Mijn panty party II

()

Kom gaan we douchen, al dat sperma gaat zo plakken. Ik keek Inge aan en begon te lachen,” ik kan niet geloven wat er allemaal gebeurd is, dit verzin je toch niet.”

“Wat?” Vroeg Inge glimlachend, “ik heb hier wel meer fantasieën over, ik wil ze wel met je delen?”

“Graag,” zij ik, “ik ben wel in voor meer van dit soort actie.”

Ik had er aan geroken en wilde meer seks in nylon kousen. Ik liep achter Inge aan richting de douche en kon het niet laten om mijn hand onder haar rokje te steken. Een natte hand was het gevolg maar ik wilde nu wel eens weten hoe sperma vermengt met kutvocht eigenlijk smaakte. Ik liet mijn vinger in mijn mond glijden en likte de vinger af, dit was eigenlijk wel erg geil. Ik pakte Inge bij haar heupen en hield haar tegen, draaide haar om en duwde haar voorzichtig richting de trap. Ze stak haar handen naar achteren en leunde nu op de vierde tree. Ik ging op mijn knieën zitten en begon het heerlijke kutje van Inge met mijn tong te bewerken.

Aan de reactie van Inge te zien was het lekker en ik had de smaak te pakken, wat een heerlijk nectar. Ik had al het sperma uit de kut van Inge gelikt en had haar klitje niet vergeten. Ze was al weer een keer klaar gekomen toen ik opstond en haar met een natte mond een heerlijke tongzoen gaf. Ze keek me geil aan en vroeg of ik meer van dit soort onverwachte acties in petto had. Ik trok haar omhoog en draaide haar weer om, gaf een tik tegen haar kont en liep achter haar aan naar de douche. Inge viel op bed en ik kleedde me uit, ik liep de douche in en zette de straal aan. Ik had zeker 10 minuten gedoucht toen Inge de badkamer in kwam.

“Die vrouw waar je het over had, Anne of Annie was dat een leuke vrouw om te zien?” Ik keek Inge aan en vroeg haar waarom ze dat wilde weten.

“O, zo maar ik was nieuwsgierig.”

“Ja, tja, maar dat geloof ik niet, heeft dat te maken met jou fantasieën die je hebt.” Ze begon te blozen en ik wist genoeg.

“Oké, ga lekker douchen en kom me dan vertellen wat je fantasie is.”

Ik ging naakt op het bed zitten en overdacht even wat er allemaal gebeurd was. Ik had panty’s aangehad met een rokje en schoenen. Ik had een vrouw geneukt die hetzelfde aan had als ik en waar ik verschrikkelijk geil van werd. Ik zat nu naakt op bed bij die vrouw en ze ging me dadelijk haar fantasie vertellen over een andere vrouw. Ik zat ook een beetje te fantaseren over wat Inge zou willen. Het zou geil zijn als ze een trio zou willen en mij daar ook in betrok. Ik zag het al voor me, seks in een panty of met kousen met twee vrouwen. De gedachte alleen al bracht me in een ander sfeer want mijn lul begon zich weer rustig op te richten en ik had er weer zin in. Inge kwam de slaapkamer in lopen met een handdoek om haar haren verder te drogen. Ze liep op me toe en gaf me een kus.

“Mijn fantasie is al uitgekomen en nu de volgende die op mijn lijstje staat.” Haastig, om te voorkomen dat ze zich nog zou bedenken, vervolgde ze.

“Ik wil graag eens geneukte worden door een vrouw met een voorbind penis. Zo dat is er uit,” zei ze met rode wangen.

Ik gaf haar een kus op haar wang, dan gaan we dat toch voor je regelen. Ze keek me aan en haar ogen begonnen te glinsteren.

“Hoe ga je dat dan regelen?”

“Ik weet het niet zeker maar daar moet toch wel een mouw aan te passen zijn. Ik begreep uit de reactie van Anne dat zij wel in was voor seks, of hier ook een vrouw bij betrokken was weet ik nog niet maar daar komen we zo achter.”

“Hoe bedoel je dat?”

“Ze vroeg of ik terug kwam met een panty aan, dat vraag je niet zo maar. Ik denk dat Anne hetzelfde idee heeft als jij, seks met een man in panty’s. Ze heeft ook gezien dat ik van de panty’s alles twee mee nam en zelfs dat ik kousen mee nam. Ook gaf ze aan dat het een leuke avond zou worden als ik haar in mijn zwarte panty zou ophalen. Dat belooft hè. Wanneer ik haar aanspreek, geef ik aan dat jij er ook bij betrokken wil worden omdat er anders niets gebeurd. Het is kiezen of delen voor Anne.”

“Yes! Vanavond hebben wij seks en als Anne daar een partij bij is dan is dat prima maar jij bent mijn nummer één.”

Inge pakte mijn hoofd en gaf me een lange tongzoen.

“Kom we gaan Anne versieren.”

Ik kreeg de zwarte panty aangereikt en Inge stond rustig te kijken hoe ik deze aan trok. Ik ging staan om de panty over mij kont te trekken toen ze naar me toe kwam.

“Wat wil je dat ik aantrek?”

“Mag ik het uitkiezen?”

“Ja, alles wat jij wilt.” Ik liep naar de kast met lingerie en pakte voor Inge een rood torselletje van de hanger, ik pakte hier een paar rode kousen bij en een strakke rok die tot haar knieën kwam. Daarna koos ik voor een colbertje wat bij de rok past en gaf dit aan Inge. Ze keek me bedenkelijk aan, “dat is iets wat ik een tijdje niet aangehad heb, ik zal kijken of het nog past.”

Ik pakte mijn kleren en ging naar beneden, ik wilde haar niet zien als ze zich aan het aankleden was. Het was ondertussen vier uur geworden en ik wilde naar de stad om zeker niet te laat te komen. Ik wilde eigenlijk eerst met Inge Anne even onopgemerkt keuren.

“Kom je nog of moet ik even helpen?” Ik hoorde hakjes op de trap en liet het op mij af komen.

Jezus! Wat een geweldige verschijning kwam er door de deur. Ze was geweldig, in deze kleren kwam haar figuur geweldig tot zijn recht. Ze kon door gaan voor de strenge directrice van een Multinational. Ze had voor zwarte schoenen met een hakje van ongeveer 5 cm gekozen welke goed afstaken tegen haar rode kousen. Ik wist niet waar ik moest kijken en kon niets uitbrengen. Inge keek me aan en zei dat mijn reactie genoeg vertelde. Ik kon nog steeds niets normaal uit mijn mond krijgen, “Jezus Inge! Wat zie jij er… Geweldig uit.” Het kwam er stotterend uit maar er kwam wat uit, Inge moest lachen en liep naar me toe.

“Oké ventje nu ben ik de baas en jij gaat zorgen dat ik vanavond krijg wat ik wil, is dat duidelijk?”

Ik keek haar aan en zag dat ze het meende maar ook dat er een ongedwongen Inge achter stond. “Alles mag, niets moet maar ik ben de baas, is dat duidelijk?”

“Ja Inge, jij bent de baas.”

“Oké, dan gaan we nu zorgen dat Anne met ons mee gaat en dat zij mij gaat neuken met een voorbind penis.”

Ik liep achter Inge aan en zo stapte we in mijn auto om naar V&D te gaan, Anne halen. Tijdens de rit naar de stad legde ik mijn hand op het been van Inge.

“Heb ik gevraagd of jij dit wilde doen?

Neen?

 Wat neen?

“Neen Inge, hier heb je niet om gevraagd.” Was mijn antwoord.

“Voor deze ene keer vind ik het niet erg, ik zal het deze keer door de vingers zien omdat we het hier nog niet over gehad hebben.”

Ik liet mijn hand dan ook over haar been glijden en kon het niet tegen houden dat mij lul hierop reageerde. Hij begon te groeien en dat was voor Inge ook zichtbaar.

“Oké, haal nu je hand maar weg want anders hebben we wat uit te leggen aan de mensen die je zo zien met een stijve lul in je broek.”

We waren aangekomen in de stad en ik zette de auto in de parkeergarage. We liepen daarna naar V&D omdat het al bijna kwart voor vijf was en dat was de tijd die Anne aangegeven had. We liepen V&D in aan de voorkant, de kousen en de panty’s stonden in de hoek rechts achter. Ik liep met Inge in een omtrekkende beweging naar de panty’s omdat ik wilde kijken of Anne er al was. Ik liet mijn ogen de kost en zag haar aan komen lopen.

“Kijk daar loopt Anne,” zei ik tegen Inge en ik wees voorzichtig naar Anne. Inge keek en zei, “jij blijft hier ik ga haar even van dichtbij bekijken. Ik wil niet dat ze je ziet dus doe voorzichtig.”

“Ja Inge, ik zal voorzichtig doen.”

Inge keek me lachend aan, ” goed je gaat het al leren.”

Inge liep naar de stellingen met kousen en panty’s en bleef steeds in de buurt van Anne. Ik zag haar kijken en Anne opnemen, ook sprak ze Anne aan en liet zich voorlichten. Ik zag Anne al wel rond kijken en ze leek wel te zoeken, ik keek op mijn horloge en zag dat het nu precies kwart voor vijf was, ze was op zoek naar mij. Ik denk dat Inge het ook door had en ze bedankte Anne voor de inlichtingen. Inge liep mij kant weer op en kwam met haar mond richting mijn oor.

“Ik wil haar, regel het.”

“Ja Inge, ik ga het regelen.”

Nu liep ik met een bonzend hart richting de panty afdeling. Anne zag me aankomen en met een glimlach op haar mond vroeg ze of ze me kon helpen? “Ja, dat kunt u, ik heb een speciale opdracht voor u.”

“Hallo! Fijn, zeg maar je hoor.”

“Goed dan. Ik wil even vragen of je wilt controleren of ik de juiste been mode aan heb zoals je aangegeven heb.”

Ze ging op haar hurken zitten en ik deed het zelfde, we zaten in het achterste pad en ze stak haar handen onder mijn broek en voelde aan mijn benen, “ja je hebt de panty aan die ik aangegeven heb.”

“Ja. En wij gaan een leuke avond tegemoet. Maar, er is wel iets wat ik wil vertellen.”

Ze keek me vragend aan,”wat dan?”

“Er komt wel iemand bij.”

Anne keek me aan, “wie dan?”

“Val je op vrouwen?” Anne keek me aan,”ik heb er geen ervaring mee als je dat bedoelt?”

“Je begreep volgens mij wel dat ik de panty’s en de kousen niet alleen voor mij alleen meegenomen had of wel?”

“Neen, dat zeker niet en ik had er stiekem eigenlijk een beetje op gehoopt,” Anne haar wangen begonnen te kleuren van deze openbaring.

“Oké dan, wat voor vrouwen vind je aantrekkelijk?”

“Jeetje! Dat is wat, ik kan zo snel niet op een naam komen van een vrouw waar ik iets zou mee willen.”

“De vrouw waar je net stond mee te praten, is dat iets waarmee je iets zou kunnen?”

“Ja, die zag er wel leuk uit, wel wat streng maar een goed figuur.”

Ik wist genoeg, “hoe lang moet je nog werken?”

Ze keek op haar klok en ze zei dat ze nu klaar was, het was vijf uur dus ze kon naar huis. Ik ging weer staan en keek waar ik Inge zag. Ze zag me staan en kwam naar me toe. Anne gaf ik een hand om haar te helpen op te staan.

“Anne mag ik je voorstellen aan Inge, Inge mag ik je voorstellen aan Anne.” Beide dames gaven elkaar een hand en begonnen elkaar op te nemen. Inge deed een stap naar voren en gaf Anne een zoen op haar wang, “hallo, Anne leuk je te ontmoeten. Wat heeft Remco je allemaal gezegd?” Anne keek me aan en ik zei niets.

“Nou dat we een leuke avond zouden krijgen maar dat er wel iemand bij zou komen. Dat ben jij dan mag ik aannemen.”

“Ja, dat ben ik maar heeft hij meer gezegd?”

“Neen nog niet. Zover waren we nog niet, mis ik iets.”

“Nou Remco mag zomaar alles doen wat hij wil, ik ben de baas en ik wil dat jij daar ook zo over denkt.”

Inge boog zich naar Anne toe en fluisterde iets in haar oor. Anne haar ogen draaide naar mij toe en ze begonnen te glinsteren.

“Goed Inge, ik doe mee.”

“Dan zullen jullie nu alles doen wat ik wil en neem maar van mij aan dat iedereen aan beurt komt.”

“Anne, ga je omkleden hoe je wil. Maar, ik wil dat je een paar kousen aantrekt.”

Inge liep naar het vak met kousen en pakte een paar die wij ook al hadden, de zwarte met strepen.

“Nu ga je naar de lingerie afdeling samen met Remco en ga je een gordeltje kopen,” ik zag dat Anne schrok.

“Hier? Vroeg Anne.

“Ja. Hier.”

“Goed Inge. Ik ga samen met Remco een gordeltje kopen.

“Inge? Heb jij nog een voorkeur welke kleur het moet worden?”

“Heel goed Remco dat is een goede vraag. Ik wil dat er een zwart gordeltje gekocht wordt met een zwarte halve cup BH en die moet ook aan.

Ik ga nu iets drinken op de bovenste verdieping en jullie hebben hier een half uur voor. Ik verwacht jullie om …vijf over half zes aan mijn tafel en dan is Anne gekleed in een rok met blouse en met het gekochte setje er onder. Anders gebeurt er niets vanavond.” Inge draaide zich om en liep weg. Ik keek Anne aan en zei, “geef maar hier dan ga ik dit alvast afrekenen.” We liepen naar de kassa toe en ik betaalde.

“Waar heb jij jouw kleren?”

Anne keek me aan, “ik heb mazzel vandaag. Ik heb een rok en een blouse in de kast hangen dus die ga ik snel even halen zodat we het gordeltje en de BH kunnen passen.”

“Neen wacht, als je mij eerst helpt. Voor je jezelf gaat aankleden. Dan lijkt het of jij me helpt. Begrijp je? Dan kan je het setje meenemen en het bij mij in de kleedkamer aan trekken. Op die manier winnen we tijd en moet je het niet twee keer aan trekken.”

“Jeetje! Heb je er over nagedacht of zo?” En we liepen lachend naar de lingerie afdeling.

Een gordeltje met een bijpassende string was snel gevonden alleen de BH was wat lastiger maar we konden er gelukkig toch één in de maat van Anne vinden. We liepen naar de paskamers, Anne keek om zich heen en sloop een paskamer in. Ik ging er voor staan en wachtte tot Anne iets zei.

“Wil je even kijken? Of mag dat niet?”

Ik deed het gordijn iets opzij en keek het pashokje in. Mijn adem stokte in mijn keel. Jezus! Anne was misschien nog mooier dan Inge, en die was al geweldig.

“Anne dit is echt geweldig, als er nog kousen onder zitten dan is het af. Heb je hier ook nog bijpassende schoenen bij?

“Neen niet hier. Bij me thuis wel.”

“Trek snel uit we hebben niet zoveel tijd over en ik moet het nog betalen.” Anne trok het setje uit en ik zag nu hoe Anne er naakt uitzag. Een mooi figuur met een streepje schaamhaar boven een kaal kutje waarvan de lipjes iets open stonden. Borsten die je mooi in een hand kan pakken en die voldoen aan de opmerking “Handje vol.”

Ik kreeg de spullen van Anne aangereikt en ik moest me zelf aanzetten om naar de kassa te lopen en niet nog even te genieten van het figuur van Anne. Bij het betalen vroeg de dame achter de kassa of het wel de juiste maat was omdat een heleboel mannen BH’ s te groot kochten.

“Neen hoor. Dank u. Dit past perfect.” Ik liep er mee naar de roltrap en gaf het pakje aan Anne en liep met haar mee. Onderweg naar de werknemers ingang vroeg ze mij even te wachten. Het leek wel uren te duren maar in het echt was het maar vijf minuten. Ik keek Anne aan en zag een gelukzalige blik.

“Het zit geweldig allemaal en het voelt allemaal heerlijk op mij lijf.”

Mijn hand gleed over haar kont en ik kon het gordeltje voelen door de stof van haar rok heen. We stapte de lift in en drukte op de knop van de bovenste verdieping, de deuren gingen dicht en ik draaide me om naar Anne. Ik wilde

haar zoenen maar ze draaide haar hoofd weg, “mag niet van Inge. Nog niet.” Ik keek haar aan en bukte iets, “nee ook niet met je hand onder mijn rok. Mag allemaal niet van Inge totdat zei zegt van wel.”

We waren ondertussen op de 7de verdieping aangekomen en liepen het restaurant in. We zagen haar niet gelijk zitten dus liepen we de trap op en daar zat Inge in de hoek, iets verscholen maar zichtbaar.

“Zo, zijn jullie daar, net op tijd.” Ik keek op mij klok en zag dat het 3 minuten over half 6 was. Ja inderdaad net op tijd.

“Anne jij komt hier zitten en Remco jij komt hier zitten.” We zaten allebei naast Inge en ze had de touwtjes goed in handen.

“Oké, ik ga jullie zo iets vragen en het antwoord hierop zal bepalen wat er allemaal gaat gebeuren.”

Ik keek Inge en Anne aan en ik wist het antwoord eigenlijk al, ik zal zeker ja zeggen. Inge begon.

“Ik ben de baas en bepaal wat er gebeurd. Zijn jullie het daar mee eens?”

“Ja Inge, was het antwoord wat zowel ik als Anne gaf.

“Ik mag alles met je doen of laten doen?”

“Ja Inge.”

“Ook als je dat niet zo leuk vind?”

“Ja Inge.”

“Je mag nu aangeven wat je beslist niet wil. Remco vertel het maar.”

“Inge ik wil eigenlijk alles als het maar schoon is als je begrijpt wat ik bedoel.”

“Ja Remco, dat begrijp ik.”

“Goed Inge dan doe ik alles wat jij wilt.”

“Anne? Voor jou zal het iets moeilijker zijn omdat je mij nog niet goed kent, wat wil jij zeggen.”

“Inge ik sluit mij aan bij het antwoord van Remco.”

“Dan is dat afgehandeld en dan gaan we nu naar huis, ik lust wel iets te eten.” Ik moest bekennen dat ik ook wel honger had. “Wilde je wat halen of had nog iets thuis liggen?”

“Neen, ik heb trek in pizza dus we laten iets komen. Anne het voelt geweldig wat je aan hebt en trek nu die string maar uit, ik wil dat je deze aan Remco geeft voordat we van tafel gaan.” Ik zag Anne draaien en kronkelen. Met een grijns op haar mond gaf ze mij de zwarte string die ik had gezien in het pashokje.

“Goed, nu naar huis want ik heb trek.”

“Ja Inge, we gaan mee.”

Ik hoor graag wat jullie er weer van vonden en bij genoeg reacties volgt de zaterdag avond met veel verkleedpartijen en lekker seks.

Ik zie de reactie wel tegemoet.

Remco

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *