Lipstick

()

Ik dacht, dat ik de kleur precies in mijn hoofd had, maar aan de lipstick counter begon ik toch te twijfelen. Het was een mooie gloss in diep rose maar toch… niet echt helemaal de kleur die ik wilde. Besluiteloos stond ik met de gloss in mijn hand.

“Nee, dat is beslist jouw kleur niet” zei iemand achter mij. Ik keek om en zag een mooie vrouw van ongeveer 30 die mij glimlachend aankeek. “Nee, echt niet” zei ze, “met jouw huid en je donkere haar heb je iets sprekender nodig”. Ik bekeek haar een beetje wantrouwend en dat zag ze. “Ja, sorry hoor, dat ik me er mee bemoei, maar ik zag je zo staan twijfelen”. Ze had eigenlijk een heel lief gezicht vond ik, dus vroeg ik maar welke kleur het dan wél moest zijn. “Kijk maar eens bij Rubinstein hiernaast” zei ze. Ik deed een stap opzij naar het volgende vak. “Kijk”, zei de onbekende vrouw, “Wanted Rouge 04 is gewoon voor jouw type gemaakt” en ze wees het aan. Het was een peperdure lippenstift van meer dan € 25 in een diepe kleur cyclaam. “En als je daar nu de HR Palette oogschaduw bij neemt ben je helemaal à la mode” zei ze. Ik zuchtte en zei dat het inderdaad heel erg mooi was, maar dat meer dan € 70 voor lippenstift en schaduw echt boven mijn budget was.

“Ik heb een voorstel” zei de vrouw. “Je krijgt het van mijn cadeau op voorwaarde, dat we boven samen gaan lunchen”. Ik wist gewoon niet wat ik moest zeggen. Werd ik hier deskundig versierd?. “Dat is dus afgesproken” zei ze lachend. Ze pakte de lippenstift en de doos schaduw uit het rek, gaf ze aan de verkoopster en rekende af. Toen pakte ze mij onder de arm en we gingen de roltrap op naar La Ruche, het restaurant van De Bijenkorf.

Ze heette Marlène, was jurist bij een groot kantoor en was lesbisch, vertelde ze. Op dit moment had ze geen relatie en dus, gaf ze eerlijk toe, had ze geprobeerd mij te strikken. Ik schoot in de lach.

“Maar hoe wist je dat ik ook op vrouwen val?” Wilde ik weten.

“Een beetje intuïtief en voor de rest gewoon een gok” zei Marlène. Ik vertelde haar dat ik niet lesbisch maar bi was en ook over mijn stukgelopen huwelijk vanwege een relatie die ik met een vrouw had gehad en waar mijn man niet tegen kon.

“Dat is heel bekend”, zei Marlène. “Aanvankelijk vinden mannen het idee dat hun vrouw met een andere vrouw geilt heel opwindend en ze willen méédoen, een trio dus, maar als wij dat niet willen worden ze jaloers en dan loopt de zaak stuk”

Dat was precies wat er met mij was gebeurd en ik gaf haar een compliment voor haar inzicht.

“Lieve Ellen” zei Marlène, “ik moet over een uur op de rechtbank zijn dus we moeten gaan, maar zien wij elkaar nog?” Ik kreeg een kleur en zei, dat ik dat heel leuk zou vinden. We maakten een afspraak voor de volgende avond bij haar thuis in Waasrode, kusten elkaar en toen was ze weg. Ik bleef nog even zitten dagdromen. Ik dacht dat ik bezig was verliefd te worden.

De volgende avond ging ik uitgebreid in bad en deed mijn mooiste lingerie aan. Dat was een zwarte Basque met jarretels waarbij ik barely black nylons en een Frans vlinderbroekje droeg. Natuurlijk mijn hoogste hakken en een kort zwart jurkje van de Belgische ontwerper Kris Van Assche, heel chique en beslist uitdagend met de korte rok en de spaghetti-bandjes. Ik maakte me extra zwaar op en gebruikte de nieuwe oogschaduw van Rubinstein, die werkelijk fantastisch stond. Ik stiftte mijn lippen heel zwaar met de cyclaam lippenstift en ik moest toegeven, dat Marlène gelijk had; het stond mij voortreffelijk.

In Waasrode moest ik even zoeken maar toen vond ik de laan waar zij woonde. Goeiendag! Wat een kast van een huis! Toch wat nerveus belde ik aan. Marlène deed open in een lange donkergroene robe die geweldig stond bij haar blonde opgestoken haar. Ze was smaakvol opgemaakt met dieprode lippen en droeg heel donkerrode nagels, bijna zwart, wat op dit moment de grote mode was. We kusten elkaar en ik liep achter haar aan naar de enorme woonkamer waar een gezellig haardvuur brandde.

“Ga zitten schat” zei Marlène “wil je wat champagne?” Op de tafel stond een zilveren koeler met een fles Dom Perignon en even later had ik een flûte in de hand en dronk de verrukkelijkste champagne die er bestaat. We begonnen te praten en vertelden elkaar van alles en nog wat; over onszelf, onze vrienden, ons seksleven, kortom gewoon álles. De fles was bijna leeg en ik begon een beetje tipsy te worden, niet dronken maar lekker high zoals je van champagne wordt.

“Ellen, zullen we naar boven gaan?” Vroeg Marlène. Ik knikte en liep achter haar aan de grote trap op. Ze had een schitterende slaapkamer. Wat mij het meeste opviel waren een aantal pornografische tekeningen die aan de muur hingen. Uiteraard alleen van vrouwen die heerlijke dingen deden met elkaar. Ik bekeek ze allemaal en werd daar erg opgewonden van. Marlène zag het en kwam achter mij staan toen ik een tekening bekeek van drie mooie vrouwen die op de grond in een kring elkaar lagen te likken.

“Ja, die is leuk toch?” Zei ze. Ze drukte zich tegen mij aan, kuste mijn hals en ik voelde haar handen op mijn borsten. Ik draaide mij om en kuste haar op de mond. Even later tongden wij heerlijk. Marlène maakte mijn jurk los en liet die op de grond vallen.

“O schat wat leuk… een Basque en kousen!” Riep ze verrukt.

“Hou je daar wel van?” Vroeg ik.

“Ja nou, het staat zo verrukkelijk geil, speciaal met hoge hakken zoals jij nu draagt” zei ze, terwijl ze intussen mijn broekje afstroopte. “Houd die Basque en je kousen alsjeblieft aan!” Dat deed ik natuurlijk. Toen begon ik Marlène uit te kleden. Onder de groene jurk was ze helemaal naakt! Ze had verrukkelijk stevige borsten met grote harde tepels en ik kon mij niet inhouden en nam meteen een tepel in mijn mond. “Wacht even schat… we gaan op bed liggen” zei ze. Samen op bed wilde ik doorgaan met vrijen maar Marlène zei me te wachten. Ze nam de telefoon op en ik hoorde haar zeggen; “ja, laat haar maar naar boven komen nu.”

“Met wie belde je?” Wilde ik weten.

“Stttttt… is een verrassing” antwoordde zij. Even later ging de deur van de slaapkamer open.

Ik kon mijn ogen niet geloven! In de deuropening stonden twee jonge meisjes die zó precies op elkaar leken, dat ze absoluut tweelingen moesten zijn. Ze waren Aziatisch zo te zien. Ze hadden beiden lang zwart haar, waren heel exotisch opgemaakt en droegen niets, behalve zwarte kousen en schoenen met heel hoge haken.

“Ze komen uit Thailand” zei Marlène “en ze zijn hier vanavond voor ons plezier.”

Ik keek naar de twee beauty’s en werd onmiddellijk heel geil. Wat een schatjes met hun kleine parmantige borstjes en hun heerlijke gladde kutjes, waarop geen haartje was te zien.

“Wat gaan ze doen?” Wilde ik weten. Marlène lachte.

“Eerst komt er een showtje, en dan zien we wel verder.” Ze drukte op een Cd-speler en door de kamer klonk exotische muziek.

Ik kan gewoon niet vertellen, hoe geil dat showtje was. De meisjes deden gewoon álles met elkaar, tongen, vingeren, likken, elkaar neuken met een vibrator, god het was ongelofelijk geil en ik begon mijzelf te masturberen. Marlène pakte mijn hand en zei dat ik dat nu net niet moest doen… er kwam wat beters. Nou, inderdaad! De meisjes knielden tussen onze benen en… begonnen ons zalig te likken! Marlène boog zich naar mij toe en kuste en tongde mij heftig. Ik werd volkomen gek van die kleine spitse tong die in mijn kutje rond woelde en die kleine vingers die met mijn klitje speelden. En ook Marlène kreunde onder de Thaise liefkozingen. We stelden het zo lang mogelijk uit maar op het laatst hielden wij het niet meer en kwamen beiden bijna gelijktijdig klaar. Hierna verdwenen de meisjes meteen.

We hebben de hele nacht met elkaar gevrijd, het was heerlijk, goddelijk, gewoon niet te beschrijven! En dat begon allemaal met een lippenstift!

Vera Versmissen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal of rechtstreekse reactie aan Vera met mail. Dank U. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *