Een begin van…

()

Ik word wakker doordat de zon mijn oogleden kietelt. Terwijl mijn brein langzaam beseft dat het dag is, en mijn lichaam zich voorzichtig weer bewust wordt van zijn omgeving, schieten allerlei emoties door me heen. Verwarring, lust, verbazing, diepe, warme genegenheid… Zodra ik mijn ogen open doe weet ik waar al die gevoelens vandaan komen. Een blos en een glimlach verschijnen tegelijkertijd op mijn gezicht als ik naar je kijk, zo lief slapend. Ik steek mijn hand uit en streel je wang. Met die aanraking komen er ook beelden van de afgelopen nacht naar boven. Mijn wangen kleuren roder, de glimlach verbreedt zich tot een grijns. Wie had ooit gedacht… Ik niet, al hoopte ik het wel, stiekem. Nagenietend denk ik terug aan alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is.

Zoals alle meiden die we ontmoeten raak je eerst in gesprek met Arnulf. Het is nou eenmaal een lekker ding en hij trekt meiden aan alsof hij stroop op zijn pik heeft. Gelukkig ben ik voor 100% zeker van zijn liefde voor mij, en het maakt me dan ook niet jaloers of ongerust. Al snel blijkt dat jullie erg goed met elkaar kunnen opschieten. Jullie kunnen uren met elkaar praten en lachen, waarbij alles bespreekbaar is. Arnulf praat vol lof over je en als ik je ontmoet begrijp ik ook waarom. Je hebt behalve je vlotte babbel ook nog eens een erg leuk koppie. Wat aan de kleine kant, geen klassieke schoonheid zoals ze dat wel eens zeggen, maar je straalt aan alle kanten en hebt een blik in je groene ogen die je kan vastpinnen, uitkleden en ontleden. Een bijzonder intrigerende dame dus.

Al snel spreken wij elkaar ook regelmatig. We leren elkaar zo redelijk goed kennen, maar toch vind ik het een beetje gênant wanneer Arnulf opmerkt dat hij het wel ziet zitten om ons samen in zijn bed te vinden. Dit is een fantasietje van hem, maar ik weet niet zo goed wat ik ermee moet. Aan de ene kant vind ik het wel spannend, windt het me wel een beetje op, maar aan de andere kant… Jij dolt vrolijk met Arnulf mee, maakt overal een geintje van, mij ondertussen aankijkend met een blik die ik niet helemaal kan peilen.

De dagen daarna heb ik een onbestemd gevoel. Er broeit iets, zelfs een aantal hete nachten met Arnulf kunnen mijn onrust niet wegnemen. Wanneer ik met de website van Arnulf bezig ben en foto’s van blote of half ontklede vrouwen uitzoek voor op zijn site (hij vindt dat ik een goede smaak heb; er mogen alleen mooie foto’s op), merk ik tot mijn verbazing dat het me wel wat doet. Prachtige vrouwenlijven, ronde vormen en de haast voelbare zachtheid, ik krijg er vreemde kriebels van in mijn onderbuik. Ik open een foto om deze toe te voegen aan de pagina, en een kreuntje ontsnapt aan mijn lippen. Twee naakte vrouwen, zittend in kleermakerszit tegenover elkaar, waarbij ze hun benen om elkaars lijf hebben geslagen. Ze kussen elkaar, maar op de een of andere manier heb ik het gevoel alsof ik deel uitmaak van die kus. Bijna kan ik het voelen, de warmte van hun lippen…

De volgende foto is al niet veel beter. Een vrouw ligt met haar hoofd op de billen van een andere vrouw, haar mond iets open, terwijl ze met haar vingers in het duidelijk kletsnatte spleetje gaat. Verward doe ik mijn ogen dicht. Het helpt niet; het beeld staat al gebrand op mijn netvlies. Het prikkelt mijn fantasie, mijn grote voorstellingsvermogen gaat acuut met me aan de haal. Ik ben degene die daar ligt, het zijn mijn handen, of mijn billen… De kriebels in mijn onderbuik worden heviger. Ik kan me niet bedwingen en mijn handen strelen mijn borsten. Hoe zou dat aanvoelen bij een andere vrouw? Mijn hand dwaalt nog verder naar beneden, streelt door mijn broek heen mijn opgezwollen lipjes. Ineens zie ik weer jouw ogen. Mijn hoofd op jouw benen, jouw mond vlakbij de mijne…

Als op dat moment de voordeur open gaat en Arnulf binnen komt, voel ik me een beetje schuldig. Alsof er niks aan de hand is ga ik verder met de site, kus Arnulf hallo en vraag hem hoe zijn dag was. Maar de beelden blijven, en de hele avond blijf ik opgewonden. Als we ’s avonds in bed liggen kruip ik tegen Arnulf aan. Terwijl we elkaar strelen vertel ik hoe ik me voelde achter de pc. Hij grijnst; vindt het duidelijk geen probleem, is eerder enthousiast. Arnulf neemt het vertellen van me over. Hij zegt me, dat ik me voor moet stellen dat hij het niet is die me streelt, maar dat jij dat bent. Kreunend doe ik mijn ogen dicht. Zijn mond trekt een nat, warm spoor langs mijn tepel, mijn navel, over mijn dijen. Die nacht vrij ik afwisselend met jou en Arnulf.

We spreken af dat we een keer gaan stappen. Ik ben een beetje zenuwachtig om jou weer te zien, doe mijn uiterste best om er piekfijn uit te zien. Volgens Arnulf is dat gelukt en hij kan nauwelijks van me afblijven. Maar door mijn zenuwen ga ik er niet echt op in. Ik ben meer bezig met bedenken hoe ik op jou moet reageren. Gelukkig valt het allemaal mee, in het donker van de discotheek zie je me niet blozen en we kussen elkaar gedag. Je kletst al snel weer honderduit met Arnulf, ik merk bij jou niets van de spanning die door mijn lijf giert. Een beetje raak ik er wel van in de war. Ben ik nou teleurgesteld of opgelucht?

Schouderophalend kijk ik de zaal in, richt me op de muziek. Het is heerlijk opzwepende muziek. Een flinke bas, die je niet alleen hoort maar ook voelt in je lijf, met een pakkende melodie. Al snel kan ik niet meer stil staan. Het is alweer een poosje geleden dat we uit zijn geweest en ik ga het er heerlijk van nemen. Mijn lijf beweegt op de muziek, op deze manier kan ik alles om me heen vergeten. Warm is het wel. Het duurt niet lang of ik voel de zweetdruppeltjes tussen mijn schouderbladen glijden. Tijd voor een drankje dus. Ik vraag of Arnulf en jij ook wat willen drinken, maar Arnulf zegt dat hij wel even wat gaat halen. Daar staan we dan. Je zegt wat in mijn oor, maar ik versta je nauwelijks. Nu moet ik nog dichterbij gaan staan. Ik buig wat voorover, om je beter te horen. Jouw geur vult mijn neus, je ruikt heerlijk zoet en zwoel. Met mijn ogen dicht geniet ik even van je nabijheid, maar dan heb ik weer niet gehoord wat je zei. Verontschuldigend lach ik je toe. Je doet nog een stapje dichterbij. Nu sta je zo dichtbij dat we elkaar bijna raken en als je dan ook nog je hand op mijn arm legt, schieten de rillingen over mijn rug. Hoewel die rillingen me behoorlijk afleiden, hoor ik nog wel wat je zegt. We kletsen wat. Ik hou het gesprek gaande, want zo heb ik een excuus om mijn hand op je middel te leggen, en je geur op te snuiven.

Wanneer Arnulf terug komt met de drankjes kijkt hij me lachend aan. Hij wil weten of ik het al gezellig vind en ik grijns hem met glimoogjes toe. We blijven nog wat kletsen en drinken, maar al snel verdwijnen we naar de dansvloer. Arnulf gaat niet mee; die danst alleen als hij heel veel gedronken heeft en kijkt liever naar alle mensen die er in zo’n discotheek voorbij komen.

Op de dansvloer kan ik goed merken dat ik al behoorlijk wat gedronken heb. Ik heb benen van elastiek en ben behoorlijk licht in mijn hoofd, maar dat voelt nu extra lekker aan en het zorgt ervoor dat ik wat meer durf. Als er dus een wat langzamer nummer gedraaid wordt dans ik naar je toe, maar ze draaien maar een klein stukje en nu is het ritme weer veel sneller. We moeten er allebei vreselijk om lachen, ik merk dat jij ook al een beetje aangeschoten bent. Na nog een aantal snelle en vrolijke nummers komt er dan toch een langzamer nummer. Het is een R&B-nummer, met een ontzettende sexy ondertoon. Met een lome glimlach dans ik naar je toe, en leg mijn hand op je heup. Voordat ik van mezelf kan schrikken doe jij hetzelfde bij mij, en danst nog een stukje dichterbij. Al snel dansen we in hetzelfde ritme bijna tegen elkaar aan.

Jouw blik houdt de mijne gevangen. Er is niets anders meer behalve die groene kijkers, die me onderzoekend aankijken. Je hand komt omhoog, streelt mijn wang. Ergens in mijn achterhoofd ben ik verbijsterd over wat ik aan het doen ben, maar de drank, jouw ogen en de muziek hebben me betoverd. Je hand glijdt vederlicht over mijn hals, dan weer omhoog naar mijn mond. Ook mijn handen leiden een eigen leven. De hand op jouw heup streelt je middel, tast jouw vormen af. Mijn andere hand komt ook omhoog, streelt jouw zachte wang, gaat door je haar. Mijn ogen registreren dat je mond een klein stukje open gaat, maar mijn hersens vragen zich beneveld af waarom het me nog niet eerder is opgevallen hoe perfect jouw lippen zijn.

Het volgende moment zijn jouw ogen wel heel dichtbij. Ik voel jouw hand in mijn nek, maar ook mijn hand laat jouw nek subtiel weten dat ik je dichterbij wil. Als onze lippen elkaar raken voelt dat alleen maar goed, en een kreuntje ontsnapt mijn keel. Heel voorzichtig en zacht verkennen we elkaars mond. Je lippen voelen heerlijk warm en zacht. Mijn tong gaat zachtjes langs jouw onderlip, en ik hoor je een klein geluidje maken. Dan vinden onze tongen elkaar en voor het eerst in mijn leven zoen ik écht een vrouw. Ik heb van top tot teen kippenvel, maar absoluut van opwinding. We zijn ons totaal niet meer bewust van de mensen om ons heen, maar als de muziek ineens weer sneller wordt en iedereen weer sneller gaat bewegen, raken wij ook uit ons ritme. Lachend kijk je me aan. Ik ben een beetje verdwaasd, maar als je in mijn oor vraagt of het tegenviel, moet ik ook lachen.

“Nee,” lach ik terug, “je had gelijk. Je had gelijk om eerder bang te zijn dat het bevalt, dan dat het tegenvalt.”

De muziek is niet meer echt onze smaak, en we wurmen ons terug naar Arnulf. Die staat met een grote grijns ons op te wachten, met nog een drankje voor ons allebei. Als hij vraagt of we lekker gedanst hebben kan ik alleen maar schaapachtig lachen; ik weet dat hij alles gezien, èn ervan genoten heeft. De sfeer zit er bij ons ook goed in. De hele avond blijven we elkaar aanraken en blijft het broeien. Arnulf geniet er zichtbaar van. Hij fluistert in mijn oor dat het hem allemaal ontzettend opwindt, en als ik mijn hand in zijn kruis leg voel ik daar het harde, hete bewijs ervan. Aan het eind van de avond vraagt Arnulf dan ook of je nog wat bij ons komt drinken. Ik weet wat jouw bedoelingen zijn en jij duidelijk ook, want je moet er enorm om giebelen. Maar jammer genoeg gaat dat nu echt niet; je hebt een auto geleend en die moet de volgende morgen weer vroeg voor de deur staan. Met een kus op de mond nemen we afscheid en zo gaan Arnulf en ik samen naar huis.

De volgende morgen heb ik duidelijk een kater – letterlijk en figuurlijk. Ik wil wel onder de dekens kruipen en daar de eerstvolgende week blijven, zò in de war ben ik. En hoewel ik nog steeds steken van opwinding voel als ik eraan denk, kan ik zelf nog maar nauwelijks geloven dat ik jou gekust heb. Arnulf probeert me gerust te stellen, maar ik weet dat ik het van jou moet horen. Alleen… bellen durf ik je niet natuurlijk. Uiteindelijk wordt het ons wel heel gemakkelijk gemaakt, doordat we elkaar op het internet spreken. In een chatbox praat het altijd een stuk gemakkelijker, het is heerlijk anoniem. Hier heb ik veel meer bravoure, en ik vraag je dan ook direct hoe je het vond, die avond. Jij stuurt een blozend gezichtje terug, zonder tekst. Ik wacht rustig af, weet dat je aan het bedenken bent wat je moet opschrijven. Dan blijkt dat je er hetzelfde over denkt als ik. Je vond het lekker, het wond je op, maar je weet niet zo heel goed wat je er nu mee moet. Ik zucht opgelucht. Je bent niet helemaal negatief en ik schrik van mezelf als ik merk dat ik een siddering van verwachting voel. Veel tijd heb ik niet om daarover na te denken, want dan gaat de telefoon. Ik moet lachen als ik zie dat jij het bent. Het ijs is weer gebroken, dit hadden we even nodig. We zitten die avond nog lang aan de telefoon.

Weer spreken we elkaar regelmatig, en zo af en toe gaan we wat drinken of winkelen in de stad. Ik kan niet naar je kijken zonder kriebels in mijn onderbuik te krijgen en ik denk – en hoop – in jouw ogen hetzelfde te zien. We hebben elkaar daarna niet meer zo gezoend als in de discotheek, maar bij het afscheid kussen we elkaar altijd op de mond. En altijd smaakt het naar meer. Toch doen we het niet; misschien gene voor de mensen om ons heen? In ieder geval houdt het de sfeer broeierig en onze blikken intens.

Arnulf wil je ook wel weer eens zien, en aangezien hij op doordeweeks niet zoveel tijd heeft, spreken we af dat je een keer ’s avonds in het weekend wat bij ons komt drinken. Bij ons word je dan gelijk uitgenodigd voor het eten. We trekken een lekker flesje wijn open, en zitten zo de hele avond heerlijk te kletsen. Ik zit op de bank en jij ook, maar aangezien hij zo ontzettend groot is, zitten we nog een heel eind bij elkaar vandaan. Ik kan mijn ogen niet van je afhouden. Je prachtige lippen en betoverende ogen, de heerlijke rondingen van je lichaam – daar durf ik al helemaal niet aan te denken – ik zou dolgraag dichterbij je willen zitten maar durf het niet. Ik zou je zo graag in mijn armen willen nemen, je zacht kussen en met mijn handen door je haar gaan, maar ik heb geen idee hoe jij daarop zou reageren. En dan is het te laat; je zegt dat je naar huis moet. Teleurstelling schiet door me heen, maar ik durf nog steeds niets te ondernemen.

Bij de voordeur nemen we afscheid. Je kust Arnulf gedag, die vervolgens roept dat hij naar de wc moet. Je doet de voordeur al open. Ik kijk je lang aan, voordat ook wij elkaar gedag kussen. En weer, die laatste kus op mijn mond. Nu blijft je mond wel dichtbij de mijne, je kijkt me diep aan. Ik ben een twijfelaar en onzeker, weet niet goed wat je van me wilt. Uiteindelijk durf ik een gokje te wagen en kus je zacht nog eens. Nu doe je een stapje dichterbij. We staan heel dichtbij elkaar, jij met je gezicht opgeheven, je zachte mond op de mijne. Eindelijk ben je dan dichtbij. Eindelijk vinden onze tongen elkaar weer, het heeft al veel te lang geduurd, zeggen jouw ogen. Nog een gokje? Zacht duw ik de deur weer dicht. Je ogen staan lachend. We hoeven niks te zeggen, onze lijven maken alles wat we moeten weten duidelijk.

Nu kunnen we elkaar dan echt uitgebreid zoenen. We doen heerlijk langzaam, stoken het vuurtje flink op. Onze tongen verkennen ieder plekje, proeven goed, draaien zachte, natte rondjes. Als onze monden weer loskomen van elkaar, kijken we elkaar donker aan. We durven het allebei niet te vragen, weten eigenlijk wel wat we allebei willen. Ik voel het aan jouw lichaam, dat warm en zacht tegen het mijne staat. Wanneer je beweegt, voel ik je borsten tegen de mijne duwen. Dat windt me ontzettend op, en als vanzelf gaat mijn hand omhoog. Langs je heup, je middel… Jouw ogen worden groter, maar nog steeds zeg je niks. Als ik bij de onderkant van je borst ben beland, doe je je ogen dicht en je zucht. Langzaam verkennen mijn vingers voor het eerst op een absoluut erotische manier een andere vrouwenborst. Zacht en rond, heerlijk stevig… Als mijn vingers je harde tepel vinden gaan je ogen weer open. Je kreunt zachtjes en trekt mijn hoofd naar je toe. Nu zoen je me harder, alsof je zonder woorden wil zeggen wat je nu voelt. Duidelijker kan niet, ik voel exact hetzelfde.

Op dat moment komt Arnulf van de wc. Quasi verbaasd merkt hij op dat je er nog bent. Hij kijkt naar ons, komt dan dichterbij en geeft ons allebei een kus. Met een lachje zegt hij, dat we ons niet aan hem hoeven te storen. En dat de bank misschien wat comfortabeler is. Of, en hij grijnst, de slaapkamer natuurlijk. Wij kijken elkaar aan. Ik zeg niks, laat dit aan jou over. Een glimlachje glijdt over je gezicht. Met een ondeugende blik naar Arnulf pak je mijn hand en trekt me richting de slaapkamer. Ik hoor Arnulf kreunen, en we moeten allebei lachen. We laten de deur open en ploffen op bed. Dan verschijnt Arnulf in de deuropening. Hij kijkt naar ons, is duidelijk opgewonden, maar wil ons eigenlijk ook niet storen. Uiteindelijk vraagt hij het dan toch. Of hij zo af en toe even mag komen kijken. Wij schieten in de lach, zeggen dat dat natuurlijk mag, en dat we het wel zeggen als we hem nodig hebben. Arnulf lacht nog wat schaapachtig en verdwijnt dan weer richting woonkamer.

En daar liggen we dan. We kijken elkaar aan en ik weet niks beters te verzinnen dan je gezicht nog maar eens te strelen. Jij bent degene die verwoordt wat we allebei denken. De onzekerheid, niet precies weten wat en hoe… Als ik zeg dat me dat niks uitmaakt, dat we gewoon ons gevoel moeten volgen, glimlach je. Niet denken maar doen dus, zeg je en je voegt de daad bij het woord. Je gaat op je buik liggen, vlak naast me, en zoent me. Ik sla mijn armen om je heen en geniet van dit gevoel. Nu verkent jouw hand mijn heup en buik. Een rilling gaat door me heen, ik zou je wel willen opjagen, want je doet tergend langzaam. Mijn tepels worden hard bij het idee dat jij ze zo aanraakt. Je kreunt een beetje als je mijn borsten aanraakt, en je kneedt en streelt me totdat ik het gevoel heb dat mijn tepels door de stof van mijn bh prikken. Ineens kom je overeind en kijkt me aan. Dan begin je je uit te kleden. Ik weet niet meer hoe ik het heb; verlangen giert nu door mijn hele lichaam. Je zegt me, hetzelfde te doen, alleen houden we ons ondergoed en een T-shirt aan. Giechelend kruipen we onder het dekbed. Nu heb ik het gevoel dat je nog dichterbij me bent.

Ik steun op een elleboog terwijl jij op je rug ligt. Met mijn vingers ga ik zacht over je mond, je doet je lippen een klein beetje open. Mijn hand gaat verder naar beneden, streelt je hals, de bovenkant van je borsten. Dan vat ik je borst in mijn hand. Mijn vingers spelen met je tepel, en ik geniet van jouw reactie. Ik voel jouw handen op mijn lijf. Ze strelen de huid op mijn bovenbenen, mijn heupen, kruipen onder mijn T-shirt… Dan wil ik ook naakte huid voelen. Mijn hand gaat verder naar beneden, vind jouw dijen en streelt zacht de buitenkant. Omhoog gaat het, naar de heerlijke ronding van jouw billen. Nog meer omhoog, over je rug, dan weer naar voren. Nu kan ik je borst voelen in je bh. Maar meer wil ik, nog meer naakt. Met mijn vingers bevoel ik het randje van je bh. De elastische stof geeft mee, ontbloot steeds meer van je borst. Je borst deint op je snelle ademhaling en je adem stokt heel even als ik je naakte borst in mijn hand houd. Ook ik heb intussen het gevoel dat ik in brand sta. Jouw handen strelen mijn billen, mijn heupen, mijn slipje steeds verder naar beneden duwend.

Ik kus je weer, laat mijn tong over je lippen glijden en geef kleine kusjes op je wang en je kin. Dan zak ik langzaam af. Eerst naar je oorlelletje, je hals. Dan trek ik je T-shirt zover naar beneden als gaat, om het kuiltje onderaan je hals te kussen. Terwijl ik je weer aankijk, doe ik langzaam je T-shirt omhoog. Ik wil je alle kans geven, te stoppen wanneer jij dat wilt. Maar je lacht, en helpt mee, je T-shirt uit te doen. Mijn mond wordt als vanzelf getrokken naar die zachte glooiingen, mijn tong trekt een plagend spoor van kleine likjes richting jouw harde tepels. Je ene borst ontbloot, je andere nog in de zachte stof. Ik bevrijd ze allebei en verken met mijn mond en mijn tong deze heerlijke heuvels. Mijn hand glijdt ondertussen verder af naar beneden. Je kronkelt en maakt kleine geluidjes. Jouw handen plukken aan mijn T-shirt, strelen mijn billen en borsten. Onze handen sporen elkaar aan om nog een stapje verder te gaan, geen schroom meer te kennen maar ons gevoel te volgen. Als mijn vingers de rand van jouw slipje hebben gevonden, kreun je harder. Maar dit wil ik zeker weten. Ik doe mijn hoofd omhoog en vraag of ik je mag voelen.

Je siddert ja, kreunt alsjeblieft en doet je ogen dicht. Ik weet niet meer hoe ik het heb. Jouw handen maken me gek, jouw geur maakt me wild. Mijn vingers vervolgen hun ontdekkingstocht. Dit voelt zo vertrouwd, en toch ook weer zo anders. Het zijn vooral jouw reacties op mijn vingers en mijn mond die me het lef geven, door te gaan. Zacht kriebelen mijn vingers door de haartjes op je venusheuvel. Je legt jouw hand op de mijne, niet om me tegen te houden of om me te sturen, maar alsof je mee wilt voelen. Nog een klein stukje lager… Mijn vingertoppen voelen je vochtigheid, de kale natheid van je schaamlipjes. Nu duwen jouw vingers wel een beetje; raak me aan, voel me echt. Dan glijden mijn vingers door je kletsnatte spleetje, verdwalen in je warme sappen. Je pakt mijn hoofd vast, kijkt me diep aan en kust me. Je tong eist mijn mond op, terwijl mijn vinger bij je naar binnen glijdt. Je kreunt diep, vanuit je keel. Langzaam glijdt mijn vinger in en uit je hete grotje. Ik heb het gevoel alsof ik dronken ben, dronken van jouw huid, jouw smaak, jouw geur.

Dan neem jij over. Je duwt me achterover, en gaat op mijn schoot zitten. Nu jij, mompel je met een donkere blik. Je sjort en trekt mijn T-shirt uit, laat dan je handen strelend over mijn borsten gaan. Met een lachje schuif je langzaam de bandjes van mijn bh omlaag. Je schuift je handen achter mijn rug, en kust me. Dan kom je weer omhoog, met mijn bh in je handen. Lachend gooi je hem met een zwaai naast het bed. Je kust me weer, maar niet lang op mijn mond. Nu volgen jouw lippen hetzelfde spoor als die van mij net deden, en ik sidder als je mond een harde tepel omvat. Je tong geeft kleine likjes, draait kringetjes. Mijn handen hebben inmiddels de sluiting van jouw bh gevonden, en ook die gaat uit. Nu kom je iets omhoog, en gaat met je lijf op het mijne liggen. Ik kan een kreun niet inhouden. Het voelt zo heerlijk, huid aan huid. Maar je bent alweer op weg naar beneden, met je handen en je mond ieder plekje ontdekkend dat je tegenkomt. Hoe lager je komt, hoe heter ik word. Ik draai met mijn onderlijf, verlies iedere controle. Nu kan ik jou niet meer aanraken, en mijn vingers klauwen in het laken als je bij mijn natte slipje bent aangekomen.

Maar je geeft me geen rust; je vingers haken achter mijn slip en trekken het langzaam naar beneden. Je mond volgt, kleine kusjes gevend die mij in vuur en vlam zetten. Dan richt je je iets op. Je stroopt mijn slipje van mijn benen naar beneden en komt weer op mijn schoot zitten. Ik grijns en murmel dat jij dan ook naakt moet. Je gaat staan en doet centimeter voor centimeter je slipje omlaag. Het uitzicht op jouw heerlijke lichaam en je kletsnatte poesje maakt dat ik gek word van verlangen. Ik voel hoe de sappen tussen mijn billen door op het laken glijden. Als je weer omlaag komt, zeg ik dat je op je knieën moet blijven zitten. Ik streel je heupen en billen, ondertussen iets naar beneden op het bed schuivend. Je hebt door wat ik van plan ben en je kreunt. Je leunt iets voorover, met je handen tegen de muur, terwijl ik kleine kusjes op je dijbenen geef. Ik zie je lipjes glinsteren van het vocht, en lik een straaltje van de binnenkant van je dijbeen. Zalig zilt is het, meer wil ik… Je zakt iets door je knieën als mijn tong je lipjes raakt. Zacht lik ik je schaamlippen van onder naar boven. Je kreunt, je doet je knieën iets meer van elkaar en nu kan ik ook je binnenste schaamlipjes likken. Je schokt, en ik weet dat ik je klitje heb gevonden.

Mijn tong draait cirkeltjes om je klit, af en toe met lange halen je lipjes likkend. Het lijkt een heerlijke eeuwigheid en tegelijkertijd een tel te duren, maar ineens richt je je op. Ik wil jou proeven, kreun je, en je kust me. Als je je eigen vocht proeft, lik je mijn lippen af. Zonder omhaal kniel je tussen mijn benen. Ik voel je adem op mijn lipjes, die al behoorlijk uit elkaar staan. Dan begin je me te likken, eerst zacht, maar steeds sneller. Als je dan ook nog een vinger bij me naar binnen duwt, heb ik het niet meer. Maar alleen klaarkomen wil ik niet. Ik kreun je naam en geef aan dat je je om moet draaien. Je kruipt bovenop me, je kontje precies boven mijn gezicht manoeuvrerend.

Pas als ik gekreun hoor, kijk ik op. Ik zie Arnulf staan, die met zichzelf speelt terwijl hij naar ons kijkt. Als hij me ziet kijken, geeft hij me een kusje in de lucht. Ik wijd me glimlachend weer aan mijn heerlijke taak, en begin weer te likken. Meer tijd om erover na te denken heb ik toch niet, want jouw tong maakt me helemaal gek. Aan jouw bewegingen en gekreun hoor ik, dat ook jij het niet lang meer houdt. Ik zuig en lik totdat mijn kin druipt van jouw sappen. Met jouw klit in mijn mond kom je hard kreunend klaar. Schokkend haal je jouw mond van mijn lipjes, maar niet voor lang. Grommend sla je weer aan het likken, en al snel kom ook ik schreeuwend klaar. Na-schokkend liggen we nog even op elkaar, ons ineens weer bewust wordend van Arnulf.

Die staat, in de deuropening, met een verheerlijkt gezicht zijn handen vol te spuiten. Lachend kruipen we tegen elkaar aan en trekken het dekbed over ons heen. Arnulf komt naar ons toe en kust ons allebei. Hij kreunt als hij onze sappen proeft. Als hij meldt dat hij wel op de bank slaapt, glimlachen we dankbaar. We kussen elkaar, hoeven niks te zeggen. Zo vallen we in slaap.

Een zacht kusje op mijn mond haalt me uit mijn mijmeringen. Ik doe mijn ogen open en kijk in jouw groene ogen. Dan voel ik, hoe jouw handen mijn lichaam alweer in brand zetten. Ik lach, en zoen je terug. Op mijn voorstel om nu Arnulf er maar bij te roepen, kan je alleen maar lachend instemmen. En zo beginnen we weer van voor af aan…

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *