Avontuurtje

()

Hallo, U kent mij als Zora, een getrouwde vrouw van even in de dertig, die met medeweten van haar man, nou ja ook maar een klein beetje, lekker op stap gaat en de seksavonturen niet uit de weg gaat. Ik kan er ook niets aan doen. Sinds de kinderen naar school gaan, verveel ik me wat en ben de wereld om me heen gaan ontdekken, zeg maar. Ik ben seks steeds lekkerder gaan vinden. Met mijn eigen man neuk ik het liefst elke dag en kom steeds heerlijk klaar en af en toe een avontuur met een andere vent vind ik echt heerlijk. Vorig jaar zomer beleefde ik het volgende avontuur.

Mijn vriendin en ik, onze mannen mochten ook mee maar gingen niet, waren uitgenodigd om bij een bekende stapper en dorpsgenoot zijn veertigste verjaardag te komen vieren. Het zou een groots tuinfeest worden en daar hadden mijn vriendin en ik wel zin in. We gingen op de fiets zodat we lekker konden drinken en we hadden echt zin om eens lekker door te zakken. We kwamen aan om een uur of tien. Het begon al wat te schemeren en het was een heerlijke warme zwoele zomeravond. We werden direct al door de gastheer ontvangen met een hartelijke kus en een glas champagne. Er waren al veel mensen maar er kwamen er ook nog steeds aan. Het viel mij op dat er veel singles aanwezig waren. Sommigen waren wel getrouwd maar dan waren de partners niet aanwezig. Er waren veel mensen van het bekende uitgaanswereldje. Maar dat zou de sfeer alleen maar losser maken. Het feest werd zowel in de tuin als in het huis gehouden. In de tuin was een barbecue, een bierhoek, een open vuur en in huis waren de drankjes en hapjes. Met mijn vriendin liepen we heerlijk rond en genoten van de belangstelling en leuke attenties die we kregen. Het sfeertje werd steeds meer ontspannen en natuurlijk kreeg ik steeds meer drank in mijn lijf.

Bij het open vuur in de tuin leerde ik Adrian kennen een leuke vlotte jonge vent van even in de dertig, beetje donkere huid en heerlijk breed in zijn schouders. We stonden bij het vuur maar ook een beetje aan de zijkant van de tuin half achter een struik. De mensen konden ons vanaf een kant zien en aan de andere kant van ons was het donker. Daar lag een groot bos van een landgoed. We raakten in een lekker gesprek waarvan ik niet meer weet waar ’t over ging. Wel voelde ik zijn hand op mijn zij die langs mijn broekrand naar mijn rug kroop en daar langzaam afdaalde. Dit spelletje vond ik wel leuk. Over koetjes en kalfjes praten en dan stiekem je hand over je partners lijf laten gaan.

Omdat we half in het donker stonden, konden de anderen niets van zijn strelingen zien. Hij vond in mijn broek op mijn rug, de bovenkant van mijn tanga. Ik voelde de druk op mijn kutje en klitje toenemen want de stof liep precies over mijn klitje en kutje. Hij trok en liet weer los, trok en liet weer los. Shit of eigenlijk heerlijk. Dit was heerlijk. Al pratende ging hij gewoon door met aan mijn slipje trekken en ik voelde de geiligheid in mijn lijf opkomen. Mijn klitje werd heerlijk gemasseerd door mijn eigen slipje waar een vreemde vent aan stond te trekken terwijl er veel mensen om ons heen stonden. Spannend. Hij moet de opkomende geiligheid in mijn ogen gezien hebben want hij ging nog even door.

Opeens liet hij los en zijn hand ging onder mijn truitje. Hij deed dat aan de onverlichte kant van de tuin waardoor het niet opviel. Hij ging naar mijn borsten en wipte simpel mijn beha omhoog en omvatte mijn borst. Mijn borst werd rustig gemasseerd en mijn tepel gestreeld.

Nadat hij weer een drankje voor ons had gehaald, iets met whisky on the rocks, stelde hij voor om andersom te gaan staan. De drank explodeerde in mijn hoofd en zijn hand ging nu mijn andere borst bewerken. Hij masseerde zachtjes mijn andere tepel en ik voelde mijn kutje zeiknat worden. Ik kreeg zin in meer. We schoven iets uit de lichtkring achter een struik en daar zoende hij me lekker en heftig. Adrian, schoof nu een hand over mijn buik naar mijn kutje. Tegenover elkaar staande gaat dat niet zo makkelijk en hij kwam dan ook niet verder dan mijn schaamhaartjes en een vinger op mijn klitje. “Zullen we een ander plekje zoeken” stelde hij voor.

“Goed” zei ik en volgde hem. We liepen naar het huis, ik voelde mijn kutje soppen en de spanning in mijn buik groeien. Het was overal druk zodat we hier en daar een praatje maakten. In een onbewaakt moment liepen we de trap op, op zoek naar een rustig plekje. Er lag een kind te slapen in de eerste slaapkamer die we open maakten. In de tweede slaapkamer ook. Ja, onze gasten hadden ook kinderen. In de derde slaapkamer lag al een ander stel heftig te wippen. Ze hadden ons niet gezien en gingen wild door. We keken even toe en zagen slechts zijn blote kont heen en weer gaan tussen een paar benen, die wijd en hoog in de lucht staken. Een heleboel gekreun en gehijg begeleidde deze bewegingen. Ik voelde mijn buik samentrekken en wilde ook.

Alleen de WC was vrij en daar trok Adrian me in. We zoende heftig en hij maakte mijn broek los. Zijn hand schoof nu ongehinderd naar mijn klitje en ik genoot van die strelende en masserende hand. Adrian voelde langs mijn lipjes, haalde een vinger door mijn natte spleetje en raakte mijn lipjes weer aan. Hij schoof nu mijn broek wat naar beneden wat hem een betere toegang tot mijn kutje gaf. Hij vingerde stevig door, ik legde mijn armen om zijn hals en genoot. Bekende kronkels kwamen omhoog, ik voelde een hand naar mijn borst gaan in mijn tepel knijpen en een andere hand die precies op het goede plekje van mijn klitje lekker tekeer ging. Ja! Daar kwam het opzetten en luid kermend kwam ik staande klaar. Heerlijk.

Adrian zijn beurt. Hij trok mijn broek en tangaslip uit en duwde me op de WC bril. Adrian stond voor me en U snapt wel op welke hoogte ik tegen hem aan keek. Ik maakte zijn broek los en trok broek en onderbroek in een ruk naar beneden. Een grote dikke lul was dicht voor mijn gezicht en ik hapte er in. Een grote lul in mijn mond. Ik sloot hem op in mijn mond en zoog er hard aan. Met mijn tong speelde ik langs zijn eikel en maakte ondertussen een pompende beweging over zijn lul. Met mijn vrije hand kneedde ik in zijn zak en speelde met zijn ballen. Hij kreunde en vond het heerlijk. Ik zoog harder en sloot mijn vrije hand om de basis van zijn lul en rukte hem voorzichtig af. Met mijn mond bewerkte ik zijn eikel. Hij kreunde nu heftig.

“Ik kom, ik kom” kreunde hij. Mijn gezicht deed ik opzij en rukte heftig door. Zijn lul zag ik voor mijn gezicht gaan spuiten en hij spoot zijn zaad op mijn schouder en truitje. Heerlijk, maar de spanning was niet over. Zijn lul bleef stokstijf vooruit staan en hij trok zelf zijn broek en onderbroek helemaal uit. Hij knielde en ging op zijn knieën voor me zitten. En ja, ik zat ook nog in mijn blote kont waardoor zijn natte lul voor mijn natte kutje kwam. Ik zette mijn benen schrap tegen de deurstijl en ging wat onderuit.

Langzaam drukte hij zijn lul tussen mijn lipjes en drukte door naar mijn diepste verlangen. De basis van zijn lul stootte tegen mijn buik en zijn schaamhaar kwam in mijn schaamhaar. Hij trok zijn lul weer langzaam terug tot de kop van zijn lul tussen mijn schaamlippen zat. Ik keek hem geil aan. We hadden lekker oogcontact en hij begon te bewegen. Zijn lul begon tussen mijn lipjes lekker in mijn kutje te stoten. Ik lag vrijwel achterover op de WC bril, mijn benen tegen de deurstijl. Niet echt comfortabel maar de spanning in mijn onderlijf samenkomend in mijn kutje was de moeite waard. Ondertussen werd Adrian een dekhengst. Hij ramde zijn lul maar in mijn kutje heen en weer. Wij kreunden samen heerlijk.

“Ah, oh! Ik kom ik kom weer” kreunde Adrian en ik voelde zijn schokkende lul het zaad diep in mijn kutje ergens tegen mijn baarmoeder spuiten. Hij liet zich voorover zakken en kneep in mijn borst. Heerlijk. Ik was er ook toe om weer lekker klaar te komen. Ik had Adrian zijn gang laten gaan en ik hoopte op een stevige likbeurt. Adrian richtte zijn bovenlichaam weer op werd wat onrustig. Hij wilde gaan staan. “Hé, mij niet vergeten hé” zei ik tegen hem. Hij keek me vragend aan. Ik greep hem bij zijn haardos en trok zijn hoofd richting van mijn kutje. Ik duwde zijn hoofd tegen mijn kutje. “Likken” kreunde ik.

“Ja, maar je bent zo nat” fluisterde Adrian. “Het is jouw zaad, je likt het er maar uit” fluisterde ik terug. Ik trok heftig aan zijn haar en duwde zijn hoofd tussen mijn benen. “Lik, lik” fluisterde ik hem toe en ja daar voelde ik zijn zoekende tong. Eerst langs mijn schaamlipjes, de randjes en daarna tussen mijn schaamlippen. Hij duwde zijn tong diep in mijn kut, blies een beetje en likte door en door. Heerlijk. Het hoogtepunt moest maar beginnen. “Stop twee vingers in mijn kutje en lik mijn klitje” fluisterde ik hem toe. Ik trok weer aan z’n haardos en hij deed wat ik hem vroeg. Hij pompte twee vingers in mijn kutje. Ik voelde de volheid van z’n vingers die heerlijk ronddwaalden.

“Onder mijn schaambeen heen en weer en wat sneller.” Weer rukte ik aan z’n haardos. “Lik, lik,” nu kreunde ik en ja, ah daar kwam dat machtige gevoel weer. Ik kreunde, nee schreeuwde terwijl ik klaarkwam en zakte mijn benen terugtrekkend bijna in de WC pot. Het was heerlijk. We zoenden nog even, keken elkaar geil aan, kleden ons aan en fatsoeneerden ons weer een beetje.

Wat een machtige avond, weer een lekker avontuur.

Zora

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *