Verzinsel

()

Hallo allemaal, Wat ik nu vertel is puur verzinsel maar het zou wel geil zijn als het gebeurde.

Ik zit in een café bij een kopje koffie te genieten,daarbuiten is het heerlijk weer en de vrouwen laten steeds meer kledingstukken achterwege,de bloesjes worden kleiner, de rokjes korter en de schoentjes steeds meer open. In gedachten verzonken staar ik niets vermoedend zo een richting uit waar een heerlijke verschijning aan een ander tafeltje zit. Als ik haar aankijk glimlacht ze terug en zichtbaar geniet van deze flirt, ik trouwens ook. Na enkele minuten sta ik op,trek de stoute schoenen aan en stap op haar af, ik vraag dan ook beleefd of ik aan haar tafeltje mag plaats nemen, waarop ze knikt van ja. Als we daarop in gesprek raken blijkt dat ik haar ken, zij mij echter niet, we zaten op de zelfde school alleen ik zat twee klassen hoger. Na onze koffie gedronken te hebben geeft ze aan dat ze wil opstappen en ik vraag haar of ik haar naar huis mag begeleiden, waarop ze antwoord “dat is OK.”

Onderweg babbelt ze aan een stuk en zo kom ik te weten dat haar verkering een maand voorheen uitraakte, haar vriend had haar bedrogen. Ik mompelde binnensmonds wat een schoft om zo een lekker stuk te besodemieteren,waarop ze zegt dat is lief van je dat je het zo opneemt. Bij haar woning aangekomen vraagt ze of ik binnenkom voor een drankje en zegt dat ze allang niet meer zo gezellig heeft kunnen kletsen. Binnengekomen zegt ze dat ze zich wil douchen “maar neem je zelf een drankje en schenk mij maar een limonade in.”

Als ze verdwenen is merk ik dat ik bijzonder geil ben geworden op deze jonge dame, waarna me invalt dat ik slaappillen bij me heb (ik lijd aan slapeloosheid) Voorzichtig doe ik twee pilletjes in haar glas en roer dit goed om zo dat ze het niet kan merken. Na het douchen komt ze de kamer in en ze ziet er geweldig goed uit in haar tenniskleding, een wit poloshirt,een super kort wit rokje en verder blootsvoets. Ze zegt “ik heb een enorme dorst” en drinkt haar glas in een teug leeg. Ze gaat tegen over me zitten en ik weet niet of het opzettelijk is maar ik zie dat ze onder haar rokje geen slipje draagt, wat mij nog erger op geilt als dat ik al was.

Na tien minuten begint ze te knikkebollen en zakt langzaam onderuit, ik schrik toch een beetje, stap op haar af maar merk dan dat ze heel rustig ademhaalt en in diepe slaap is gevallen. Voorzichtig til ik haar op en breng haar naar haar slaapkamer, waar ik haar op bed leg. Ik kijk haar aan en denk bij mezelf, wat ben je toch een smeerlap om de situatie zo uit te buiten. Maar tenslotte overwint toch mijn geilheid. Ik leg me naast haar neer en begin eerst haar borstjes te betasten, waarvan ik merk dat haar tepeltjes keihard gezwollen zijn, dan glijd mijn hand omlaag en verdwijnt onder haar rokje waar ik tot mijn verbazing merk dat haar kutje reeds slijmerig nat is.

Ik kan me niet bedwingen en begin haar kutje te likken. Ik schrik dan want in haar slaap begint ze wellustig te kreunen en dat steeds luider. Na enkele minuten stroomt er een heerlijke vloedgolf kut-sappen over mijn gezicht wat me nog erger op geilt. Ik kan me werkelijk niet meer bedwingen trek haar naar de rand van het bed, sla haar benen over mijn schouders. Dan is daar de aanraking, het indringen en ik was daar waar ik wezen wilde. Ik begon in verwoed tempo haar te neuken waarop we beiden luid kreunend klaarkwamen. Als ik dan mijn ogen opende zag ik dat zij mij ook aankeek met een supergeile blik maar dan vielen haar ogen weer dicht en ze sliep verder.

Ik laat haar nu bijkomen en ga op zoek in haar slaapkamer waarnaar ik na enkele minuten een rubber vibrator vind. Ik merk dat mijn pik opnieuw stijf is geworden, ga op haar af en langzaam breng ik de vibrator in haar kutje,ik ga over haar heen in stand 69 en begin haar ritmisch te neuken met haar eigen vibrator. Ik zoek met mijn hand haar mond en steek mijn pik dan daarin. Dit maakt haar dan wakker en ze stribbelt eerst tegen maar als ze merkt dat het niet helpt begint ze heerlijk aan mijn pik te zuigen zodat deze zowat in haar mond explodeert. Tevens masturbeer ik haar naar een nieuw hoogtepunt. Als dat dan wegebt smeekt ze me om op te houden want haar moeder kan elk moment thuis komen, wat ik natuurlijk niet wist.

Plots hoor ik rommelen achter me en als ik me dan omdraai staat haar moeder in de deuropening zichzelf te vingeren naar een orgasme wat ze dan ook niet meer tegen kan houden en luid kreunend komt ze klaar.

Dit is dus pure geile fantasie die ik nooit zou in praktijk brengen.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *