De toekomst is voor later

()

Het was fantastische week geweest. Heerlijke weer, fijn gezelschap, goede gids, en zelfs mijn versleten tentje had het onverwachte onweer grandioos doorstaan. In de bergen wil dat al iets betekenen. En Peter. Hm… Peter… Een kruising tussen de Marlboro man, Mel Gibson en Tom Cruise. Klimmen deed hij als de beste, hij speelde s’ avonds mondharmonica en mondharp, vertelde de goorste moppen en de grappigste, spannendste verhalen die ooit verzonnen werden. Een paar verhalen had hij zelfs echt beleefd beweerde hij.

En ik? Op mijn verjaardagskaart had voor de eerste keer het cijfer twee vooraan gestaan. Mijn kontje van beton. Mijn tieten hadden geen bh nodig. Ik was in topconditie. De vakantie was voorbij. Met de trein naar huis. In Brussel was de groep al gesplit en we hadden uitgebreid afscheid genomen van de rest van de bende. Alleen Peter en ik gingen richting Antwerpen en stapten samen in Mechelen uit. Peter had zijn auto bij het station staan en het was niet meer dan natuurlijk dat hij mij een lift gaf.

Nu zat ik met hem alleen in zijn aftandse 2PK. Voor de zevende keer hadden we het onderwerp “afscheid” behandeld. De verwarming begon te werken. De spanning bouwde zich op. Hij wou duidelijk “de vrolijke vriend” zijn en blijven. Of toch niet? Wou ik dat eigenlijk wel? Zou ik hem nog mee binnen vragen? Zou hij dat niet verkeerd opvatten? Wat als…? Zou hij…? Kon ik…? De stemming werd gespannen. Zo verschrikkelijk veel ervaring met mannen had ik niet. Hij moet mijn verwarring opgemerkt hebben. De spanning ook gevoelt. Een besluit genomen.

Of het de gewoonste zaak ter wereld was nam hij tijdens het rijden mijn hand, drukte ze even en zonder los te laten legde hij ze op mijn dij. Ik smolt ter plaatse weg. Het draaide er op uit dat ik in de flat nadrukkelijk de deur vergrendelde. De gordijnen sloot terwijl hij langzaam rondliep en kennis maakte met mijn spullen. “Zou je het erg vinden als ik even je douche gebruik?” Vroeg hij.

Ik werd er zo warm van dat het niet nodig was om de knop van de frietketel om te draaien. Terwijl hij zijn ding deed maakte ik er het beste van. De tafel stond netjes gedekt toen hij met een handdoek rond zijn heupen tevoorschijn kwam. Een dergelijke, goddelijke verschijning zou bij wet verboden moeten worden. Haastig nam ik zijn plaats over onder de douche.

Een proper slipje en een grote zachte badjas waren voldoende om het decorum te bewaren. De Tl lamp in de keuken flikkerde aan en uit. Hij drukte mij tegen de muur en kuste mij, zacht, verkennend, bedreven, hemels. Mijn handen gleden over zijn naakte schouders toen het belletje van de frituurpan ons terug op aarde bracht. Hij had een fles wijn gevonden en samen met de frietjes en een gebakken ei was zijn aanwezigheid genoeg om er een koningsmaal van te maken. In mijn slaapkamer lag nog de rommel van de ochtend van mijn vertrek. Hij liep naar een piepkleine geluidsinstallatie en een stapeltje cd’s. Miles Davis, Britney Spears, Bach… De vijfde van Beethoven begeleide onze tweede zoen. En wat volgde…

We kleedden elkaar uit op het bed. Zijn vingers verstrengelden in mijn haar. Zijn handen dwaalden fluweelzacht over mijn gespannen borsten. Zijn lippen beet hij zachtjes op mijn tepel, zijn vingers kneedden bedreven mijn andere tepel. Zijn lippenbeetjes verplaatsten zich. Veranderde in korte likjes over mijn gezicht. Onze tongen vonden elkaar. Op mijn andere tepel voelde ik hem nu zacht zuigen. Ik drukte hem tegen mij aan. Mijn rug kromde om hem tegemoet te komen. Zachte lippenbeetjes over mijn buik. Ik had mijzelf nog nauwelijks onder controle. Hij belandde aan de binnenkant van mijn dijen. Ik hapte naar lucht en spreidde mijn benen, verlangend naar de aanraking van zijn mond op mijn klit. Mijn bekken schokte, mijn honing smeerde zijn lippen. Haast ongemerkt draaide hij zich en bood mij zijn goddelijke staf aan. Hij smaakt merkwaardig genoeg naar hem. Ik had Peter tussen mijn lippen. Verwende hem met mijn tong. Zoog hem zo diep mogelijk tot in mijn keel. Streelde zijn ballen. Verwende dat ene plekje onder zijn eikel en proefde zijn voorzaad.

Hij draaide zich om. Ik opende mij voor hem. Hij drong binnen. De wereld bestond niet meer. De toekomst? Dat komt in een ander verhaal aan bod.

TaniaB

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *