Naar het naaktstrand

()

Vorige zomer kreeg ik verkering met Anita. Een schat van een meid.  Bruine krullenkop, hoge jukbeenderen en oosterse ogen met een huid van koffie met veel melk. Lekker slank, kleine stevige tieten en eindeloze benen onder een strak kontje. Ik logeerde bij haar op het platte Vlaamse land in de buurt van Kortrijk. De hete zomer verdreef ons naar het strand, en giechelend klopten we af om naar het naaktstrand te gaan. Op twintig minuten waren we er en zo te zien waren we niet de enigen. We zochten een lekker plekje uit met een goed zicht op de andere zonaanbidders. Er lagen wat stellen en hier en daar vriendinnen. Ik keek uit naar lekkere knullen maar die waren zo te zien nog niet gearriveerd.

Het eerste uur verstreek zonder dat er veel gebeurde, er heerste een lome stemming. We namen wat fruit en broodjes die we meegenomen hadden en praatten over onze recente avontuurtjes. Anita en ik zijn allebei bi en we hadden allebei de laatste weken zowel met meisjes als met jongens gevreeën dus we konden onze ervaringen aardig vergelijken. Er waren wat insecten afgekomen op onze fruitresten daarom zou ik de troep even weggooien in een afvalbak verderop. Anita grapte dat ik natuurlijk een lekker stuk gezien had en ik liet haar maar in de waan. Halfweg op weg trapte ik op iets hards, een stekende pijn aan m’n voet en ik zag dat ik in een stuk glas getrapt had. Ik ging even zitten en zag dat het behoorlijk bloedde. Toen ik weer omhoog keek zag ik het gezicht van een prachtig slanke Griekse god van zo’n jaar of twintig. De zon stond achter hem en tekende een ware heiligenkrans rond zijn blonde lange krullenkop.

“Dat ziet er niet best uit, daar moet je voorzichtig mee zijn want je hebt zo een infectie”. Ik morde. “Ja, allemaal goed en wel maar heb jij hier een EHBO gezien? Nee, die is hier natuurlijk niet.”

“Kom maar even met mij mee, ik heb wel iets bij me.” Al strompelend ging ik met hem mee, maar het duurde niet lang voor ik dankbaar gebruik mocht maken van zijn brede schouderpartij. Ondertussen vertelde hij dat hij voor verpleegkundige leerde. Jammer, dacht ik nog, want een vooroordeel van mij is dat dat meestal homo’s zijn. Op zijn plekje tussen de bomen aangekomen ging ik op een kleed zitten terwijl hij me vakkundig verbond. Ik keek om me heen en zag een halfvolle fles wijn, wat eten en, ja hoor, een paar homo fotoboekjes. Jammer, want het was een enorm stuk. Dat vind ik trouwens meestal van homo jongens. Terwijl hij met m’n voet bezig was waren m’n benen helemaal gespreid en toen ik terloops naar hem keek zag ik dat hij toch wel belangstelling voor mijn naakt, geschoren, kutje had. Ook zag ik z’n lul langzaam zwellen; zou die dan toch…? Tja, op een naaktstrand ben je naakt… dus…

Ik heb niet de gewoonte een blad voor de mond te houden, en nam het initiatief. Ik raakte heel vluchtig schijnbaar per ongeluk z’n grote pik aan. En… wow… die reageerde dadelijk. Een tweede aai was nog wel ‘per ongeluk’ maar duurde wat langer en nu was de reactie heel duidelijk. Wel… aan een lekker stuk met zo’n ‘lekker stuk’ kon ik echt niet weerstaan. Dus sloeg ik de hand aan ‘de ploeg’ die mijn akkertje best eens mocht doorwroeten en vroeg. “Ben je wat opgewonden?”

Hij ging er niet op in maar bloosde alleen. Dus ging ik voorzichtig verder met de massage van zijn pik die langzaam groeide tot een gigantisch geval. Het sap stroomde uit m’n kutje, oh wat had ik een zin. Ik voelde mij zo heet als een hete sloerie.

“Je mag bij mij ook wel even voelen hoor,” zei ik en ik trok z’n hand naar m’n natte spleet. Hij vond het zo te zien best lekker en ik trouwens ook.

“Je bent homo, he?”

“Ja, ik heb niet veel ervaring met meisjes.”

“Maar wel met pijpen waarschijnlijk, want daar zijn jullie juist heel goed in.” En zonder op antwoord te wachten draaide ik op mijn knieën en stopte ik die heerlijke paal in m’n mond. Eerst alleen het topje, daarna steeds verder en toen ging ik weer alleen die heerlijke eikel masseren met m’n tong. Als ik nog niet geil was geweest, dan was dit het middel bij uitstek om mijn kutje te laten kreunen. Hij genoot zichtbaar, leunde achterover als een pasja en kreunde zacht.

“Je doet het nog beter dan m’n vriend” fluisterde hij.

“Ik heb ook aardig wat ervaring hierin” zei ik, “maar nou moet jij mij een beetje helpen hoor want zo eenvoudig kom je er niet vanaf.” Hij stak z’n tong voorzichtig in m’n kutje en likte wat heen en weer.

“Ik heb het nog nooit eerder gedaan hoor, je moet zeggen wat je lekker vindt.” Ik loodste hem naar m’n clitje.

“Doe maar net of m’n clitje een kleine uitvoering is van de pik van je vriend, maar wel voorzichtig hoor!”

Hij leerde snel want na een paar minuten lag hij te beffen alsof hij nooit anders gedaan had, en ik vond het heerlijk. We verplaatsten ons naar standje 69, ik onder, met die heerlijke lul in m’n mond waar steeds met schokjes een straaltje voorvocht uit kwam wat heerlijk glad m’n mondmassage smeerde. Ik voelde dat ik zelf tegen een orgasme aanzat en deed nog even extra m’n best op z’n pik door heel voorzichtig op z’n eikel te bijten. Hij kronkelde van genot. Toen kon hij het niet meer houden, spoot z’n zaad met kracht over m’n gezicht en ik kwam ook heftig schokkend klaar. Ik had wel willen schreeuwen maar durfde niet want niet ver van ons lag nog een stel. We lagen nog even na te genieten en hij maakte liefdevol m’n gezicht schoon.

“Ik heb een flinke lading op je gespoten hé,” zei hij verlegen.

“Lekker toch” zei ik. Toen hoorde ik in de verte Anita roepen, die werd natuurlijk ongerust. We brachten het deken, en voor zover naakt mogelijk is, ons een beetje op orde en ik riep terug naar Anita.

“Hier tussen de bosjes ben ik.” Ze keek heel verbaasd toen ze me zag zitten met dat lekkere stuk maar ik vertelde snel het verhaal over m’n voet en liet haar het verband zien. Maar Anita zag natuurlijk aan de blos op m’n gezicht dat er meer gebeurd was. Ik zag dat ze om haar heen keek en haar oog op de homo blaadjes van Karel viel.

“Trek geen verkeerde conclusie schat,” zei ik tegen haar, “Karel doet heus niet alleen aan herenliefde.” Karel bloosde weer en mompelde iets onverstaanbaars. Anita zat wat in de homo blaadjes te bladeren en zei veelbetekenend…

“Daar word ik toch altijd zo geil van, van die mooie homo lichamen, jammer hoor dat dit soort lichamen niet voor ons weggelegd zijn.”

“Moet je niet te hard zeggen” zei ik en keek haar veelbetekenend aan. Daarna keken we tegelijk, als was het afgesproken, in de richting van de pik van Karel, die er maar een beetje slap bij hing. Anita, met de blaadjes nog steeds op schoot, plaagde Karel en zei dat ze op de foto’s heel wat imposantere gevallen zag.

“Maar hij is heus niet altijd zo klein hoor.”

“Hoe weet je dat,” vroeg Anita poeslief?

“Raak hem maar aan” antwoordde ik, “dan zie je vanzelf wel wat er gebeurd.” En ook deze keer liet Karel het toe dat een meisje zijn lul betaste en hij keek zelfs trots toen hij opzwol.

“Ik geloof vast dat jullie het net gedaan hebben” zei Anita afkeurend in mijn richting. “Kon je niet even op me wachten,” klonk ze schijnbaar boos, maar gaf daarna een knipoog “dan had ik mee gedaan?” Ik voelde me inderdaad een beetje schuldig. Ik keek richting Karel en zei.

“We kunnen het nog goed maken he?” Karel lachte verlegen, schattig gewoon.

“Ga maar op je knieën zitten, dan geeft hij je misschien wel zijn specialiteit; een beurt in je kontje.” Dat liet Anita zich geen twee keer zeggen en aangezien ze al naakt rond flaneerde was het met een kniebuiging voor elkaar. Hij haalde uit z’n ‘eerste hulp’ doosje wat zalf en masseerde daar haar gaatje mee. Ik keek bezorgd en dacht, hij krijgt hem er nooit in. Maar dat viel wel mee, heel voorzichtig ging hij steeds een stukje verder. Eerst zag ik eerst een blik van pijn op Anita’s gezicht maar daarna veranderde dat in genot. Het ging steeds heftiger en haar naar beneden hangende borsten zwabberden wild heen en weer. Ik zag duidelijk dat ze haar tepels bij het bengelen liet strelen door het zand om daarna weer dieper te buigen om haar tieten te laten kneden door de duinen. Dat maakte mij weer ontzettend geil en ik zei.

“Vergeten jullie mij niet?”

“Kom maar voor me liggen” zei Anita “dan zal ik je beffen.” Daar had ik wel oren naar, ik spreidde m’n benen wijd en draaide me net zo lang tot ik precies met m’n kutje onder haar mond lag. Dat was bekend gebied voor Anita want het was niet de eerste keer dat we het deden en ze likte dan ook vakkundig! Daar gingen we dan, met z’n drieën. Karel gaf het tempo aan en Anita nam dat tempo over in mijn spleet. Het was alsof we een grote beweging maakten, alsof we een groot lichaam waren. We gaven ons er helemaal aan over en ik verloor alle gevoel voor tijd. Ik dacht alleen maar ‘doorgaan… doorgaan… doorgaan…’ en hoopte dat Karel ook niet te snel klaar zou komen. Ik weet niet hoe lang het duurde, ik weet alleen dat we alle drie zacht in het neuktempo van Karel kreunden, dat we alle drie drijfnat waren van het zweet en naar kut en lul sappen stonken. Af en toe ging er door m’n hoofd. ‘Zouden andere mensen ons niet horen?’ Maar ik was zo geil dat ik toch niet kon stoppen, al hadden alle mensen van het naaktstrand om ons heen gestaan, dan was ik toch doorgegaan. Het leek of we in trance waren.

We kwamen niet gelijk, eerst kwam Karel, die z’n tweede lading met kracht in Anita spoot. Tegelijk vingerde hij haar zodat ze niet lang daarna ook kreunend klaar kwam. Daarna was de beurt aan mij, maar ik wilde alleen maar dat het langer duurde want ik was nog helemaal in trance. Karel was inmiddels van Anita afgeklommen en had zich nu bij Anita’s mond gevoegd en ze probeerden of ze twee tongen in mijn kut konden krijgen. Ik vond het allemaal best als ik maar in deze trance bleef. Karel masseerde mijn borsten en gaf m’n tepels allebei een beurt.

Heerlijk deed ‘ie dat, ik dacht ‘dat doet ‘ie bij z’n vriend vast ook veel.’ Toen ineens was ik ook niet meer te houden, ik kreeg m’n eerste orgasme… en daarna weer een… en daarna nog een, het hield niet op. Als Karel en Anita niet opgehouden waren had ik er nog veel meer gehad maar zij waren ook helemaal kapot en Anita had een zere tong van het likken. Drijfnat bleven we alle drie uit-hijgen op dat deken tussen de bosjes en zagen dat het al tegen de middag aan liep. Waren we zo lang bezig geweest? Karel schrok.

“Mijn vriend komt me hier zo dadelijk, jullie moeten echt weg hoor want dit pikt hij niet.”

Na deze heerlijke beurt wilden we hem niet in een moeilijk parket brengen, dus we kleedden ons aan en namen afscheid. En ik werd terug geil bij het idee dat Karel dadelijk een pik in zijn kont… neen, ik moest ophouden. Toen we het pad af gingen kwam ons een beeldschone negerjongen tegemoet. We keken elkaar aan en dachten allebei het zelfde. Zou dat vriend van Karel zijn? Zouden we die ook tot heteroseks kunnen verleiden? Het antwoord zouden we nooit krijgen maar de fantasie bleef nog in ons hoofd rond spoken nadat we een paar meter verder elkaar stilletje terug waren gegaan. Daar zagen we zoals ik me had ingebeeld. En met dat beeld voor ogen voelde ik een paar vingers tussen mijn naakte dijen…

Vera Versmissen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal. Dank U.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *