Een Ldvd troostavond

()

Het is even over negen, het was gelukkig een drukke dag. Na een lasagne uit de microgolf. Lekker, lang en hm… uitgebreid… onder de douche. Ik nestel mij in de zetel. Naakt, met alleen een warme kamerjas overheen. Zacht licht, een goed boek en een glas witte wijn. Niet om een succes te vieren. Maar om het verdriet op afstand te houden.

Ik weet sinds kort dat Anja niet meer exclusief voor mij alleen naar de stad komt.

Anja woont twee uur rijden, in een boerengehucht in de Ardennen. Voor haar ben ik niet alleen de liefde van haar leven. Maar, ook ‘die heerlijke stadslucht’ die ze al zo veel jaren mist. Jarenlang ging het goed tussen ons. Nu had ze droogweg verteld dat ze met een andere interessante vrouw de avond zou besteden. Ze wilde haar beter leren kennen en dat betekende dat er geknabbeld werd aan onze tijd.

De deurbel doet mij schrikken. Ik verwacht niemand. Toch maar naar de intercom.

“Hallo?”

“Ik ben het. Anja! Ik moet je spreken.”

Alleen dat ene zinnetje, liet de vlinders al aan de slag gaan. Ze heeft toch een sleutel? Is er dan toch enige schroom? Is dat goed of slecht nieuws? Ze zal hem gewoon weer vergeten zijn. Natuurlijk laat ik haar binnen. Hoewel. Ik blijf in de deuropening van de gang staan.

“Wat doe jij hier?”

Een beetje geschrokken over de wel erg koele ontvangst, flapt ze er uit.

“Jij hebt mij vervloekt. Weet je nog?”

“Ja. Maar wel heel stilletjes,” mompel ik, en zet een stap achteruit om haar binnen te laten.

“Ik bedoel dat je vanavond een vloek over mij hebt uitgesproken.”

Alsof er nooit wat gebeurd is, laat ze net als altijd haar jas ergens vallen en de handtas gaat zwierig tegen de grond naast haar favoriete zetel. Ze ploft neer en steekt uitvoerig een sigaret op om tijd te winnen. Deze keer ga ik geen asbak voor haar halen. Ze doet het dan maar zelf en terloops, terwijl ze mij voorbij loopt, zegt ze verwijtend.

“Je wenste mij succes met Bea en zei erbij dat ik het vermoedelijk nodig zou hebben.” Met een diepe zucht installeert ze zich tegenover mij.

“Heb je het verknald?” vraag ik botweg.

“Ik heb niets verknald,” beweert ze terwijl ze recht staat en de spannende rok los maakt die ze maar gelijk laat vallen en liggen. Ze draagt een gordeltje en ragfijne zwarte nylons. Daarbij een vurig rood slipje dat ik nog niet ken. Ik wil net mijzelf verontschul…

Haar schoenen schopte ze onder de zetel!

Verontschuldigingen blijven halfweg geest en mond steken. Stoom, komt deze keer uit mijn oren.

“Doe maar of je thuis bent.”

Ik kan mijzelf wel door de kop schieten als ik merkt dat deze rotopmerking haar raakt. Maar, het is sterker dan mijzelf.

“En waarom wilt ze je dan niet meer zien?”

Snibbig kijkt ze mij aan.

“Wie zegt dat? Ze wilde meteen al dat ik bij haar bleef slapen.” Dat heeft ze dus niet gedaan! Ik krijg zelfs medelijden met haar.

“Luister Anja. Ik hoef echt geen gedetailleerde beschrijving van…

“En ik ben niet met haar naar bed geweest,” valt ze me in de rede. “Het klikte niet. Ik kom je vertellen dat het over is.”

Net zoals ze me eerst droogweg vertelde dat ze een andere interesse heeft, vertelt ze mij nu dat die ‘over’ is. En dat moest ik nu zo maar slikken.

“Hoe bedoel je, over?”

Ze springt overeind en begint door de kamer te ijsberen. Dat heeft ze niet meer gedaan sinds… Ze doet het automatisch, zonder te beseffen. De knoopjes van haar, zacht roze, bloes opent ze tijdens het ijsberen één voor één, achteloos. Het is een nieuwe bloes en af en toe worstelt ze met een knoopje. Net zoals ze met haar gedachten in de knoop ligt. Ook de bijpassende BH staat haar beeldig en ondersteunt net genoeg de stevige borsten die ik…Gelukkig onderbreekt ze mijn gedachten.

“Ik weet het niet. Maar. Na de eerste kennismaking kon ze nooit nog aan jou tippen.”

Nu moest ik moeite doen om niet gaan gillen, wenen, slaan, schoppen, zoenen, vrijen en haar opknopen tegelijk. Ik wip nu ook recht. Om haar niet gelijk wat dan ook aan te doen, draai ik van haar weg. Even is het erg stil.

“Waarom niet?” Vraag ik terwijl ik omdraai, haar aankijk, en me realiseer dat ze vlak achter mij staat.

“Ik heb er echt spijt van”, komt er erg verlegen uit. Haar stem klinkt een beetje hees, ademloos, zoals Marilyn Monroe. Hoe kan ik in hemelsnaam op dit moment zoiets opmerken? We raken elkaar niet aan en toch voelt haar lijf ook al vreemd, het zindert van sensualiteit. Ze laat haar handen op mijn schouders rusten. Om mij op afstand te houden? Of om me tegen zich aan te drukken? Ik weet het niet meer. Een zoete duizeling bevangt mij van haar vertrouwde parfum. Ik kan mij niet verroeren. Geen woord kan ik uitbrengen en ik verlang er intens naar om haar te kussen. Haar lippen vinden me. Ik kan het nauwelijks bevatten. Wat als een heel zachte aanraking begint, ontwikkelt zich razendsnel tot een vertrouwd zwoel sensueel spel van proeven en strelen.

Ik zwicht voor de verleiding, en hoe! Met volle teugen smaak ik het erotische genot. Mijn handen strelen haar rug en maken de BH los zodat ik de volle borsten in al hun glorie kan kneden. Haar dij dringt zich tussen de slippen van mijn kamerjas en nodigt uit om mijn naakte heuvel tegen haar nylons aan te rijden. Handen maakten het lint los. Ik laat haar net lang genoeg naar mijn vingers smachten om de kamerjas te laten vallen. Vingers beroeren mijn geschoren heuveltje, volgen het streepje van de bijgeknipte richtingwijzer. Ze verdwijnen tussen de gezwollen lippen en ik hoor iemand kreunen.

De geur van twee hitsige vrouwen verspreidt zich in de kamer. Ik word meegezogen in een oceaan van intense verrukking waar de bevingen in mijn buik een golf veroorzaken die ons meezuigt naar een wereld waar tijd en plaats geen betekenis meer hebben. Ik ga als eerste, letterlijk, door de knieën met nog net genoeg levenskracht om haar honingpot schoon te likken, waarna ook zij het verliest van de zwaartekracht. Uitgeteld liggen we naast elkaar op de rug na te hijgen. Ik durf haar nu nog niet aan raken want de erotische magneet heeft nog niets van zijn kracht verloren.

Enige minuten later.

“Tania?”

“Ja?”

We kijken elkaar in de ogen. Het gaat haar niet. Ik kruip in haar moederschoot. Daardoor is het oogcontact weg en de intimiteit toch niet verbroken.

“Ik zal over Bea nooit meer een woord zeggen.”

Ik voel aan haar ademhaling dat ze zacht weent. Ik laat haar gewoon stilletjes de tijd.

Het puntje van mijn tong, speels, eventjes in haar navel. Meer moet dat niet zijn. Woorden zijn altijd te veel in een dergelijk situatie. We hebben allebei de eigenschap om tegenover elkaar afgehandelde zaken onmiddellijk op te bergen. Zelden komen er tussen ons oude koeien uit de sloot. Wat niet betekent dat een en ander zonder gevolg blijft.

Ik lig met mijn hoofd op haar strak buikje. Snuif de heerlijke geur van haar schoongelikt potje en geniet. Ze draagt nog het gordeltje met de nylons en het slipje. Ik maak het gordeltje los van de kousen en leg het aan de kant. Kousen idem dito en het slipje trek ik speels met mijn tanden, zonder handen te gebruiken, van haar heupen. Gemakkelijk is wat anders, maar ik heb zo de gelegenheid om voortdurend met mijn loshangend haar die gevoelige schaamstreek te beroeren. Haar ademhaling is weer normaal. Althans voor deze situatie. Of het van de kriebels is of van wat anders, maar ze geniet half lachend, half kreunend.

“Mm… lieveling. Ik houd er van als je initiatief neemt. Dat doe je bijna nooit.”

Het dringt niet direct door. Pas als ik enige ongewone spanning in haar lijf voel, realiseer ik mij wat ze zei.

“Meen je dat?”

En terwijl ze zelf het slipje langs haar kuiten trekt.

“Natuurlijk, je bent veel te zachtaardig als we vrijen.”

Dit is typisch Anja. Tussen de soep en de aardappelen, eventjes als tussendoortje, mijn wereld op zijn kop zetten.

“Wil je dan SM toestanden?”

Ze trekt mij ruw tegen zich aan. Haar handen klauwen rond mijn kontje en persen zo mijn vulva tegen haar dijbeen. Haar mond drukt ze brutaal op mijn lippen en dwingend dringt haar tong bij mij binnen. Zij wrijft haar gespannen dijspieren tegen mijn knopje. Met één hand geeft ze het strakke ritme aan en ze ontlokt in enkele seconden de eerste geile stoten van mijn onderlichaam. De andere hand omknelt mijn borst en de vingers knijpen ferm mijn tepel die direct reageert. Genietend draai ik op mijn rug om haar totaal vrij spel te geven. Maar ze volgt niet. Ik steek vragend mijn armen uit en leg mijn benen gespreid. Ze blijft waar ze is.

“Lekker geil hè?”

Ze kijkt mij uitdagend aan en verroert zich verder niet.

Echt dom ben ik niet. Ik heb de les begrepen. Welk gevolg ik aan die les geef kun je lezen in “We hebben het gedaan.”

Slaap zacht lieverds, en tot we het gedaan hebben.

TaniaB

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *