Het eeuwige liedje

()

De wijk waarin mijn flat ligt, staat bekend om de combinatie van oude en nieuwe architectuur. Wekelijks zijn er wel excursies van groepen uit binnen en buitenland, vaak ook bouwkunde studenten. Af en toe vragen ze of ze binnen in de hal van de flat mogen kijken, want dat schijnt iets bijzonders te zijn met een soort binnenplein met een fraaie vormgeving. Ze willen daar dan foto’s van maken.

Met fotograaf Dieter ga ik wat eten in mijn stamcafé. Wij nemen iets kleins en een biertje erbij. Aan het tafeltje naast ons zitten twee vrouwen een salade te eten met ieder een glas rode wijn. Schuin tegenover Dieter zit een grote blonde met het haar in een paardenstaart en tegenover haar een Arabische vrouw met half lang zwart haar en een grappig kopje. Ze spreken vloeiend Frans met elkaar. Het gesprek gaat over architecten en gebouwen, het zijn ongetwijfeld studenten, die op excursie zijn in België. Ik zie Dieter voortdurend kijken naar de grote blonde, die af en toe terug kijkt, maar dan schielijk haar hoofd afwendt als hun blikken elkaar kruisen. Dan ziet Dieter een hele moderne digitale camera liggen naast de Arabische en vraagt of hij die even mag zien. Ze glimlacht en geeft camera aan Dieter, die vertelt dat hij fotograaf is en altijd geïnteresseerd is in camera’s. We raken in gesprek en het blijken inderdaad studenten bouwkunde, uit Parijs, te zijn; de blonde is Zweedse en heet Ella, de Arabische blijkt een Libanese en heet Sandri.

Ze vinden de wijk erg interessant en hebben foto’s gemaakt van diverse gebouwen, ook van mijn flat. Ik vertel waar ik woon en vraag of ze het van binnen willen zien. Dat vinden ze prima en een half uurtje later lopen we buiten. In de hal nemen ze wat foto’s en zeggen dat het inderdaad zeer fraai is. We vragen of ze ook het appartement van binnen willen zien en gaan met de lift naar boven. Dieter staat voortdurend vlak bij Ella en ze lachen wat naar elkaar, terwijl hij het gesprek gaande houdt over bouwkunst en fotografie.

Binnengekomen trekken ze allebei hun schoenen uit, een gewoonte die ze aangeleerd hebben, zeggen ze, als ze appartementen of andere gebouwen bezoeken. Ella draagt een strakke spijkerbroek met daarboven groen topje met een hesje erover heen. Ze is fors gebouwd met grote tieten, brede heupen en een volle kont. Sandri heeft een strakke donkerblauwe rok aan en een wit overhemd met zo te zien niets eronder, want ik zie geen beha- bandjes en haar kleine maar stevige borsten priemen door de stof, vooral de kleine harde tepeltjes.

Ik laat ze de flat zien en geef wat bouwkundige uitleg, daarna gaan we in de woonkamer zitten en Dieter maakt een fles rode wijn open en schenkt vier glazen vol. De dames voelen zich kennelijk op hun gemak en babbelen vrolijk over hun verblijf in België. Ik zie Dieter en Ella steeds heimelijk naar elkaar kijken en zeg lachend in het Vlaams tegen hem, dat hij de slaapkamer wel even mag gebruiken als het nodig is. Hij lacht terug en zegt hij er dankbaar gebruik van zal maken, als ze meewerkt. Wij verontschuldigen ons bij de vrouwen, dat wij Vlaams praten, en beloven dat verder alles in het Frans zal gaan. Sandri is intussen naar de stereotoren gelopen en kijkt tussen de stapels CD’s, maar dan zegt Ella, dat ze iets wil horen om op te dansen, ze kent de smaak van Sandri, die voornamelijk van klassieke muziek houdt.

Dan weet ik wel een oplossing, zeg ik en zet het zesde Brandenburgse concert van Bach op, daar kan je uitstekend op dansen! Ella staat op en begint samen met Sandri zwierige bewegingen te maken op de vrolijke tonen van het eerste deel. Dieter kijkt eerst verbaasd naar mij en dan naar de vrouwen en staat vervolgens ook op om mee te dansen.

Ik pak de camera van Sandri en begin foto’s van het dansende drietal te maken. Ze lachen erbij en vooral Sandri vindt het prachtig, terwijl Ella haar hesje heeft uitgetrokken en af en toe tegen Dieter aan danst, terwijl Sandri er omheen cirkelt. Ik maak een beweging naar Sandri om haar de knoopjes van haar overhemd los te laten maken, maar ze kijkt me vragend aan. Ella begrijpt het wel en danst naar Sandri toe, pakt haar van achteren beet en begint de knopen los te maken. Ik begin weer foto’s te maken als de stevige kleine borsten van Sandri onder het dansen te voorschijn komen.

Voor Dieter is dit het sein om Ella beet te pakken en net als het langzame middendeel begint, drukt hij haar tegen zich aan. Samen schuifelen ze door de kamer, terwijl Dieter langzaam het topje van haar omhoog trekt en in dezelfde beweging haar beha los maakt, die tussen hen in op de vloer valt.De grote tieten van Ella ploffen naar voren en hij drukt direct zijn borst er tegen aan.

Sandri is intussen gestopt en neemt het fototoestel van mij over, verwisselt de memoriestick en neemt foto’s van Dieter en Ella, die elkaar nu op de mond kussen. Ik ga achter Sandri staan en kus haar nek, terwijl mijn handen over haar heerlijke borstjes gaan. Ze siddert even, maar laat het wel toe. Ik voel dat mij pik opzwelt en zie dat Dieter hetzelfde overkomt als hij Ella bij haar billen pakt en stevig tegen zijn kruis drukt. Ella voelt het en beweegt met haar kruis heen en weer tegen zijn stijve lul. Als het derde deel begint, gaat haar tempo met dat van de muziek omhoog. Nooit gedacht dat de oude Bach dit kon bewerkstelligen. Dieter en Ella dansen langzaam richting slaapkamer en verdwijnen uit het zicht.

Ik laat Sandri los en schuif het overhemd van haar schouders, terwijl ze nog steeds meedeint op de muziek. Haar borsten bewegen ritmisch mee, ze kijkt me lachend aan en komt dan naar mij toe om me op mijn mond te kussen. Ik doe mijn handen om haar middel en loop langzaam achteruit. Als we bij de bank komen laat ik mij achterover vallen en trek Sandri bovenop mij. Ze blijft zoenen op mijn mond en in mijn hals en aait over mijn gezicht. Mijn handen schuiven naar haar billen en ik probeer haar strakke rok omhoog te schuiven, maar dat lukt niet goed. Het concert afgelopen, maar stil is het niet, want uit de slaapkamer, waarvan de deur nog open staat, komen allerlei exotische geluiden.

Sandri staat ineens op en vraagt of ik nog meer van die muziek heb. Ik loop naar de stereo en kies voor Bachs Musikalisches Opfer. Als ik mij omdraai, zie ik dat Sandri naakt voor de bank staat, haar kleine tietjes met de harde tepels recht vooruit en een mooi kaal geschoren kutje. Haar perzikachtige huid glimt helemaal en haar spleetoogjes kijken mij stralend aan. Ik trek snel mijn overhemd en mijn broek uit en loop in mijn slipje naar de bank. Ze kijkt eerst naar de bobbel in mijn broekje en dan vragend naar mij.

“Dat mag jij doen,” zeg ik.

Ik ga op mijn rug liggen en Sandri begint mijn stijve pik te bevrijden uit de omklemming van mijn slip. Dan gaat ze achterste voren op mij zitten en neemt mijn pik in haar mond. Haar kontje hangt boven mij hoofd met haar kale spleetje daaronder. Met mijn tong lik ik langs de schaamlipjes tot ik bij haar klitje komt, ze maakt er kirrende geluidjes bij zonder mijn pik uit haar zuigende mond te nemen. Mijn tong dringt zich tussen haar lipjes en likt de binnenkant van haar natte kutje, mijn linkerhand masseert haar borstjes en met mijn rechter wrijf ik over haar kontgaatje. Dat windt haar behoorlijk op, want ik voel haar kutje zich af en toe samentrekken rond mijn tong. Dan spuug ik op het sterretje en langzaam druk ik mijn middelvinger in haar kontje. Sandri wipt nu met haar onderlijfje op en neer en na een paar keer heen en weer gaan met mijn vinger komt ze luid kirrend klaar, op hetzelfde moment dat ik luide kreten uit de slaapkamer hoor.

Mijn lul schiet uit haar mond en terwijl ze hard in mijn ballen knijpt, komt ze heel lang achter elkaar klaar. Mijn lul en mijn eikel beginnen hevig te kloppen en ik schuif Sandri snel naar voren, til haar billen op en met mijn hand breng ik mijn pik onder haar kutje. Dan laat ik haar zakken en mijn harde staaf schuift moeiteloos het kleine natte Libanese kutje binnen. Ik trek haar overeind en pak haar tietjes weer beet en laat haar op en neer wippen op mijn lul.

Ze is nog niet helemaal bekomen van haar eigen orgasme en ik moet veel moeite doen haar lichaam op en neer te krijgen. Gelukkig duurt het heel kort, want mijn strak gespannen kloten legen zich heel snel in haar natte kutje. Sandri ligt met haar rug bovenop mij, terwijl mijn lul nog in haar zit, als Dieter de slaapkamer uit komt.

“Wat een beest is dat,” zegt hij nog nahijgend en loopt naar de keuken om een tissue te pakken om zijn pik af te vegen. Als hij de kamer weer binnen komt, ziet hij ons liggen en constateert dat wij ook niet stil gezeten hebben. Sandri is haar klitje aan het strelen en ik aai haar mooie borstjes. Dieter blijft nieuwsgierig staan kijken en ik zie dat zijn lul weer langzaam omhoog komt. Dan komt ook Ella de kamer binnen met haar grote prachtige lijf. De grote tieten wippen op en neer tijdens het lopen en mijn lul begint weer stijf te worden, ook al omdat Sandri niet alleen haar klitje bewerkt, maar af en toe ook over mijn pik aait. Ella komt naast Dieter staan, slaat haar arm om hen heen en kijkt ook geïnteresseerd toe. ” Belle vue”, zegt lachend, J’aime à voir, terwijl ze naar de bank loopt.

Ze komt naast mij staan en buigt zich voorover en begint mij te zoenen op mijn mond. Haar grote tieten hangen boven het gezicht van Sandri, die gelijk aan een tepel begint te zuigen. Met één hand pak ik de andere borst beet en begin die te kneden. Ella gaat steeds heftiger zoenen, Sandri steeds sneller over haar klitje wrijven en ik schuif hard met mijn lul in haar kutje. Dieter kan het niet meer aanzien en gaat achter Ella staan, schuift zijn harde pik van achteren haar kut binnen en begint als een bezetene te neuken, terwijl Ella met haar nog vrije hand haar klitje masseert. Wie het eerste was, weet niemand meer, maar heel snel achter elkaar komen er vier mensen nog een keer heerlijk klaar, net aan het einde van de schitterende triosonate, die alleen nog gevolgd wordt door de canon perpetuus.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *