Jacques en Roza

()

Ik had met Roza afgesproken dat ze een paar weken mee op vakantie zou gaan. Gisteravond is ze aangekomen en ik heb haar van het vliegveld opgehaald. Sexy opgemaakt en gekleed in een minuscuul rokje, geil topje met blote buik, heel hoge hakken staat ze naar mij te zwaaien in de ontvangsthal. Ze trekt niet alleen mijn aandacht maar ook van alle mannen die zich op dat moment in de hal bevinden. Op onze camping is niet zo veel plaats meer vrij maar ik heb gelukkig een plekje voor haar tentje weten te reserveren schuin tegenover mij. Ze staat dan wel tussen een groepje Franse en Italiaanse jongens die daar al een paar weken hun tentjes hebben opgeslagen.

Als we op de camping aankomen, veroorzaakt ze met haar opwindende verschijning gelijk al heel wat onrust onder de boys maar dat vindt ze over het algemeen juist wel leuk. Ik help haar met het opzetten van de tent, drink gezellig nog een wijntje en ga die avond vroeg naar bed. De volgende dag verteld Roza dat ze door de jongens uitgenodigd is om mee te gaan naar hun favoriete strandje. Ik vraag me af of het wel verantwoord is met al die vreemde jongens en besluit na wat gepraat om voor de veiligheid mee te gaan. Ik moet zeggen dat ze een heerlijk stukje strand hebben uitgekozen. Er zijn wat grillige, hoge rotsen en wat spelonkachtige gangen waar je ook heerlijk koel in de schaduw kan zitten.

Jacques, één van de Franse jongens, vertelt mij trots dat hij hier vorig jaar vaak gezwommen heeft en dat hier zelden andere mensen komen. Roza heeft haar topje al uit en rent, alleen nog gekleed in dat minuscule tanga slipje in de richting van de zee, haar puntige siliconen borsten priemend naar voren. Yahoo! Wat is het toch een geil sletje denk ik bij mezelf, alle jongens rennen achter haar aan om vooral maar niets te hoeven missen. Ik blijf met mijn rug tegen de rotsen zitten en houd de wacht over de kleren en tassen. In zee wordt lekker gepoedeld en gespetterd. Roza heeft geen gebrek aan belangstelling, allemaal draaien ze om haar heen als vliegen rond de honingpot.

Jacques komt terug naar mij als hij mij zo alleen ziet zitten zou hij me willen versieren? Nee, het is echte belangstelling, hij komt naast me zitten en we praten gezellig. In zee wordt er wild gedold en proberen een paar jongens Roza met haar hoofd onder water te duwen. Jacques ziet het ook en hij vertelt me dat alle jongens hevig geilen op Roza maar dat was mij natuurlijk al lang duidelijk. Hij zegt dat er een weddenschap op is afgesloten wie haar het eerste in bed krijgt. Voorlopig zie ik dat in zee alle jongens nog door haar afgestoten worden maar ik weet dat dit bij het spel van aantrekken en afstoten hoort, dus dat zegt nog niets.

Ik vraag aan Jacques of hij mijn rug eventjes met zonnebrand wil insmeren. Hij bloost en spuit wat zonnecrème uit het ronde langwerpige flesje op zijn hand, we kijken er naar en dan moeten we allebei lachen. Het is net een pik waar een klodder sperma uitkomt, hij bloost nog meer maar dan begint hij maar gouw te smeren. Ik zie dat hij een gigantische paal in zijn broek heeft, heel even heb ik de nijging om er aan te komen maar ik kan me nog net inhouden. In zee zie ik dat nu toch één van de jongens gelukt is om Roza te omhelzen, ze staan even te zoenen en dan gooit Roza hem toch weer achterover het water in. De andere jongens jouwen hem uit en proberen op een luchtbed te kruipen.

“Heb je een vriendin?” Vraag ik Jacques. “Sinds een paar maanden,” antwoordt hij, helaas mocht ze van haar ouders niet met mij mee op vakantie. “Neuken jullie wel?” Vraag ik brutaal weg. Hij draait er eerst een beetje omheen maar dan komt er toch eindelijk uit dat ook dat niet van haar ouders mag. Het is zelfs zo, vertelt hij later dat hij het nog nooit met een meisje gedaan heeft. Ik moet er een beetje om grinniken maar Jacques zegt. “Jij heb lekker praten, jij komt uit België maar je hebt er geen idee van hoe streng die ouders hier zijn.”

“Misschien win je de weddenschap wel en wil Roza wel met je neuken,” zeg ik bemoedigend. “Denk je dat ze mij ziet zitten?” Vraagt hij verlegen. Ik beloof dat ik een goed woordje voor hem zal doen. Als dank geeft hij me enthousiast een kusje maar tot zijn verbazing en schrik maak ik er een natte tongzoen van. Ik neem het initiatief helemaal over, omhels hem en lig eventjes heerlijk met hem te tongen. Met één hand ga ik naar zijn broekje en ik voel dat er nog steeds een harde paal in zit. Ik maak mijn mond van hem los en met mijn hand nog steeds om zijn stijve pik zeg ik.

“Ze weet niet wat ze mist, dat vriendinnetje van jou.” Ik vind hem leuk, deze verlegen jongen, hij is denk ik het aardigste van het hele stel. En wat een lekkere lul heeft hij, zal ik hem even afrukken? Vooruit dan maar, denk ik bij mezelf, het is toch een kleine moeite. Ik vraag hem mee te komen de grot in. Als we in het donker staan trek ik zijn broekje naar beneden en pak met twee handen zijn stormram vast. Lekker ding! Ik houd één hand onder zijn ballen en met de ander ruk ik hem ritmisch af. Hij gaat er helemaal hemels van kijken, de schat, en hij kreunt zachtjes. Als hij met zijn hand mijn broekje in wil glippen weer ik hem af. “Nee, het gaat nu helemaal om jou.” Hij gaat steeds harder hijgen en ik voel dat hij gaat komen. Ik maak van één hand een kommetje om zijn sap op te vangen. Een harde schreeuw, hij komt, hij spuit, hij kreunt, hij schokt, hij vloekt.

Met een gelukzalige blik kijkt hij me dankbaar aan en ik vang al zijn geil op in mijn hand. Als ik nog wat na ruk blijft het maar komen. Het witte sap blijft maar uit zijn staaf stromen, ik heb nog nooit zo veel sperma bij elkaar gezien. Daar kan je een complete meisjesschool mee zwanger maken, denk ik bij mezelf. “Het was zeker lang geleden? Je had zo veel opgespaard!””Valt wel mee,” zegt hij verlegen, gisteren heb ik me nog op jou afgetrokken, maar ik produceer gewoon erg veel denk ik. “Oh, geile schooiers, dus jullie liggen je af te rukken als je door een kier in je tent naar mij ligt te gluren zeg ik quasi verontwaardigt.”

We horen lawaai op het strand en keren gouw terug naar de ingang van de grot. Roza rent voorop en alle jongens proberen haar te pakken. Als ze bij ons is laat ze zich in het zand vallen en een paar jongen vallen speels bovenop haar. “Wat een geile beren,” roept ze naar mij, “die denken maar aan één ding!” “Ja, en ik weet wat dat ene ding is, jouw kutje! Ik zal je trouwens zo eens vertellen wat ik over ze gehoord heb, maar eerst wil ik wat eten. Er is wijn, er is koel sap, en allemaal lekkere hapjes.”

Ze hebben allemaal erg hun best gedaan, we spreiden al het lekkers uit op een groot kleed en gaan er in een kring omheen zitten met een radio zachtjes aan. Ik begin de jongens eigenlijk allemaal wel aardig te vinden, heel anders dan in het begin op de camping. Sommigen zijn wel echte opscheppertjes maar niet onaardig. Roza heeft het gelukzalige gezicht van Jacques gezien en vraagt aan mij in het Vlaams. “Hebben jullie soms geneukt?” “Nee hoor, alleen wat handwerk,” antwoord ik. Dan wil Roza natuurlijk weten wat ik gehoord heb over de jongens en ik vertel in het Vlaams over de weddenschap.

Ze moet erg lachen en zegt dat ze eigenlijk zin heeft in één van de jongens maar nog geen keus gemaakt heeft. Na een tijdje zegt Roza. “Eigenlijk ook niet eerlijk van die weddenschap, de winnaar heeft eigenlijk twee prijzen. Hij mag met mij neuken en krijgt nog geld toe ook.” Ik moet lachen. Eigenlijk verdien jij dat geld veel meer hè?”We gaan gezellig door met eten, Roza en ik zitten er nog steeds topless bij en de boys hebben grote moeite om niet constant naar onze uitdagende tieten te kijken. Er zijn een paar met constant een bobbel in hun broek. Ik zie aan Roza ’s gezicht dat ze ergens op zit te broeden.

“Weet je, zegt ze uiteindelijk, ik kan toch geen keus maken, dus ik denk dat ik ze allemaal maar neem.” Ik kijk haar verbijsterd aan.”Weet je dat zeker?””Ja, maar dan maken we er een ander soort wedstrijd van, de pot is voor mij en alleen die jongens die mij tot een orgasme brengen krijgen hun geld terug.” Met al die wijn die hier vloeit vraag ik mezelf inderdaad ook af of die jongens nog wat presteren. Alleen Jacques en nog een andere jongen drinken niet omdat ze terug moeten rijden dus die hebben volgens mij nog de meeste kans om hun geld terug te krijgen. Ik hoop trouwens dat er genoeg condooms zijn.

Roza neemt in het Engels het woord en vraagt of iedereen die een condoom bij zich heeft die op het midden van het laken wil gooien. De jongens kijken verbaasd maar gaan toch in hun spulletjes zoeken en langzaam wordt het een aardig hoopje. Met die van onszelf er bij is het ruimschoots voldoende om een veilige gangbang op te zetten. Het is een bonte verzameling van pakjes, de jongens worden er erg lacherig van en vragen zich af wat er gaat gebeuren. Dan vertelt Roza dat ze gehoord heeft van de weddenschap en ze wil dat het verzamelde geld er naast komt te liggen. De jongen met de grootste mond trekt met een groot gebaar zijn portefeuille en gooit een bundeltje geld naast de condooms.

“Omdat ik niet kan kiezen en jullie allemaal lief vind wil ik met jullie allemaal vrijen,” zegt ze. “Maar jullie moeten wel bewijzen dat je het goed kan, want, ik heb jullie vandaag wel op horen scheppen, maar ik moet het eerst nog maar allemaal zien dat je jezelf en mij tot een orgasme kan brengen. Is dat niet het geval dan krijg je uw geld niet terug en is het van mij. De boys zijn opgetogen over het voorstel en volledig overtuigd van hun kunnen.

De jongen die al het geld had wil als eerste met haar mee. De achterblijvers moedigen hem aan. Hij pakt een condoom en loopt achter Roza aan de grot in waar ze in een schemerachtig gedeelte een luchtbed op de grond heeft gelegd. Hij rolt het condoom om zijn half stijve en rukt er nog wat aan om hem harder te krijgen. Roza ligt op het luchtbed met opengesperde kut op hem te wachten. Het is een vreselijk geil gezicht dus daar kan het niet aan liggen maar echt staan wil hij niet.

Hij duwt hem toch maar bij haar naar binnen en begint zonder voorspel te rijden maar ik zie zo al dat dit niets wordt. Inderdaad moet hij zelf helaas na enkele pogingen toegeven dat het niet gaat en hij geeft het op. De volgende staat al klaar met een mooie dikke boomstam. Hij penetreert Roza die een geil gilletje van genot geeft en dan gaat hij haar grote borsten verwennen. Hij is er vreselijk opgewonden van en gehaast begint hij haar te neuken. Roza geniet er echt van want ze doet met enthousiasme mee en moedigt hem aan met haar gekreun en gehijg. Helaas, de jongen is zo gretig en geil dat het tot vroegtijdige zaadlozing komt en hij Roza onbevredigd achter moet laten.

Zo krijgen ze allemaal een beurt en als laatste komt Jacques. Al met al is het niet veel jongens gelukt er iets echt spectaculairs van te maken of het nou door de drank komt of door hun gebrek aan ervaring, dat weet ik niet maar slechts één kwam samen met haar tot een heerlijk orgasme. Jacques komt verlegen lachend naar binnen. Hij laat zijn broek zakken en ik zie weer die heerlijke pik die ik al eerder vandaag heb mogen verwennen vandaag. Roza doet haar benen al weer wijd maar zo ver is hij nog lang niet. Jacques begint als een waar kunstenaar aan een heerlijk voorspel.

Hij kust haar op de mond, op haar borsten en haar natte kutje en dan begint hij haar overal te strelen. Hij is werkelijk de eerste die er nou eens de tijd voor neemt om haar te verwennen en op te warmen. Roza geniet met volle teugen van deze aandacht en begint ook een beetje aan zijn paal te rommelen. Het is echt een lekker stel en ik kan maar met moeite mezelf in bedwang houden om niet mee te gaan doen. Maar dat kan ik natuurlijk niet maken, ik was bijna vergeten dat het hier om een echt potje prijs neuken ging.

Hij is bij haar binnengedrongen en het paar beweegt zich nu gracieus in een vloeiende beweging alsof het een ballet voorstelling is. Het is werkelijk heerlijk om naar ze te kijken en te luisteren want de soppende, kreunende, hijgende geluiden vullen de grot en weerkaatsen van alle kanten. Ze stuwen elkaar in volmaakte harmonie op naar een geweldig hoogtepunt waarvan ik nu al kan voorspellen dat het volkomen simultaan zal zijn. Want dit stel voelt volmaakt aan en het is alsof ze versmolten zijn tot één lichaam. Krijsend komen ze beide klaar maar Roza kan en wil meer en Jacques ’s pik blijft stijf genoeg om haar een tweede en een derde hoogtepunt te bezorgen. Ik bedenk dat als dit Jacques ’s eerste keer is hij wel een echt natuur talent is. Bij mijn eerste vriendje ging het minder.

Verliefd blijven ze een tijdje in elkaar verstrengeld liggen en ik hoor Roza al fluisterend een afspraakje maken voor een volgende keer. Jacques wil niets liever, als dat vriendinnetje van hem eenmaal zo ver is zal ze niet weten wat ze mee maakt!

私の指

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *