Mijn geheim

()

Sinds enkele jaren ben ik als directiesecretaresse werkzaam bij een grote oliemaatschappij. Ik kreeg hierbij de verantwoordelijkheid over de kas en kon naar eigen inzicht geld opnemen voor reizen van directieleden, waarbij alle uitgaven ingeboekt moesten worden. De eerste jaren werd de kas regelmatig gecontroleerd, maar ik kreeg steeds meer vertrouwen en vrijheid van mijn baas. Toen ging het fout. Ik begon met mezelf iets voor te schieten uit de kas, maar binnen enkele maanden had ik 35.000 euro uit de kas geplunderd, uitgegeven aan leuke kleren, vakanties, uitgaan en dat soort dingen. En bij kascontroles wist ik me er elke keer weer uit te praten. Tot ik op een avond in de fitnessclub werd aangesproken door een meid van de typekamer van mijn werk. Ik wist dat ze Lore heette en ik schatte haar 25 jaar oud.

Ze had een strakke korte broek aan en een strak truitje en ik zag dat ze het figuur had, waarvoor ik naar fitness gegaan was. Ze was bezweet en ik zag dat haar tepels door haar shirt goed te zien waren. Ik ben niet lesbisch, maar vond het wel een seksy gezicht. Toen ze naar me toe kwam, zat ik net op een fiets. Lore kwam dicht bij me staan en legde een hand op mijn billen. Ik schrok een beetje en hoorde haar zeggen.

”Jij bent toch Veronique en wij kennen elkaar toch van het werk?” Een beetje boos over haar directe benadering en haar aanraking zei ik dat dit wel zou kunnen en vroeg haar waarom ze dit wilde controleren.

“Ik weet namelijk iets van jou,” zei ze, “en ik denk dat je het niet leuk vind dat ik dat weet”. Ik stopte met fietsen en dat was voor Lore kennelijk een reden om over mijn billen te aaien en iets dichterbij te gaan staan. Ik keek haar verbaasd aan en dacht ‘Shit, zou ze over mijn diefstal weten’. Lore wachtte mijn verdere reactie niet af en zei.

“Je hebt wel 35 duizend redenen om naar mij te luisteren.” en ze bewoog haar gezicht tot vlak naast mijn wang. Daar zei ze een adres en vroeg mij dit te herhalen. Toen ik dit gedaan had zei Lore dat ik daar dezelfde avond om 10 uur moest aanbellen. Ik wilde haar vragen waarom en wie er woonde, maar Lore gaf met haar tongetje een lik over mijn wang en fluisterde in mijn oor.

”Doe vanavond een kort rokje en hoge hakken aan, dan kan ik misschien vergeten wat ik over jou weet”. Hierna liep ze weg. Helemaal misselijk van schrik, reed ik naar huis. Ik sprong onder de douche en dacht over de situatie na. Maar onder de douche wist ik al dat ik geen keus had; ik moest doen wat Lore gezegd had, want als mijn diefstal bekend zou worden…Ik trok een zwarte string en BH aan en keek in de spiegel: een mooie jonge vrouw van nog nét geen 30 jaar, met een strak lichaam. Ik heb mooie borsten, een stevige C-cup en ik krijg vaak complimentjes over mijn billen. Mijn lichaam was vergeleken met Lore ’s lichaam niet eens zo slecht en ik probeerde Lore naakt naast me voor te stellen. Die gedachte gaf me een raar gevoel in mijn buik. Dit gevoel hield ik toen ik m’n korte zwarte rokje aandeed en een zwart, elastisch topje. Om precies 10 uur belde ik aan bij het opgegeven adres, een flat in het centrum. Lore deed open, ze droeg een strakke spijkerbroek en een kort T-shirtje. Ik zag haar onderbroekje boven haar spijkerbroek uit komen. Lore keek me keurend van top tot teen aan en vroeg me verder te komen. Nadat ze de voordeur had gesloten, keek ze me aan en zei heel direct.

”Ik weet dat je geld hebt gejat en als je wilt dat niemand daar iets van hoort, moet je precies doen wat ik wil”. Ik moest hier wel mee akkoord gaan en ik gaf schoorvoetend toe. “Okay,” zei Lore, ”wacht hier, want ik zit nog een televisieprogramma te kijken, maar trek alvast je BH en je slipje uit. Ik roep je wel als ik je nodig heb.” En Lore ging de woonkamer in.

Daar stond ik dan. Lore wist alles en ging me waarschijnlijk chanteren voor seks. Seks met een vrouw, ik moest er even over nadenken. Het gaf me weer dat rare gevoel. Ik deed mijn BH uit zonder m’n topje uit te doen en ik voelde hoe mijn tepels hard werden. Ik zag ze duidelijk door de stof heen priemen. Werd ik nu opgewonden van het idee van seks met een vrouw? Nee, Vero, gedraag je. Ik trok mijn rokje iets omhoog en deed mijn string uit. Het gaf weer een sexy gevoel, om zonder onderbroekje een kort rokje te dragen. Zo stond ik te wachten in de gang en eigenlijk had ik dus al toegegeven aan deze chantage. Plotseling riep Lore. ”Veronique, kom eens binnen”.

Ik liep de woonkamer binnen en zag Lore in een luie stoel zitten. Lore draaide zich met stoel en al naar me toe en ze bekeek me op haar gemak. Ik stond een beetje ongemakkelijk.

“Laat me jou eens goed bekijken”, zei ze en ze zakte een beetje onderuit in de stoel. Ik voelde haar ogen langs mijn lichaam gaan en mijn tepeltjes reageerden daarop; ze werden nog harder. Dat ontging Lore ook niet en ze zei. ”Doe je topje eens uit, dan kan ik je harde tepels beter zien”. Ik moest dus als een ondergeschikte precies doen wat die geile Lore verzon. Ik trok mijn topje over m’n hoofd en mijn tietjes priemden naar voren. Mijn tepels waren nu keihard en wat Lore zag, beviel haar wel. Ze deed de knopen van haar broek los en stopte een hand in haar broek. “Maak je tepels eens lekker hard voor me.” Vroeg Lore en ik begon mijn borsten te strelen. “Nu moet je even bij me komen”, zei ze, en wees met haar andere hand vlak naast haar stoel. Trillend liep ik naar haar toe en voelde haar vrije hand onder mijn rokje mijn billen betastten. Ondertussen zat ze zich gewoon te vingeren! Ik voelde haar hand langs m’n dijen gaan en ongegeneerd voelde ze aan mijn spleetje en ik voelde mijn schaamlipjes opzwellen. Van opwinding ontsnapte er bij mij een kreuntje en dat moedigde Lore aan.

“Draai je eens om, Veronique”, zei ze dwingend en ik ging met mijn kontje in haar richting staan. Meteen voelde ik Lore’s hand weer over mijn billen gaan. Ze kneep er zachtjes in en ik vond het eigenlijk wel een lekker gevoel. Bijna automatisch begon ik weer met m’n tepels te spelen, terwijl Lore doorging met het betasten van mijn billen.

”Til je rokje eens op en laat je kontje eens goed zien”. Ik trok mijn korte rokje met twee handen omhoog en bekeek de situatie eens: ik stond topless, mijn rokje omhoog houdend, terwijl een vrouw zichzelf vingerde en op haar gemak mijn naakte lichaam keurde. Haar hand streek aan de binnenkant van mijn linkerbeen omhoog en ik voelde hoe te tot aan mijn kutje mijn lichaam verkende.

“Doe je benen eens iets uit elkaar”, hoorde ik Lore zeggen, “en buk maar”. Ik twijfelde. Moest ik nu echt al mijn eer vergeten en als een hoertje mijn lijf aan dat oversekste sletje geven? Lore probeerde ondertussen met haar vingers mijn gezwollen schaamlipjes te openen en een vinger in me te duwen. “Kom op, bukken!”, zei ze een beetje geïrriteerd. Ik zette mijn voeten iets uit elkaar en terwijl ik mijn rokje vasthield, bukte ik. Lore had nu vrij zicht op mijn geschoren intieme plekje en ik hoorde haar ook even zuchten. Ik keek tussen mijn hangende tietjes door en zag de hand van Lore mijn kutlipjes strelen. Ongecontroleerd trilde mijn onderlijf toen haar wijsvinger m’n kutje inging en voelde dat zelfs mijn tepels reageerden op haar strelingen. Ik deed mijn ogen dicht en masseerde met allebei mijn handen mijn tepels weer.

“Je bent zeiknat, ben je zo geil?” Werd me gevraagd. Ik antwoordde door een beetje te kreunen en mijn kut naar haar hand te duwen wat Lore de gelegenheid gaf om ook haar duim tussen m’n gezwollen lippen te laten glijden. ”Zo, sletje”, zei ze, ”toch wel lekker als een vrouw je vingert?” Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar vond het wel erg opwindend. Lore ging nu met haar hand heen en weer over mijn kut. Ze bespeelde mijn klitje en af en toe schoof ze een paar vingers in me. Ik raakte langzaam in een geile trance en toen Lore haar hand niet meer bewoog, begon ik met mijn kutje over haar hand te rijden. Mijn onderlijf schoot heen en weer over Lore’s vingers en ik begon schaamteloos te hijgen.

“Oh, Lore, dit is lekker”, kreunde ik, “maak me klaar, ik wil komen. Mm…”. Ik vergat dat ik echt heel vernederend stond en concentreerde me op mijn komende orgasme. Steeds harder kneep ik in mijn borsten en steeds wilder bereed ik de hand. Ik voelde drie, soms vier vingers mijn kut oprekken en om Lore alle kans te geven mij te bevredigen, duwde ik mijn kontje omhoog. Lore begon nu haar vingers diep in me te duwen in ik voelde mijn orgasme opkomen. Ik begon te kronkelen en zette mijn benen nog verder uit elkaar.

“Oh… ho… oh” riep ik, “laat me komen, laat me komen, vinger me, oh… dit is lekker…”.

Plotseling begon mijn lichaam te schokken en bijna huilend kwam ik klaar. Mijn kutje kneep ritmisch in de vingers van Lore en ik voelde mijn buik samen trekken. Het kutsap liep langs mijn benen en ik stond te trillen op mijn hakken.

“Oh… Lore, dankjewel…”, hijgde ik terwijl me ik langzaam weer overeind kwam. Ik keek om, om te zien hoe Lore erbij zat en schrok toen ik recht in een videocamera keek.

“Zo, liefje, dit is een geil bandje geworden. Hier zal ik een hoop lol van hebben.” Ik realiseerde me dat ze alles opgenomen had en schrok omdat ik me toch behoorlijk had laten gaan. “Maar kleed je maar weer aan, dan kunnen we eens babbelen over de toekomst”, vervolgde ze.

Ik pakte mijn topje en liep naar de gang waar mijn andere kleding lag. Toen ik aangekleed de woonkamer weer in kwam, zat Lore ‘onze’ band te bekijken. Ik zag mijn kut met Lore ’s hand erin en tussen mijn benen en borsten door zag ik mijn gezicht met ogen dicht. Ik hoorde mezelf klaarkomen.

“Ga lekker naar huis, liefje, dan kan ik nog eens genieten van deze band”, zei Lore, “en ik laat wel weten wanneer ik je echt een keer nodig heb”.

En zo verliet ik de flat, benieuwd wat deze geile slet bedoelde met ‘echt een keer nodig hebben’.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *