Ochtend in de bergen

()

Ik had verlof en was met een vereniging van bergsporters naar Oostenrijk afgezakt. We waren al een paar dagen door de bergen aan het trekken van de ene hut naar de andere. “Wij” dat was ik en nog drie mannen.

Ik, ben Tania een kleine blonde pezige doorzetster van net 20 lentes die door de jaren heen verliefd was geworden op de bergen. Op een dag hadden we pech gehad en we kwamen eigenlijk te laat aan in de hut. Er waren al mensen op de slaapzaal en de waard vroeg ons om hen niet te storen omdat ze vroeg wilden vertrekken. Hij stelde voor om in een zijzaaltje van de eetzaal te slapen. We waren al blij dat we onderdak hadden en installeerden ons daar voor de nacht. Om een uur of twee werd ik gewekt door gestommel en merkte dat die ander ploeg zich klaarmaakte.

Ik moest nodig naar het toilet en met een gemompelde “goede morgen” haastte ik mij op mijn slippers en in mijn lange T-shirt door de eetzaal naar buiten. Er lag nog sneeuw buiten en doordat het nog donker was ging ik een pas van het geveegde pad en raakte in de sneeuw. Mijn slipper natuurlijk nat en mijn voeten onmiddellijk ijskoud. Ik haastte mij terug naar binnen maar met die natte voeten moest ik er niet aan denken om onmiddellijk terug in mijn slaapzak te duiken.

Gelukkig had de andere groep het vuur al aangemaakt. In een berghut maak je niet veel problemen over een ongewassen slaapkop met koude voeten en ongegeneerd zette ik mij bij het vuur. Pas toen viel het mij op dat bij de anderen ook een vrouw was. Ze spraken Italiaans onder elkaar en ik voelde mij niet geroepen om op het gesprek in te pikken. De vrouw was zo vriendelijk om een kopje chocolademelk aan te bieden en ze vroeg naar mijn nationaliteit. Toen ze merkte dat ik van Italiaans geen pap had gegeten liet ze me verder maar rustig opwarmen en bekommerde zich om haar metgezellen.

Ze had nu wel mijn aandacht getrokken en ik volgde haar doen en laten een beetje. Het werd mij duidelijk dat ze niet zou meegaan met de rest en dat ze alleen was opgestaan om de anderen op weg te helpen. Ze was niet erg groot, maar wel groter dan ik, had lang zwart haar en leek mij een jaar of dertig. Ze had ook haar slippers nog aan en verder haar broek met een T-shirt eroverIn plaats van een halssnoer droeg ze een tamelijk breed mooi zwart zijden lint strak om haar nek. Ik vond dat merkwaardig, zo iets verwacht je op een galabal maar niet bij nacht en ontij in een berghut.

Terwijl ze zo bezig was merkte ik dat ze blijkbaar zware borsten had en die deinden heerlijk op en neer met haar bewegingen. Ze droeg duidelijk geen BH. Het gestommel verminderde geleidelijk. Ik dommelde een beetje weg, terwijl ik opwarmde en fantaseerde hoe het zou zijn om mijn hoofd tussen die borsten te vlijen.

Mijn ogen vielen toe. Ik schrok toen ik een hand zacht over mijn haar voelde strelen. Ze stond voor mij en vroeg stilletjes, in het Engels deze keer, of ze voor mij nog iets kon doen. Natuurlijk kon ze wat voor mij doen dacht ik ongewild maar ik durfde mijn droom van daarnet niet verwoorden. Ze zette nog een kop chocolademelk voor mij neer en kwam er zelf ook bijzitten. Had ze geraden waaraan ik dacht?

Het was nu stil in de hut. Op de achtergrond hoorde ik alleen nog de slaapgeluiden van mijn vrienden. Buiten begon het allereerste prille licht de nacht te kleuren, de houtblokken in de kachel knisperden. Tegenover mij een mooie vrouw die blijkbaar even zeer van de rust genoot. We spraken niet, dat was niet nodig. Rustig en met kleine teugjes dronken wij onze melk. De melk was op. En nu? Ik wou dit moment voor eeuwig vasthouden. Woorden waren alleen maar storend. Ze nam mijn hand en masseerde met haar andere hand de kom, zacht heel gevoelig. Ze keek mij aan en ik sloeg mijn ogen neer, bang om het magische van dit moment te verbreken. Daardoor keek ik recht naar haar borsten en ik zag dat haar tepels haast door het shirt priemden. Ze stond recht maar liet mijn hand niet los. Een snelle blik leerde dat mijn gezellen zich van niets bewust waren. Op trippelende voetjes als twee schoolkinderen die kattenkwaad uithalen renden wij naar boven naar de slaapzaal. Boven gekomen lieten wij ons dadelijk in de beddenbak zakken en kropen dicht tegen elkaar aan. Onze borsten drukten de tepels tegen elkaar aan, de benen omstrengelden en onze heuveltjes drukken zich hongerig tegen elkaar.

De eerste zachte zoen. Zachte vochtige lippen. Haar tong gaf likjes over heel mijn gezicht. Ik opende mijn lippen en ik beleefde de heerlijkste tongzoen in jaren. Nu gingen ook mijn handen op verkenning onder haar shirt. Ik streelde haar naakte rug, liet mijn handen naar onder in haar broek glijden en voelde de stevige billen. Ik wilde meer…Ik drukte haar achterover op haar rug en ging schrijlings op haar zitten. Mijn handen onder haar trui. Ik voelde mijn droom in beide handen. Haar tepels waren keihard en ze reageerde fel op mijn strelingen. Ik wilde meer… Ik bukte mij en stak mijn hoofd onder haar ruime shirt…mijn droom was waarheid geworden. Mijn hoofd tussen haar borsten. Ik kon beurtelings aan elke tepel likken. Ze kreunde zacht en begon allerlei Italiaanse woorden te fluisteren terwijl ze mij nog harder tegen zich aan drukte. Haar bekken begon te bewegen en haar heuveltje wreef zich tegen mij aan. Ik wilde meer… Ik maakte mij los uit haar omhelzing, kwam onder haar shirt uit en zette mij recht. Mijn shirt vloog waar hij vliegen wilde en ik drukte mijn tepel tussen haar lippen. Mm… ze likte zalig, zoog er beurtelings aan. Nu was het mijn beurt om te kreunen. Ik droeg geen broek, alleen maar mijn slipje en vond dat de stand in evenwicht moest komen. Ik kuste haar van boven naar onder en terwijl ik stilhield bij haar navel maakte ik de broek los en ging daarna verder naar onder waar ik tussen haar benen even stilhield om het pikzwarte driehoekje van haar schaamhaar te bewonderen. Ik zoende haar lange been helemaal tot aan het teenpuntje om dan langs het andere been terug omhoog te gaan naar dat verleidelijke driehoekje waar die gezwollen schaamlippen mij smeekten voor een likje. Nu ging ik terug omhoog naar haar gezicht en al zoenend nam ik het shirt mee omhoog waardoor haar volle borsten nu heerlijk bloot kwamen te liggen. Ik trok het shirt over haar hoofd en stond nu voor op punten. Helemaal naakt kon ik haar bewonderen en mijn handen over haar lichaam laten glijden. Ik wilde meer…

Ik ging van haar af en liet mijn hand naar haar kruis glijden, terwijl ik één tepel zoende en zoog. Ze wist wat ik wilde en hunkerend drukte ze haar heuveltje tegen mijn hand. Mijn vinger gleed tussen haar vochtige schaamlipjes en vond haar klitje. Zachtjes maakte ik er kringetjes rond en voelde het groeien. Haar schaamlippen openden zich als een bloem. Ze kreunde luid en ik drukte mijn hand hard tegen haar kutje. Ik verstevigde de druk en voerde het tempo op. Ze kreunde luid en drukte mijn lippen tegen haar andere tepel. Haar bekken kwamen mijn vingers tegemoet. Ik liet er een in haar glijden terwijl mijn duim haar klitje bleef bewerken. Haar heupen kronkelden nu wild heen en weer…en ik wilde meer.

Nu liet ik mijn hoofd tussen haar benen glijden. Mijn losse lange haren streelden haar lies, maar ze wilde niet meer wachten. Ze greep mijn hoofd vast en drukte mijn lippen tegen haar kutje. Mijn tong likte haar gezwollen lippen en ik knabbelde zachtjes op haar knobbeltje, maakte mijn tong hard en gleed even in haar spleetje om direct terug dat knobbeltje te bewerken. Ze kon zich niet meer bedwingen. Haar handen strengelden zich samen in mijn nek en haar bekken kwam omhoog. Ik zoog haar sappen uit haar kutje, haar bekken schokte, haar adem stokte. Ze kreunde luid, trok haar knieën op en liet mij haar heerlijke honing oplikken. En ik? Ik wilde meer…

We zaten samen een beetje uit te blazen. Voor wie nog nooit in een berghut is geweest. Een berghut is een soort jeugdherberg. Je vindt er voor erg democratische prijzen een onderkomen voor één of hoogstens een paar nachten. Ze liggen nogal hoog in de bergen, een beetje onbereikbaar voor het massatoerisme. Ze zijn ingericht in voormalige zomerstallingen en de slaapzaal is dus meestal de voormalige hooizolder. Op de slaapzaal is meestal één grote beddenbak gemaakt die vol ligt met soms wel twintig matrassen. In de hut waar ik dit beleefde was de zolderpoort vervangen door een groot schuifraam. Buiten stond er een vergeten ladder tegen en van binnen uit had je een indrukwekkend zicht op de omringende bergen. Het begon licht te worden, de hemel kleurde langzaam de dageraad in blauw rode schakeringen. De bergtoppen waren nog maar een schaduw van hun Koninklijke pracht. De wind begon zijn spel met de loshangende touwen tegen de buitenmuur. Binnen was het stil en vredig. De slaapzakken lagen als een achteloos gevormd nest om en onder ons. Alleen onze ademhaling verstoorde de stilte. Zij blies achteloos een haartje van mijn voorhoofd terwijl haar vingers mijn slapen streelden. Ze leunde met haar rug tegen de wand en mijn hoofd lag tussen haar zachte grote borsten. Mijn rug voelde de haartjes van haar schaamheuveltje kriebelen en een druppeltje zweet zocht zijn weg van onder mijn naakte borsten. Ik was heerlijk loom en liet haar bijna ongemerkt van onder mij weg gaan. Ze dekte mij nog even toe en ik hoorde haar rustig een beetje rommelen tussen haar materiaal. Ik voelde mij net als toen ik kind was en ik ’s morgens bij mijn ouders mee in bed mocht. Wat er om mij heen gebeurde was alleen maar de geruststelling van een warme veilige omgeving. Mijn ogen werden zwaarder. Ik voelde haar terug in bed komen en toen ik glimlachend mijn ogen wilde openen drukte zij de leden terug toe met zachte zoentjes. Haar lippen verkenden mijn gezicht en bleven even rusten om haar tong toe te laten een likje te geven tussen mijn lippen. Zalig gewoon… Ik opende mijn lippen een beetje. Zacht beroerden de tongpuntjes elkaar om dan weer terug te trekken en een zachte glimlach op mijn gezicht achter te laten.

Ze legde heel zacht haar hand op mijn ogen om aan te geven dat ik ze gesloten moest houden. Ik voelde hoe ze een andere houding aannam terwijl ze met zachte likjes over mijn lichaam haar hoofd onder de slaapzak liet glijden en steeds verder over mijn naaktheid naar beneden gleed. Tot aan mijn tenen gleed ze met haar tong en ze likte zacht mijn voetzool. Ik wilde giechelend rechtkomen maar een sterke hand drukte mijn buik terug naar beneden en ze stopte met het plagen van mijn voetzolen. Nu gleed ze met haar tong terug naar boven door mijn liesstreek, over mijn heuveltje, langs mijn navel naar de onderkant van mijn borsten. Af en toe trok er een siddering door mij heen en wilde ik actief meedoen, maar ze drukte mij iedere keer zacht terug neer. Ik liet haar maar begaan en genoot gewoon met gesloten ogen van haar liefkozingen. Ze ging terug anders zitten en terwijl ze met haar lippen de mijn beroerde voelde ik dat de tepels van haar zwaar hangende borsten de mijne opzochten. Mm… Ik voelde mijn borsten opspannen en de tepels verharden. Haar tepel vond de mijne en draaide er zacht kringetjes rond. Onze ademhaling vermengde zich met elkaar. Ik kreunde zacht van genoegen. Ik wilde haar omhelzen en tegen mij aandrukken, maar toen ik mijn armen bewoog drukte ze die terug neer naast mijn hoofd. Zij wilde duidelijk het initiatief behouden en ik liet haar het graag doen. Zij kuste terug mijn ogen toe en ik voelde hoe ze schrijlings met haar poesje op mijn buik kwam zitten. Daar lag ik nu helemaal naakt, met een hete huid, een geil kutje, gespannen borsten en harde tepels. Mijn handen naast mijn hoofd, terwijl ik de schaamhaartjes van een naakte onbekende vrouw die een vreemde taal sprak mijn buik kittelden en haar lippen begeleid door een hete adem over mijn bovenlichaam dwaalden. Iedere keer dat ik mijn ogen opende om al dat moois te bewonderen drukte zij ze terug toe, maar ik kon mij gewoon niet bedwingen en wilde actief deelnemen. Ze merkte mijn verlangen, maar wilde er niet aan toe geven. Glimlachend hield ze mij een zijden halsdoek voor om te vragen om mij te blinddoeken. Het leek mij wel leuk om mij zo aan haar over te geven en maakte dan ook geen bezwaar toen ze hem omdeed.

Dit wond haar blijkbaar erg op mij daar zo te zien liggen. Enthousiast ging zij verder met haar liefkozingen. Haar zoenen werden iets heftiger, haar tong speelde ongedwongen en haar handen gleden over mijn hete huid. Wat zalig was dat. Ze maakte er een spelletje van om mij bij verrassing ergens te zoenen en iedere keer veerde ik op. Giechelend wilde ik haar vast pakken om haar spel te beantwoorden, maar met even veel plezier dwong ze mijn handen iedere keer naast mijn hoofd, terwijl ze met haar lippen het volgende plekje aanviel.

Ze had blijkbaar een besluit genomen en ze zette zich terug schrijlings over mij. Ik voelde haar om zich heen tasten en toen mijn handen het spelletje wilden verder zetten, op zoek gingen naar haar tepels, voelde ik plots hoe ze mijn handen rond een touw legde. Ik begreep niet goed wat ze wilde. Ik wilde mijn blinddoek afdoen, maar toen ik ter hoogte van mijn hoofd kwam, belette zij dat door mijn handen terug op het bed te drukken. Ze liet mij eventjes tot het besef komen wat zij wilde. Haar hete zoenen smeekten mij om mee te doen. Eventjes voelde ik weerstand bij mij opkomen, maar toen besefte ik dat er mij weinig kon gebeuren. Alles was stil, beneden lagen mijn vertrouwde vrienden en de waard sliep ook in huis. Als ze te ver zou gaan moest ik alleen maar eens hard roepen en zij zou meer problemen hebben dan ik. Zij fluisterde zacht in het Italiaans woordjes in mijn oren afgewisseld door snelle hete zoentjes. Haar borsten drukten op mijn strakke tepels en mijn kutje schreeuwde… om meer. Zij voelde hoe ik ontspande, legde vaardig twee lussen om mijn polsen en bond mij aan het bed met gespreide armen. Nu voelde ze zich blijkbaar pas echt in haar sas. Haar zoenen werden geiler, haar strelingen heftiger en onze ademhaling werd doorspekt met zacht kreunen. Ik voelde mij verschrikkelijk geil, en wist nauwelijks nog wat ze deed. Het leek wel of haar tong overal tegelijk was, haar handen alom en haar lijf bestond uit gesmolten lood. Nu knielde ze met haar hoofd tussen mijn benen. Haar tong beroerde mijn knopje en ik kreunde luid. Ik drukte mijn spleet naar haar toe, mijn bekken danste op en neer, terwijl haar tong mijn hete kut likte. Plotseling voelde ik niets meer dan de lucht om mij heen…O… Ik jammerde zacht. Als ik kon zou ik nu drie vingers in mijn kut… Maar…O, lieverd daar voelde ik je terug.

Eventjes aarzelde je. Maar, ik besefte onmiddellijk wat je van plan was. Ik spreidde mijn benen zo ver mogelijk en je bond mijn enkels vast aan het bed. Je mag alles met me doen, maar blus dat vuur in mijn kut, open de honigpot en slurp hem leeg, verslind mijn kutlippen, steek die tong zo diep mogelijk, knijp die tepels fijn geef een plets op mijn kont ja… Jij zou mij zelf mogen neuken als je kon. O… lieverd…Ja, ga door met wat je ook maar doet, ik wil… Vraag me niet wat ze allemaal precies met mij deed want dat weet ik niet meer. Ik zweefde weg en wilde weg blijven, dit mocht niet stoppen. Nog één keer perste ik al mijn kracht uit mijn bekken en mijn schreeuw haalde de ochtend uit zijn sluimering. Ik bleef liggen als een hulpeloze lappenpop. Ik kon niet meer, dit was te veel. En toch…Ik wou meer.

Stilaan kwam ik terug op aarde. Zorgzaam maakte ze de koorden om mijn enkels los en overdekte mijn voeten en benen met kussen. Eventjes nog beroerde haar tong mijn knopje zodat er nog een laatste siddering omhoog trok. Ze likte zacht de zweetdruppeltjes op mijn buik op en kuste zorgzaam rond mijn tepels. Hoe wist zij dat mijn tepels nu eventjes niets konden verdragen? Mijn armen maakte ze los en eindelijk mocht ik haar terug zien. Ik mocht mijn armen om haar heen slaan en haar dicht tegen mij aan drukken. Ik mocht haar zoenen en haar volle vrouwelijkheid bekijken. Nog even dwong ze mij op mijn buik. Ze rommelde weer wat in haar rugzak en haalde er een flesje geurige olie uit. Liefdevol, met stevige halen masseerde ze eerst mijn schouder en rug, draaide mij toen op mijn rug en begon aan mijn polsen de koordmerken te verzorgen.

Waarschijnlijk zou dit het begin worden van een nieuw hoogtepunt tussen ons, hier, nu, later, voor eeuwig. Plots hoorden wij buiten een paar verschrikte kreten, gestommel en gevloek. We bedekten ons vlug met een slaapzak en gingen aan het raam kijken. Beneden lag er een wirwar van armen en benen tussen de resten van een gebroken ladder. Mijn vrienden waren blijkbaar wakker geworden.

Ik keek haar aan en toen ze mijn verbouwereerde blik zag vulden haar ogen zich met pretlichtjes.

Zij wou meer…

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *