De finale

()

Bart kwam binnen, geheel gekleed, nou ja gekleed, in leer. Een leren pet, een leren harnas, leren laarzen, het zag er nogal angstaanjagend uit. Van de muur pakte hij een zweep, kwam daar mee op me aflopen.

Uit zijn leren slip hing zijn lul, met daaronder zijn zware zak, meteen greep hij naar mijn tepels. Zijn duim en wijsvinger knepen deze samen, wat me een kreun ontlokte.

“Stil jij!” Maar dit lukte me niet, mijn andere tepel kreeg ook een beurt, een pijnkreet ontsnapte uit mijn mond.

“Goed, dan maar op een andere manier.” Van een rek aan de muur kwam een leren riem te voorschijn, met in het midden een balletje.

“Mond open!” Het riempje trok hij stevig vast. Behalve een beetje slijm, wat langs het balletje naar buiten droop kwam er geen geluid meer uit.

Met twee polsboeien, die strak, maar ook weer niet te strak werden vastgemaakt, werd ik richting het midden van de ruimte gedreven.

“Omhoog, je handen,” was zijn volgende opdracht. Een ketting, die aan het plafond hing, werd met een musketon vastgemaakt. Even klonk er geratel, ik voelde mijn handen vanzelf omhoog gaan. Hoger, en hoger, ik stond op een gegeven moment op het puntje van mijn tenen.

Gelukkig, stopte het takelen.

Bart liep weer richting de muur, kwam terug met een paar grote wasknijpers, die hij op mijn tepels plaatste. Het deed niet echt pijn, het meer een zeurend gevoel wat ik nu kreeg.

Om mijn enkels kreeg ik enkelboeien, met een spreidstang ertussen, stond ik nu onbepaald gemakkelijk voor hem.

“Zo! Weglopen gaat nu niet meer,” was zijn volgende flauwe opmerking.

Waar ik dus altijd al bang voor was geweest, stond nu op het punt van beginnen. De eerste klap kwam op mijn rug, de 2de op mijn billen, in een steeds wisselend tempo raakte hij me, langzaam, zacht, ietsje harder, steeds iets harder, maar dit was nog wel vol te houden. Na zo’n 100 klappen stopte hij met slaan, ik dacht er af te zijn.

Maar nee dus, hij liep weer naar de muur, om met een andere zweep terug te komen. Deze was van een duidelijk ander kaliber, de 1ste klap met deze had een behoorlijke impact, recht tussen mijn schouderbladen, de 2de kwam er vlak naast, de 3de raakte mijn billen weer. Hij begon om me heen te lopen, ook mijn buik werd geraakt, af en toe een plaagstootje op mijn ballen. Ik wilde het wel uitgillen van ellende, maar het balletje in mijn mond smoorde al mijn geluiden.

Ik had inmiddels het idee in brand te staan, aan alle kanten gloeide het. En het bleef maar doorgaan, rug, billen, buik, borst, tepels, waardoor het gevoel van de knijpers nog weer versterkt werd, er leek geen einde aan te komen.

Of het 10 minuten duurde, een uur, ik weet het niet meer, alle besef van tijd was weg.

Ineens was het over, tenminste, hij hing de zweep weer aan de muur. Met een dun stokje, kwam hij weer op me aflopen.

“Dit is de cane,” waren zijn weinig geruststellende woorden. Hier krijg je 10 klappen mee, en dan is het tijd voor je beloning.

Dit kon nooit zo erg zijn als met die zweep, dacht ik.

Dacht ik, met een tergend lang tempo begon hij me op te warmen, zachte korte tikjes, meer strelingen, eigenlijk voelde het lekker aan, totdat hij de 1ste keer uithaalde. Even dacht ik dat mijn billen opensprongen, wow! Wat deed dit zeer. Langzaam begon hij weer te tikken, om onverwachts weer vol uit te halen. Ik had het gevoel dat hij alle bloed uit mijn billen sloeg. Weer zachte tikjes, nr.3, volgens mij stonden inmiddels de blaren op mijn billen.

Tien had hij er beloofd, 10 heb ik er gekregen. En die 10de was erg, net onder mijn billen, op mijn bovenbenen. Ook hier ontstond een dikke striem.

Gelukkig, het was over, de spreidstang werd verwijderd, mijn polsen werden bevrijd, met de sleutel maakte hij mijn kuisheidsgordel open, het gekke was dat ik meteen na afdoen een erectie kreeg. Hij kwam voor me staan, zijn hand ging met pompende bewegingen over mijn eikel. Met zijn andere hand kwam hij tussen mijn billen, drukte een vinger diep naar binnen, begon mijn prostaat zo te masseren.

Het was een heerlijk gevoel, al snel kreeg ik een orgasme, wat in mijn tenen leek te beginnen. Mijn sperma schoot met 3 dikke stralen over mijn buik, over zijn hand, waar ik alles weer van af moest likken.

Ik mocht me even wassen, om vervolgens de kuisheidsgordel weer om te krijgen.

Toen was het weer even tijd voor hem, uit het gat in zijn slip stak zijn pik op oorlogssterkte naar voren, aan mij de taak om dit maar even op te lossen. Met zijn handen op mijn achterhoofd drukte hij me er overheen, zodat ik af en toe kokhalzend voor hem zat. Ik voelde zijn eikel beginnen te kloppen, 3, 4 stralen warm sperma schoot hij mijn keel in.

“Naar huis jij, meld je morgen om precies 8 uur op kantoor…”

Zacky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *