Saskia

()

Hallo, Ik ben Saskia een vrouw van 40 en ik woon samen met mijn man Herman 42 en onze tweeling van 20 Mathijs en Marleen. We zijn al ruim 20 jaar gelukkig getrouwd, ondanks dat ons huwelijk niet zo een goede start had. Het was namelijk een ‘moetje’ na het uit de hand gelopen eindexamenfeest bleek ik zwanger te zijn van Herman. In onze beginjaren hadden we het moeilijk ook in financieel opzicht vooral omdat we de opvoeding moesten combineren met studie en werk.

Om onze kinderen te behoeden voor dezelfde fout die wij maakten hebben wij onze kinderen vrij en openhartig opgevoed en seks en seksualiteit zijn voor ons altijd bespreekbaar geweest. Ook zijn wij naturisten, en als het maar enigszins mogelijk is dan lopen we in ons blootje. Afgelopen jaar zijn onze kinderen de deur uitgegaan om te studeren. Mathijs is aan de universiteit Antwerpen gaan studeren en Marleen aan de KUL in Leuven.

Nu onze kinderen de deur uit zijn, hebben we nog meer vrijheid. We vonden het nooit een goed idee om seks te hebben terwijl je kon worden betrapt door de kinderen, maar nu onze kinderen de deur uit zijn hebben we weer alle vrijheid. Dat heeft een enorme impuls gegeven aan ons seksleven. Er is geen plekje in en rond het huis te vinden waar we de laatste maanden geen seks hebben gehad. Gelukkig hebben we een vrijstaand huis iets buiten de bebouwde kom, dus kunnen we lekker onze gang gaan, we hebben gelukkig geen last van inkijk. We zijn ook steeds meer gaan experimenteren met standjes en hulpmiddelen, en we kijken ontzettend veel naar pornofilms. Je kunt wel zeggen dat onze tweede seksuele jeugd is aangebroken. Een tijdje geleden kwam Herman op een zaterdagmiddag met een verrassing thuis. Hij had een rood lingerie setje voor mij gekocht en mooie rode schoenen met naaldhakken. Het setje zat perfect, ik ben vrij lang en slank en ik heb nogal kleine borsten. Helaas is de meeste sexy lingerie afgestemd op de wat grotere cupmaten, maar dit zat werkelijk perfect. Het was dan ook geen goedkoop setje. Trots stond ik met de rode string, jarretels, pushup bh voor de spiegel. Herman, keek mij goedkeurend aan.

“Bijna perfect, je moet nog wel wat aan je bikinilijn doen schat.”

Herman had gelijk. Ik ben voorzien van een donkere woeste bos schaamhaar en dat zag er echt niet uit bij deze prachtige lingerie.

“Dat komt wel goed” zei ik, “je mag het straks allemaal wegscheren,” en ik vloog Herman om zijn nek om hem te bedanken.

“Ik heb nog een verrassing. Ik heb kaarten gereserveerd voor een parenclub.”

Ik schrok wel een beetje. Het was altijd onze fantasie geweest om een keer een parenclub te bezoeken. Maar telkens als we dachten nu gaan we een keer, durfden we het op het laatste moment toch niet. Nu moest het er maar eens van komen. We gingen eerst samen onder de douche. Ik vroeg Herman om mij te helpen met het scheren van mijn overtollige schaamhaar.

Herman zei, “neen, ik heb een beter idee. We nemen de scheerspullen mee naar de club. En de eerste leuke man of vrouw die vindt dat je te veel schaamhaar hebt mag het afscheren.” Ik vond het best een spannend idee, moest ik toegeven. Oké, dat doen we. Herman trok een mooie heren string aan, en ik in kort jurkje met mijn nieuwe setje. Als ik ging zitten kon je net de bovenkant van mijn kousen zien.

We gingen eerst wat eten in een restaurantje. Eerlijk gezegd waren we behoorlijk nerveus en kregen haast geen hap door onze keel. Na ons diner stapten we in de auto richting de parenclub. Hoe dichter bij de club, hoe nerveuzer ik werd. Eigenlijk was mijn geilheid helemaal verdwenen, en ik had er spijt van. Op het parkeerterrein van de club bleek het heel rustig te zijn. De club zou om 21.00 u open gaan het was nu net 10 over negen. Oh jee, straks zijn wij enigen in de club. We stapten uit gingen naar binnen. De receptioniste had meteen door dat wij nieuw waren. Verder werden wij welkom geheten door de beheerders, een echtpaar.

“Jullie zijn nieuw hier,” zei de vrouw. “Daarom zal ik jullie eerst rondleiden.”

We begonnen bij de lockerruimte met kastjes voor je spullen en kleding. Wij plaatsten mijn make-up en scheerspullen in de kast. Het bleek dat we inderdaad de eerste gasten waren die avond. Verder ging het naar de doucheruimtes, de bar met restaurant, en we bekeken de erotische ruimten en de sauna, whirlpool en zwemgedeelte. Terug aan bar stelde eigenaresse ons gerust dat de zaterdagavond helemaal volgeboekt was, en dat we vast snel kennis zouden maken. We gingen op een bankje zitten en dronken onze koffie. Gaandeweg kwamen steeds meer mensen binnen. Het waren meest vaste gasten want ze begroeten elkaar hartelijk en er werd volop gezoend. Na een tijd kwam er een stel binnen die hier net als wij duidelijk voor de eerste keer waren. Ze gingen een beetje schuchter op het bankje naast ons zitten, en praatten zachtjes met elkaar. Op een gegeven moment probeerden wij het gesprek aan te knopen.

“Zijn jullie hier ook voor het eerst?”

“Ja,” was het schuchtere antwoord. Wij stelden ons voor.

Het andere stel Ilse en Ron, heten ze, waren rond dezelfde leeftijd als wij. Ron was net als Herman ongeveer 1.90 lang sportief en slank gebouwd. Ilse was iets langer dan ik, ongeveer 1.85 lang en ook slank. Haar borsten waren wel wat groter dan die van mij, maar zo te zien ook wat minder stevig. We praatten wat over van alles en nog wat. Het bleek, net als voor ons, hun allereerste parenclub ervaring te zijn. Het viel ons op dat bijna alle vaste gasten al volgens de lingeriecode gekleed of al geheel naakt waren. Wij besloten ook maar al vast aan de lingeriecode te voldoen. We liepen met z’n vieren naar de kleedruimte. Het was er al redelijk druk. Er waren meer gasten die zich aan het uitkleden of aan het opmaken waren.

Snel trokken Herman en ik onze kleren uit op onze lingerie na. Ron en Ilse stonden een eindje verderop, en die gingen meteen volledig naakt. Met een handdoek over hun schouder liepen ze naar ons toe. Ik zag dat bij zowel Ron als Ilse geen schaamhaartje meer was te bekennen. Ron was door moeder natuur flink bedeeld, en omdat hij zich geschoren had leek zijn paal nog groter. Ilse had prachtige schaamlippen. Haar binnenste schaamlippen waren erg groot en hingen een paar centimeter naar buiten.

“Wat staat dat mooi zo’n geschoren pik en kut” complimenteerde ik Ron en Ilse.

“Moet je ook doen” zei Ilse, “het is gewoonweg heerlijk en lekker fris.”

“Mijn bos kan wel een scheerbeurt gebruiken, jij hebt ervaring zou jij mij willen scheren” vroeg ik aan Ilse. “We hebben scheerspullen bij ons.”

“Ja, dat lijkt mij leuk” lachte Ilse.

Toevallig stond de eigenaresse van de club bij ons. “Ik heb een goed idee” zei ze. “Ik zet een stoel op het podium van de club dan kan iedereen die dat wil meegenieten van jullie scheerfestijn. Als jullie dat leuk vinden tenminste.” Ik keek Herman aan en die gaf mij een veel betekenende knipoog.

“Dat is goed, doen we.”

Herman en ik in lingerie en Ron en Ilse helemaal naakt liepen weer terug naar de bar. Inmiddels was het al behoorlijk druk geworden, er werd zwoel gedanst op de muziek. Hier en daar werd al flink gefriemeld en gevoeld. Wij besloten met z’n vieren richting whirlpool te gaan. We hebben lekker met z’n vieren geknuffeld in het bubbelende water. Na een tijdje zei Ilse.

“Wordt het niet eens tijd voor een goede scheerbeurt” terwijl ze plagend aan mijn schaamhaar trok. We stapten uit bad, droogden ons af en gingen weer naar de barruimte. Herman had de scheerspullen opgehaald en op het podium bij de dansvloer stond een gynaecologische stoel klaar. Een van de barmeisjes kwam al met een teiltje warm water en een stapel handdoeken aan lopen. Ik nam plaats op de stoel en spreidde mijn benen. Ik voelde me ontzettend trots vanwege de bewonderende en nieuwsgierige blikken naar mijn kut. Ilse pakte de tondeuse en bewoog die langzaam van boven naar beneden. De tondeuse zorgde er voor dat er een siddering door mijn lijf ging. Ilse trok mijn schaamlippen voorzichtig strak en haalde laatste krulletjes weg. Daarna werd ik rijkelijk ingezeept. Vakkundig werd ik stukje voor stukje helemaal glad geschoren, tenslotte veegde Ilse met een handdoek de laatste restjes zeep weg en smeerde me in met babyolie. Het heerlijke gevoel en de erotische spanning van het scheren had mij drijfnat gemaakt. Mijn schaamlippen glommen mooi rood en opgezwollen.

“Nu jij Herman!” Zei Ilse.

Ik maakte plaats voor Herman, en Ilse ging weer aan de slag met de tondeuse. Daarna werd Herman ingezeept. Ilse pakte voorzichtig zijn zak en begon heel voorzichtig de zak van Herman te scheren. Ondertussen begon de paal van Herman flink te groeien. Ik zat met Ron toe te kijken, terwijl Ilse af en toe het scheren onderbrak om kusjes op de pik van Herman te geven. Ik zag dat ook de paal van Ron al flinke afmetingen begon te krijgen. Ik liet me van de bank glijden zodat ik voor hem kwam te zitten. Ik kon het ook niet laten om wat speelse kusjes uit te delen op de pik van Ron. Ondertussen is alle schaamhaar van Herman verdwenen.

“Dat ziet er goed uit zeg,” zegt Ilse en hapt speels in de stijve pik van Herman.

Herman staat op van de scheerstoel om plaats te maken voor een ander stel dat aandachtig heeft staan kijken en ook een scheerspelletje wil uitvoeren. We zoeken een rustig plekje en de pikken van Ron en Herman staan nog fier overeind. We hebben afgesproken om alles safe te doen en snel rol ik een aardbeiencondoom over de pik van Ron. Ilse pakt ook een smaakjescondoom voor de pik van mijn Herman. Likkend sabbelend en zuigend brengen we onze mannen tot een hoogtepunt. Het is heerlijk om een man zo te zien genieten. Met hun pik in een vrouwenmond zijn mannen kneedbaar als was. Wie durft nog te zeggen dat vrouwen het zwakke geslacht zijn? Met een diep grom komt Ron klaar en ik voel dat hij het condoom vol spuit met zijn warme zaad. Ook Herman heeft zijn zaad inmiddels in het condoom geschoten. Beide mannen zakken achterover op de bank.

Snel haalt Ilse het condoom zonder te morsen van de pik van Herman. En zegt tegen mij, “doe je mond eens open.”

Terwijl ik mijn mond open doe laat ze het zaad van mijn Herman in mijn mond lopen. “De groeten van je man” zegt ze. Ik haal het condoom van de pik Ron en doe hetzelfde bij Ilse.

“De groeten terug.”

“Dan is het onze beurt om te genieten.”

Ron duikt snel met zijn hoofd tussen mijn benen en ik onderga een heerlijk bef-beurt. Ook Herman laat zich niet onbetuigd en speelt met prachtige grote binnenste schaamlippen van Ilse, terwijl hij met het puntje van zijn tong het roze klitknopje van Ilse stimuleert. Met z’n vinger stimuleert Ron mijn G plekje, hij kan ontzettend goed beffen en vingeren. Het duurt niet lang of ik krijg werkelijk een spuitend orgasme, tot groot plezier van Ron die gulzig probeert mijn liefdes-sappen op te slurpen. Ondertussen heeft die weer een lekkere stijve pik gekregen. Handig rolt hij een condoom over z’n staaf, en begint mij met lange halen te neuken, heerlijk! Een waanzinnig orgasme zwelt aan, ik voel de dikke pik van Ron in mijn kut kloppen. Met een schreeuw komen we allebei klaar. Terwijl we nagenieten komen naast ons Ilse en Herman ook tot een hoogtepunt.

Ik voel de pik van Ron uit mijn kutje glippen. Ik trek het condoom van zijn pik om Ilse weer een zaad-surprise van haar eigen man te geven. Terwijl Ilse ligt bij te komen laat weer het condoom in haar mond leeglopen. Herman trakteert op zijn beurt mij weer met een volgespoten condoom dat ik mag leeg drinken. Het is zonde om deze kostelijke drank te verknoeien. Ik lik de laatste restjes sperma van Herman z’n pik, en we besluiten een drankje te nemen. We zijn alle vier lekker bezweet en voldaan. Na het drankje besluiten we een douche te nemen en een bezoek aan de sauna te brengen. Na een paar minuten in de sauna voelen we ons weer helemaal fris. We besluiten te gaan gluren in de erotische ruimtes. Misschien doen we hier nog nieuwe inspiratie op voor leuke standjes en geile spelletjes. We zien een jong blond meisje dat vast niet ouder is dan 20 jaar in de weer met twee negers. Ze wordt om beurten gelikt en gevingerd terwijl een blonde vrouw van midden 40 achter haar zit en haar borsten streelt.

“Oh, mamma, kreunt het meisje, ik kom.” Heftig schokkend komt het meisje klaar. Op dat moment trekt een van de negers haar op schoot en drukt zijn stijve paal in haar aarsje. Even stokt het ritme maar het meisje zakt over de pik van haar zwarte belager. Dan komt de tweede neger die zijn enorme staaf in haar kutje duwt. En met zijn drieën in het zelfde ritme wordt het meisje gesandwiched, terwijl ze uitkreunt, “Oh mamma ik ben ook een geile negerhoer net als jij…”

“Het is goed mijn meisje” zegt de oudere vrouw terwijl ze haar tepels streelt.

“Oh god” zeg ik tegen Ilse,” ik moet er niet aandenken dat ik hier met mijn kinderen zou zijn.”

“Ik ook niet” zegt Ilse. Even later zien we de moeder en de dochter en hun zwarte vrienden aan de bar. Ilse fluistert in mijn oor, “ik zou het ook wel eens met een neger willen doen. Ze schijnen goed te kunnen neuken.”

We besluiten een gesprekje met de twee vrouwen en hun vrienden aan te knopen. “We hebben jullie bezig gezien, we hebben er erg van genoten.” We stellen ons voor. De vrouw blijkt Chantale te heten en haar dochter Dominique. Dominique zegt “dit zijn Pieter en August, mijn sandwich vrienden. Dominique is deze week 20 jaar geworden en omdat te vieren mocht ze mee naar de club om te genieten van een sandwich met August en George.

“Leuk dat jullie zo ruimdenkend zijn,” zegt Ilse. Plotseling vraagt Dominique aan mij, “ben jij de moeder van Mathijs en Marleen?”

“Eh… Ja, hoe weet jij dat.”

“Ik herken je. Marleen en Mathijs hebben bij mij op school gezeten. Ik ben vorig jaar bij jullie thuis op hun verjaardagsfeest geweest dat was in mei en ook op hun examenfeest, ook toen heb ik je gezien.”

“Dat klopt” zeg ik. “Ik ben toch een beetje geschrokken. Je vertelt het toch niet verder aan Marleen en Mathijs?”

“Neen, hoor, pappa weet ook niet dat we hier zijn met de geheime lovers van mamma. Dan hebben we samen een geheimpje” lachte ze.

Terwijl ik in gesprek ben met Chantale en Dominique heeft Ilse alleen maar aandacht voor de pikken van Pieter en August.

“Sorry, dat ik stoor” zegt Ilse, “mogen wij Pieter en August even lenen dan kunnen jullie Ron en Herman krijgen.”

Dominique pakt de pik van Herman en zegt, “Nou gelukkig is de pik van Mathijs een stuk groter dan die van zijn vader.”

“Nou meisje je hebt er kijk op, maar ik ben wel een stuk ervarener.”

Even later zitten we met z’n allen in een hoekje. Ik zit heerlijk op de pik van August te rijden. Wat een staaf! Ik snap niet hoe Dominique dit enorme ding in haar aarsje kon ontvangen. Ik zie in mijn ooghoek dat Chantale stevig word gepakt door Herman. Dominique berijd als een amazone de pik van Ron. Na een zinderend orgasme vallen we uitgeput in elkaars armen. Terwijl Dominique en Chantale elkaar onder smeren met het sperma uit condooms van August, George, Herman en Ron. We besluiten nog wat te eten bij het buffet en nog wat te drinken. Chantale ging met August en Pieter weer richting stoei-zolder om zich weer eens lekker te laten dubbel dekken. Dominique bleef even bij ons staan praten.

“Tjonge meid, hoe heb jij die dikke pik van August in je kontje kunnen verwerken zeg. Ik had er al moeite mee in kut, en ik heb nota bene al twee kinderen gekregen” zei ik.

“Volgens mij komt dat om dat ik veel geoefend heb. Toen ik mijn eerste vibrator kreeg heb ik ook meteen in mijn kontje geprobeerd. Eigenlijk vanaf mijn 15de masturbeer ik met 3 vibrators tegelijk, een in mijn kontje een in mijn kut en een op mijn klitje. Of anders moet je het maar aan je dochter Marleen vragen die laat zich ook het liefste dubbel dekken.”

Ik schrok wel een beetje van de openhartigheid van Dominique. Ik besprak bijna alles met Marleen, maar waarom heeft ze me dit niet verteld?

“Kom mee zegt Dominique ik heb een idee.” Ze neemt me mee naar een van de erotische ruimtes en ze pakt een dubbele voorbinddildo waarmee ze zichzelf en gelijktijdig een ander kan laten verwennen.

“Ga maar op z’n hondjes staan” fluistert ze me toe. Ik voel dat een koele gladde substantie op mijn aarsje smeert.

“Nu moet je heel goed ontspannen.” Ik ontspan mij zo goed mogelijk en ik voel dat Dominique de punt van de dildo tegen mijn aars drukt. Ik zet mij schrap en langzaam schuift de dikke zwarte voorbind-dildo bij mij naar binnen. Langzaam neemt Dominique een stotend ritme aan. Ik weet niet wat mij overkomt anaal ontmaagd door een vriendin van mijn dochter. Even later komt Ilse met een voorbind dildo er ook bij. We veranderen van standje zo dat Ilse in mijn kut kan komen. Ik word door twee vrouwen genomen, wat een fantastische lesbische sandwich. Heftig stotend, gillend, kreunend, zuchtend en steunend jagen we elkaar naar een hoogtepunt.

Als ik klaar ben gekomen, neem ik de dildo over van Dominique. Ik breng de dildo bij mij binnen en gesp hem weer vast. Nu is het de beurt aan Dominique om het middelpunt te zijn van de sandwich. Met weinig moeite floep ik haar aars binnen. Weer wordt er heftig geneukt. Dominique houdt van hard en stevig want hoe harder het gaat hoe geiler ze wordt. Luid schreeuwend komt ze klaar.Als Dominique weer op adem is gekomen, dan is het de beurt aan Ilse.

“Voorzichtig hoor” fluistert Ilse “mijn kontje is ook nog maagd.” Ik smeer flink wat glijmiddel op de dildo en stoot de rubberen neukstaaf in de aars van Ilse. Er is niet veel moeite voor nodig om Ilse klaar te laten komen, ze is ontzettend heet en nat geworden van onze lesbische sandwich. Uitgeput vallen we in elkaars armen, er wordt zelfs een emotioneel traantje weggepinkt. Nadat we weer op adem zijn gekomen besluiten we te gaan douchen en ons op te frissen. We pakken nog een rondje sauna terwijl we genieten van allerlei erotische taferelen. Wat is dat toch prachtig om te zien hoe mensen met elkaar vrijen en van elkaar genieten, alle rangen en standen verdwijnen. Na wat te hebben gerelaxt besluiten we om te kijken waar onze mannen zijn.

In de erotische ruimtes ruikt het heerlijk naar geil en seks. We komen langs een kamertje en daar zien we onze mannen Ron, Herman, August en Pieter zitten met hun slappe lullen in hun hand. Achter in de kamer wordt Chantale geneukt door een onbekende man terwijl er nog vier mannen om heen staan. Als de man die Chantale neukt klaar komt wordt zijn plek over genomen door een ander. De man die net is klaargekomen knoopt het condoom dicht. Chantale is in een soort trance gekomen, waarbij haar lichaam siddert en beeft. Ze wordt genomen door de een na de andere kerel. Als iedereen geweest is ligt Chantale uit te hijgen met welgeteld 14 gevulde condooms om zich heen. Ze is echt helemaal uitgeput en suf geneukt tijdens haar gangbang. We ondersteunen Chantale en brengen haar naar de doucheruimte om bij te komen. Daarna duiken we met z’n achten het bubbelbad in, om lekker te ontspannen.

Ik kruip lekker bij Herman op schoot en we knuffelen heerlijk met elkaar. Nadat we weer helemaal tot rust zijn gekomen. We besluiten nog wat rond te kijken. In een van de ruimten ligt een vrouw van rond de 50 wijdbeens terwijl haar man haar vingert. De vrouw geniet er duidelijk van. Het vocht stroomt uit haar kut. Dan stopt hij twee vingers in haar kut, dan drie vingers, dan vier en tenslotte zijn duim er ook nog bij. Met zijn hele hand maakt hij voorzichtig stotende bewegingen niet veel later zit hij met zijn hele hand in haar kut. Terwijl zijn vrouw kronkelt van genot. Als de man zijn hand terugtrekt spuit het kut-sap met een straal naar buiten.

De man duikt met zijn hoofd tussen haar benen om haar liefdes-sappen op te likken. Wat is zo iets toch prachtig om te zien. We gaan weer naar de bar om wat te praten en te drinken.

Aan de bar stond een wat ouder echtpaar. Ze hebben allebei een prachtig gebronsde huid en spierwit haar.

“Bevalt het hier jongelui.”

“Nou, nou, jongelui wij lopen ook al tegen de veertig.” De man lacht.

“Dan zijn jullie nog echt jongelui hoor.” We stellen ons aan elkaar voor.

Annabell de vrouw heeft voor haar leeftijd werkelijk een prachtig lichaam. Het litteken van een keizersnee staat haar zelfs mooi. Ze heeft grote uitstulpende schaamlippen die prachtig rood roze zijn gekleurd en voorzien zijn van goudkleurige ringetjes. Haar grote slappe borsten zijn getooid met grote geringde tepels. De man heet Joris en ziet er ook goed uit. Hij heeft ook een piercing door zijn voorhuid. Annabell en Joris blijken 69 en 71 jaar te zijn.

“Seks houdt ons jong” zegt Annabell. “We zijn al 45 jaargetrouwd en daarvan al 40 jaar swingers en partnerruilers.

“Wat leuk zeg!”

“Nu we gepensioneerd zijn hebben we alle tijd voor seks en plezier.”

Even later komt er nog een ander ouder koppel bij. Het zijn Greet en Piet.

Greet is niet zo groot maar ze is zeer dik, minstens 120 kg. Haar kut is niet te zien door de overhangende huidplooien. Ook Piet is nogal stevig gebouwd, en hij heeft een heel klein piemeltje. Greet en Piet zijn al 34 jaar partnerruil vrienden van Annabell en Joris, ze wonen zelfs in hetzelfde huis. Met z’n vieren wonen ze al 25 jaar elk in een eigen deel van een verbouwd boerderijtje. Onder tussen voelt Piet met zijn hand tussen de benen van Greet.

“Het vrouwtje is goed nat, zouden jullie haar allemaal willen neuken” vraagt hij?

De gangbang van Chantale heeft van de mannen de nodige energie gekost. Hun piemels zijn behoorlijk slap. Greet neemt Pieter bij de hand en neemt hem naar een bankje. Pieter gaat zitten en Greet pakt zijn paal beet om er flink aan te zuigen. Het duurt even maar eindelijk komt er weerleven in zwarte neukstaaf van Pieter. Als zijn paal weer stijf is neemt hij plaats achter Greet, rolt een condoom over zijn pik en begint haar op z’n hondjes te naaien.

“Omdat ze zo dik is dit enige standje dat haar nog bevrediging geeft” zegt Pieter hijgerig die druk bezig is om zijn piemeltje af te trekken.

Ondertussen laat ook Herman zich door Greet pijpen. Als de pik van Herman stijf is neemt hij naaiwerk van Pieter over die net is klaar gekomen. De zak van Pieter is nu echt leeg want er zit maar een minuscuul druppeltje zaad in het rubberen zakje. Ook Herman weet niet veel zaad meer te produceren. Joris neemt nu het neukwerk van Herman over. Ondertussen laat Annabell haar mond vol spuiten door Pieter. Terwijl ze zich laat naaien door August. Ilse laat zich nu op de bar nemen door Ron, terwijl Dominique met haar kutje boven het gezicht van Ilse hangt.

Samen met Chantale ga ik naar het podium bij de dansvloer om lekker samen te vingeren en te tongzoenen. Na lekkere lange innige vingerpartij komen we samen klaar. Wij hadden geen aandacht voor onze omgeving, maar een stuk of vijf mannen is zo opgewonden geraakt van onze lesbische vrijpartij, dat ze zich boven ons staan af te rukken. Dan vallen dikke klodders sperma op onze buik en borsten. We smeren het geile goedje over ons lijf tot dat we helemaal plakkerig en kleverig zijn. Van de onbekende mannen krijgen we een drankje aan geboden. Het is fantastisch ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Ook de rest van de mensen zijn moe en voldaan. We nemen met z’n allen nog een rondje sauna om tot rust te komen.

Inmiddels is het drie uur ’s nachts en het loopt tegen sluitingstijd. Er lopen heel wat mannen en vrouwen naar hun lingerie te zoeken die is kwijtgeraakt in het strijdgewoel. Bij de sauna vind ik mijn kousen en mijn jarretel gordeltje terug. In de bar mij bh en mijn string vind ik in een hoekje van de dansvloer. We wisselen adressen en telefoonnummers uit. Bij de kleedruimte valt ons op dat het allemaal doodgewone doorsnee mensen die een parenclub bezoeken. Heel anders dan we ons hadden voorgesteld.

Op de parkeerplaats nemen we afscheid van Pieter en August, Ilse en Ron, Greet, Piet, Annabell en Joris. Zelf geven we Chantale en Dominique een lift omdat die met de taxi waren gekomen en toch vlak bij ons wonen. Moe maar met een heel blij gevoel gaan we naar huis. We zetten Chantale en Dominique af bij hun huis. Het licht brandt nog in de werkkamer van de man van Dominique. Hij is workaholic niet geïnteresseerd in seks zucht Dominique.

“Pappa denkt dat we naar het theater zijn geweest” zegt Dominique, “hij moest eens weten” lacht ze.

We nemen met een knuffel afscheid van Chantale en Dominique.

“Tot ziens!”

Thuis gekomen ontdekken we dat Chantale haar beautycase en haar tas met voorbind-dildo ‘s  in de auto heeft laten staan. We gaan gauw slapen heerlijk lepeltje lepeltje tegen elkaar. We slapen lekker uit tot een uur of 11. Het weer is erg mooi en we lopen lekker naakt te ontbijten in de tuin. De hele dag blijven we een beetje loom hangen in de tuin. Plotseling gaat de telefoon het is onze dochter Marleen, we praten wat over koetjes en kalfjes we praten een beetje bij. Aan het eind van het gesprek zegt ze zeg “mam weet je wie ik net aan de telefoon had. Dominique, je weet wel die vriendin die een klas lager zat op het KUL.”

“Oh, zeg ik, dat is leuk.”

“Ja, zegt ze, “ik moest ook nog een boodschap overbrengen. Ze heeft vannacht haar dildo’s bij jullie in auto laten liggen, toen ze met jullie uit de parenclub kwam.”

“Wat een rotmeid, ze heeft toch door verteld,” zeg ik.

“Schaam je maar niet hoor mam! Je moet genieten van het leven dat doe ik ook! Ik ben hartstikke blij voor jullie dat jullie zo genoten hebben.”

Lachend hangt ze op.

Saskia

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

2 reacties op “Saskia”

  1. HEERLIJK… als iedereen zo ruimdenkend en genietend door het leven zou gaan … de wereld zou er veel mooier uit zien… en de mensen gelukkiger. 😘

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *