Vrijdagmiddag

()

Het was vrijdagmiddag en Ronald verveelde zich op kantoor. Alle managers waren uit huis voor een of andere teambuilding meeting en hij was alleen met zijn nieuwe collegaatje. Zij was drieëntwintig, vrijgezel, had een perfect figuurtje, lange benen en cup maatje C/D. Ronald had al vaak gefantaseerd hoe het zou zijn om haar te zoenen, maar durfde geen avances te maken, bang dat ze hem zou aanklagen voor ongewenste intimiteiten. Ze zat aan het bureau tegenover hem en was druk aan het lezen in het personeelsblad.

“Goh, wist jij dat Hans al achtenveertig is?” Vroeg ze opeens. “Dan ziet hij er voor zijn leeftijd wel erg goed uit, strak kontje, platte buik enzo…” Ze wierp een blik op Ronald en zei. “net zoals jij ongeveer” en lachte hem verleidelijk toe. Ronald kon zijn oren niet geloven. Was ze hem nou aan het uitdagen? Hij dacht niet lang na en zei.

“Nou jij mag er anders ook wel wezen hoor met je mooie borsten en lekkere kontje”. Cindy, zo heette zijn collegaatje, stond op en draaide verleidelijk met haar lichaam.

“Vindt je mij dan zo mooi?” Vroeg ze uitdagend. Ronald wist niet waar hij moest kijken, maar overwon zijn schroom, stond op en liep naar haar toe.

“Ja, vooral hier,” pakte met zijn ene hand haar borsten voorzichtig beet “en hier” en pakte met zijn andere hand haar kontje. Cindy begon te lachen en drukte haar mond op de zijne. Al snel verloren ze zich in een heftige tongzoen. Ronald liet zijn hand langzaam over haar borst glijden en begon voorzichtig de knoopjes van haar blouse los te knopen. “Niet hier” fluisterde ze.

“Er is toch niemand meer op kantoor” antwoordde Ronald en hij ging zonder aarzelen door met zijn activiteit. Daarop besloot ook Cindy alle schroom van zich af te gooien en begon verwoed aan de knopen van zijn hemd te pulken. Ronald frunnikte even aan haar BH die gelukkig een voorsluiting had, en stond toen oog in oog met een paar prachtige stevige borsten. Een donkerroze rechtopstaande tepel glansde hem uitdagend toe. Ronald legde zijn mond om haar tepel en met zijn tong begon hij kleine cirkeltjes te draaien. Cindy kreunde en liet haar hand toen langzaam naar beneden glijden richting Ronalds spijkerbroek. Met een handige beweging wist ze de knoop los te maken en trok toen langzaam de rits naar beneden. Ronald had ondertussen de rits van haar minirokje geopend en schoof met zijn andere hand haar rokje naar beneden. Aangezien ze een string droeg had hij direct uitzicht op haar mooie billen. Zelf droeg hij een mooie strakke boxershort, waarin zijn kloppende lul zich ondertussen duidelijk aftekende. Ze lieten elkaar even los om de losse kleding uit te doen en Cindy maakte van de gelegenheid gebruik om alle losse spullen van een in de buurt staand bureau met een armzwaai op de grond te vegen.

Ze ging op haar rug op het bureau liggen. Ronald kreeg zo een mooi uitzicht op haar borsten die parmantig omhoog staken en op haar slipje dat al glom van het kutgeil. Hij ging voor haar staan en trok met een langzame beweging zijn boxershort uit. Zijn keiharde pik floepte omhoog en wees al dreigend richting haar slipje.

“Oh, wat ziet die er lekker uit zeg” steunde Cindy en ze boog zich voorover om de lul beter te kunnen bekijken. Ronald duwde haar echter weer terug, pakte haar string aan twee kanten beet en trok deze langzaam omlaag. Verrast hield hij even stil. Cindy ‘s kutje was niet zoals hij had verwacht gedeeltelijk aan het oog onttrokken door een bos schaamhaar, maar lag volledig glad voor hem open. Ronald werd op slag drie stadia geiler dan hij al was, want een geschoren kutje was al jarenlang een geheime wens van hem.

“Wat ben je toch een lekker geil ding” mompelde Ronald. Hij boog zich voorover en liet zijn tong langzaam van boven naar beneden door haar kutspleetje glijden. Cindy begon te kronkelen toen zijn tong wat langer op haar klit bleef hangen, en het kutgeil stroomde Ronald al snel langs de lippen. Langzaam liet hij zijn tong over haar buik naar haar tieten wandelen en door naar haar mond. Er volgde een lange hete tongzoen en Cindy fluisterde.

“Stop die lekkere snikkel er nu maar snel in”. Ronald had echter hele ander plannen… Hij liet Cindy los en ging op de bureaustoel van hun baas zitten. Hij wenkte Cindy om op haar knieën voor hem te komen zitten, en duwde toen zijn lul zo haar mondje in. Cindy liet zich niet onbetuigd en begon hem heerlijk te pijpen. Mm… mm…, dat was lekker. Al snel voelde Ronald dat hij het niet meer kon houden en voordat Cindy zijn pik kon loslaten spoot hij haar mondje helemaal vol. Ze keek hem lachend aan en slikte zijn geil in één keer door.

“Ah.., dat was net wat ik nodig had….”. Op dat moment hoorden ze wat gestommel op de gang. Linda, de receptioniste, kwam terug van haar lunchpauze, en liep zo hun kamer in. “Cindy, moet je kijken…”. Verbaasd hield ze haar mond. “Wat is hier gebeurd?” Riep ze verbaasd uit toen ze Ronald naakt naast de al even naakte Cindy zag staan, die Ronald ‘s geil nog in haar mondhoeken had zitten. Ronald en Cindy gristen snel hun kleren van de grond en hielden die voor hun naakte lichamen. Linda gaf haar ogen echter goed de kost en zei met een grijns tegen Cindy.

“Zo, dat heb ik nou ook altijd al een keer met hem willen doen…”. Ronald wist niet wat hij hoorde, en zag… Linda begon spontaan haar kleren uit te trekken en al snel stond ook zij volledig naakt in het kantoor. “Kijk”, zei ze tegen Cindy, “dit wilde ik je nou laten zien”. Uit haar tas pakte ze een zakje waar ze een grote voorbinddildo uit te voorschijn toverde. “Ik wilde hem vanavond met mijn vriendin Jolanda uitproberen, maar als jullie zin hebben, dan kunnen we het ook nu al doen”. Met een vragende blik keek Ronald naar Cindy, maar die was al naar Linda toegelopen en had de dildo uit haar handen gegrist.

“Dat heb ik nou altijd al eens willen proberen” riep ze uit. Met een beetje hulp van Linda lukte het haar om de dildo voor te binden en Ronald werd helemaal geil bij wat hij zag. Twee beeldschone meiden die elkaar begonnen te strelen terwijl een van hen een lul tussen de benen had bungelen. Al snel was ook Linda bloedgeil en ging op haar handen en knieën op de grond zitten. Cindy ging achter haar staan en liet met een soepele beweging de dildo in haar kutje glijden. Langzaam begon ze te stoten en Linda bewoog in hetzelfde ritme met haar mee. De dildo was behoorlijk groot en schuurde met iedere stoot langs Linda ‘s klitje. Het duurde dan ook niet lang of ze kwam schreeuwend klaar. Ronald zat aan de kant rustig toe te kijken maar werd met iedere stoot steeds geiler. Toen de dames klaar waren gespte Cindy de dildo af en sprong op Ronald af.

“Nu wil ik je pik in mijn poesje” zei ze, en ze beklom hem op de stoel. Langzaam liet ze haar kutje over zijn paal glijden en begon toen ritmisch op en neer te bewegen. Linda had ondertussen de dildo gepakt en bij zichzelf voorgebonden. Ze ging achter Cindy staan en maande Ronald om haar om te draaien. Cindy hief zich op, draaide om en bood Ronald haar sterretje aan. Die liet zich dit geen tweede keer zeggen en schoof zijn lul langzaam haar anus in. Daarna liet Cindy zich naar achteren zakken en bood zo Linda de gelegenheid de dildo haar soppende kutje te laten penetreren.

“Hm, twee tegelijk, heerlijk” steunde Cindy en ze begon langzaam te schokken. Ronald en Linda lieten zich niet onbetuigd en neukten haar voor wat ze waard waren. Net op het moment dat Cindy een heftig orgasme kreeg spoot Ronald haar van achteren helemaal vol en begon ook Linda te schokken. Ze lieten elkaar los en zegen ineen.

“Dat moeten we vaker doen op zo´n saaie vrijdag” mompelde Ronald en alle drie konden ze hun lachen niet meer inhouden.

Ronald

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *