Elias de begeleider

()

Dit is een wat ouder verhaal uit mijn studietijd. Gedeeltelijk is het waar gebeurd en als ik in mijn eentje in een geile bui ben denk ik er wel eens met wat meer of minder fantasie aan terug. Ik was toen drieëntwintig, nog redelijk naïef en dacht nog dat de liefde van mijn leven er wel nooit zou komen. Ik had wel een vast vriendje maar experimenteerde er nog lekker op los. En aangezien ik proef draaide in een laboratorium was ik gewoon om proefondervindelijk onderzoek te doen. Ik was best redelijk trouw maar als… tja… je weet nooit hè…

Het was koud die dag, maar omdat mijn vriendje ’s avonds op bezoek kwam, had ik toch maar een leuk rokje aangetrokken, met een wijde bloes. Voor het zover was moest ik echter nog eerst een dag flink werken aan mijn afstudeer werk. Ik was toen een spontane meid van drieëntwintig en werkte op een lab. Die dag moest ik nog erg veel doen. Nu was het geval dat ik de laatste drie weken met experimenten bezig was waarbij er bij een constante temperatuur van 25 graden gewerkt moest worden. Hiervoor was er een speciaal klein laboratorium ingericht waar ik rustig mijn werk kon doen. Ik had het labje eigenlijk voor mezelf. Om het lab te betreden moest je eerst op een knopje drukken zodat er een belletje ging en er een lampje boven de deur ging branden. Degene die dan op het lab aanwezig was kon dan ervoor zorgen dat de deuren geopend werden zonder dat de temperatuur op het lab daalde. Normaal kwamen alleen ik en mijn begeleider Elias hier binnen.

Met de gedachte dat mijn vriendje die avond op bezoek kwam had ik me voorgenomen om flink aan mijn opdracht te werken en dan kon ik vanavond die jongen eens flink verwennen. Nadat ik ongeveer twee uurtjes in het warme lab aan de gang was en bij de gedachte aan de komende avond had ik het toch wel erg warm gekregen. Aangezien er toch nooit iemand anders op het kleine lab kwam nam ik me voor om mijn laboratoriumjas eerst uit te doen en vervolgens mijn wijde bloes en mijn rokje. Nu stonde ik in het lab met slechts mijn lingerie aan. Ik wist dat mijn vriend er gek op was als ik me spannend kleedde en dus had ik de vorige dag een nieuw setje gekocht; rood met kant. Het was echter verboden om zonder laboratoriumjas in het lab te werken en dus trok ik deze over mijn geile lingerie pakje heen. Ik vond het zelf best een geil gezicht; ik had niet al te grote maar wel stevige tietjes. Mijn tepeltjes die door mijn topje heen prikte schuurde nu tegen het stijve stof van de laboratoriumjas aan wat me nog geiler maakte. Ik voelde duidelijk dat mijn kutje begon te kriebelen en bij de gedachten dat ik vanavond lekker genomen zou worden door mijn vriendje, ging ik met mijn rechter hand onder mijn laboratoriumjas naar mijn slipje. Ik voelde door mijn slipje mijn natte lipjes zitten en begon deze te strelen, wat mij nog geiler maakte.

Toen zag ik op de labtafel een grote lange rechte reageerbuis, ik pakte het ding vast en zoals bij laboranten hoort ging er plots een lampje branden. Ik vulde de grote reageerbuis met MnO4 + H2O2 -> Mn + 2 H2O + 2 O2 (niet thuis doen want ik heb de formule een beetje veranderd) en trok langzaam mijn slipje een beetje omlaag. Langzaam liet ik de grote buis in mijn natte kut glijden. Ik was achterover gaan liggen op de tafel en was mijn zelf nu aan het neuken met de reageerbuis. Nu liet ik nog een beetje buitenlucht in de reageerbuis en het effect was onwaarschijnlijk. De reageerbuis werd eerst heerlijk warm in mijn kutje. Ik liet er iets meer zuurstof in en nu begon de buis ook stevig te trillen. Hoe meer zuurstof ik toeliet, hoe heter het werd en hoe harden de trillingen in mijn kutje werden. Afwisselend streelde ik mijn tepels en regelde ik de zuurstof in de reageerbuis. Ik had het steeds moeilijker om alles onder controle te houden, vooral mijzelf. Uiteindelijke kwam ik met een dierlijke kreet klaar toen ik het mengsel volledig aanvulde met lucht. Samen met mijn orgasme schoot de reageerbuis uit mijn spleet en vloeide de vloeistof op de laboratoriumvloer. Mensen! Dat moest ik nog eens doen. Maar eerst de troep opkuisen. Maar zover kwam het niet.

Ik schrok toen ik het belletje hoorde. Ik ruimde het waterig mengsel en de reageerbuis op, trok mijn slipje omhoog en deed mijn laboratoriumjas dicht. Wie kon dat nu zijn? Ik opende de deur van het Lab. Het was Elias, mijn begeleider. Hij zag dat ik een kleur kreeg, maar hij deed net of hij niks in de gaten had.

“Valt niet mee he, in deze temperatuur werken?” en hij liet z’n oog vallen op het rokje en de blouse die nog op de grond lagen. Hij snuffelde eens en rook natuurlijk niet alleen mijn geil maar kon ook wel vermoeden wat ik ongeveer gedaan had. Hij vond de gebruikte reageerbuis die nog naar mijn kutsappen en het mengsel rook. Ik wist nu dat ik het niet meer kon verbergen en besloot het initiatief te nemen Bovendien kon ik erg goed opschieten met mijn begeleider die slechts vier jaar ouder was.

“Ja, ik had het zo warm en ik dacht; doe eens wat uit.”

Elias kon de steigerende hengst in zijn broek al niet meer verbergen en liep langzaam op me toe. Hij maakte de knoopjes van de laboratoriumjas los en hierbij gleed deze ook op de grond, net wat ik wilde. Vervolgens maakte ik de broek van Elias los en voor ik het wist had ik de lange lul van hem als een reageerbuis zo dik in mijn mond en ik begon hem flink te pijpen. Toen Elias bijna z’n hoogtepunt bereikte stopte ik en ging ik uitdagend op de labtafel liggen. Elias trok mijn slipje uit en stopte vervolgens zijn gladde paal in mijn kletsnatte kutje. Het hele tafereel met die reageerbuis en nu deze lekkere lul brachten mijn tot een gigantisch orgasme.

“Oh… ha… ja… oh…ho… ja! Kom!” Beide kwamen we tegelijk klaar waarbij Elias zijn warme vocht in mijn kut over mijn buik tot op mijn ondeugende tietjes spoot. Zonder al te veel te zeggen kleedden we ons weer aan. Elias stak de bewuste reageerbuis op zak en verliet het lab. Ongetwijfeld zou hij nu nagaan welke formule ik gebruikt had. Nu nog reageert mijn cut op de fantasie van Elias met de warme daverende reageerbuis in zijn kont. En waarschijnlijk denkt hij daarbij aan die jonge Oosterse assistente die hij toen zo lekker neukte.

Door deze gebeurtenis verlangde ik nog meer naar de avond, want nu was ik er helemaal klaar voor.

私の指

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *