Voorbereiding

()

Na een lekkere vrijpartij spraken Arnulf en ik, Veronique, over hoe wij ons seksleven konden uitbreiden en meer uitdaging konden geven. Ik had al eens duidelijk gemaakt dat ik wel eens met een andere vrouw wilde vrijen, en Arnulf zag twee vrouwen ook wel zitten. We woonden in een groot huis en hadden ruimte genoeg om iemand in huis te nemen. We besloten om een advertentie te plaatsen voor een jonge studente die woonruimte zocht. Er kwamen negen reacties. Na een zorgvuldige afweging besloten wij om Mia uit te nodigen. Mia woonde bij haar moeder in een andere stad, maar ze studeerde in onze woonplaats en was 20 jaar. We maakten een afspraak om kennis te maken. Mia belde op het afgesproken tijdstip bij ons aan en ik deed de deur open. De eerste indruk was positief. Daar stond een leuke charmante verschijning. Slank figuur, leuk gezicht en mooie blauwe ogen.

“Kom binnen” zei ik met een uitnodigend gebaar. Mia kwam binnen en deed haar jas uit en gaf deze aan mij. Ik gaf haar een hand en zei “Ik ben Veronique en jij bent Mia?”

Mia knikte en keek mij glimlachend aan. Nu kon ik haar wat beter bekijken en voelde een rilling door mij heen gaan. Wat een lekkere meid. Ze had een strak truitje aan wat haar borsten flink accentueerden, en droeg een strak rokje met daaronder een paar mooie lange benen in korte laarsjes.

“Ga maar naar binnen daar zit Arnulf al op ons te wachten”. Ze liep voor mij uit de kamer in en kon ik haar van achteren eens bekijken. Haar mooi gevormde billen zaten strak in haar rokje en ik kon zien dat ze een tanga slip droeg. Arnulf stond midden in de kamer en verwelkomde Mia. Arnulf keek naar mij en ik likte geil met mijn tong langs mijn lippen ter goedkeuring.

Mia ging op de bank zitten en zei “wat wonen jullie hier mooi” terwijl ze rondkeek liet Arnulf zijn ogen over haar lichaam gaan, een lekker slank lichaam met volle borsten, mooie benen, lief gezicht met mooie opgemaakte ogen en een lekkere mond. Arnulf knikte goedkeurend naar Veronique. Arnulf begon aan Mia wat vragen te stellen over haar studie en over haar privé leven. Ze vertelde dat ze nogal beschermd was opgevoed door haar moeder, en dat ze kort een vriendje had gehad, maar dat het niets voorstelde. “Hoe bedoel je dat?” Vroeg Arnulf. Ze kleurde. “Je bent toch zeker geen maagd meer” zei Arnulf met een lach op zijn gezicht. “Nee dat niet, maar ik had me er meer van voorgesteld en dat miste ik bij hem.”

Wij waren enthousiast. Mia was precies het meisje wat we zochten. Weinig ervaring en open voor nieuwe ontdekkingen. We gaven aan wat de huisregels waren. Ze kon een eigen kamer krijgen en voor de rest zou ze mee draaien in het huishouden. Mia vond dit geweldig en ging akkoord. De prijs hadden we bewust laag gehouden zodat dit geen belemmering zou kunnen zijn.

“Nou wat ons betreft ben je welkom” zei Arnulf die dit lekkere stuk wel zag zitten. “Ik zal je het huis laten zien en dan kun je morgen komen”. Na de rondgang vertrok Mia en wij waren ingenomen met onze nieuwe uitdaging.

We hadden met elkaar afgesproken dat we Mia eerst een weekje zouden laten acclimatiseren en dat dan Veronique vrijdag de eerste stap zou zetten.

Het was vrijdagavond en ik zat met Mia samen gezellig op de bank naar de TV te kijken naar een romantische film. Arnulf moest overwerken en wij hadden de tijd aan ons zelf. De film was afgelopen en ik rekte mij uit en zei tegen Mia “zullen we voor we gaan slapen in de sauna gaan?” Mia keek mij verschrikt aan en zei “dat heb ik nog nooit gedaan”. “Kom op, eens moet het de eerste keer zijn” en trok Mia achter me aan richting de sauna. Ik had met Arnulf afgesproken dat we het voorzichtig aan moesten pakken en dat de sauna de eerste stap zou zijn.

“Kleed je maar uit in je kamer en kom dan naar de sauna”. Mia aarzelde maar ging naar haar kamer. Ik kleedde me snel uit en ging in de sauna zitten in afwachting van Mia. Daar kwam ze aan in haar bikini. Ze stapte de sauna binnen en zag mij naakt op het bankje zitten. Ze kleurde en sloeg haar ogen naar beneden en zei.

“Moet ik alles uittrekken in de sauna?”

“Ja natuurlijk” zei ik met een vrolijke lach. “We zijn toch vrouwen onder elkaar nietwaar”. Ze lachte schaapachtig en begon aarzelend haar bikini uit te doen. Voor het eerst zag ik haar mooie stevige borsten die fier vooruit staken. Ze deed haar slipje naar beneden en ik zag een glimp van haar donzige haar tussen haar benen. Ze kwam snel naast me zitten met haar benen over elkaar en haar armen over elkaar voor haar borsten.

“Het is wel heet hier he”

“Ja daar moet je even aan wennen. Straks gutst het vocht van je lichaam”.

We begonnen wat te praten over alles en nog wat. Mia begon zich op haar gemak te voelen en ontspande steeds meer. Haar kruiste haar armen niet meer voor haar borsten en zette haar benen naast elkaar. Ik zei “je hebt een mooi figuur”.

Ze bloosde. “Jij ziet er ook goed uit”

Ik lachte en zei, terwijl ik met mijn vinger langzaam over haar borst streek, “de druppels lopen al over je lichaam”.

Ze glimlachte. Ik wreef zachtjes over haar tepel en voelde hem hard worden door mijn aanraking. Ze haalde mijn vinger niet weg, dit was voor mij een teken om wat verder te gaan. Ik pakte haar tepel tussen mijn vingers en kneep er zachtjes in. Mia begon wat zwaarder te ademen en zuchtte dieper toen ik mijn hand om haar borst legde. Ze genoot van de aanraking. Ik stopte want ik was nog meer met haar van plan. Ze keek me aan en ik zei.

”Kom we gaan er uit en nemen een douche”. Het leek wel of ze teleurgesteld was maar ze volgde me. We namen allebei een douche en toen we ons af stonden te drogen zei ik tegen Mia “weet je wat nu lekker is als je zo warm bent, is een heerlijke ontspanningsmassage”. Ik wachtte niet op haar antwoord maar nam haar mee naar de slaapkamer. Ik legde een badlaken op het bed en zei “ga daar maar eens lekker op liggen op je buik”. Ik pakte de massageolie en knielde naast haar. Ik goot wat olie op haar rug en begon haar schouders en nek zachtjes te masseren. Ik zag dat ze er van genoot. Ze had haar ogen dicht en haar mond half open. Langzaam masseerde ik haar rug tot over haar billen. Dit bleef ik een poosje doen. Haar stevige billen glommen van de olie. Ik ging aan het voeteneind zitten en begon haar kuiten te masseren. Ik ging steeds iets hoger.

Ik spreidde haar benen een beetje zodat ik goed zicht kreeg op haar donzige kutje. Het zag er verrukkelijk uit. Iedere keer als ik naar boven streek raakte ik heel even haar kut aan. Bij iedere aanraking begon ze wat te zuchten. Ik ging een stapje verder en spreidde haar benen verder uiteen en ging er tussen zitten. Met op ieder been een hand gleden mijn handen naar boven en liet mijn duimen door haar bilspleet glijden over haar anus. Dit herhaalde ik een paar keer. Ze zuchtte diep en ik wreef met mijn duimen over haar kutje en maakte draaiende bewegingen over haar klitje. Ik bracht zachtjes een vinger in haar kutje en bewoog hem op en neer. Haar kut werd drijfnat en mijn vinger sopte op en neer. Ze begon steeds harder te hijgen. Ik draaide haar op haar rug en likte over haar klit. Ik deed haar benen omhoog en ik likte door haar bilspleet naar boven naar haar klit. Ze pakte haar borsten vast en kneep in haar tepels die keihard naar voren stonden. Ik duwde mijn tong een beetje in haar anus.

Ze ademde steeds sneller. Ik duwde nu twee vingers in haar kut en met mijn tong bewerkte ik haar klit. Ze kromde haar rug en met een siddering door haar hele lijf kwam ze klaar. Ze schokte als een bezetene en haar kut-sappen golfden mijn mond binnen. Ik ging naast haar liggen en bracht mijn mond vlak bij die van haar en beroerde met mijn tong haar lippen. Ze opende haar mond en mijn tong gleed in haar mond. Onze tongen gleden langs elkaar heen. Ik pakte haar borst vast en nam haar tepel tussen duim en wijsvinger. Ze sloeg haar arm om mijn nek en beantwoorde innig mijn kus.

Ik vroeg “vond je het lekker?” Ze keek mij aan en zei.

“Ik heb dit nog nooit gedaan met een vrouw, maar ik vond het heerlijk”. Ik aaide haar over haar wang en zei “dus je wilt het nog wel eens doen?”

Ze bloosde en zei met neergeslagen ogen “ik denk van wel”.

“Oké, morgen gaan we verder. Arnulf gaat met vrienden vissen dan kunnen wij ons weer vermaken.” Ze knikte.

“Goed dan gaan we nu slapen.”

Mia ging naar haar kamer en ik bleef met een glimlach op mijn gezicht wachten op Arnulf.

Toen Arnulf thuis kwam vertelde ik van mijn resultaat met Mia. Arnulf was in zijn nopjes dat Mia een meegaand meisje was zoals hij bij de eerste kennismaking hoopte.

“Wat ben je morgen van plan?”

“Dat vertel ik je morgen wel. Ik heb nog wel een paar ideeën om uit te proberen”. We gingen naar bed met Mia in onze gedachten.

De volgende ochtend ging Arnulf al vroeg weg. Om een uur of negen ging ik naar de keuken in mijn duster om koffie te zetten en brood klaar te maken toen Mia ook in haar duster de keuken binnen kwam. Ze groette mij met een warme glans op haar gezicht en ging aan tafel zitten.

“Heb je goed geslapen?” Vroeg ik.

“Wel een beetje onrustig na gisterenavond”. Ik lachte en zette een kop koffie voor haar neer en ging tegenover haar zitten. Ik legde mijn hand op haar arm en zei. “Ga je zo mee naar boven?” Mia keek mij aan en in haar ogen kon ik zien dat ze hierop zat te wachten.

We gingen naar mijn slaapkamer. Ik trok mijn duster uit en Mia ook.

“Mia voor we beginnen wil ik jouw kutje kaal scheren net zoals het mijn.”

“Waarom wil je dat?”

“Het is lekkerder vrijen met een kaal kutje geloof me”. Zonder haar antwoord af te wachten legde ik een handdoek op het bed en zei. “Ga daar maar op liggen met je benen wijd. Mia aarzelde maar ging toch liggen. Ik pakte scheercrème en wreef haar kutje er mee in.

“Doe je wel voorzichtig”.

“Ja, natuurlijk. Het is zo gebeurd”. Ik pakte het scheermes en begon haar dons te verwijderen.

Na een paar minuten was ik klaar en veegde de resterende zeep weg met een doek. Voor mij lag een heerlijk glimmend kaal kutje. Ik likte er overheen en het voelde zalig aan.

“A… ah… ha…” kreunde Mia. Ik pakte wat olie en wreef haar kutje er mee in. Ik stak twee vinger in haar kut en bewerkte haar G-spot. Mia was meer ontspannen dan gisterenavond, genoot met volle teugen en drukte haar onderlijf tegen mijn vingers. Haar vocht liep langs mijn vingers haar bilnaad in. Ik duwde haar benen omhoog, haalde mijn vingers nat van het geil uit haar kut en gaf haar een klap op haar kont. Mia slaakte een kreet en kneep met haar handen in het beddenlaken. Ik gaf er nog een klap op en een steunend geluid borrelde op uit haar keel. Ik wreef met mijn vinger over haar anus en duwde een vinger langzaam naar binnen. Mia verkrampte en kneep nog harder in het beddenlaken. Ik haalde mijn vinger langzaam op en neer en Mia begon luid te kreunen. Ik likte haar klitje en bleef op en neer gaan in haar anus. Ik stopte er een tweede vinger bij om hem verder op te rekken. Door het gelik aan haar klit bleef haar anus ontspannen en ging het steeds soepeler. Mia had het niet meer en kwam gillend klaar. Ze schokte als een gek en haar hoofd ging heen en weer op het bed.

Mia was uitgeput en ik ging naast haar op het bed liggen en streelde zachtjes haar borsten. Na een minuut of vijf zei ik tegen Mia.

“Dat was heftig klaarkomen”.

Mia keek mij met een zachte geile uitdrukking in haar gezicht aan en zei.

“Wat was dat een lekker gevoel in mijn anus. Ik wist niet dat dat zo lekker was”.

Het had mij ook flink opgegeild en zei “nu is het jouw beurt om mij eens te verwennen vind je niet?”

Ik had wel gemerkt dat Mia niet zo’n ondernemend meisje was. Dat wilden wij ook niet. Zij moest gaan doen wat wij wilden en niet andersom. Dit was de eerste keer dat ik haar wat ging vragen om te kijken hoe ze daarop zou reageren. Mia keek mij met een geile blik in haar ogen aan en zei “wat wil je dat ik doe?”

Het klonk als muziek in mijn oren. Ze was er klaar voor. “Ga tussen mijn benen zitten en lik over mijn klit”.

Zonder aarzelen schoof ze tussen mijn benen en begon mijn klit te likken.

“Kijk me aan als je dat doet”. Ze deed precies wat ik zei. “Stop nu twee vingers in mijn kut en blijf doorlikken.” Speeksel liep uit haar mond en haar vingers sopten in mijn natte kut. Ik voelde dat ik ging klaarkomen, maar dat wilde ik nog niet.

“Haal je vingers uit mijn kut en stop een vinger in mijn aars”. Ze aarzelde even maar deed wat haar gevraagd werd. Ik voelde dat ik steeds geiler werd. Mia pompte met haar vinger steeds heftiger in mijn anus. Ik hield het niet meer en liet me gaan. Trillend van genot kwam ik klaar.

Mia haalde haar vinger uit mijn anus en bleef zachtjes mijn kutje likken en likte al het geil op wat uit mijn kutje was gevloeid. Ik pakte haar hoofd en trok het naar boven en kuste haar op haar mond. Ik proefde mijn geil in haar mond. Ze kwam op haar zij naast me liggen en ik streelde over haar rug naar haar billen en liet mijn vingers tussen haar billen glijden.

Ik stopte weer een vinger in haar anus en bleef haar aankijken. Ze verkrampte niet, haar ogen keken mij zwoel aan en ik drukte mijn vinger verder naar binnen. Ze zuchtte diep en ik bewoog hem op en neer. Ze sloot haar ogen en haar mond hing half open. Ze trok met haar hand haar billen wat verder uit elkaar. Hierdoor had ik meer ruimte en duwde een tweede vinger naar binnen. Ze kneep in haar bil. Haar anus was nog steeds ontspannen en ik perste er een derde vinger bij. Ze kreunde nu heftig en begon haar kont naar achteren te duwen zodat mijn vingers steeds dieper naar binnen gingen. Ik pompte ze op en neer. Het ging steeds gemakkelijker. Wat een hete meid is die Mia ze gaat het lekker vinden. Ik draaide mijn vingers rond in haar anus en ze begon diep uit haar keel te kreunen en te trillen over haar hele lichaam. Met haar ogen wijd open gesperd kwam ze gillend klaar.

Ik haalde mijn vingers uit haar anus en trok haar tegen mij aan en kuste haar op haar mond. Ze beantwoorde mijn kus en sloeg haar armen om mij heen. Zo bleven wij een tijdje liggen. Ik keek haar aan en zei.

“Kom we gaan douchen en dan wat eten want Arnulf zal over een uurtje wel thuiskomen”. Mia ging onder de douche en ik bleef nog even liggen met een heerlijk gevoel. Arnulf zal wel blij zijn met dit resultaat van de voorbereiding ging het door mij heen.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *