Hotel with value

()

Frederique de portier stond op wacht. Hij had de opdracht gekregen om drie jonge dames rond de twintig jaar te verwelkomen. De namen wist hij al, maar hoe ze er uit zouden zien nog niet. Een paar minuten later kwam er een taxi aangereden en stapten er drie ontzettend mooie meiden uit. ‘Zo wat een stukken’ dacht hij en voelde z’n lul in zijn broek al zwellen. De drie wierpen een kushand naar Frederique en gingen het hotel binnen. Frederique pakte de bagage en volgde de dames. Bij Carin, de receptioniste, aangekomen kregen de dames hun sleutels ze babbelden voluit en keken met hete blikken naar de mannen, die hun ogen niet konden geloven.

Chana, Wendy en Mieke, zo heetten de drie schatjes, genoten ervan om de mannen te verleiden. Daarom hadden ze elk een eigen kamer in het ‘Hotel with value’ genomen. Ze hadden alle drie afgesproken alles te pakken wat er te pakken was. Chana had haar oog al op Frederique laten vallen en Wendy zag dat Alex een grote paal in zijn broek had en ze wilde die wel eens graag verwennen. Mieke had nog geen keus gemaakt maar dat kwam nog wel. Een ding hadden ze gemeen ze waren gek op lekker pijpen en langdurig neuken, ze lusten er wel pap van.

Alex had intussen de bagage in de lift gezet en wachtte op de dames, die al schuddend met hun geile kontjes naar de lift liepen. Ze hadden alle drie een kamer naast elkaar. Alex leverde de bagage af en wilde snel weer weg want hij had intussen een wellustig gevoel tussen z’n benen gekregen en voelde dat z’n lul al flink aan het groeien was. Chana die het in de gaten had riep Alex terug en wierp gelijktijdig een geile blik op z’n kruis. Ze trok hem de kamer in en zei, “kom hier want je kunt mij krijgen en ik wil jou.” Alex liet zich dat geen twee keer zeggen en liep op haar toe. Chana trok inmiddels al haar blouse uit en met nog alleen maar een kort rokje en broekje aan ging ze voor hem staan met haar twee parmantige tietjes die recht vooruit staken. Alex legde er zijn handen omheen en streelde de tepels die al groter en harder werden.

Langzaam liet Chana zich op de grond zakken ondertussen zijn broek los makend, ze viel op z’n voeten en nonchalant stapte hij er uit, zodat Chana volop zicht had op de harde grote lul van hem. Chana ging op de grond liggen en Alex op z’n knieën half over haar borsten heen. Zijn flink uit de kluiten gewassen paal hing ontuchtig boven haar hoofd en als vanzelf gaf ze kusjes op dat heerlijke instrument. Na enige tijd zette ze haar tong aan het werk en likte en zoog ze aan die heerlijke paal. Alex maakte een voorzichtige stoot beweging en spoedig stootte hij sneller en dieper in haar mond. Chana masseerde bij elke stoot zijn piemel nog eens extra met haar tong. Alex was intussen hevig in haar tietjes aan het knijpen en trok ook flink aan haar tepels zodat Chana het gevoel kreeg dat haar tieten in brand stonden. Ze zei tussen twee stoten door “Pak m’n kutje. Pak m’n kut oh ja!”

De kreet werd gesmoord door de nu grote paal van Alex en z’n hand ging van de borst naar beneden. Hij maakte haar rok los en schoof die langs haar benen, tegelijk het slipje meenemend. Ze was nu compleet naakt en Alex ging op handen en knieën over haar. Hij liet z’n vingers door haar spleetje glijden en daarop spreidde Chana haar benen meteen heel wijd. “O, oh ja, pak m’n kutje, oh…” kreunde ze moeilijk door die grote pik in haar mond. Maar Alex bedacht wat beters. Hij haalde z’n pik uit haar mond om z’n grote paal wat rust te gunnen en draaide zich om zodat z’n pik boven de van geilheid glinsterende kut van Chana hing. Toen liet hij zich zakken en gleed met z’n lul langs haar spleet. Het lukte hem niet om er meteen de lul in te drukken, maar z’n lul schoof opwindend langs Chana ‘s om aandacht vragende kittelaar.

“Oh! Ja!” Was Chana ‘s reactie op die heerlijke aanraking. Alex trok zich terug en ondernam een tweede poging om haar vesting te nemen. Hij schoot er nu meteen in en hij liet zich helemaal in haar zakken, gelijk voelende hoe Chana reageerde. Hij begon te stoten terwijl Chana haar benen om zijn middel klemde en haar rode nagels striemen achter lieten op zijn rug. Zwaar ademend van opwinding fluisterde ze geile kreetjes in zijn oor. Beiden naderden steeds meer hun hoogtepunt. Alex moest zich inhouden om niet nu al klaar te komen, maar aan Chana ‘s gehijg en gekreun te horen was ook zij al niet ver weg meer om klaar te komen. Plots voelde hij haar geile kutje krachtig samentrekken en met een luide kreun kwam Chana stevig en voldaan klaar. Alex gaf haar nu de laatste stoot en voor een ogenblik was ook hij van de kaart door een hevig orgasme. Chana en Alex nog nagenietend op de grond bemerkten nog meer geluid in de kamer dan hun gehijg.

Ze hadden tijdens hun geile spel niet bemerkt dat Frederique en Wendy in de kamer van Chana waren gekomen. Alex zag een rode blouse die op en neer ging in een maar al te bekend ritme. En Chana zag het hoofd van Frederique die met z’n ogen dicht in Wendy ‘s nek ademde. Ze zag dat de mond van Frederique vertrok, hij kreunde en schreeuwde; “ja! Ah! Ja…” terwijl Wendy gromde als een wolvin en Frederique in z’n nek beet. Schokkend spoot Frederique zijn hete lading diep in haar al kletsnatte neukholletje. Het leek wel of er geen einde aankwam, steeds kwam er weer lading uit zijn geile harde paal. Daarna liet Frederique z’n lul rustig uit haar volgespoten kutje glijden en trok Wendy ‘s rok weer naar beneden. “Zo” zei hij “dat was nu precies het nummertje waar ik vannacht over gedroomd heb. Het was de spannendste neukpartij van deze week.”

Mieke was intussen naar het verwarmde zwembad gegaan en liet zich helemaal naakt in het water glijden. Met gesloten ogen bleef ze heerlijk op haar rug drijven toen ze plotseling beweging naast zich voelde. Juan, de eigenaar van het hotel, kon het niet langer aanzien dat Mieke daar alleen en dan ook nog naakt in het water dreef. Juan had intussen ook niets meer aan en je kon zien dat hij, door de aanblik van Chana ‘s naakte lichaam, al danig opgewonden was geraakt. Zijn grote paal stond recht vooruit. Ook Mieke voelde een rilling van opwinding ging door haar heen.

Juan dook in het water direct richting Mieke. Met z’n nog steeds stijve paal bij Mieke aangekomen richtte hij die direct op haar mond. Mieke liet zich niet onbetuigd, ze kwam meteen op Juan af en schoof haar lippen om de gezwollen paal en paars aangelopen eikel. Langzaam schoof ze haar lippen er langs en liet de dikke en harde lul dieper in haar mond glijden. Het harde vlees vulde haar mond helemaal op en ze zoog hem letterlijk naar binnen tot ze de eikel achter in haar keel voelde. Met haar tong likte ze langs de onderkant, zodat Juan begon te grommen van het heerlijke gevoel. Met een hand voelde ze aan Juan ‘s harde en volle ballen en drukte ze tegen haar kin.

Het leek wel of z’n zaad-reservoir begon vol te lopen de ballen werden als maar groter door haar bewerking. Ook Juan ‘s lul begon nog meer te zwellen. Enige tijd vermaakten ze zich op die manier, beiden ophitsend. Tot ze het beiden wel genoeg vonden. Mieke zwom naar de kant gevolgd door Juan.

Beide gingen naar het grasveld en lieten zich daar op neervallen. Mieke trok haar knieën op en spreidde ze wijd uiteen. Zodoende etaleerde zij haar schaamstreek. Juan keek er met veel interesse naar. Die belangstelling maakte Mieke nog heter. Juan presenteerde zich in zijn naakte glorie, z’n spieren lagen als bundels onder zijn gebruinde huid. Van onder uit zijn buik priemde een immense penis omhoog. Het was de grootste die Mieke tot op heden gezien had. Bij elke beweging van Juan zwiepte zijn sjanker heen en weer. Daaronder hing een bijna vuistgrote balzak, met daarin twee bungelende ballen die als eieren zo groot waren. Er kwam een glinsterende glazige druppel uit z’n lulspleet ten teken van Juan ‘s opwinding. De druppel kwam los van de eikel trok een dunne draad achter zich en viel op Mieke ‘s buik.

“Oh, ja. Neuk me met die monsterachtige dikke lul van je.” Ze hield met haar vingers de lippen van haar seksspleet wijd uiteen. Ze opende haar schoot verder zodat Juan kon zien hoe nat en geil ze van binnen was, het geil droop als het ware uit haar over-geile neukholletje. Mieke duwde haar bekken omhoog en Juan nam daartussen plaats. Dat ging erg gemakkelijk want zo wijd had nog niet een vrouw dat gedaan vond Juan, deze meid moet wel heel erg geil zijn. Hij liet haar niet langer op z’n dikke lul wachten en met een flinke stoot penetreerde hij haar schede. Mieke snakte naar adem toen zijn dikke vleesboom haar kutje uitrekte. Haar roze gleuf werd een gapende holte waarin zijn polsdikke leuter zich toegang verschafte. Hij vulde haar neukgrotje helemaal op met zijn dooraderde stamper. De wangen van haar kutje rekten zich tot het uiterste om Juan ‘s lul steeds verder door te laten dringen.

Langzaam ging de onmogelijk grote lul van Juan dieper in haar weke natte pruim. Juan gromde toen hij voelde hoe zijn paal moeite had door te dringen in het toch nauwe kutje. Goh! Wat was die meid nauw, maar goed dat ze zo geil en nat was, hoewel het wel erg lekker aanvoelde. Hij voelde de schedewand hevig kloppen. “Oh, oh, ja, splijt me met je heerlijke knuppel maar open” kreunde Mieke. “Ja hoor, ik splijt je wel open en ga er helemaal in. Ik ga er helemaal in tot aan m’n ballen, je zult m’n eikel er diep in voelen tot aan je baarmoeder” was nog de opmerking van Juan op haar gesmeek om zijn lul helemaal te voelen.

Mieke voelde hoe Juan ‘s harde ballen tegen haar dijen kletsten, hij zat er met z’n lul nu helemaal in en ze voelde z’n eikel tegen haar baarmoeder rammen. Nog nooit had ze zo’n dikke levende harde en dikke lul zo diep in haar kut gehad. Vlammend schoten de prikkels door haar lichaam. Mieke voelde heel goed de dikke aderen van zijn lul in haar grotje kloppen. Ze tastte met haar schede z’n hele lul af. Even bleef Juan stil op haar liggen en liet haar rillen en bewegen door de lul die in haar zat. Mieke kon niet meer stil blijven liggen. Het geweldige gevoel in haar onderbuik maakte haar nog geiler. Juan voelde dat Mieke al haar schedespieren in werking had gezet. Mieke was enigszins tot bedaren gekomen en ontspande haar kutspieren.

Juan voelde dat nu de tijd was gekomen om langzaam te gaan pompen in dat heerlijke nauwe kutje. In een langzaam maar toch regelmatig tempo bewoog hij zijn lul op en neer. Bij iedere stoot drukte hij z’n dikke paal in haar steeds natter wordend grotje en perste zijn eikel totaal tot het einde erin. Impulsief maar ook door geilheid en genot begon ook Mieke met haar bekken terug te stoten. Ze kromde haar slanke benen om zijn billen. Elke vezel van Juan ‘s lichaam was gespannen. Hij klemde zijn tanden op elkaar en klauwde met z’n handen om de toch flinke weke borsten van Mieke. Z’n polsdikke leuter zwol nog meer. Opeens voelde hij z’n zaad door zijn lange buis naar boven komen en dan spoot het z’n eikel uit diep in haar. Golf na golf spoelde het sperma Mieke ‘s buik binnen. Het overstroomde haar. Door haar en ook Juan ‘s bewegingen kwam het uit haar kutje te voorschijn.

Het volgend moment explodeerde ook bij haar het orgasme. Zo was ze nog nooit klaar gekomen. Zo intens was het dat ze niet meer stil kon blijven liggen. Ze wipte hevig op en neer, met nog steeds de kloppende lul van Juan diep in haar kokend kutje. Ze wist nu ook dat ze door deze naaipartij zou blijven zoeken naar hele grote en dikke lullen.

In ieder geval hadden ze alle drie hun zin gekregen door deze geile en opwindende neukpartijen in ‘Hotel with value’.

Zunguri

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *