De verrassing

()

“Bip”.

Tanya kijkt op van haar boek, ze neemt haar smartphone en kijkt wie haar een bericht heeft nagelaten. De zender is haar seksbuddy Stiertje (= Erwin). Snel opent ze de mail en begint te lezen. Na de eerste woorden krijgt ze het warm, haar grote tepels gaan stijver staan en ze heeft een lichte kramp in haar onderbuik. “Sletje,” begint de mail. Ze heeft zelf deze naam gewenst en Stiertje gebruikt hem enkel om haar op te winden, zowel in zijn verhaaltjes als tijdens hun 2-wekelijkse seksfeestjes. Ze leest verder.

“Ik ben het hele weekend al geil en kijk uit naar onze volgende sessie dinsdag. Deze keer wil ik je verrassen en vraag ik je om je te laten onderdompelen in mijn fantasie.” Hij gaat verder: “Ik wil dat je dinsdag rond 20 uur relax heb gebaad, je mooi kutje hebt geschoren en naakt in een badjas op je cadeau wacht dat ik je breng. Zorg ervoor dat de woonkamer goed warm is, we gaan niet naar de slaapkamer deze keer. Nogmaals, sta open voor de verrassing en ik beloof je een heerlijke avond”.

Haar kutje is vochtig geworden, ze kent Stiertje nu al enkele maanden en hij heeft steeds geile fantasieën dat ze uitproberen. Laatst had hij haar niet minder dan vijf heerlijk en hevige orgasmes gegeven. Ze heeft hem ook mogen neuken met een dildo, een totaal nieuwe en geile ervaring voor haar. Ze heeft zo’n zin in zijn handige vingers, tong en mooie rechte paal dat ze haar vingers laat dwalen over haar slipje. Ze is nat, kletsnat en gaat naar boven, naar de slaapkamer, waar haar tarzan op haar wacht. Op minder dan een kwartier komt ze heftig klaar met in haar hoofd het beeld van Stiertje die door haar geneukt werd. Ze besluit om diezelfde avond nog een voorbinddildo online aan te schaffen. Ze wilt haar Stiertje eens goed neuken en hem evenveel plezier bezorgen als ze zelf ervaart. De dagen gaan niet snel genoeg voorbij. Tanya is strenger op haar werk, ze is te geil om geduld uit te oefenen. Elke avond bezorgt haar tarzan of andere speeltjes een denderend orgasme, of twee.

Dinsdag komt ze thuis om zeventien uur en is te nerveus om ook maar iets te kunnen eten. Na een uurtje wat huishouden gedaan te hebben, haar twee jonge katten verzorgd en vertroeteld, gaat ze in een heerlijk warm bad liggen met lekkere geurende badolie. Ze wast zich grondig en speelt maar haar D-Cup. Ze heeft zware borsten met lange tepels, tepels waar Stiertje heerlijk mee kan spelen tot zelf bijten, ze houdt van wat pijn en wordt er kei-geil van. Elke keer als Stiertje met haar tepels speelt, ze streelt, ze bijt of uittrekt krijgt ze hevige scheuten in haar vagina en wordt ze natter en natter.

Ze laat haar handen en vingers glijden over haar kutje en neemt het scheermesje. Ze scheert zich helemaal kaal en checkt of alle haartjes weg zijn. Haar lippen staan open en het geil stroomt eruit maar nu durft ze niet meer te vingeren, ze wilt supergeil zijn om zijn cadeau te ontvangen.

Na het warme bad gaat ze in haar badjas naar beneden om toch iets te eten en te drinken. Ze doet de kachel aan, speelt nog met de katten en ziet dat de klok tergend langzaam vooruitgaat. Na een eindeloze periode van nerveus wachten, is het dan eindelijk twintig uur. Klokslag twintig uur gaat de bel. Ze is nu heel nerveus en gaat de deur opendoen. Verrast kijkt ze naar de jonge man in de deuropening, waar is Stiertje?

“Goede avond Tanya,” zegt de man. Ze bekijkt hem nu wat beter en ziet een heel knappe man, ongeveer even groot als Stiertje (192cm), sportief gebouwd met een grote zware tas. Hij lijkt vrij jong, begin 20. Zelf is ze iets over de 40 jaar oud. “Mijn naam is Johan en Erwin heeft me ingehuurd voor deze avond. Hij wou je verrassen met een professionele massage en zal later op de avond ook langskomen. Mag ik binnenkomen?” Vraagt hij vriendelijk. Niet goed weten wat te zeggen doet Tanya de deur open en laat Johan binnen in haar woonkamer.

“Het is hier heerlijk warm,” zegt Johan. “Is het goed dat ik mijn tafel hier neerzet?” En hij wijst naar de open ruimte naast de brandende kachel. Tanya herpakt zich en zegt dat die plek goed geschikt is. Ze vraagt Johan iets te drinken en hij vraagt een water. Terwijl ze in de keuken water gaat halen neem Johan zijn grote zak en haalt er een plooibare massagetafel uit die hij keurig opzet. Hij neemt enkele handdoeken, massageolie en andere artikelen uit zijn zak en legt deze op de tafel. Tanya geeft hem zijn drinken en neemt de man goed op. Het is echt een knappe kerel en wordt weer een beetje geil.

Johan doet de gordijnen toe en vraagt aan Tanya om zich op haar buik neer te leggen op de tafel. Maar eerst moet ze een blinddoek aandoen, op vraag van haar seksbuddy. Nerveus doet ze haar badjas uit en legt zich op de tafel op haar buik. Johan geeft haar de blinddoek en ze doet hem om, niet goed wetende wat er aankomt. Johan warmt ondertussen de massageolie op. Met geoefende vingers gaat hij professioneel te werk. Hij wrijft de olie goed in op haar spieren, van haar nek naar haar voeten en weer terug. Tanya laat zich gaan en ontspant langzaam tot als ze heerlijk geniet van die grote warme handen die haar verwennen. Johan spaart geen enkel oppervlakte, ook haar grote billen (ze heeft brede heupen) worden door hem goed ingesmeerd maar hij vermijdt haar vrouwelijkheid.

“Mag ik wat muziek aanzetten,” vraagt Johan.

“Doe maar,” prevelt Tanya, ze is zo ontspannen dat ze met moeite kan praten. Johan zet een CD van Sade op en Tanya laat de mooie klanken en de zwoele stem van Sade op zich inwerken. Ondertussen is het eenentwintig uur en gaat Johan voorzichtig de buitendeur opendoen om Erwin binnen te laten. Tanya vermoedt niets en geniet van de muziek. Johan en Erwin kleden zich uit en gaan naar de tafel waar Tanya niets vermoedend zit te genieten. Johan gaat verder met masseren en vraagt aan Tanya om zich voorzichtig om te draaien. Ze doet wat hij vraagt en hij begint met haar voeten te masseren. Opeens voelt ze een ander paar handen op haar schouders die langzaam naar beneden glijden tot aan haar borsten.

“Laat je gaan en geniet,” fluistert een stem in haar oren en ze weet nu dat Stiertje ook aanwezig is. Erwin gaat langzaam te werk met die heerlijke warme olie en ontfermt zich over haar borstkas, haar schouder en hals terwijl Johan langzaam naar boven masseert en nu haar dijen doet. De twee mannen wisselen van plaats. Johan heeft een prachtige lul, mooi lang en dik en half stijf. Erwin zijn paal is iets kleiner, zo’n 19 cm en ook helemaal geschoren. Tanya heeft nog altijd haar blinddoek om en weet niet dat beide mannen naakt zijn. Erwin gaat met geoliede handen over haar buikje en streelt zijn sletje langzaam over haar naakte venusheuvel. Tanya voelt dat ze weer geil wordt en haar kutje produceert al wat vocht. Opeens voelt ze dat haar borsten harder worden gemasseerd en dat haar tepels stijver worden. Het is vreemd maar met de blinddoek voelt ze alles anders, meer diepte en details. Johan staat aan haar hoofd en buigt zich over Tanya en streelt haar borsten feller en feller. Erwin heeft duidelijke instructies gegeven en hij weet dat ze van wat pijn houdt. Hij streelt en draait aan haar tepels, hij rekt ze wat uit en Tanya laat een diepe zucht. Nu buigt hij zich nog meer naar voor waardoor zijn stijve paal in de buurt van haar mond komt. Hij neemt de rechter tepel met zijn mond en zuigt keihard, dan doet hij hetzelfde met de linker. Tanya kreunt en doet haar benen nu meer open. Erwin ziet haar kutje opengaan, haar lipjes glinsteren van haar geil en hij masseert haar intensief. Zijn vingers gaan over haar klitje en haar lippen. Tanya weet niet goed meer waar op te letten, haar tepels en kut worden vakkundig bewerkt door de twee mannen. Johan stopt met het spelen met haar tepels en fluistert.

“Doe je mondje eens open”. Tanya weet wat er van haar verwacht wordt en opent haar lippen waarna de eikel van Johan langzaam naar binnen glijdt.

“Hm… mm” kreunt ze en begint met de eikel te spelen. Na een tijdje haalt Johan zijn eikel uit haar mond en bied haar zijn ballen aan. Tanya voelt zijn balzak op haar lippen en zuigt één voor één zijn ballen in haar mond en laat haar tong draaien rond die heerlijke ballen. Ondertussen laat Stiertje een vinger diep in haar kutje glijden en begint hij haar te vingeren terwijl zijn mond zich ontfermt over haar heuveltje. Tanya begint te kronkelen en nog harder te kreunen.

“Oh ja, vinger me”. Ze trekt Johan dichterbij aan zijn billen en pompt en zuigt zijn harde penis in haar mond. Johan neemt haar hoofd vast en neukt haar mond stevig. Erwin zuigt nu op haar lippen en likt zijn sletje diep in haar kut. Opeens duwt hij bruusk een vinger in haar kont.

“Ja… ha… ja…” roept Tanya terwijl ze Johan aftrekt. “Neuk me nu”. Erwin spreidt haar benen en duwt ze tegen haar borsten waardoor haar kutje helemaal open komt te liggen voor zijn paal. Met een harde stoot duwt hij zijn paal helemaal in haar kutje. Ze houdt van het ruigere werk en hij neukt haar nu keihard. Ze grijpt naar de paal van Johan en zuigt hem nu harder en harder. Opeens komt ze klaar gevolgd door Johan, die zijn warme sperma in haar mond spuit. Erwin geeft nog een laatste stoot en vult haar kutje met zijn zaad. Hijgend en supergeil doet Tanya haar blinddoek af. Ze staat al wankelend op en geeft een lange zoen aan Johan.

“Dank je wel geile kerel, je smaakt lekker”. Dan gaat ze naar Erwin en houdt hem goed vast en knuffelt hem teder. “Jij weet ook van wanten, dank je voor de mooie verrassing” fluistert ze hem toe. Hij houdt haar stevig vast en zoent haar. Ze smaakt naar Johan zijn sperma en dat windt hem weer op. Ze drinken iets en praten wat bij. Ze geeft afwisselend Johan en Erwin een stevige zoen en knuffel en vraagt of ze klaar zijn voor nog meer. Ze gaat tussen beide mannen zitten en ze neemt hun slappe piemels in haar handen en trekt ze langzaam weer stijf. Ze gaat op haar knieën op de grond zitten en neemt afwisselend hun half stijve palen in haar mond en zuigt ze lekker weer hard.

“Leg je neer in de zetel”, vraagt ze aan Johan. Ze neemt een condoom aan van Erwin en doet hem handig om.

“Wat een mooie paal heb je”, zegt ze geil tegen Johan. Ze klimt op hem en laat haar kutje zakken over zijn harde stijve. Wild begint ze hem te neuken en vraagt aan Erwin om dichterbij te komen. “Geef me je lul,” eist ze en begint hem af te zuigen. Weldra staat hij ook weer stijf. Tanya stop even en gaat van Johan zijn paal af. Ze fluistert iets in zijn oor waardoor hij glimlacht. Ze zet zich op haar handen en knieën en vraagt aan haar Stiertje om haar hard te neuken. Erwin doet zijn best en neukt haar op zijn hondjes, met lange en diepe halen. Opeens voelt hij iets koud op zijn kont en beseft dat Johan zijn gaatje gaat insmeren met glijmiddel. En inderdaad Johan vingert zijn sterretje met één en daarna twee vingers. Even was Erwin gestopt maar Tanya roept hem tot orde.

“Neuk me geile vent van me, neuk me te pletter, neem mijn billen goed hard”. Erwin herneemt en slaat Tanya hard op haar billen. “Oh ja, sla mijn billen”. Zijn stoten gaan diep en ver in haar kutje en af en toe slaat zijn hand hard op haar billen. Tanya laat een hand glijden naar haar kutje en neemt af en toe Erwin zijn ballen goed vast. Johan heeft genoeg gewacht en duwt zijn paal langzaam in het kontgat van Erwin. Af en toe trekt hij zich terug en neemt hem dan dieper. Tot als zijn lange paal helemaal in zijn kont zit. Hij neemt de neukbewegingen van Erwin over en in hetzelfde ritme neuken ze nu verder. Tanya komt jammerend klaar en zakt in, uitgeput. Johan haalt zijn paal uit het gaatje van Erwin en vraagt dat hij zich omdraait. Erwin gaat liggen op zijn rug en houdt zijn benen vast tegen zijn borst.

“Neuk me Johan”, vraagt hij. Johan wacht niet en duwt zijn stijve paal diep in het aangeboden kontgat. Tanya ziet de scene aan en glimlacht. ‘Nu wordt een ander stevig geneukt’, denkt ze en ze streelt haar beurs kutje. Ze wordt weer geil, buigt zich over de mannen en neemt de mooie paal van Erwin in haar mond. Ze zuigt en likt zijn heerlijke paal. Johan stopt opeens, trekt zijn paal uit het kontgat, doet het rubbertje eraf en spuit wild op de buik van Erwin. Dat is teveel voor Erwin en al kermend vult hij de mond van Tanya met warm zaad. Tanya slikt en slikt om het allemaal binnen te houden en likt daarna de sperma van Johan op.

“Heerlijk zaad hebben jullie”, zegt ze en ze zoent Erwin zodat hij de spermasmaak kan proeven. Uitgeput gaan ze neerliggen in de zetel. Erwin haalt een fles champagne uit de koelkast en biedt iedereen een glaasje aan. Na een uurtje gaan ze elk afzonderlijk onder de douche en neemt Johan afscheid.

“Heb je genoten?” Vraagt Erwin aan Tanya terwijl ze op het grote bed in haar slaapkamer knuffelen en strelen.

“En hoe,” zucht ze, “ik ben helemaal op, wat een prachtige avond en hoe geil was het om je te zien geneukt te worden door een andere man”.

“Ik vond het ook supergeil, ik was eerst heel nerveus omdat dit mijn eerste keer was maar ik ben tevreden dat ik de stap heb gezet” antwoord Erwin. “Weer iets van mijn seks-bucketlist. De volgende keer wil ik je zien genieten van een dubbele penetratie” fluistert hij haar geil toe en samen vallen ze zachtjes in slaap.

Einde.

© Stiertje, 2018

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Stiertje!

Graag jouw waardering als reactie op zijn mail of onder dit verhaal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “De verrassing”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *