Buitenechtelijke ervaring

()

Dit was mijn eerste echte ‘buitenechtelijke’ ervaring. Wat ik nu beschrijf is al enkele jaartjes terug, ik was toen een jaar of 20, en nog maar net getrouwd met Ronny. Samen lazen we al vaak seksboekjes en fantaseerden wel over allerlei geile dingen maar het was er nog nooit van gekomen. Wel, daar zou op een onverwachte manier verandering in komen. Het was een geweldige ervaring en een begin van veel meer nieuwe sekservaringen.

We waren ’s avonds als laatste overgebleven op een feestje. De gastvrouw was al naar bed en Alex, de gastheer, bleef nog gezellig met ons kletsen. Het was een leuke vent en ik was erg gecharmeerd van hem. Vrij als hij was in de omgang, kwam het gesprek al gauw op seks en we vertelden hem dat we niet jaloers waren en ook wel van een avontuurtje hielden. We voelden blijkbaar alle drie de ‘temperatuur’ stijgen, hormonen en testosteron gingen ongemerkt maar ook ongebreideld hun gang. Terwijl we zo aan het kletsen waren over seks in al zijn aspecten begon Alex onverwacht, mijn linkerborst, door mijn bloesje heen, stevig te kneden.

Verrast, maar ook opgehitst door de situatie liet ik hem zijn gang gaan. Ik was wel een beetje verbaasd dat Ronny zijn voorbeeld volgde. Dit hadden we nog niet eerder meegemaakt en na een tijdje praten en kneden openden die twee steeds meer knoopjes van mijn blouse. Ronny maakte mijn bh bandje los, Alex wipte mijn borsten eruit en kneedde mijn tepels die meteen keihard werden. Zijn andere hand was al tussen mijn benen onder mijn rokje en hij probeerde zijn vinger langs het kruisje van mijn slipje tussen mijn kutlipjes te duwen. Verrast als we waren van zoveel vrijheid, hebben we het op dat moment toch maar afgekapt. Onderweg naar huis bleven we erover praten en toen we thuis kwamen, waren we zo ontzettend geil geworden dat we elkaar de kleren van het lijf trokken en meteen in de gang lekker hebben geneukt.

Weken later kam Alex onverwacht op visite. Ronny moest erg vroeg opstaan om een vroege internationale vlucht niet te mislopen en ging naar bed. De volgende avond in bed kwam het hoge woord eruit. Ik vertelde Ronny dat nadat hij naar bed was gegaan, ik samen met Alex aan het praten was, ik me had laten verleiden door hem. Hij was mij gaan strelen en zoenen en ik had hem niet kunnen weerstaan.

Hij had mij brutaal betast en was door mijn bloesje heen in mijn borsten gaan kneden. Zonder enige tegenwerking van mij ging hij langzamerhand verder en voor ik hem kon tegenhouden had hij mijn bloesje losgeknoopt. Ik was al geil vanaf het moment dat hij binnen was en ik wilde hem helemaal niet tegenhouden. Hij had mijn mooie borsten uit mijn bh gehaald en was op mijn tepels gaan zuigen. Nadat hij mijn bloesje en bh uitgetrokken had, wilde hij mij verder uitkleden en dan lekker neuken. Jammer genoeg was ik nog wat ongesteld en hield ik dat tegen. Ik zei dat ik zeker met hem wilde neuken, maar dat het nu niet het juiste moment was. Met enkel mijn slipje nog aan, heb ik hem als troost lekker gepijpt en al zijn sperma in mijn mond opgevangen en doorgeslikt. Ik vertelde Alex dat zijn sperma prima smaakte en dat ik een volgende keer zeker met hem wilde neuken.

Ronny lag ondertussen met een stijve paal en ik was er ook weer geil van geworden, dus neukten we toch, terwijl ik nog een beetje ongesteld was. Een week later kwam Ronny ’s ochtends onverwachts thuis. “Schat ik ben boven, ik heb visite,” riep ik met een hese stem. Nieuwsgierig geworden, kwam Ronny ongeduldig naar boven toe. En ja hoor, daar lag ik met Alex al naakt in bed. “Tja, hij wilde mij nu ook eindelijk eens verwennen, dat had ik nog te goed.” We lagen beiden onder het dekbed en Ronny kon zien dat ik Alex zijn pik al lekker aan het kneden was.

“Wel, dan kom ik er ook maar bij” zei Ronny en dat vond ik maar al te best. Ongelofelijk de eerste keer dat ik echt vreemd ging werd ik meteen ‘betrapt’. Toen Ronny naakt naast mij aan de andere kant in bed kwam, sloeg ik het dekbed weg. Ik spreidde mijn benen zo wijd mogelijk en trok ze hoog op. Met beide handen hield ik mijn geile, ondertussen kletsnatte kutje voor mijn beide ‘geile beukers’ open. Alex en Ronny duwden elk een vinger in mijn kutje en begonnen me diep te vingeren. Met hun vrije hand kneden ze mijn borsten en dat wisselden ze af door aan mijn tepels te zuigen. Zelf lag ik mijn kittelaartje te strelen. Hijgend en kreunend kreeg ik mijn eerste wilde orgasme en hun vingers werden zeiknat van mijn kut- geil.

Meteen dook ik met mijn hoofd naar Alex zijn kruis en ik nam zijn stijve lul in mijn mond. Ik hield mijn benen zo wijd mogelijk, zodat ze beiden goed in mijn kletsnatte kutje konden kijken. Kreunend van genot draaide ik me zo, zodat ik Alex zijn lul kon pijpen en Alex mijn kutje kon beffen. Ronny keek toe hoe Alex zijn tong in mijn kutje liet draaien en hoe hij mijn knopje verwende. Na een tijdje draaide ik me weer om en ging schrijlings met mijn kutje boven zijn lange paal zitten. Ik pakte zijn lul vast, trok zijn eikel bloot en langzaam zakte ik naar beneden. Voor het eerst sinds Ronny en ik elkaar kenden schoof er een ‘vreemde lul’ tussen mijn kutlipjes, mijn lichaam in. Zachtjes op en neer gaand, zag ik hoe mijn lipjes steeds weer om die lange lul heen schoven. Soms zat ik plagend met enkel zijn eikel tussen mijn kutlippen en ik voerde de spanning steeds verder op. Ik trok Ronny aan zijn lul naar me toe en slokte hem op in mijn mond, zo kon ik ook aan mijn trekken komen. Regelmatig verwisselden Alex en Ronny van plek, dan werd hij gepijpt en neukte Ronny mij, dan wisselden ze en schoof Alex zijn paal bij mij naar binnen. Liggend op mijn rug, kon Ronny goed zien hoe Alex zijn pik bij zijn geile vrouw naar binnen schoof en mij lekker neukte met zijn lustknuppel. Terwijl Alex mij diep neukte vingerde ik zelf mijn kittelaartje en zo kwam ik hijgend en kreunend klaar.

Na mijn tweede orgasme, kreunde ik, dat ik nu zaad wilde voelen en proeven. Terwijl ik voorover ging zitten schoof Alex zijn lul in mijn kutje en neukte mij achterlangs. Door dit standje kreeg ik die toch al langere pik nog dieper in me en dat was een hele nieuwe ervaring voor mij. Ronny kwam geknield voor mij zitten en bood mij zijn harde paal, die ik meteen in mijn mond hapte. Alex vingerde mijn kittelaar en tegelijkertijd kneedde hij met zijn andere hand mijn borsten en mijn gespannen tepels. Het was net alsof ik Alex en Ronny aan het melken was. Alex begon hevig te kreunen ten teken dat hij me zo ging vol spuiten met zijn sperma en ook nu was dit voor mij een geweldige ervaring. Nu zou ik ook voor het eerst vreemd zaad in mijn lichaam krijgen. Dit idee maakte me helemaal knettergek en ik kwam samen met deze lieve man tot een explosie. Vette stralen heet zaad spoten in mijn kutje.

Dit was voor Ronny het ultieme moment, zijn vrouw die door een ander werd geneukt en volgepompt met die vreemde man zijn zaad. Zoveel opwinding was voor Ronny ook niet meer te verdragen en ook hij kwam zwaar hijgend en kreunend tot eruptie. Beiden spoten mijn kut en mond vol met hun warme en druipende zaad. Zelf kreeg ik een ongekend fel orgasme en spontaan liepen de tranen van geil geluk over mijn wangen. Het sperma droop langs mijn mondhoeken en kin en ik likte met mijn tong het restje zaad van Ronny ’s slap wordende lul. Toen Alex zijn verslappende lul uit mijn kutje liet glijden zag ik hoe zijn zaad uit mijn kutje langs de binnenkant van mijn dijen liep en hoe het ook op het laken lekte. Ik draaide me snel om en nam Alex zijn natte nadruppelde lul in mijn mond om hem ook nog even af te likken. Toen ik zo voorover zat, zag ik wat een hoeveelheid sperma eruit mijn gleufje droop. Zachtjes voelde ik hoe glad en nat het daar was, aan mijn vinger kleefde allemaal sperma van een ‘vreemde’. Ik likte die ook nog even smakkend af.

Als slotakkoord zijn we met z’n drieën gaan douchen en hebben tijdens het douchen elkaar lekker met zeep gewassen, gestreeld en daarna afgedroogd. Wij hebben hierna nog regelmatig met Alex erbij geneukt, op de meest onverwachte momenten hebben we elkaar verwend, vaak kreeg ik een dubbele lading zaad in mijn kutje gespoten. Als ik weer eens ongesteld was dan pijpte ik de mannen klaar en dronk hun zaad, als een godendrank.

Dit was mijn eerste geile ‘buitenechtelijke’ ervaring.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *