Renée

()

Veronique had het meisje van de straat opgepikt. Ze had gewinkeld en wandelde in haar dure jurkje langs de Schelde. Het meisje zat op een kademuur en tokkelde op een gitaar. Voor haar op straat stond een bakje waarin voorbijgangers soms wat munten wierpen. Veroniques aandacht werd getrokken door de donkere, wijd geopende ogen waarmee het meisje haar een moment aankeek. De wijsheid van de hele wereld leek erin verborgen te liggen. Het meisje had donker, sluik haar, ze droeg de gebruikelijke dracht van dit soort hippies of studenten of werkloze jongeren, een blauwe jeansbroek, een trui en bovendien nog een blauw katoenen jasje. Veronique vermoedde dat ze rond de twintig jaar moest zijn, hoogstens een paar jaar meer. Veronique werd als door een onzichtbare hand tegengehouden, ze hield haar pas in en draaide zich om. Ze bleef staan en keek naar het meisje dat onverstoorbaar op de gitaar tokkelde. Dan keek ze weer op en bekeek Veronique voor de tweede keer. Een lichte glimlach trok over het ronde, aantrekkelijke gezicht. Veronique wist dat ze een mooie vrouw was en dat veel mannen, maar gelukkig ook meisjes, naar haar keken. Ze glimlachte terug en vroeg.

“Verdien je daarmee de kost” doelend op de gitaar. “Het gaat” antwoordde het meisje. “Heb je zin in een drankje” nodigde Veronique uit. Het meisje stond op en stopte het geldbakje in de zak van haar verfomfaaide jasje. Ze liepen samen naar de auto van Veronique. “Ik heet Renée,” stelde het meisje zich voor toen ze naast elkaar zaten. “Doe je iets, behalve dit” informeerde Veronique. “O, ik studeer,” zei Renée, en op Veroniques vraag wat dan wel, antwoordde ze.

“Och, alles waar ik zin in heb.” Het klonk wat vaag. Veronique keek intussen naar de krappe spijkerbroek waarin de vormen van de stevige dijen goed zichtbaar waren. Ook zag ze de voorsluiting die onder de druk van Renées ronde buik bijna uit elkaar getrokken werd. Veronique voelde zich nu al warm worden, ze moest zich bedwingen het meisje niet aan te raken. Het zou Renée wellicht doen schrikken en terugdeinzen. In Veroniques flat schonk het meisje nauwelijks aandacht aan de kostbare meubels en schilderijen. Veroniques vroeg wat ze wilde gebruiken.

“Bier graag.” Veronique hoopte dat ze dit, in haar kringen ongebruikelijke drankje, in voorraad had. De grote koelkast bleek inderdaad een aantal flesjes te bevatten. Veronique zei dat het meisje haar met de voornaam moest aanspreken en vertelde dat ze weliswaar tweeëndertig was maar zich jong voelde.

“Tweeëndertig is nog jong,” zei Renée, “ik ben twintig en heb een vriendin gehad die in de veertig was.”

“Een vriendin” vroeg Veronique ademloos. Renée knikte.

“Ze was goed voor me, maar ik heb het nauwelijks drie maanden bij haar uitgehouden. Zij wilde dat ik altijd om haar heen was en nooit alleen uitging.”

“Als je bij mij blijft mag je gaan en staan waar je wilt, ” zei Veronique. Ze stond op, trok nerveus aan haar sigaret en wandelde op haar schoentjes met hoge hakken heen en weer. Haar oog viel op de afgetrapte schoenen van het meisje. Renée was stevig gebouwd maar kleiner dan Veronique. Misschien zouden haar schoenen het meisje passen, anders zou ze nieuwe voor haar kopen. Renée volgde de modieus geklede gestalte van haar gastvrouw.

“Wilt u me bij u houden” vroeg ze.

“Geen u maar je,” verbeterde Veronique. Ze beantwoordde de vraag van Renée niet maar legde een hand op Renées schouder. Ze boog zich voorover en zoende het meisje op het voorhoofd.

“Ik heb al weken geen bad kunnen nemen,” zei Renée, “heb je een badkamer?” Veroniques hart sloeg over, ze ging het meisje voor en wees haar de met fraai tegelwerk en veel spiegels ingerichte badruimte. Ze verdween om even later terug te komen met wat ondergoed van zichzelf.

“Als je wilt mag je hier wat van uitzoeken,” zei ze, met een verlangende blik op de onder schuimend badwater verborgen Renée. Alleen de naakte schouders kwamen boven het water uit maar dat was al voldoende om Veroniques lust te stimuleren. Ze wees op een badjas en een paar slippers.

“Je mag straks binnenkomen in datgene wat je zelf graag aan wilt trekken.” Ze wachtte in de salon, de minuten tellend. Een half uur later kwam Renée de kamer in, tot Veroniques teleurstelling droeg het meisje haar eigen jeans en trui. Wel had ze de slippers aan haar blote voeten.

“M’n broek en trui waren pas gestoomd” zei Renée verontschuldigend. Ze bleef voor Veronique staan, de jeans gespannen rond de heupen en dijen.

“Ik heb een van die mooie slipjes aangetrokken,” vervolgde ze, “onder de trui hoef ik niets.” Veronique had allang bemerkt dat het meisje geen beha droeg, ze keek naar de tepels die dik en rond tegen de trui duwden. Renée stond onder handbereik, Veronique strekte de handen uit en maakte de sluiting van de jeans open. De rits gleed daardoor vanzelf iets omlaag, de V-vormige opening beloofde veel. Veronique nam de schuiver tussen duim en wijsvinger, ze verkeerde in een roes en trok die langzaam naar beneden.

“Vind je het prettig te worden uitgekleed” zei ze.

“Ja,” antwoordde Renée eenvoudig. Veronique opende de jeans tot in Renées kruis. In de ontstane opening verscheen Veroniques broekje dat opbolde door Renées venusheuvel. Langzaam, met genietende vingers, schoof Veronique de jeans omlaag tot die op de enkels van het meisje hing. De trui rolde ze omhoog waardoor de ronde buik met de diepliggende navel geheel vrij kwam. Veronique kuste de navel en liet haar lippen vervolgens over de tere huid glijden. Met beide handen trok ze het slipje naar beneden en onthulde de ruige bos donker haar. Al die tijd zei Renée niets en bleef roerloos staan. In de stilte hoorde Veronique alleen de ademhaling van het meisje. Ze streelde met beide handen de heupen en ronde billen, een hand gleed tussen Renées dijen en betastte de vochtige schaamlippen. Ze kon niet uitmaken of de oorzaak ervan het pas genomen bad was dan wel seksuele opwinding. Veronique legde haar wang tegen Renées buik en betastte haar geslacht uitvoerig. Een vinger gleed tussen de schaamlippen, ze opende Renées kut en raakte de gevoelige kittelaar. Het meisje huiverde en duwde haar buik naar voren. Veronique greep nu met de volle hand in Renées kruis en zei.

“Kom, stap uit je kleren.” Ze stond op en trok Renées trui over haar hoofd. De borsten waren vol en zwaar, ze hingen als blanke vruchten aan de romp. “Maak m’n jurk los, ” beval Veronique en keerde het meisje de rug toe. Ze liet zich helpen bij het ontkleden en stond dan voor Renée, beiden helemaal naakt nu. Veronique omarmde het meisje en kuste haar. Renée beantwoordde dit met een snelle tong die in Veroniques mond draaide en zoog. De vlam van de hartstocht sloeg door Veronique heen, ze trok Renée mee en wierp zich met het meisje op het enorme ronde bed. In verschillende spiegels konden ze elkaar en zichzelf zien, vanuit diverse gezichtshoeken.

”Het lijkt net of we begluurd worden” merkte Renée op.

“We zijn zelf de gluurders,” zei Veronique “geneer je niet.” Ze zoende Renées borsten en zoog op de dikke tepels. Het meisje beantwoordde die liefkozing met een strelende kus in Veroniques nek. Veroniques handen gleden lust zoekend over de welvingen van Renées lichaam. De beweging werd in drievoud herhaald in de spiegels. Met tegen elkaar geperste borsten zetten ze de tongzoen voort waarmee ze begonnen waren. Hitsig wreven de lijven tegen elkaar, met kloppende harten. Veroniques hartstocht steeg tot tomeloze begeerte, ze kuste Renées buik en zocht met hete lippen naar de dijen en liezen.

Ze overdekte Renées stevig gebouwde lichaam met kussen waarbij het meisje zich evenmin onbetuigd liet. Ze rolden over elkaar heen, namen andere standen aan en grepen naar de delen die hun verlangens opwekten. Nu eens had Veronique een borst in de hand, dan weer een bil of de kut van het meisje. Veronique was de eerste die de kut van de ander likte. Renée liet zich dit welgevallen en duwde haar mond op de schaamlippen van Veronique. Nu gaven ze zich beiden ongeremd over aan het liefdesspel, gloeiend van wellust. Veroniques hoofd rolde tussen Renées dijen terwijl haar mond vol liep met het warme sap uit de schede van het meisje. Ze voelde hoe Renées tong in haar eigen kut bewoog en volijverig de kittelaar begon te likken. Gulzig zoog ze de kleverige schaamlippen van Renée in de mond, de wellust steeg met de seconde zodat hun lichamen ritmisch bewogen op zoek naar de bevrediging.

Uit de wirwar van armen en benen, van hoofden en rompen, klonk tenslotte de orgasmekreet van de beide vrouwen. De sidderende lijven verrieden hoe intens ze genoten van het liefdesspel dat geëindigd was in een wellustige bevrediging. Veronique hield de vlezige hammen van het meisje omkneld en staarde naar de zware billen. Op de schaamlippen stond wit schuim en parelde het zoete geil dat in gulle stromen uit de schede was gevloeid. Vol genegenheid drukte Veronique haar mond nog eens op die vochtige bron. Dan wendde ze zich om zodat ze Renées gezicht kon zien. Het meisje vertrok de besmeurde lippen in een brede glimlach. Veronique duwde haar mond op die van Renée, ze bewoog langzaam en genotzuchtig de tong in de met kutsappen gevulde holte. Beide vrouwen zogen op elkaars lippen en zoenden wellustig waarbij ze de smaak van elkaars en het eigen geil proefden. Dat hitste hen weer op, Veronique perste haar naakte lijf tegen dat van het meisje. Renée liet zich niet onbetuigd en gaf tegendruk.

“Ik kus je kut net zo graag als je mond” zei Veronique, tijdens een adempauze.

“Kutzuigen is lekker” beaamde Renée, “tongzoenen maakt me ook heet.” Ze hervatten hun tongzoen waarna Veronique zich losmaakte.

“Wacht even” zei ze, “ik ga iets halen waar we allebei plezier aan kunnen beleven.” Ze kwam terug met een dubbele dildo, een apparaat waaraan in de lengterichting twee kunstpenissen waren samengevoegd. In het midden bevond zich een verdikking die naar beide zijden de vorm van het kruis aannam. Renée had direct door wat de bedoeling van het apparaat was.

“Die kunnen we allebei tegelijk in onze kut hebben” merkte ze op.

“Dat is precies wat we gaan doen” zei Veronique. Ze dreef de ene penis in Renées schede en spietste zichzelf op de andere. Tussen hen in bevond zich nu het apparaat met de twee penissen waarna Veronique begon te bewegen. Veronique lag op Renée en keek haar in de ogen.

“Bij één enkele dildo is er maar één die er genot aan beleeft” legde Veronique uit, “nu kunnen we tegelijk neuken, geneukt worden en klaarkomen.”

“Lekker” mompelde Renée verrukt, de dijen samenknijpend. Veronique deed hetzelfde, ze wreef de benen over die van het meisje open en dicht. Nu eens had de een z’n dijen om die van de ander gesloten, dan weer omgekeerd. De dildo’s, voornamelijk de dikke eikels ervan, raakten de kittelaar waardoor beide vrouwen opgezweept raakten. Veronique zorgde, omdat zij boven lag, in hoofdzaak voor de noodzakelijke bewegingen. Ze genoot van het stevige vlees van Renée wier ronde buik en vlezige dijen haar wellust aanwakkerden. Ze wreef haar strakke borsten over de mollige tieten van het meisje en perste haar mond op die van Renée. De druk van de penis in elks kut en het schuiven ervan langs de klitten zorgden ervoor dat ze in een toestand van hete lust raakten.

Hartstochtelijk wreven ze de lijven over elkaar, steeds dichter naar een climax toe. Ze slaakten wellustige zuchten, geile kreten en kreunden van hartstocht. Veronique voelde het al komen en hield zich even in.

“Hoe staat het met jou” vroeg ze hijgend.

“Het komt… mm… nog even” kreunde Renée. Ze trok de zware dijen samen en knelde de lange bovenbenen van Veronique ertussen. Haar lichaam deinde op de gespannen billen waarmee ze het onderlijf iets ophief en de door Veronique toegestoken penis diep in haar kut liet dringen. Dan ging haar lichaam over in het ritmisch schokken van het orgasme, direct gevolgd door dat van Veronique. De vrouwen lagen op elkaar met spastische rukken van de hete lijven. Het klaarkomen was zo intens dat ze het uit gilden van genot. In de hitte van het orgasme rolden ze schommelend heen en weer. De tieten waren tegen elkaar geprangd zodat ze tot platte schijven werden geperst. Het orgasme leek uit alle gevoelige plekjes van hun lichaam te komen voornamelijk vanuit drie punten, de tepels en de klit. Uit die driehoek schoten de stromen genot door hun lijven, in hun gevoel lijkend op flitsende stralen. Ze zonken weg in een bevrediging die onaards leek en waarbij ze het besef van alle andere dingen verloren. Op dit moment bestonden alleen hun lichamen en het genot dat ze eraan beleefden. De razende hartstocht verminderde, ze keerden terug tot de werkelijkheid en lagen tevreden op elkaar.

“Wat een ding” mompelde Renée. Veronique glimlachte en keek naar de verwilderde haarbos om Renées gezicht. Ze trok de dildo uit beider kut en legde die naast het bed. “Een heerlijk ding” zei ze, in antwoord op Renées opmerking.

”Ik heb het gevoel of m’n kut wijd open staat” meende Renée. Veronique boog zich over het meisje heen en trok haar dijen uit elkaar. “Er kan wel een wagen met hooi in,” bevestigde ze. Ze stopte haar hand erin die er tot aan de pols in verdween. Renées lijf schokte.

“Je hebt een verrukkelijk lichaam” zei Veronique. “Ik zou elke dag met je willen spelen, vrijen en lekkere dingen ermee doen.” Renée glimlachte weer, ze leek te zeggen dat men inderdaad alles met haar kon doen.

“Die vrouw waar ik je straks van vertelde,” zei ze “kwam op haar knieën boven me zitten, hier, boven m’n gezicht. Dan moest ik haar zuigen.”

“Oh, vond je dat fijn” vroeg Veronique. “Zal ik dat ook eens doen?”

“Kom maar” nodigde Renée uit. Veronique schoof met wijd gespreide benen tot boven Renées hals. Haar knieën lagen aan weerszijden van Renées hoofd. Het meisje lag languit en keek omhoog langs Veroniques buik. Ze stak haar tong uit en likte langs Veroniques schaamlippen. Veronique kon het goed zien, het was leuk om te kijken hoe Renée met gretige mond toehapte. Renée sloeg de ogen op en ontmoette Veroniques blik. Dan keek ze naar beneden en zag hoe Veroniques buik begon te bewegen. De spieren spanden onder de huid en leken die te doen golven. Veronique bewoog als een slangenmens door de hitsige rillingen die Renées tong haar bezorgde. Haar harde tieten sprongen heen en weer terwijl ze de romp draaide en rolde.

Het was voor Veronique een rit met losse handen, ze zette ze in de zijde en liet zich bewerken. Renées vingers gleden langs de billen van Veronique. Ze kon haar armen, die tussen Veroniques dijen bekneld lagen, maar weinig bewegen. Veronique keek omlaag naar het bewegende hoofd dat in haar kruis draaide, de tong die uit Renées mond stak en in haar kut verdween. Ze voelde de lippen die zuigend op haar schede hun werk deden en huiverde. Renée was een wonderkind, dacht ze. Ze had het meisje nog maar enkele uren tevoren bij de Schelde weggehaald.

Nu had ze al de meest verrukkelijke dingen met haar beleefd en orgasmes gekregen door toedoen van Renée. Veronique leunde iets achterover en tastte met de handen achter haar billen. Daar vond ze Renées borsten die ze streelde. In deze houding kon ze niet zien hoe Renée haar likte, dus ging ze weer rechtop zitten. Door het kijken naar Renée, gecombineerd met de gevoelens die het meisje haar door tong en mond toebracht, raakte Veronique binnen korte tijd op dreef. Ze barstte haast uit elkaar toen het orgasme kwam en ze zich klaar reed op Renées gezicht.

Pal daarna draaide ze zich om en viel languit over het meisje neer. Ze begroef haar gezicht tussen de zware dijen en likte als een bezetene. Ze zoog het meisje klaar terwijl ze voelde hoe deze haar billen en dijen likte. Veronique likte net zo lang tot Renée met schokkende billen klaarkwam. Dan zocht ze haar gezicht weer op en vermengde tijdens een hete kus het kleverige vocht uit Renées kut met het hare.

“Je sap wordt steeds dikker” fluisterde Veronique, “het lijkt wel stroop.”

“Ja, mijn lippen plakken op elkaar” bevestigde Renée, “ik krijg er dorst van.” Veronique verhief zich met tegenzin van Renées lijf.

“Dan gaan we eerst wat drinken” zei ze, “je wilt straks zeker ook wel wat eten?” “Pudding met pruimensap,” veronderstelde Renée. Veronique lachte en greep het meisje tussen haar benen.

“Pruimensap hebben we al genoeg gehad,” meende ze, “hoewel ik denk dat ik straks wel weer een portie zal lusten!”

“Ik wil uit je kut drinken” zei Renée, “mag ik er wat cognac in gieten?” Veronique pakte een fles en ging met opgetrokken knieën liggen, hitsig door Renées aanbod. Het geile meisje knielde tussen Veroniques benen en goot voorzichtig een stroompje cognac in de wijd geopende schede. Ze boog naar voren en zoog de sterke drank slobberend uit de kut. Nu wilde ook Veronique haar portie op die wijze bemachtigen. Ook zij zoog cognac uit de kut van het meisje. Beide vrouwen kropen als bacchanten over en langs elkaar heen, dronken van geile lust en drank. Ze vergaten te eten en rolden in hartstochtelijke omhelzingen om en om in het brede bed. Toen dit een puinhoop was van gekreukte en met hun sappen besmeurde lakens, vielen ze tussen het vol vlekken zittende linnengoed in slaap, uitgeput van het geilen en klaarkomen.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *