Mijn ventje 1.2

()

God lieve deugd. Ben ik even blij dat ik thuis ben. Het is mij vandaag het dagje wel geweest. De hele dag broeierig weer. De baas die er ook last van had, de klanten die allemaal met het verkeerde been uit bed waren gestapt, en zelf heb ik heel de dag gestoomd. Daar komt onvermijdelijk onweer van. Ik sla de voordeur toe en laat de weldadige koelte van het oude huis met dikke muren over mij heen komen. Die schoenen alvast uit. Bijkomen nu. De ventilator aan, richten op mijn lievelingszetel. Die spannende rok mag vallen waar hij wil. Zou ik aangekomen zijn? Nu nog even de bloes open en lekker onderuit in mijn zetel. Mm…, dat doet deugd.

De ventilator streelt heen en weer over mijn verhitte lijf. De tenen. Lekker koel over mijn knieën. Mijn dijen. Mm… Eventjes de knieën uit elkaar om mijn poesje te laten meegenieten. Koeltjes over mijn schoot naar de borsten. Zou ik mijn BH uit doen? Och laat maar, kost te veel moeite. Nu dat briesje op mijn gezicht. Mm… Dank je lieverd. En terug. Ja lekker zo. Mijn hand volgt onbedwingbaar de koele vingers. Lekker. Blijven volgen. Heen en weer. Afwisselend over elke dij. Langs het randje van mijn slipje. De tepeltjes genieten er ook van. Nou lieverdjes, eventjes wachten hoor, straks komt Anja. OK. Genoeg zo. Terug ter zake.

Straks komt Anja, de lieverd. En later Peter met een onbekende vriend om een volgende huttentocht bespreken. Binnen een uurtje moet ik toonbaar zijn. Dus vlug onder de douche. Maar mij uitkleden kan ik hier nog voor de ventilator. Houd jij van striptease ventje? Wacht ik zet je even op vol vermogen. Net of ik aan zee mijn zijden bloes wapperend in de bries van mijn lijf laat waaien. Nu krijg je nog een mooie inkijk voor ik de BH laat wapperen. En mijn slipje mag jij droog blazen lieverd. Het is toch wel gemakkelijk op je eentje wonen. Kan ik ongegeneerd naakt door het huis lummelen. Alleen opletten dat mijn bejaarde buur mij door het keukenraam niet kan zien. Met die ozonpiek kan elke inspanning zijn tikkertje op hol doen slaan.

Nu de douche. De uitvinder van dit ding moeten ze de Nobelprijs geven. De shampoo ruikt heerlijk. Het water iets warmer zetten en afspoelen. Als duizenden zelfstandige vingers glijden de waterstraaltjes over mijn lichaam. Langzaam laat ik ze concentreren over mijn borsten. Met een beetje shampoo maak ik mijn vingers lekker glad en streel zacht de tepels, de onderkant van mijn borsten over mijn navel. En terug omhoog. Lekker zo. Nu de stralen even bijstellen. Ja goed zo. Beginnen op mijn gespannen schouderspieren en het water over mijn billen voelen strelen. Nu naar mijn hals, mijn gladde hand achterna. De linkertepels laten zwellen. Mm… Nu de rechter. De vlindertjes worden wakker. Mijn dijen en mijn billen laten masseren door de vibrerende stralen. Het kontsterretje zacht onder handen nemen. O… Lekker. O, ja! Nu moeten jullie verder gaan lieve waternimfen. Mijn geschoren heuveltje eerst, en dan. Eventjes door de knieën zakken. De lipjes laten zwellen en dan mag het eindelijk. De lipjes openen. Mijn knopje even omcirkelen met mijn vingers en eindelijk mogen de dansende stralen hun werk doen. Ja lieverdjes. Ja, ga nog even door. O…, neen! Ik houd het niet meer. Een vinger erin. De dansende elfjes op mijn knopje. Mijn vinger in mijn kut. Nog eventjes heftig. De warme golf stroomt door mijn lichaam. Ik druk mijn volle hand nu op mijn kut. En een kreun overstemt het geluid van mijn speeltje. Sidderend zak ik tegen de koele muur in elkaar. Mm…

Ik neem de tijd om nagenietend terug te komen uit die sprookjeswereld. Dat was lekker lieverdjes, bedankt hoor. Ik droog mij vluchtig af, met dit hondsweer geraak je toch nooit helemaal droog met een handdoek. Straks even showen voor mijn drievingerig vriendje dan droogt het lekker koel op. Nu nog mijn haren borstelen.

Ik rek mij uit om de bewasemde spiegel af te kuisen en voel ik twee zachte handen over mijn borsten glijden. Geschrokken wil ik omkijken maar ik word tegen de wastafel aangedrukt en hete kussen overdekken mijn hals en schouder. In de bedompte spiegel zie ik Anja achter mij staan. Lieverd wat een verrassing. Ze heeft enkel een lingeriesetje aan. Zacht knabbel je aan mijn oor terwijl je vaardige vingers mijn tepels terug op oorlogssterke brengen. Kreunend druk je dat geschoren heuveltje tegen mijn billen. Mm… Lieverd wat ben je geil. Ze heeft blijkbaar geen zin in praten. Heftig draai je mij om en zonder woorden leg je mijn hand op jouw schaamstreek. Hé. Je slipje heeft een nat plekje. Kom, dat kan zo niet. Maar, je stopt mijn liefkozende zoentjes af. Je trekt je slipje omlaag en drukt mijn vingers terug op je poes. Wel, ik begrijp het hoor. Mijn vingers cirkelen rond je knopje. Zoeken de weg tussen de lipjes en worden door je hongerige kutje opgeslokt. Heftig rij je op mijn hand op en neer terwijl onze tongen elkaar hunkerend opzoeken. Mijn andere hand trekt je BH naar beneden. Onze tepels strelen elkaar hard. Je omhelst mij onstuimig, gaat steeds heftiger ademen. Overdekt mijn gezicht met heftige zoentjes. Kreunt in mijn oor. Je wipt op en neer. Mijn vrije hand trekt je slipje van je billen en ik geef er een flinke plets op. Je werpt je hoofd in je nek, nijpt mijn vingers haast tot moes met je kut en…

Een bliksemschicht doorklieft de schemering, een donder komt aanrollen en jouw schreeuw van bevrijding overstemt de kletterende hagelbollen.

Als een lappenpop hang je nu hijgend in mijn armen. Onze borsten pletten de tepels tegen elkaar en ik voel het geil uit je kutje, over mijn vingers tegen mijn eigen heuveltje. Dat wordt dadelijk even terug afspoelen. Mm…

“Geen slecht idee hè lieverd?” Fluister je.

“Ga je even mee terug onder de douche?”

Nou, je zult de voltallige vergadering van de UNO eerst moeten raadplegen maar het ideetje spreekt je wel aan. Als twee giechelende pubers gaan we op de douche af als plots.

DING DONG.

Wel alle rotstreken nog aan toe! Net nu! Terug naar de aarde Tania!

Buiten is een gigantische stortbui aan de gang en op mijn slingerklok zie ik dat het tijd is voor Peter en zijn vriend. Kom, Anja. Snel. In zeven haasten schiet ik mijn kamerjas aan en hol naar de voordeur. Ik ruk de deur open en inderdaad daar staan Peter en nog een knapperd als twee verzopen, hm…, mannen te bibberen van de kou.

“Kom toch binnen mannen”.

“Mogen wij onze fietsen in de gang zetten a.u.b.?”

“Ja, natuurlijk, doe maar!”

De jongens zijn met de fiets gekomen en overvallen door dat onweer. Vandaar dat ze nat zijn tot op het been.

“Tja, mannen. Als jullie in die natte kleren blijven doen jullie vast een verkoudheid op en is heel mijn huis… Kom, trek jullie goed hier maar uit en ondertussen haal ik een paar handdoeken en dekens.”

Als een wervelwind terug naar de badkamer waar Anja bezig is met douchen. Goed. Die komt hier straks buiten als om door een ringetje te halen. Vlug twee badlakens en hollend terug naar de gang. Daar staan Peter en zijn vriend in hun slip te bibberen en hebben zich tegen elkaar aan gedrukt als, neen dat kan niet, even niet aan denken nu. Nou moe! Van Peter wist ik het al maar die vriend mag er ook best wezen.

“Nog een momentje jongens ik ga boven dekens halen!”

Als ik later met twee dekens beneden kom zijn ze net afgedroogd en is die vriend met de rug van Peter bezig. Hm… Ik hoop dat Peter weet wat hij aanvangt met die vriend want…. Als ik de situatie juist schat? Die bult in dat slipje is nogal veelzeggend.

“Hier mannen, sla die dekens maar om en geef die slipjes ook maar hier, dan stop ik alles in de droogkast en zijn jullie binnen een half uurtje terug toonbaar. “

Terwijl ik hun kleding bij elkaar scharrel hangen ze de dekens om hun schouders en trekken discreet de slipjes uit. Vlug naar de badkamer, alles in de droogkast. Anja begint net haar haren op te borstelen en staat daar naakt, als een echte nimf, mooi te wezen. Vlug een zoentje, een tikje op de billen en…

“Neen lieverd, nu niet, we hebben bezoek hè.”

Zie mij hier nu staan met nat haar, naakt met alleen een kamerjas. Ik trek vlug een slipje aan en fatsoeneer mijn kamerjas.

“Haast je een beetje Anja. Als jij gedaan hebt kun je het overnemen en kan ik mij ook aankleden.”

Nog vlug een kam mee voor de mannen. Als ik in de salon aankom zitten de mannen netje op mijn bank. Ze hebben de dekens als een rok omgeslagen en delen dankbaar de kam om hun haar in de plooi te leggen. En oei, dat is mij ontgaan, door heel het huis slingeren nog mijn kleren. Ze hebben alvast de BH netjes op de salontafel gelegd. Met een kop als een tomaat zoek ik alles bij elkaar, terug naar de badkamer en werp het daar in een hoek. Zo. Goed zo. Anja doet blijkbaar haar best om op te schieten. Kusje. En terug naar de gasten.

Zo heren. Alles komt voor elkaar hoor. Willen jullie iets drinken?”

Tijdens het schenken van een appeljenevertje kunnen we elkaar dan eindelijk voorstellen. Peter ken ik al van vroeger. Met hem ben ik nog op tocht door Zweden geweest. Hij heeft een alleraardigst kontje. Een echte lieverd. Maar onze wegen kruisten elkaar alleen maar. Zijn vriend is een heel stuk kleiner, iets zwaarder gebouwd en toont een stralende glimlach. Hij heeft een aangename volle stem en stoppeltjes wijzen op een stevig baardgroei. Mm…Ja… Dat lijkt mij een mooi duo. Hè. Waarom moet ik daar nu weer aan denken? Mm… Toch eens een beetje aandacht besteden aan de manier waarop ze zich tegenover elkaar gedragen. Mm… Objectief waargenomen lijken het gewoon twee vrienden, maar… Ik voel de spanning gewoon.

A ha. Daar is Anja! Mm…

Schat! Daar wil ik een flinke hap van. Ze straalt gewoon. Een afgesneden jeans spannend rond dat heerlijke kontje en haar borsten zitten in een bloes die ze kort voor haar navel heeft opgeknoopt. Als ik goed kijk zie ik dat ze geen BH draagt. Haar stevige borsten deinen lekker op en neer in samenspel met een wolk van lang blond haar.

“Aarde aan Tanja! Aarde aan Tania!”

“OK gasten, nu is het aan mij om op deze ‘verschijning’ een antwoord te vinden. Excuseren jullie mij even?”

TaniaB

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *