De lingerie winkel

()

Het was zo een typische lentedag, onvoorspelbaar. Het was lekker warm toen wij (Luc & Rosette) vertrokken, doch het was regenachtig. Mijn echtgenote was optimistisch geweest en had zich zomers gekleed. Een mini met nylons en jarretelles, leuke bh gemakkelijke open schoentjes. Wij waren de stad ingetrokken. Het liep ondertussen zo tegen sluitingstijd van de winkels. In het uitstalraam van een lingeriewinkels zag mijn vrouw wel wat aantrekkelijks en zei “kom laten wij even gaan kijken.”

Wij gingen binnen. Er was nog een klant binnen die op zoek was naar een negligé. Het was blijkbaar een moeilijke keuze want het duurde nogal vooraleer de beslissing was gevallen. De verkoopster was een vrouw van in de dertig met een weelderige boezem. Ze liet de klant buiten en we merkten dat ze de winkel afsloot. Mijn vrouwtje zei; “Hallo ik ben Rosette. Ik hoop dat het niet stoort dat het blijkbaar al sluitingstijd is.

“Ik ben Ellen,” zei de verkoopster, “het geeft niet hoor maar jullie zijn wel mijn laatste klanten. Met wat kan ik jullie van dienst zijn?”

“Ik wil een sexy setje” vroeg mijn wederhelft. “Het mag best tegen het hoerige aan zijn.”

Verschillende minuscule setjes werden getoond, uiteraard met bijbehorende gordeltjes. De winkelhoudster was in een strakke mini gekleed met een wit bloesje. Het kon bijna niet anders of ze moest een string aanhebben want een afdruk van een broekje onder haar rokje was niet merkbaar. Wij zagen wel dat ze een bh droeg, maar het moest wel iets speciaal zijn wat de vormen van haar tieten bleken goed zichtbaar onder haar bloes en ze deinden lekker heen en weer. Wij begaven ons naar de paskamers achter in de winkel met een paar gordeltjes, bh’s en niemendalletjes van slipjes.

Mij vrouw vroeg; “Ellen, ik hoop dat U mij niet indiscreet vindt maar het is mij opgevallen dat U wel een bh draagt maar vooraan is toch net of je er geen aanhebt.”

Intussen begon ze zich uit te kleden om de nieuwe dingen te passen. Het pashokje ging niet dicht aangezien er toch niemand meer kon binnen komen.

“Och,” zei Ellen “dat is eigenlijk niets speciaal. Vooraan is het eigenlijk maar een kwart cup. Dat maakt dat je borsten geheel bloot zijn en alleen onderaan wat ondersteund worden. Ik loop graag zonder BH maar ik ben nogal zwaar geschapen. Zonder enige steun voelen mijn borsten wat pijnlijk aan, op het einde van de dag.”

“Dat zou ik wel willen zien.” Antwoordde mijn vrouw.

Ik en Rosette hadden verwacht dat ze een bh uit het rek ging halen. Maar ze knoopte haar bloesje los en deed het uit. Inderdaad, twee grote borsten met dikke tepels kwamen te voorschijn ondersteund door een kwart cup bh.

“Prachtig” zei mijn echtgenote die nu in haar kaal kutje stond. “Zoiets wil ik ook wel”. De verkoopster deed geen moeite haar bloes terug aan te trekken en ging het modelletje halen. Haar tieten deinden op en neer en van links naar rechts. Wanneer ze terug kwam stond Rosette haar gordeltje aan haar nylons vast te maken. Zij had hiervoor haar voet op een stoel gezet. Ik en de verkoopster konden zo in haar spleetje zien. Het viel mij op dat haar kutlippen en clitoris gezwollen waren. Rosette nam alle tijd en spreidde veel meer dan nodig haar benen. De winkeljuffrouw zette zich neer en keek ongegeneerd toe. Ook zij opende lichtjes de benen.

“Kom Luc, help mij deze speciale bh vast te maken” vroeg Rosette. Ik deed zoals gevraagd. Rosette ging nu voor de spiegel staan. Ze streelde snel haar tepels, bewonderde zich, en draaide zich toen om.

“Dat ziet er perfect uit” zei de verkoopster. Wij keken haar aan, Ellen zat er nog steeds bij met blote borsten maar haar rokje was nu ietwat opgeschoven, zodat wij tegen het kruis van haar slipje keken. Haar tepels waren nu dik als knikkers. Ze ging nu voor ons staan en spreidde haar benen.

Ellen zei “zo kan je iedereen bloedgeil krijgen.”

“Dat is waar, kijk maar naar Luc.” Antwoordde Rosette “Hij zit met een harde knots. Zou ik hem nog dikker kunnen krijgen?”

Toen bracht Ellen haar handen naar haar kut en trok haar schaamlippen open. Wij konden nu enkele centimeters diep in haar grotje kijken. Haar geil blonk in haar spleet

“Kom Luc, laat Ellen je kloppende penis zien.”

Ik stond er perplex bij.

“Akkoord” zei Ellen. “Maar eerst een afspraak? Ik wil alleen maar kijken en niet aan jullie spel deelnemen.”

“Dat is prima” antwoordde Rosette

“Nu dat afgesproken is” zei Ellen “wil ik eerst onbeschaamd mijn poes aan jullie tonen.”

Zij trok haar mini uit, gevolgd door haar doorweekte string. Zij had ook een geschoren kut en de venusheuvel was bij geschoren. Rosette daarentegen was overal zo glad als een baby. Ellen ging liggen, zwierde haar benen achteruit, en plofte twee vingers in haar kut. Rosette had ondertussen mijn broek en slip uitgetrokken en had mijn pik in haar mond genomen. Zij slurpte aan mijn eikel. Zij was daarbij niet vergeten haar benen open te houden. Ik vroeg aan Rosette om naast Ellen te gaan liggen in dezelfde houding. Zo gezegd zo gedaan. Het was het mooi gezicht twee dames met de benen achterover getrokken. Zij lagen er allebei schaamteloos bij met zowel hun kut als kontje goed zichtbaar.

Ik besprong Rosette. Snel en diep duwde ik mijn pik in haar kut.

Ellen stond recht en liep weg. Wij waren echter te opgewonden om op te houden en ik pompte er heftig op los. Bijna onmiddellijk kwam Ellen kwam terug, ze had een komkommer en een dikke wortel bij zich. Rosette had het direct begrepen.

“Ellen steek die komkommer in je natte spleet en de wortel in je kontje. Doch maak eerst je kleinste holletje vochtig door er kutgeil in te smeren. Daarna moet je de komkommer snel in je hoeren kutje op en neer bewegen.”

Gehoorzaam stak Ellen afwisselend twee vingers in haar kut en daarna in haar kontje. De winterwortel bracht ze naar haar kleine opening en zonder enige moeite stak ze hem erin. Dan was het de beurt aan de groene vrucht. Ik zag zowel de kleine als grote schaamlippen heen en weer langs de komkommer bewegen.

Ellen zei, “Luc, ik wil nu mijn eigen vingers in mijn vagina, jij neukt mij tussen mijn borsten en zorgt dat deze hoeren bh onder het sperma zit. Indien het niet lukt tussen mijn tieten om klaar te komen moet je zelf maar rukken.”

Mijn lul droop van haar kutsap. Ik stak mijn pik tussen haar memmen en drukte ze met mijn handen samen. Ik hoorde Ellen en Rosette tegen elkaar zeggen dat het geil uit hun pruim stroomde. Afwisselend trokken ze aan hun tepels en streelden hun clitoris. Bijna tegelijkertijd kwamen ze klaar. Ik kom mij ook niet meer bedwingen een spoot mijn sperma over het lichaam van Rosette. Uiteraard trachtte ik in haar bh te spuiten. Dat lukte aardig. We hadden een tijdje nodig om te bekomen. Toen Rosette zich oprichtte liepen de sperma-klodders in haar kwart cups.

“Dat moeten we nog eens doen,” zei Ellen.

Zowel Rosette als Ellen trokken alleen nog hun bovenkleding aan. Dus geen slipjes noch voor Rosette noch voor Ellen. Rosette moest van Ellen wel haar bh aanhouden. Tijd om af te rekenen. Wij kregen als extraatje van Ellen, de string, de komkommer en de wortel.

De wortel hebben wij nooit meer gebruikt de komkommer diezelfde avond nog en het niemendalletje van een string had Rosette aan bij een volgende aankoop bij Ellen.

R&L

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *