De kuisheidsgordel

()

Vanmorgen werd ik wakker met een pijnlijke lul, opgesloten in een kuisheidsgordel. Machteloos, ik kon me zelf niet meer bevredigen. Machteloos dus, geheel in de macht van mijn baas die de sleutel van het slot had. De voorgaande week had hij mij dingen laten doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Om 8 uur kwam ik aan op kantoor, mijn collega’s waren er allemaal al, vergiste ik me, of was het echt zo, dat ze me allemaal bekeken? En hoorde ik ze achter mijn rug ook niet een beetje lachen?

Snel naar mijn plek toe, de baas zat al achter zijn bureau. Nog voordat ik ging zitten begon het al.

“Uit de kleren jij! Op je knieën en verwen me maar even.” Op mijn knieën voor hem zittend, maakte ik zijn broek open, ik wist ondertussen al een beetje wat hij verwachte, snel nam ik zijn eikel tussen mijn lippen. Voorzichtig begon ik zijn eikel te likken, zoog zijn eikel langzaam naar binnen, mijn hand op de stam, zodat hij niet te diep naar binnen drukte.

Een tik op mijn vingers.

“Pijpen doe je met je mondje,” zijn hand greep mijn achterhoofd, en drukte mijn hoofd omlaag, kokhalzend toen zijn eikel tegen mijn huig drukte. Omhoog, en weer de druk in mijn nek, omlaag, omhoog, en weer omlaag, zijn ballen tikten tegen mijn kin.

In de hitte van de strijd had ik niet gemerkt dat Kees was binnen gekomen, maar ineens voelde ik een vinger tussen mijn billen komen.

“Hola, baas, je hebt weer een leuke p-a zeg.

“Ja, voor algemeen gebruik trouwens,” bevestigde hij de vraag.

Mijn gedachten maalden nu in het rond, voor algemeen gebruik? Hij zou toch niet bedoelen? Even was er geen tijd meer om te denken. Kees drukte zijn eikel tegen mijn strakke sterretje en scheurde me open.

Nu had ik nog niet zoveel ervaring op dit gebied, mijn baas was degene geweest, die me hier ontmaagd had. Hij had dan wel een redelijk grote lul, maar die van Kees was van een iets ander kaliber. Groot! Groot en dik! In een moordend tempo begon hij me te vullen. Dit deed pijn, mijn aandacht voor mijn baas verslapte even. Niet voor lang, want hij nam nu mijn gezicht tussen beide handen, drukte me zo over zijn pik, omhoog, en omlaag, omhoog, en weer omlaag.

Achter me hoorde ik Kees kreunen, voor me hoorde ik mijn baas kreunen, en alsof het een stereo-uitzending was kwamen ze klaar. Kees spoot zijn zaad diep mijn kontje in, mijn baas had een ontlading diep in mijn keel.

Bevredigt liep Kees het kantoor uit, terwijl mijn baas ging zitten, ondertussen wilde ik mijn pak weer aantrekken, maar dat was niet de bedoeling.

“Blijf staan, ik zal je even wat regels uit leggen,” begon hij. “Vanaf vandaag ben je altijd naakt hier, je bent voor iedereen hier volledig tot beschikking.”

“Helemaal naakt? Maar wat moet de rest van het personeel daar van denken?” Vroeg ik hem.

“Ja, daar heb je wel een punt, beaamde hij met een lach die niet veel goeds voorspelde, weet je, het is inderdaad beter dat je wat aantrekt.” Hij trok zijn bureaulade open. Een halsband, pols- en enkelboeien, voorzien van kettingen haalde hij te voorschijn, hier, trek die maar aan. Hierna moest ik in de hoek gaan staan.

Gedurende die dag kwam ook de rest van het personeel eens kijken, en ben ik overal betast. Om een kort verhaal lang te maken, het personeel ging die avond met een tevreden gevoel naar huis, terwijl ik droop van het sperma.

Door de kuisheidsgordel kon ik niet met me zelf spelen, zat dus boordevol geil, wat niet naar buiten kon. Hier baalde ik dus wel van. De situatie zoals het nu was, wond me wel op, een gewillig gebruiksdier voor iedereen. Alleen zelf kon ik me niet ontladen.

Thuisgekomen, snel wat eten gemaakt, en mijn hersens pijnigend, hoe ik toch tot een orgasme kon komen, ging de telefoon. Het was Bart. Bart werkte ook op kantoor, en had een verrassende mededeling.

“Hoi, ik heb de sleutel van je gordel, als je wilt kan ik hem vanavond wel even afdoen. Kom maar naar mijn huis toe, als je wilt.”

Nou, niets liever dan dit natuurlijk. Een minuut later zat ik al op de fiets, 10 minuten later stond ik bij hem voor de deur.

Bart woonde in een leuk appartement, een grote woonkamer, open keuken, en diverse deuren, die waarschijnlijk naar de slaapkamers gingen.

“Ga maar door de linker deur, en wacht daar op je knieën, begon hij. Naakt!

Vanmiddag had ook hij zich leeg laten pijpen, mij ondertussen in mijn tepels knijpend en me uitgescholden. Het was toen al erg vernederend dat toen hij was klaargekomen, zijn lul door mijn haar had gehaald, en al zijn sperma in mijn haar uitgesmeerd.

Achter de deur schrok ik toch wel een beetje, een kamer bekleed met zwart behang, aan 1 muur een kruis, in het midden een schandblok, in de hoek een takel, aan een andere muur hingen diverse zwepen. In diverse kastjes zag ik klemmetjes, kaarsen, naalden, en ander materiaal wat me niet echt geruststelde. Een krukje met een enorme dildo, enorm is voorzichtig gezegd, een monsterlijk ding, en ook nog eens voorzien van allemaal scherpe puntjes, ik wilde nu eigenlijk hard weglopen, maar het was te laat.

Bart kwam binnen, omgekleed, helemaal in het leer. Aan zijn riem hing een lange leren zweep. In zijn hand had hij een sleuteltje. Zijn woorden waren ook niet erg geruststellend, zo, dus jij wilt graag van je kuisheidsgordel af, dat kan, maar je begrijpt dat je dat moet verdienen, was de openingszin.

Zacky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *