De tuinman

()

Ik was bezig met de was toen ineens de telefoon ging. Ik schrok er een beetje van, want ik was erg geconcentreerd bezig met sorteren op kleur en dergelijke dingen. Snel rende ik naar beneden en nam ik de telefoon op. Het was mijn tuinman die belde of hij nog even langs kon komen om een aantal dingen te bespreken aangaande zijn werk. Ik had altijd al een oogje op de tuinman gehad en ik wilde hem maar wat graag zien, ook al was het zo maar even. Ik liet hem langskomen en trok een lekker kort jeansrokje aan en een heel strak geel topje. Het was warm weer buiten dus het stond niet verdacht, zo had ik het bedacht. Na ongeveer een half uur ging de bel en deed ik vrolijk lachend de deur open. Ik had geen bh aangedaan, zodat mijn stijve tepels door de stof van mijn strakke topje prikten. Ik zag dat de tuinman meteen naar mijn tepels keek. Ik liet hem binnen, liet hem in de woonkamer plaatsnemen en bood hem een drankje aan. Hij bedankte en viel maar meteen met de deur in huis.

“Ik weet niet goed hoe ik dit moet zeggen, maar… ik heb al enige tijd verliefde gevoelens voor je en ik kan nu dus niet meer voor je werken. Het spijt mij, maar het is niet anders. Ik weet dat ik niet van je kan verwachten dat je hetzelfde voor mij voelt, dus is het, nee, lijkt het mij beter dat ik hier wegga. Het is erg spijtig want ik heb het erg naar mijn zin met je mooie tuin. En jij bent zelf ook mooi, helaas, dus kan ik hier niet verder werken. Anders heb ik alle aandacht op jou gericht en zal de tuin er lang niet zo mooi bijliggen. Dat was het.”

Hij stond op na deze spraakwaterval en wilde meteen weer vertrekken toen ik voor hem ging staan en hem plotseling vol op zijn mond zoende en mijn tong diep bij hem naar binnen liet gaan. Hij beantwoorde mijn tongzoen en pakte mij meteen bij m’n lekkere billen vast en begon deze te strelen en te knijpen. Hij tilde me op en ik sloeg uit vreugde mijn benen om zijn middel. Hij voelde dat ik geen slipje droeg en mijn inmiddels wat nat geworden kutje drukte tegen zijn spijkerbroek aan en liet een geile vochtvlek op zijn been achter.

“Die was ik straks wel.” Ik moest lachen toen ik het zei en begon hem verder te zoenen, tot ik zijn paal voelde groeien. Hij zette mij neer op de eetkamertafel en maakte meteen zijn broek los, zodat ik die harde fijne leuter lekker kon voelen. Ik nam hem in mijn handen en begon lekker te trekken. Ik stapte van de tafel af en ging op mijn knieën zitten en begon hem op meesterlijke wijze af te zuigen. Hij genoot volop en nu ik zijn pik helemaal nat en hard had gezogen, ging ik weer op de tafel zitten en spreidde mijn mooie benen. Hij kwam tussen mijn dijen staan en neukte mijn lekker op de eetkamertafel. Mijn geschoren kutje glom van het geil en ik zag hoe zijn lul daardoor ook lekker nat werd tijdens het neuken. Ik gilde het werkelijk uit van genot toen ik zijn lul diep in mijn lijf voelde rammen. Ik wilde dit al zo lang en nu, eindelijk, was het dan ook zover.

Hij neukte me in een langzaam tempo met diepe lange halen zodat hij optimaal genoot van zijn eerste keer met de bazin. Het was een waar genot om mijn schaamlippen zo om zijn pik te voelen sluiten en ik keek vol bewondering naar zijn lul die in en uit mijn mooie kutje bewoog. Nu trok hij zijn lul uit mijn kut en ik tilde mijn kontje nog wat meer omhoog zodat hij lekker bij mijn anus kon. Zijn middelvinger drukte hij lekker diep in mijn sterretje en hij merkte dat ik al eerder anale seks gehad had, want ik was nou niet bepaald maagdelijk meer. Het was allemaal wat ruimer zeg maar. Dat was wel geil, nu kon hij zijn dikke leuter diep en hard in mijn kontje rammen, zonder dat ik er al teveel problemen mee zou hebben. Hij drukte zijn lul diep in mijn anus. Mijn darmkaneel werd goed opgevuld door zijn heerlijke lul die hard en diep in mijn kontje stootte. Hij streelde mijn tieten en kuste mijn onderbuik terwijl hij mijn anaal aan het bevredigen was.

Ik speelde met mijn kutje en begon harder en harder met mijn vingers over mijn klitje te strelen tot ik het geil uit mijn kutje spoot. Ik kwam gewoon spuitend klaar en spoot al mijn geil over zijn buik heen. Het was een natte bedoeling die de boel alleen maar ophitste. Nog harder en nog fermer begon hij mijn kontje te neuken. Hij legde me op mijn zij en begon nog dieper te rammen met zijn lekkere pik. Hij voelde hoe het zaad langzaam maar zeker uit zijn ballen omhoog kwam zetten. Ik moest nu van hem op mijn knieën op de vloer gaan zitten. Hij dook achter mij.

Ik rustte met mijn bovenlijf op een stoel die ik van de tafel had weggeschoven en genoot van zijn lekkere pik, diep in mijn reet. Ik voelde hoe hij mijn heupen stevig vastpakte en me nog harder begon te neuken. Het zou niet lang meer duren voordat hij zou spuiten, zo dacht ik terwijl ik intens genoot van zijn harde leuter en zijn ballen die tegen mijn klitje aansloegen. Ik had de gedachte nog niet afgemaakt of ik voelde hoe hij zijn warme zaad met ferme stoten, ondersteund door harde, basachtige kreunen, diep in mijn lekkere kontje spoot. Mijn buik werd helemaal warm van binnen. Heerlijk, dat gevoel. We gingen elkaar nog een beetje vingeren en aftrekken en likten en zogen wat over en weer aan die lekkere geslachtsdelen.

Toen het geile gevoel een klein beetje aan het afzakken was, gingen we weer op de bank zitten, ditmaal niet tegenover maar naast elkaar, de armen om elkaar heen geslagen. We knuffelden heerlijk. Toen liet de tuinman mijn los.

“Ik moet je wat bekennen. Iets wat ik misschien eerder had moeten zeggen. Maar… Ik ben getrouwd. Mijn vrouw weet niet dat ik hier ben nu, maar heeft wel zo haar vermoedens. Het schijnt dat ik jouw naam in mijn slaap roep en dat ik dan ook dingen roep over hoe jij mij lekker aan het afzuigen bent en zo. Ik weet niet goed wat ik hiermee aan moet.”

Verbaasd zat ik naar de tuinman te kijken. Hij had mij gewoon misbruikt, of gebruikt. Hoe je het ook noemen wilde, ik was lekker geneukt en dat telde voor hem. En voor mijn eigenlijk ook.

“Het kan mij niets schelen dat je getrouwd bent. Je komt maar gewoon lekker elke dag hier bij mij om mijn tuintje te onderhouden en mijn lichaam te verwennen en de rest zal mij worst wezen. Ik zou je graag helemaal voor mijzelf hebben en mijn huis staat helemaal tot je beschikking, ook als je besluit om bij mij te blijven. Ik weet gewoon dat ik je vele malen gelukkiger kan maken en dat zal ik ook zeker gaan bewijzen. Ondertussen neuk ik je lekkere pik helemaal suf en steel ik al het zaad onder de neus van je vrouw weg, totdat ze zo ontevreden is over haar seksleven dat ze wel bij je weg moet gaan, uit pure wanhoop en smachtend naar een flinke beurt. Ik wil en zal je voor mijzelf hebben. Ondertussen verdubbel ik je loon, zodat je voor mij allerlei geile pakjes en speeltjes kunt kopen, ook al is het van mijn eigen geld. Dat maakt niet uit, ik heb genoeg. Dus. Dat is de deal en daar moet je het maar mee doen”.

De tuinman moest lachen want hij hield wel van dit soort acties. Hij ging akkoord en zo ontstond er een bizarre situatie. Hij moest keer op keer zijn bazin neuken en had dan totaal geen energie meer over voor zijn eigen vrouw. Uiteindelijk is hij dan ook, om redenen die ik al heb genoemd, weggegaan bij haar en is hij bij zijn bazin ingetrokken. Zover men weet ben ik nu nog steeds gelukkiger dan wie dan ook.

We verzorgen samen heerlijk iedere dag de tuin, waarna we lekker in iedere kamer van het grote huis neuken.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *