerde haar hoofd terug te trekken maar Peter hield haar nog even tegen. Toen de staaf uit haar keelgat kwam liep er wat kwijl over haar kin. Ze hapte naar adem en lachte.

“Jij weet ook wel wat je moet doen met je grote staaf” zei ze met een geile blik. Hij reageerde door haar op te pakken en over de tafel te gooien. Babs nam zijn gezicht vast en begon hem hevig te kussen. “Hier fantaseerde ik al heel het kamp lang van” zei ze tussen het tongen door. Peter nam met zijn ene hand de keel van Babs vast, net genoeg om het haar goed te laten voelen wie er de baas was. Zijn andere hand verdween onder haar rok, hij merkte dat ze er niets onder aan had. Het kutvocht liep langs haar benen op de tafel. Op dat moment komt er lawaai uit de slaapkamer. Babs springt van tafel en laat een spoor van kutvocht af. Peter probeert zijn stijve staaf zo goed mogelijk weg te steken maar kan maximum er met een stevige afdruk door zijn broek rechtstaan.

Uit de kamer komt Robin, hij heeft een slaperig hoofd. Babs en Peter staan er beide gegeneerd bij, Babs met een druipende snee en Peter met een half vochtige staaf. ‘Wat is er aan de hand?” vroeg Robin. ”Niet echt iets” zeiden ze samen. Robin liep naar de wc.

Babs en Peter besloten om maar te gaan slapen.

R&L

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *