Een nieuw begin

()

Het was gezellig in de kroeg. Volle bak deze donderdag, nog maar een kruk vrij aan de bar. Hierop plaatsgenomen raakte ik al snel in gesprek met mijn buurman, een groot fors wat ouder persoon. Hij vertelde me eigenaar te zijn van een klein administratiekantoor, met 4 man personeel. De zaken gingen goed op dit moment, eigenlijk had hij nog een secretaresse nodig, hoewel hij ook geen bezwaar zou hebben tegen een secretaris, mij een vette knipoog gevend.

Oh, ben je er zo een, dacht ik bij me zelf, maar begon toch even serieus te worden. Sinds ik een jaar geleden was weg gereorganiseerd bij mijn vorige werkgever zat ik werkeloos thuis. Ik vertelde hem wat over wat ik tot nu toe gedaan had, en op zoek was naar een nieuwe baan.

“Dit is geen plek om daar over te praten, kom morgen maar naar mijn kantoor dan zullen we een serieus gesprek hebben,” hij pakte zijn agenda, “om 10u verwacht ik je.” Hij bood me nog wat te drinken aan, en na zo’n uurtje was het tijd voor hem om naar zijn vrouw te gaan.

Ook ik ging naar huis. Ik zocht mijn diploma’s bij elkaar, keek nog even een film, en rond 12 uur ging ik na bed toe om morgen op tijd te zijn.

Om 10 uur precies was ik op zijn kantoor, kreeg een rondleiding, werd aan mijn misschien wel toekomstige collega’s voorgesteld.

Hierna kwam het gesprek. Het was de bedoeling dat ik zijn persoonlijke assistent zou worden, allround inzetbaar moest zijn, zeg maar zijn rechterhand. Het salaris klonk me als muziek in de oren. Er kwam een contract op tafel,waarin stond dat ik alle mij opgedragen taken naar beste kunnen zou uitvoeren, en nog meer van dit soort zinnen. Mijn handtekening was geplaatst, maandag 8 uur beginnen. Zo kon ik me vandaag af gaan melden bij de VDAB, en nog een aantal andere instanties.

Met een goed gevoel ging ik het weekend in. Het weekend was ook vlug weer voorbij, maandagmorgen om 7 uur liep de wekker af, even douchen, mijn pak aan, een kop koffie om helemaal wakker te worden, en op weg naar mijn nieuwe baan. Klokslag 8 kwam ik binnen, liep naar het kantoor van de directeur, klopte op de deur, en ging naar binnen.

“Fijn dat je er bent, ga zitten.” Een korte uitleg over een aantal formulieren volgde, niet echt moeilijk, al snel was ik ze aan het invullen. Tussendoor deed ik de koffie voor hem in, en kreeg nog uitleg over het een en ander. De ochtend vloog voorbij. Tegen 11 uur stond hij op.

“Kom, ik moet naar het toilet,” vertelde hij. Kom? Dacht ik, dat kun je toch zo doen. Een beetje gedachteloos antwoordde ik, oké, en ging verder met de formulieren voor me. Nogmaals zei hij nu nadrukkelijk, “kom!”

Verbaasd keek ik hem aan.

“U wilt dat ik meega?”

“Ja, je snapt het kerel, per slot van rekening ben jij nu mijn rechterhand,” was zijn antwoord.

“Dat meent U toch niet?” Nu werd hij een beetje ongeduldig.

“Opschieten nu, je zit nog maar in je proeftijd, als je er zo snel uitgeschopt word, kun je vast wel je uitkering vergeten.”

Even dacht ik erover na, daar had hij een punt. Ik liep met hem mee naar de toiletruimte, waar hij voor de toiletpot ging staan.

“Wel, doe je werk.” Omdat hij verder geen aanwijzingen gaf, opende ik zijn gulp, haalde zijn lul naar buiten, richtte deze op de toiletpot, daar liet hij zijn plas kletteren. Nadat hij uitgeplast was, borg ik zijn zaakje weer op en we liepen naar het kantoor om rustig verder te werken.

Tegen 4 uur moest hij nogmaals naar het toilet, waar deze situatie zich nogmaals herhaalde.

‘S avonds thuis dacht ik nog eens over deze dingen na, vond het eigenlijk wel een beetje gek, maar ja, de baan en het salaris waren verder goed, ik moest hier maar mee leren leven.

Dinsdagmorgen, 8 uur liep ik het inmiddels bekende kantoor in, even later kwam de baas ook binnen, zijn gezicht op onweer. Verbaasd keek ik hem aan, en vroeg wat er aan mankeerde. Zijn vrouw had hem gisteren niet willen bevredigen, nu had hij een volle zak. Ik zag de bui al hangen, toen hij mompelde dat het niet zo erg was. Hij had nu inmiddels een nieuwe rechterhand, mij aankijkend, weer klonk dat dwingende “kom hier.”

“U bedoelt toch niet,” begon ik.

“Kom hier, en trek me maar eens even af.” Ik vroeg hem of hij helemaal gek geworden was, dat er geen haar op mijn hoofd aan dacht om dat te doen. Kwaad stond hij op, pakte mijn contract erbij, en wees op de zin dat ik voor alle hand- en spandiensten was ingehuurd.

“Dus nog eenmaal, kom hier en doe wat je gezegd wordt.”

Daar zat ik dan voor hem, hij had zijn broek al uitgetrokken, zijn benen iets uit elkaar. Langzaam sloot ik mijn hand om zijn lul, voorzichtig trekkende bewegingen te maken. Kom op, harder, gaf hij aanwijzingen, trek me leeg. Na zo’n 10 minuten voelde ik hem stijver worden, luider hijgen, een schreeuw, en hij spoot zijn sperma over mijn hand.

“Aflikken, en aan het werk dan.” De rest van de dag zat ik me te bedenken wat ik zojuist gedaan had, en ben een keer met hem naar het toilet geweest.

Woensdag en donderdag vlogen voorbij, behalve naar het toilet, om hem te laten plassen gebeurde er niks vreemds.

En nu moet ik even een bekentenis doen, het vernederende aspect van deze handelingen had me toch wel opgewonden, iedere avond dat ik thuis kwam, was ik onmiddellijk naar mijn slaapkamer gelopen, had me uitgekleed, en me klaar getrokken, waarbij het zaad tot boven mijn tepels kwam.

Vrijdagmiddag, zo rond een uur of 3 riep hij mij weer bij zich.

“Maak mijn broek open, en zuig me leeg.”

Op mijn knieën ging ik voor hem zitten, opende zijn broek, trok deze een stuk omlaag. Voorzichtig begon ik met een hand zijn ballen te verwennen, met mijn andere hand begon ik hem af te trekken. Hierna nam ik zijn eikel tussen mijn lippen, mijn tong langzaam bewegend. Korte likjes, wat langere, met mijn hand drukte ik hem een klein stukje naar binnen. Zuigend aan zijn eikel, afwisselend met mijn tong probeerde ik hem steeds dieper naar binnen te werken. Aan zijn gekreun te merken vond hij het wel lekker. Steeds iets verder probeerde ik zijn lul naar binnen te krijgen, met mijn andere hand bespeelde ik zijn ballen.

Plots voelde ik zijn handen op mijn achterhoofd, dwong mij zo zijn pik nog dieper in mijn mond te nemen. Kokhalzend moest ik dit ondergaan, ik voelde zijn eikel kloppend achter in mijn keel. Ik probeerde me los te rukken, maar wild neukte hij me in mijn mond. Met een luide schreeuw spoot hij me achter in mijn keel, me dwingend alles door te slikken.

Het hele weekend liggen na te denken, en me afgetrokken bij deze beelden, 6 keer heb ik me zelf leeggespoten.

Maandag om 8 uur was ik weer op het werk, met een brede grijns werd ik verwelkomd door de baas.

“Zo, laten we de week maar goed beginnen, vandaag heb ik wat leuks in gedachten.” Hij gaf me de opdracht onder zijn bureau te komen zitten, maar naakt ditmaal. “Vandaag ga ik je eens flink aan het werk zetten, althans je mond en handen.” Na hem zijn eerste portie sperma ontlokt te hebben, die hij ditmaal recht in mijn gezicht spoot, moest ik zijn lul schoonlikken. Ik wilde onder het bureau vandaan komen, maar dat was niet de bedoeling, mijn nieuwe werkplek was vandaag onder het bureau. Zo heb ik hem de hele dag moeten opgeilen, zijn kont moeten likken, zijn ballen verwennen, en eerlijk is eerlijk, het wond me op.

Af en toe zat ik met mijn eigen pik te spelen, wat hij opeens opmerkte.

“Dat word overwerk vandaag, was zijn conclusie. Om 5 uur ga je even met me mee.” De hele dag dacht ik na over wat daar de bedoeling van was. Omdat ik naakt was, kon ik niet met hem mee naar het toilet, maar ook daar had hij wat opgevonden. Niet mee naar het toilet, dan maar als toilet, 3 keer liet hij zijn plas mijn mond inlopen en liet me alles doorslikken.

Om 5 uur, de collega’s waren naar huis, mocht ik onder het bureau uitkomen en moest op mijn buik er op gaan liggen.

Waar ik dus altijd al bang voor was geweest, zou nu gaan gebeuren.

Ik voelde hem een keer op mijn kontje spugen, een vinger begon me op te rekken, een 2de vinger, zijn eikel begon zich er nu ook mee te bemoeien. Zonder zich wat van mijn gekreun aan te trekken, werkte hij zich naar binnen. Niet zacht, niet teder, nee, met een geweldige stoot drukte hij zijn eikel diep tussen mijn billen. Ik schreeuwde het uit van de pijn, maar genadeloos ging hij door, zijn ballen kletsten tegen mijn billen. Zeker een kwartier paalde hij me zo door, om vervolgens met een wilde ruk zich terug te trekken. Even trok hij nog aan zijn pik, en ik voelde de nattigheid op mijn rug. Drie stralen wit sperma dropen langzaam omlaag, hij maakte er snel een paar foto’s van.

“Lik nu mijn lul schoon.” Vervolgens moest ik me aankleden, nog plakkend van zijn sperma.

“Meekomen, dan heb ik zo een verassing voor je.”

We liepen door een inmiddels verlaten winkelstraat, richting een seksshop. Even vroeg hij wat aan de verkoper, die met een kuisheidsgordel terugkwam. Midden in de winkel moest ik nu mijn broek laten zakken, de ring ging om mijn ballen, het korfje werd er aan vastgemaakt, het slot klikte dicht. Mijn baas stak de sleutel hiervan in zijn zak, en met een luid tot morgen p-a, vertrok hij.

Zacky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

Gerelateerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *