Cloé

()

Ze had me opgebeld met de vraag of ik naar haar toe kon gaan. Ik was al een tijdje helemaal weg van haar. Als die prachtige ogen naar je keken. Toen ik vroeg in de avond bij haar aan de deur stond. Drukte ik rustig op de bel. Ze zou mijn hart wel horen kloppen! Al vrij snel werd er opengedaan. “Hoi, ik dacht al dat jij het was, kom lekker binnen!” Ik voelde me warm worden…

“Ik zal wel vast wat drinken halen.” Ik knikte instemmend en ze leidde me naar haar kamer Ze sliep in een hemelbed! Haar dekbed was van zacht zijde en het bed was versierd met zacht hout. Ze had ook een eigen terras aan haar kamer Dat zou ik ook graag willen hebben. Ze had een prachtige badkamer! De hele badkamer glom zacht en een groot ligbad lachte me uitnodigend toe. Ik wist zeker dat die bubbels had! Toen ik de rest van de kamer in me opnam kwam ze binnen met twee kopjes koffie. Ze zag er prachtig uit! Ze droeg een simpele katoenen broek waarin ik zag dat ze geen slipje droeg. Ze had ook een simpel topje aan dat versierd was met sliertjes die rustig bungelden. Ik werd weer naar de werkelijkheid gebracht en ze zette het dienblad op haar bed. Mijn koffie was al aardig afgekoeld toen ik hem dronk. “Lekkere koffie is dit zeg!” Ze nam het compliment ter harte en reageerde. “Met liefde gemaakt voor u.”

Langzaam ging het gesprek over van werk naar de thuissituatie. Ik liet nog maar eens doorschemeren dat ik haar kamer geweldig vond! Ze glimlachte naar me en ik voelde dat ik rood werd. Dat wilde ik beslist niet! Ik nam snel een flinke slok van mijn koffie en merkte opeens dat die minder afgekoeld was dan ik dacht. Ik verbrandde mijn mond flink en snelde naar Chloés badkamer om wat water te drinken. In de spiegel zag ik dat mijn kop koffie over mijn kort jurkje was gegaan! Chloé kwam aanlopen en keek naar mijn jurkje. Ik hoopte stiekem dat ze me daarin wel leuk vond. Ze pakte een handdoek en gaf me die. Mijn jurkje was helemaal naar de maan! Niet meer schoon te krijgen. “Je mag wel een bad nemen, als je wilt.”

“Ik wil je echt niet tot een last zijn hoor.”

“Geeft echt niks, je mag heus wel, ik heb nog wel ondergoed voor je.” Ik kon de verleiding niet weerstaan om zo meteen haar slipje en beha te dragen.

“Goed, maar ik laat het niet te lang duren hoor.” Ze glimlachte lief terug en ze liep weg om mijn koffiekopje op te ruimen. Ik liet het bad vollopen en trok mijn kleding uit. Ik keek even in de spiegel. Ik had gisteravond mijn schaamhaar geschoren. Ik vond het beter staan. Bovendien was het met de scheermesjes ook nog spannend! Ik voelde aan het water en merkte dat dit goed warm was. Langzaam liet ik me in het warme water zakken en merkte dat mijn tepels harder werden. Hier, in het huis van dat prachtige meisje. In haar bad! Chloé kwam binnenlopen met een setje lingerie.

“Ik draag dit graag, ik voel me daar heel zeker in. Moet je ook eens doen.” Ik knikte en zag hoe ze mijn slipje in de wasmand deed. Ik zag aan haar ogen dat haar blik over mijn vagina gleed. Ik voelde me warm worden. Zou ze er wat van zeggen? Er werd even niets gezegd tot ze de stilte doorbrak.

“Eigenlijk ben ik zelf al twee dagen niet in bad geweest. Zou je het erg vinden als ik er bij kom?” Ik werd zo rood. Dat moest ze gezien hebben!

“Tuurlijk,” zei ik. “Het water is lekker.” Haar duimen gingen achter haar broek en met een rustige beweging duwde ze die naar beneden. Ik had me eerder vergist. Ze droeg toch een vleeskleurige tanga. De zachte stof leek naar me te lachen. Toen haar topje uit was deed ze met een sierlijke beweging haar beha uit. Ze glimlachte lief naar me en opnieuw werd ik erg rood. Haar borsten waren zo mooi. Ze had redelijk grote tepels die ik graag zou willen kussen. Ze ontdeed zich daarna van haar tanga en mijn hart stokte in mijn keel. Chloés vagina!

Ik voelde me zo opgewonden! Haar prachtige haar glansde in de zachte verlichting en haar huid leek door de engelen gemaakt. Ze had slanke, lange benen die met gracieuze stappen mijn richting uit kwamen. Haar heupen wiegden, alsof ze op de zee dobberden. “Ik scheer mijn vagina meestal niet hoor, maar ik wilde het weleens proberen.”

“Ja, ik doe het meestal, maar ik weet niet wat meisjes ervan denken.”

“Ow,” reageerde ze fluisterend. “Dat geeft niet, het is wel hygiënisch…” Ik knikte en zag hoe ze haar benen over de rand sloeg en zich in het water liet zakken. Ze pakte een potje naast haar en deed wat op haar handen. Het was een soort olijfolie.

“Dat is heel goed voor je huid. Wil je ook wat proberen?

“O ja, graag zelfs!” Ze goot een beetje over mijn borsten en masseerde ze in. Ik genoot! Mijn tepels werden hard en mijn hart begon te slaan in mijn keel. Toch werkte de olie zo ontspannend dat ik rustig bleef. Ze deed wat olie over mijn buik.

“Vind je het lekker?” Vroeg ze lief… Ik knikte voorzichtig. Ze liet zich naar me toe glijden en kwam nu met haar benen tegen mijn heupen. Het voelde zacht. Zo kwam ze een beetje achter me en ze streek met twee handen nu in mijn nek. Nu kon ik het niet meer weerstaan! Ik draaide me iets en keek in haar donkere ogen. Ze glinsterden zo! Ze glimlachte weer zo onweerstaanbaar en ze keek op mijn lippen. Ik bracht die naar haar toe en ik sloot mijn ogen. Haar lippen raakten de mijne… Ik voelde hoe haar tong een opening wilde maken in mijn lippen. Voorzichtig deed ik deze uiteen en voelde hoe haar natte tong de mijne raakte. Ze maakte ermee een draaiende beweging en ik merkte hoe zacht het voelde. Ik werd er zo opgewonden van! Haar speeksel bevochtigde mijn lippen die van de opwinding droog waren. Chloé begon nu met haar mond rustige bewegingen te maken die ik volgde vanuit mijn heupen. Ik voelde hoe haar handen mijn tepels raakten die ze masseerde. De olie maakte de huid rond de tepels zacht en de tepels zelf erg hard. De opwinding gierde door heel mijn lijf.

Chloés handen gleden naar beneden en maakte op- en neergaande bewegingen bij mijn heupen. Mijn hele lichaam was nu bezig met de tongzoen. Ze volgde met haar handen mijn heupen. Chloé hield even in en trok haar hoofd iets terug. Ik kon alleen maar glimlachen. Ik wist dat ze me zou beminnen! Ik draaide me weer recht en Chloé legde haar hoofd over mijn schouders. Haar ogen volgden haar handen die nog steeds de zachte bewegingen maakte. Ze nam weer wat olie op haar handen. Chloé ging nu over mijn navel richting mijn liezen. De handen verdwenen onder water, maar ik kon voelen hoe ze via mijn bovenbenen over mijn heupen naar mijn billen ging. Ze ging terug naar mijn kruis. Haar vingers raakten mijn clitoris op precies de goede manier.

Ik kreunde zacht en Chloé begreep dat ze goed zat. Ze gleed met haar twee vingers over mijn schaamlippen en masseerde ze. Haar vingers gleden voorzichtig mijn vagina in. Ik voelde hoe nat die werd van mijn vocht. Ook al was het onder water! Ik voelde mij steeds geiler worden. Ze moest nu doorgaan! Ze ging met haar zachte, gladde vinger eruit en er weer in. Steeds weer. Ik kreunde nu hardop en mijn hart bonsde nu volop. Ik greep mij beet aan haar heupen. Ze was me aan het bevredigen! Zo zacht, zo lief, zo intens, zo sensueel! De spanning in mijn lichaam bouwde zich nog meer op. Chloé kwam nu met haar vagina tegen mijn billen aan en ik voelde hoe ze haar clitoris streelde tegen mijn billen. De in- en uitgaande beweging met haar vingers leek tot in mijn tenen door te dringen. Ik voelde hoe een warme bal van energie in me los werd gelaten. Zacht kreunend kwam ik klaar. Chloé hield me vast en streelde mijn zacht over mijn benen.

Ik voelde me heerlijk, om zo intens te genieten van Chloés vingers. Chloé pakte mijn vingers en legde die op haar mond. Ze zoog zacht en bracht haar lippen naar mijn oor.

“Vera, wil je ook wat voor mij doen?” En ze glimlachte lief. Ik kon alleen terug knikken, maar in mijn ogen was alleen nog maar meer genot af te lezen. Chloé stapte uit het bad en reikte mij een handdoek aan. Ik droogde mij af en zag dat Chloé al op haar terras was gaan staan. Snel kwam ik bij haar en pakte haar heupen. Een klein kusje liet haar al kreunen! Met mijn handen streek ik over haar benen en ze holde haar rug. Ik liet me tussen haar benen vallen en zat plots met mijn neus voor haar vagina. Voorzichtig deed ik de schaamlipjes uiteen met duim en wijsvinger. Ik bracht wat speeksel op en drupte het in haar vagina. Ze kreunde… Mijn tong ging nu heen en weer en raakte elk gevoelige plekje. Haar spleetje werd nat en ik sabbelde er lustig op. Zo zacht! Met mijn bovenlip ging ik over haar clitoris heen en met mijn onderlip werkte ik er zuigend naartoe. Chloé kreunde nu hardop. Ze vond het heerlijk en dat bemoedigde me alleen maar. Ik voelde aan haar benen dat er kippenvel op kwam. Het natte vocht gutste nu tussen haar schaamlippen vandaan. Mijn handen werden er nat van. Ze kwam klaar.

Ik duwde mijn tong in haar spleetje en proefde opnieuw van haar vocht. Ze kreunde hard en ik liet me over haar heen glijden. Chloé opende haar ogen en keek mij aan. Met mijn natte handen masseerde ik haar borsten. We lagen daar wel een uur op haar balkon! Elkaar lief strelend over de borsten, elkaar lieve kusjes uit te delen. Ik mocht van haar het lingerie setje houden wat ze mij had gegeven.

Ze wou naar binnen want ze had zin in een ijsje! Ik legde me op haar bed! Ze kwam met een grote pot ijs en chocoladesaus terug! Ik snapte niet meteen wat de bedoeling was. Ze gebood mij op m’n rug te liggen, ze nam een schep ijs en legde die tussen mijn borsten! Brr… ik kreeg kippenvel. Chloé goot rijkelijk de chocolade saus over mij heen, ze maakt er iets moois van en ze schepte nog een bolletje ijs. Die bol kwam op m’n beestje terecht.

Chloé begon me zachtjes te kussen, ze likte van de chocoladesaus en het ijs … ze volgde het spoor van de chocoladesaus; heel rustig! Ik geniet ervan, ik kreun, zucht. Chloé likt het bolletje ijs op van mijn beestje. Het ijs dat intussen al redelijk gesmolten is. Dat afdruipt tussen mijn schaamlippen. Brr… Chloés topje van haar tong raakt mijn clitoris. Ik kan mezelf niet onder controle houden en kom zodanig klaar dat ik roep van genot! Ik plak en fluisterde of ik nog eens in het bad mocht! Tuurlijk!

Het warme water voelde zalig goed! Chloé kwam er bij. Ik kon me niet langer bedwingen m’n vingers gleden bij haar binnen! Ik voelde hoe ze samentrok, hoe graag ze dit wou. We konden uren doorgaan! We zouden uren doorgaan. We zijn uren doorgegaan. We zijn in haar bed beland en hebben een bijzondere passionele nacht beleefd!

Vera Versmissen

Graag uw sterrenwaardering en/of uw reactie onder dit verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *