Vriendendienst

()

Hoi, Ik ben Sofie en afgelopen zomer heb ik echt een onwijs geile nacht beleefd met mijn vriendje Erik en zijn beste vriend Ronald. Het was begin augustus en we waren met zijn drieën naar Range Dances geweest. Na afloop gingen we naar mijn huis. Mijn ouders waren op vakantie en ik had het huis voor mij alleen. Erg relaxt want zo konden we na afloop lekker ongestoord bekomen bij mij thuis.

Weekendbijlage

Die hele dag hing er al een spanning tussen ons en ‘s middags vertelde ik Erik, toen ik flink uit mijn dak was, dat ik al een tijdje fantaseerde om met hun samen naar bed te gaan. We gaan vaak met z’n drieën naar party’s en knuffelen dan altijd met elkaar en bovendien had ik al een paar keer met Ronald gezoend. Erik vertelde tot mijn verbazing dat ze het er ’s ochtends samen over hadden gehad dat ik er zo lekker uitzag en dat ze hadden afgesproken dat ze me straks thuis lekker samen zouden verwennen. Dat verklaarde dus waarom er al de hele dag zo’n spanning hing; we hadden alle drie hetzelfde plan voor vanavond! Het zat er al wel een beetje aan te komen maar toch…Mijn hart bonkte in mijn keel van opwinding.

De rest van de avond zoende ik ongegeneerd met ze en ik kon niet wachten tot we naar huis zouden gaan!Plagerig zaten ze aan me en ik voelde hun erecties als ze tegen me aan reden. Tegen een uur of tien gingen we weg en we kwamen zo rond half twaalf aan bij mijn huis. We waren alle drie gek van geilheid, vooral ook omdat we nog flink uit ons dak waren. Mijn lichaam tintelde van opwinding!Ik sprong even snel onder de douche, droogde me af en trok een slipje en een klein T-shirtje aan. Toen ik na een paar minuten in de huiskamer kwam zaten de jongens in hun boxers op de bank en ik kroop tussen ze in. Hun handen gleden direct over mijn lichaam en ik zoende één voor één met ze. Terwijl ik zoende met Ronald trok Erik mijn shirtje omhoog en begon mijn kleine tietjes te likken.

Mijn tepeltjes priemden hard naar voren en Ronald likte mijn oorlel. Erik’s tong gleed naar beneden en hij likte mijn buik, navel en kwam weer omhoog en beet zachtjes in mijn harde tepel. Ik rilde van genot. Terwijl Ronald nu begon mijn tietjes te likken, trok Erik mijn slipje uit en begon me zachtjes tussen mijn benen te likken. Brutaal duwde ik Ronald ook naar beneden en deed mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar. Gulzig likten ze me samen. Het was heerlijk om die twee tongen zo over mijn kutje te voelen glijden!Het duurde niet lang of ik voelde ook hun vingers naar binnen gaan. Ze zaten elkaar een beetje in de weg en likten me af alsof het een wedstrijd was. Ik was nu echt kletsnat!Na een poosje stond Erik op en trok zijn boxer uit. Zijn pik was ongelofelijk hard en ik boog me iets naar voren om eraan te likken. Ik zag hoe Ronald omhoog gluurde om te zien hoe ik Erik zachtjes aan zijn opgezwollen eikel likte. Het duurde niet lang voor ook hij opstond en hij trok zijn boxer uit. Hij had echt een ongelofelijk grote pik, niet meer normaal. Zijn lul stond recht omhoog, bijna plat tegen zijn buik en ik voelde een tinteling van geilheid door mijn lichaam gaan.

Ik draaide mijn hoofd naar links, nam nu zijn pik in mijn mond en begon Erik tegelijkertijd af te trekken. Om beurten wisselde ik en ze kreunden van genot. Ik stond op, trok mijn T-shirtje uit en vroeg de jongens om boven het matras van mijn ouders te pakken, zodat we deze midden in de huiskamer konden leggen en we daar lekker op konden liggen. Het was een heerlijk gezicht om die jongens zo met die stijve pikken door het huis te zien lopen. Na wat gestuntel lag het matras op zijn plek en we doken er bovenop. Ik begon Ronald te pijpen, zodat Erik mij het eerst kon neuken, omdat ik het toch wel een beetje eng vond allemaal. Ronald zat op zijn knieën naast mijn hoofd en ik lag op mijn zij aan zijn enorme pik te zuigen. Erik neukte me rustig en vertrouwd en ik zag Ronald kijken hoe Erik in en uit me gleed. Hij strekte zijn arm en begon me zachtjes over mijn kutje te wrijven terwijl Erik me neukte. Ondertussen zoog ik hem lekker af en ik voelde hoe hij een vinger in en uit mijn kut liet glijden. Ik werd nu geneukt en gevingerd tegelijk, wat echt een heerlijk gevoel was. Het kippenvel stond op mijn lichaam en begon te kreunen van genot.

De jongens wisselden nu van plek en zachtjes duwde Ronald zijn eikel bij me naar binnen. Hij keek me geil aan en duwde zijn lul iets verder naar binnen. Ik begon zachtjes kreunen. Direct haalde hij zijn pik er weer uit en stak deze er onmiddellijk weer in, nog iets dieper ditmaal. Hij herhaalde dit enkele malen en ik kreunde van genot bij iedere keer dat hij zijn lul naar binnen stak. Ik keek hoe zijn grote dikke lul in en uit me gleed, terwijl Erik ondersteboven naast me kwam liggen, zodat ik hem kon pijpen. Met zijn hoofd ging hij tussen mijn benen en hij begon me te likken terwijl Ronald in me op en neer bewoog. Ik kreunde van genot en voelde dat ik klaar ging komen. Een tong en een pik tussen mijn benen was echt te geil gewoon!Net nadat ik klaar was gekomen kon Ronald zich niet meer inhouden en hij trok zijn pik uit me.

Erik was ondertussen omhoog gekomen en zat op zijn knieën naast me en keek toe hoe Ronald met twee handen aan zijn enorme pik trok en een gigantische lading zaad over me heen sproeide. Hij kreunde heftig, zijn lichaam schokte heen en weer en ik rilde van genot om hem zo te zien klaarkomen. Ronald ging snel opzij zodat Erik zich nu kon klaar neuken. Snel ging ie op en neer en niet veel later spoot ook hij zijn pik leeg over mijn lichaam. Ik zat echt helemaal onder; mijn gezicht, mijn kleine tietjes maar vooral mijn buik en het dunne zaad droop letterlijk van mijn lichaam af. Mijn God! Ik zag dat de jongens er hard op geilden om mij daar zo te zien liggen. Erik stond op om te douchen en ik vroeg Ronald of hij een handdoek wilde pakken, om mijn lichaam een beetje schoon te vegen. Hij kwam terug en ik zag dat zijn grote pik nog steeds keihard was, zijn eikel glom van het zaad en ik merkte dat ik nog steeds botergeil was. Het verbaasde me dat zijn pik nog steeds bewegingsloos en kaarsrecht omhoog stond; hij was al zeker 5 minuten geleden klaargekomen en had zijn pik sindsdien met geen vinger meer aangeraakt!

Hij veegde me schoon en ik zei dat hij moest gaan liggen. Ik ging boven op hem zitten en begon zachtjes op zijn grote lul te rijden, terwijl ik mijn vinger in zijn mond stopte, waar hij zachtjes aan begon te zuigen. Iets sneller ging ik nu op en neer want ik wilde klaar zijn voordat Erik terug kwam. Ronald trok me opzij, zodat ik op mijn rug lag en deed mijn benen uit elkaar. Ronald stak zijn grote pik in me en begon me hard te neuken; driftig ging ie op en neer en hij begon te hijgen als een gek. Ik voelde dat hij opnieuw ging klaarkomen. Voordat hij zijn pik uit me kon trekken, pakte ik hem beet en trok hem tegen me aan, waardoor ie kreunend in me klaarkwam. Zijn lichaam schokte.

“Je bent lekker” zei Ronald en ik giegelde. Hij bleef nog even lekker in me en we zoenden elkaar. Daarna rolde hij van me af en stak een sigaret op. Niet veel later kwam Erik nietsvermoedend binnen en Ronald vroeg of hij ook even een douche mocht nemen.

“Natuurlijk” zei ik en hij liep de kamer uit. Erik kwam naast me liggen en begon me te zoenen. Hij vroeg of ik het lekker had gevonden en ik zei dat ik nog steeds bloedgeil was en kwam op een ondeugend idee; ik keek hem geil aan en zei dat ik nog even gelikt wilde worden. Hij duwde mijn benen uit elkaar en begon gulzig maar zachtjes mijn kut te likken.

“Jezus! Sofie wat ben jij lekker nat” zei hij en hij liet zijn tong af en toe naar binnen glijden. Hij begon steeds heftiger te likken en ik hoorde zijn tong soppen in mijn poesje. Het idee dat Erik het zaad van Ronald uit mijn kutje lag te slurpen maakte me helemaal gek, ik kon me nauwelijks meer inhouden en kwam met een piepend geluid klaar. Hij kwam omhoog om me te zoenen en ik proefde direct de zoutige smaak van het zaad dat hij opgelikt had. Erik stond op, zijn pik was hard en hij keek me geil aan. Ik ging op mijn knieën zitten, begon hem te pijpen en, omdat ik weinig tijd had, tegelijk met lange halen af te trekken. Ik wilde niet dat Ronald ons zou zien. Al na een minuut of 3 voelde ik z’n lichaam schokken en ik proefde hoe hij een warme lading zaad in mijn mond spoot. Ik stond op en liep naar de douche. Ronald was net klaar met douchen en ik pakte hem beet. Met het zaad van Erik nog in mijn mond begon ik hem geil op zijn mond te zoenen. Het vocht droop langs zijn kin. Ik likte zijn gezicht schoon, gaf hem een knipoog en sprong onder de douche.

Sofie de Mooiste

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. En/of eventueel rechtstreekse mail met schrijver. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *