Variaties op een thema

()

Variatie 1: een goed gesprek

Ik zeg het haar gewoon.

Maar waarom ben ik zo bang voor haar reactie? Een nee heb ik, een ja kan ik krijgen.

Overigens is ‘het gewoon zeggen’ niet zo eenvoudig als dénken dat ik het gewoon ga zeggen. Want dan kan ik niet meer terug. Erop of eronder. Figuurlijk, misschien ook letterlijk. (In dat laatste geval, wat mij betreft, erop èn eronder…) Emily is 22, ik ben 44. Ik heb voor haar jongere broer gezorgd, maar dat is niet helemaal goed gelopen. Volgens hun adoptiemoeder zou ik hem mogelijk aangerand hebben. Zij weet dat, maar ze weet, net als haar broer, dat dat niet zo is. Haar broer was veertien toen ik hem het laatst zag, Emily zeventien.

En nu sta ik dus op het punt te zeggen dat ik haar mooi en aantrekkelijk en zo vind. Dat ik met haar naar bed wil. Dat ik misschien wel verliefd geworden ben op haar. Het ergste dat er kan gebeuren, is dat ze stante pede weg gillend wegloopt en me niet meer wil zien. Hoe erg zou ik dat vinden? Voor haar ben ik een vertrouwenspersoon, misschien een beetje een vaderfiguur, die ze nooit heeft gehad. Je gaat niet naar bed met je vader.

Aan de andere kant zit ze een beetje bijzonder in mekaar. Ze kan zich moeilijk hechten, zoals dat heet. Wat heeft het voor invloed op een jonge vrouw van 22, die zich niet zo makkelijk kan hechten, dat een man van dubbel zo oud met haar naar bed wil? Gaat het haar ijdelheid strelen? Gaat ze me belachelijk maken? En wat als zij, ondanks alles, ook wil? Uiteraard heb ik die mogelijkheid al meermaals overwogen. Voor zover ik weet is ze single sinds ze gebroken heeft met Youri, nu drie jaar geleden. Verlangt zij naar seks, zoals ik af en toe naar seks verlang sinds mijn relatie met Nele beëindigd is?

“Emily…” prevel ik.

“Ja?”

Ik heb onmiddellijk haar aandacht. Ze zit in de zetel naast mij en heeft al evenmin interesse in hetgeen zich op het kleine scherm afspeelt. We zijn een beetje uitgepraat, maar dat kan geen kwaad. Niets wijst erop dat ze ook maar enig idee heeft van wat ik haar wil zeggen. Toen ze dertien was, heb ik haar voor het eerst ontmoet. Pierre, haar broer, was toen tien. Ze is een geadopteerde dochter van Thaise origine. Ze kijkt me aan en wacht op wat ik zeggen wil.

“Heb jij momenteel een vriend?”

“Neen, dat weet je toch?”

Ik glimlach: “Het kan snel veranderen.”

“Heb jij een vriendin? Of een vriend?” Ze weet dat ik bi ben.

“Neen. Nele was de laatste.”

“Mis je haar?”

“Ik zie haar nog vaak genoeg. We zijn nu vrienden.”

Ze knikt.

“Weet je wat ik momenteel misschien wel het meest mis?”

Ze schudt het hoofd.

“Seks.”

Verbeeld ik het me maar, of is ze plots meer geïnteresseerd? Ze trekt in elk geval haar ogen open.

“Mis jij dat niet?” durf ik haar op de vrouw af vragen. Ze overdenkt mijn vraag. “Je hoeft niet te antwoorden als je dat niet wil.”

“Ik heb al drie jaar geen seks meer gehad.” fluistert ze nu. “Met Youri was dat niet zo prettig op het einde. Als hij klaargekomen was, was het afgelopen. Het interesseerde hem niet of ik ook was klaargekomen. Toen ik met Nele vree, bleven we vaak knuffelen en zo nadat ik was klaargekomen.”

“En zo?”

“Kussen. Strelen. Soms had ik nog een beetje…” Ik aarzel. Het was niet mijn bedoeling dat het zo intiem zou worden. Toch niet op deze manier.

“Een beetje wat?”

“Vind je het niet vervelend dat ik zo gedetailleerd over mijn seksleven praat?”

“Neen. Zolang ik niet over mijn seksleven met Youri moet praten.”

“Wil je zelf over seks praten, meer in het algemeen?”

“Ja, dat stoort me niet.”

Ik slik even. “Het gebeurde soms dat ik nog een beetje een stijve had na mijn orgasme. Dan bleef ik nog binnen bij Nele en ik bleef, uhm, pompen, zeg maar.”

Ze knikt geïnteresseerd.

“Dat vond Nele heerlijk. Ze zegde dat ze dan meermaals klaarkwam.” Ik zit ondertussen met een grote erectie. Terwijl ik het vertel, beeld ik me in dat ik hetzelfde doe met Emily. Al zal dat in de praktijk niet hetzelfde zijn, zelfs niet in mijn fantasie, want zij is een pak kleiner dan Nele (en dan ik).

“Ik denk…”, zegt ze, maar dan zwijgt ze weer.

“Wat denk je?”

“Neen, niks.”

“Je mag het zeggen, maar je moet niet. Ik zal er niet mee lachen of zo.”

“Ik zou dat precies ook wel prettig vinden na het vrijen, als mijn vriend nog in me blijft en zo blijft knuffelen.”

“Emily?”

“Ja?”

“Ik ga misschien iets heel stom zeggen, iets waarvan je gaat schrikken…”

“Zeg het maar, ik schrik niet van heel veel meer.”

Ik tel tot vijf. Het ergste wat kan gebeuren is dat ze boos wordt. “Ik fantaseer soms dat ik seks heb met jou…” Ze sluit even de ogen en slikt. Maar, ze trekt niet bleek weg, wordt niet rood of gaat niet gillen.

“Dat had ik misschien niet moeten zeggen.” mompel ik.

“Neen, het is ok.” Haar stem trilt een beetje. “Het is alleen…”

“Het is alleen wat?” Durf ik te vragen na wat minuten lijkt, terwijl zij met haar tenen zit te spelen en me niet meer aankijkt.

Dan fluistert ze, snel en bijna onhoorbaar: “Ik heb ook al over jou gefantaseerd.”

Ik had verwacht dat zo’n boodschap me met blijheid en geilheid zou vervullen, maar ik voel niks speciaal, of toch niks anders dan daarnet. Mijn erectie blijft wel. Mijn spanning neemt toe.

“Ik wil met je vrijen, Emily.” Slik. “Maar ik ga je absoluut niet verplichten of zo.”

“Nu?”

“Later mag ook. Ik begrijp dat je dit even wil laten bezinken.”

“Nee. Ik wil. Nu!” De woorden komen er uit als uit een mitraillette.

Ik trek haar tegen me aan en zoen haar boven op haar hoofd. Dat heb ik al vaker gedaan, maar niet na zo’n ontboezeming. Zij legt haar hand op mijn buik en begint deze te masseren. Dan kijkt ze naar me op. Onze neuzen raken elkaar. Ik kijk haar in de ogen en streel haar wang. Ze ademt zwaar. Ik breng mijn lippen naar de hare en voel tintelingen wanneer haar lippen de mijne strelen. We ademen in elkaars mond en zwemmen in elkaars ogen. Dan zoen ik haar en zoent zij me terug. Op de lippen. Met de lippen. In de lippen. We happen naar elkaars mond en dan lik ik haar lippen. Haar tanden. Ze steekt haar tong in mijn mond en ik word warm vanbinnen. We likken elkaars tong, elkaar gehemelte, elkaars tanden. Onder ons kreunt de zetel. Tijdens een adempauze merk ik dat haar ogen tranen. Onmiddellijk gaan alle alarmbellen af.

“Je wilt dit niet.” fluister ik. Ze kijkt verwonderd.

“Jawel. Echt wel.”

“Je huilt.”

Ze kijkt alsof ze dat nu pas merkt. “Dat had ik niet gemerkt. Misschien omdat ik zo…”

Ik wacht.

“…omdat ik hier zo blij mee ben.” Glimlacht ze. Dan duwt ze opnieuw haar mond tegen de mijne en leidt ze de dans der tongen. Ik tril. Ik maak haar gelukkig. Dit zou wel eens veel verder kunnen gaan dan waar ik aan had gedacht. Wordt zij mijn vriendin?

Ik voel hoe ze mijn T-shirt uit mijn broek trekt en mijn blote buik begint te strelen. Ik krijg er kippenvel van.

“Ik ben geil.” Zoen ik haar op haar ogen.

“Ik ook.” Antwoordt ze.

Met mijn hand neem ik de licht opbollende vorm in haar jurk vast, daar waar haar rechterborst moet zitten.

“Ik heb je al gezegd dat ik kleine borsten heb.”

“Ja, Emily, en dat vind ik prima.” Het ontlokt haar een warme glimlach.

Ze komt nu schrijlings op mijn schoot zitten, tussen mijn kruis en mijn knieën. Ik laat haar borst niet los en masseer met mijn rechterhand nu ook haar linkerborst. Dan trekt ze mijn shirt helemaal los en ze begint het uit te trekken. Gehoorzaam laat ik mijn bovenlichaam ontbloten. En, alsof ze nu helemaal op temperatuur komt, maakt ze ook de knoop en de rits van mijn jeans los en ze bekijkt mijn kloppende geslacht in mijn onderbroek.

Ik neem haar hand en breng die naar mijn kruis. Wanneer ze mijn kloppende schacht voelt, laat ik los. Ze laat haar hand liggen en streelt me tussen de benen, voelt de vorm van mijn stijve penis. Ik slaak een langgerekte zucht. Nu leg ik mijn handen aan weerszijden op haar blote knieën. Ze draagt een zelfgemaakte jurk die tot net boven haar knieën komt. Ik schuif beide handen, langzaam aan en gelijkmatig, onder haar jurk, op zoek naar de rand van haar slip.

Aangekomen aan mijn doel. Ze draagt iets met randjes van kant, stop ik niet, maar neem ik met een hand haar nu nog met stof bedekte venusheuvel vast en knijp er zachtjes in. Ze kreunt. Van de weeromstuit knijpt ze wat harder in mijn gezwollen lid.

“Emily…” kreun ik.

“Thomas…” zucht ze.

“Gaan we naar bed, lieve meid?”

“Ja!”

Ik sta recht met mijn handen onder Emily ’s billen. Ze slaat haar armen rond mijn nek en zo draag ik haar naar de slaapkamer. Ik laat haar op bed liggen, buig me over haar heen en zoen haar op de mond. Hoe hard en heet ik ook ben tussen de benen, mijn verstand blijft werken. “Ik ga de gordijnen dicht doen, lieveling. De buren moeten niet meekijken terwijl we de liefde bedrijven.”

“De liefde bedrijven…”, echoot ze, terwijl ik snel mijn slaapkamer afscherm van nieuwsgierige blikken. Als ik dat heb gedaan, zit ze recht op bed en maakt ze haar jurk los. Wanneer ik weer aan de andere kant van het bed ben, hangt het bovenste deel van haar jurk omlaag en toont ze me haar bleke bh. Ik ga naast haar zitten, zoen haar op haar blote schouder en maak het knopje van haar bh los, waarna ik het kledingstuk verwijder en op de grond werp. Ze heeft niet gelogen. Haar borsten zijn niet groot. Ze merkt dat ik ernaar kijk en toont zich plots weer onzeker.

“Je bent mooi, Emily.” Dan zoen ik beide tepels. “En je borsten zijn geweldig.”

“Dank je.” fluistert ze. “Youri vond…”

“Sst… Nu niet over Youri praten.” Leg ik mijn vinger op haar mond. Ik neem haar in mijn armen, druk haar hoofd langzaam tegen mijn schouder en streel haar blote rug. Ze ademt langzaam in en uit tegen mijn huid, waardoor de haartjes op mijn armen rechtop gaan staan. Dan laat ik haar weer op haar rug liggen – wat steken haar borsten mooi omhoog- en begin voorzichtig haar jurk over haar bekken uit te trekken.

“Niet zo.” fluistert ze. “Over mijn hoofd.” Ze giechelt zelfs een beetje. Maar seconden later ligt ze dan toch zo goed als naakt op mijn bed, te wachten op wat komen gaat. Ze draagt inderdaad een met kant afgebiesd slipje. Zelfgemaakt? Het zou zomaar kunnen. Het gaat dus gebeuren. We gaan seksen. Ik heb het gevoel dat ze wil, maar niet goed weet, dat ze zal doen wat ik voorstel, maar weinig initiatief gaat nemen. Misschien kan ik haar doen ontdooien, misschien niet. Ik maak mijn jeans los en stap eruit. Ze kijkt naar mijn kruis, waar mijn opwinding duidelijk zichtbaar is. Zes jaar geleden was ze een klein, bang vogeltje en verklapte ik haar dat ik homo was. Twee jaar geleden was ze een mooie, jonge vrouw en leerde ze dat ik bi ben. Vandaag ga ik haar neuken. Of dat is toch wat ik nu vurig hoop. Als zij wil. Ik ga naast haar op bed zitten en leg mijn hand vol op haar venusheuvel. Ze zucht en sluit de ogen. Zachtjes begin ik haar schaamstreek te masseren, waardoor ze zwaar gaat ademen. Nu zoek ik met mijn mond opnieuw haar lippen en onmiddellijk boort zij haar tong in mijn mond. Ondertussen blijft mijn linkerhand haar opwindende werk doen. Even streel ik haar buik en laat mijn hand dan in haar slipje kruipen, voel haar zachte schaamhaar en kijk in haar ogen wat dit met haar doet. Ze sluit haar ogen, opent haar mond en trekt haar hoofd wat achteruit. Ik breng mijn middenvinger bij haar binnen. Ze schudt even, opent de ogen en kijkt me verward aan.

“Wil je dat ik stop?”

“Neen.” hijgt ze. “Doe voort. Het is al lang geleden dat ik nog iets tussen mijn benen heb gehad.”

Ik neem haar hand en leg ze op mijn kruis. Ze tast de vorm af en glimlacht naar mij.

“Ik wil mijn harde paal graag tussen je benen steken, lief.”

“Wat bedoel je?” Het verrast me niet echt dat ze dit soort porno-erotische taal niet onmiddellijk vat.

“Ik wil je neuken, Emily. Mag ik dat?”

“Ja!” Het is er uit voor ze het beseft. Dan giechelt ze. “Aan niemand vertellen, hè.”

“Neen, lief. Later misschien…”

“Ja, misschien later.” Dan schuift haar hand in mijn onderbroek, betast mijn ballen en staaf en speelt met mijn haar. “Jij hebt ook nogal een harde.”

“Ja, ik heb er zin in.”

“Ik ook.” Dus steek ik mijn middenvinger even zo diep als mogelijk in haar en schuif hem een paar keer heen en weer. Ze gaat zachtjes aan open, alsof ze zich mentaal en fysiek voorbereidt om me te ontvangen.

“Ga eens op je knieën voor me zitten, lief.” Fluister ik. Ze gehoorzaamt. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten. Mijn kruis duwt tegen haar buik. Dan schuif ik haar slipje omlaag, laat haar één voor één haar knieën opheffen om het helemaal uit te krijgen en slinger het ergens weg. Waar wij heen gaan, zitten slipjes maar in de weg.

“Nu jij bij mij.” Ze begrijpt direct wat ik bedoel, werkt me uit mijn onderbroek en zo komen we naakt tegenover mekaar te zitten. Mijn harde piemel druk ik zachtjes tegen haar buik.

“Je hebt zo’n heerlijk zachte huid, Emilief.” Het rolt er zomaar uit, ze kan er best om lachen. Dan neem ik haar in mijn armen, streel haar rug, zoen haar hoofd, zoek met mijn vinger naar de warmte tussen haar billen. Mijn ballen schuren tegen haar schaamhaar. Het windt me nog meer op.

“Ik ga het wel met condoom doen. Ik wil je niet zwanger maken.”

“Ok.”

“Nog niet.” Durf ik.

“Ja, misschien later.”

“Later misschien.”

Ze slikt, zegt dan: “Je mag, hoor. Ik wil wel een kind van jou.”

“Ik vind het heel leuk dat je dat zegt, Emily. Maar nog niet nu. We praten er later nog over.”

“Ok.”

Dus neem ik naast mijn bed een condoom en ontdoe het van zijn verpakking, waarna ik het aan haar geef: “Weet je hoe…?” Ze knikt en rolt het vakkundig uit over mijn wachtende periscoop, die klaar is om haar binnenkant te onderzoeken. Als ze daarmee klaar is, neem ik haar gezicht in mijn handen en plaats ik een zoen op haar voorhoofd, haar ogen, haar neus en haar mond. Dan vraag ik, plechtig: “Lieve Emily, mag ik je neuken?”

Ze knikt heftig: “Ja. Graag!”

Ik laat haar op haar rug liggen, op één van mijn hoofdkussens, zodat ze het goed heeft wanneer ik bij haar kom. We blijven elkaar aankijken en ik zoen haar nog één keer op haar buik, in mijn fantasie nu plots de plaats waar mijn toekomstig kind (mijn toekomstige kinderen?) zal groeien. Dan schuif ik tussen haar benen, die ze nu voor me open spreidt. Onder haar pikzwarte schaamhaar, opent zich de vlezige ruimte waar ze me welkom heet. Ik zou dit willen filmen om het later te herbeleven, maar bedwing die gedachte. Dan ga ik op haar liggen, zoek met de kop van mijn erectie naar de ingang van haar vagina. Als vanzelf neemt ze me vast om me naar de juiste poort te leiden.

En rustig, heel rustig, maar even zeker, dring ik bij haar binnen. Schuif ik bij haar binnen. Treed ik bij haar binnen. Ik steun vrij hoog op mijn armen want ik wil haar in de ogen kunnen blijven kijken. Haar warmte komt via het oog van mijn eikel mijn lichaam binnen en brengt de potjes langzaam aan het koken. Voorzichtig begin ik te pompen, Emily sluit haar ogen en hijgt mee op het ritme van mijn bewegingen. “Voor jou, liefste Emily.” fluister ik.

“Ja…” kreunt ze.

Dan komt het moment waarop mijn verstand een beetje gas terug neemt. Ik ga boven op haar liggen, trek haar lange haren voorzichtig onder haar hoofd uit en duw mijn gezicht in deze waaier met haar geur. Ondertussen pomp ik hijgend en voel ik hoe zij mijn borst begint te zoenen, mijn tepels zuigt, mij likt.

“Hallelujahgodzijmetons!”

Ik voel mijn zaad ongegeneerd naar buiten sprinten. Mijn geest en lichaam lijken te volgen. Ergens binnen in ons houdt een vliesje mogelijk nieuw leven tegen, maar op dit moment voel ik dat ik ooit zonder vliesje wil en nieuw leven wil creëren bij deze heerlijke nimf.

Als mijn schokken mindert, als ik weerkeer naar deze wereld, kijk ik recht in Emily ’s ogen. Ze glimlacht door haar tranen heen.

“Blijf in me, Thomas.” prevelt ze. “Blijf in me, zoals je met Nele deed.”

“Ik blijf in je, schat.” stel ik haar gerust. Ik beweeg mijn nog half harde piemel heen en weer in haar. Dan steekt ze haar armen naar me uit en trek ik haar naar me toe. We zoenen, zoenen en zoenen. En ik blijf in haar. We gaan liggen en ik trek het deken over ons heen. En ik blijf in haar, zachtjes pompend, zachtjes zoenend. Ik zoek haar clitoris en manipuleer haar – hopelijk- lekkere plekje. Het helpt, het pompen, het zoenen, het manipuleren. Plots begint mijn Emily heftig te hijgen en kreunt ze lang en hevig.

“Het was lekker, Thomas. Ik ben klaargekomen.”

Ik glijd uit haar en neem haar in mijn armen, zoen haar op haar ogen. “Ik hou van je, Emily.” Kijk ik haar recht in de ogen.

“Ik wil met je trouwen, Thomas.”

Ik zoen haar op de neus: “Nu slapen, lieve schat. Over trouwen kunnen we morgen nog praten.”

“Ok, mon amour. Slaapwel.”

“Slaapwel, schat.” fluister ik.

“Slaapwel, schat.” echoot ze.

Het is de eerste keer dat ze me ‘lief’ en ‘schat’ noemt. Voor zover ik haar ken, betekent dat dat ik nu ook ècht tot haar ben doorgedrongen…

We zijn klaar voor zoete dromen.

Xa4 Lepage

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. En/of persoonlijke mail met Lepage. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *