De gelovige buurvrouw

()

Eva, zo heette ze, was toen 50 jaar en voor de meeste mannen geen aantrekkelijke vrouw. Ze was behoorlijk streng gelovig en zag er ook zo uit. Haar steile bruine haar in een bobtailkapsel, een niet grote magere gestalte en dunne sportieve benen (omdat ze altijd alles per fiets deed). Het is daarom moeilijk te verklaren waarom ik met een stijgende wellust naar haar keek wanneer ik haar zag. Ik begon haar steeds vaker te observeren en ontdekte steeds meer aan haar lijf dat me opwond. Zo vond ik haar benen eigenlijk toch wel mooi. Ze waren puntgaaf, zeer slank maar toch met volle fraai gevormde kuiten die niet te dik maar ook niet te dun waren. De zeldzame keren dat ze een broek aanhad kon ik zien dat die benen tot aan haar bijna niet bestaande billen zeer slank doorliepen zodat er in haar kruis een grote vrije ruimte tussen was. Doordat ze meestal wijde kleding droeg, leek het alsof ze geen borsten had. Dat was natuurlijk niet zo. “s Zomers droeg ze wel eens een strak truitje zodat duidelijk was dat ze er wel degelijk waren. Ik schatte ze op een klein maatje A. Soms zag ik haar toevallig achter haar huis naar buiten komen en dan gebeurde het wel eens dat haar tepels hard van de kou werden. Ze wreef daar dan, zedig als ze was, snel met haar polsen over zodat ze opwarmden en zodoende niet meer zichtbaar waren wanneer ze merkte dat ik haar zag lopen.

Mijn verhaal begint op een doordeweekse dag. Ik was de hele week thuis geweest met een fikse verkoudheid. Die was gelukkig over, maar omdat je niets moet overhaasten had ik besloten om nog een paar dagen “lekker uit te zieken”. Nu waren we zoals dat heet “goede buren” van elkaar. Dus stonden we, wanneer dat nodig was, voor elkaar klaar. Zo ook dus deze keer. Eva moest in het dorp om een boodschap en zou dan meteen een en ander voor ons meenemen. (M”n vrouw moest de hele dag werken) Toen ze terugkwam van de winkel hoorde ik haar de trap opkomen. Ik fantaseerde dat ze de slaapkamer binnen zou komen. Dat ze zich uit zou kleden en smachtend naar seks om mijn lijf zou smeken. Natuurlijk wist ik wel beter maar een fantasietje doet niemand kwaad, toch?

“Kan ik nog iets voor je doen voordat ik naar huis ga?” Vroeg ze, terwijl ze, nadat ze keurig geklopt had, een stap de slaapkamer binnenkwam. “Je kunt even bij me komen liggen” flapte ik eruit. Ik had het willen denken en ik had willen zeggen. “Nee hoor, dank je.” Maar het was te laat. “Meen je dat?” Vroeg ze ongelovig, maar niet geschrokken! “Natuurlijk” antwoordde ik dapper. In een flits had ik bedacht dat misschien het onmogelijke nu totaal onverwacht toch zou gebeuren. Eva had een rode kleur op haar wangen gekregen en sloot de deur achter zich nadat ze de slaapkamer nog twee passen verder ingelopen was. “Ik weet dat ik dit niet moet doen” zei ze. “En toch doe ik het.”

Met een nog roder hoofd dan dat ze al had ritste ze haar kuitlange rok open, liet die op de grond zakken en stapte er uit. Vervolgens knoopte ze haar blouse zorgvuldig los en legde die over de slaapkamerstoel. Ze trok haar pantybroekje naar beneden, ging op de stoel zitten en stroopte de panty snel van haar ranke benen. Toen stond ze daar. Een beetje hulpeloos. Onzeker. Ze droeg niets anders meer dan haar witte satijnen behaatje en haar degelijke witte slipje. Dapper spreidde ze haar armen en zei. “Wil je nog steeds dat ik bij je kom liggen?” Hoe kon ze ook weten dat ze het lijf bezat waar ik al zolang op geilde. Ik vond haar magere schouders met de pezige armen schitterend. De benige borst met de nog geheime borstjes. Haar platte buik voorzien van slechts een plooitje, de uitstekende botten van haar bekken. De sterke dunne benen die daaronder stonden. De handbreedte ruimte waar haar geslacht moest zitten. Alles, tot en met haar schouderbladen, haar duidelijk zichtbare ruggengraat en haar niet bestaande billen. Alles wond me mateloos op.

“Wat ben je mooi” stamelde ik en zwaaide het dekbed half open. “Echt?” Vroeg ze gevleid terwijl ze naast me in bed kwam. “Eerlijk waar” antwoordde ik gemeend. Ze was op dat moment de opwindendste vrouw die ik me maar voor kon stellen. Ik sloeg mijn arm om haar en zij legde haar hoofd tussen mijn rechterschouder en mijn borst. Haar rechterhand rustte daarnaast, op een paar centimeter afstand van mijn linker tepel. Eva zuchtte zacht toen ik met een langzame beweging vanaf haar schouder naar haar rug begon te strelen. Haar harde schouderblad wond me op en toen ik haar ruggenwervels een voor een naar onder toe streelde werd mijn toch al stevige erectie moordend. Eva ’s vingertoppen beroerden ondertussen mijn ene tepel terwijl ik op de andere het puntje van haar tong voelde. Toen ze er vervolgens aan zoog kreunde ik van genot. Ze bracht haar gezicht naar het mijn waarna we elkaar teder en onwennig op de mond zoenden. Ik streelde met het puntje van mijn tong haar smalle lippen waarop ze haar mond opende en haar tong tegen de mijne duwde.

Dat was het begin van een lange intense steeds heviger wordende tongkus. Ik wreef haar daarbij stevig over de rug en zij kneep hard in mijn tepel. Ze verplaatste haar been over mijn onderbenen totdat ze met haar knie mijn pik aanraakte. Ik kon aan haar ademhaling merken dat dit haar opwond. Ik reikte naar de sluiting van haar beha en probeerde die los te maken. Zoals het schijnbaar hoort in een situatie als waar ik me nu bevond kreeg ik die natuurlijk niet open. “Wacht maar” zei Eva en ging overeind zitten. Met een routineuze beweging op haar rug haakte ze het stuk lingerie los en liet het voorwaarts van haar armen glijden. Wat ik toen zag deed mijn hart in mijn keel kloppen. Ik weet dat de meeste mannen er niets aan vinden maar ik vond en vind het schitterend! Eva had twee ruim van elkaar gescheiden ontzettend slappe borsten met op zo’n twee vingers afstand van de onderkant op elk een schitterende lange slanke roodbruine tepel, die vanuit een kleine tepelhof opgewonden naar voor priemde.

Ik zoog meteen haar harde linker tepel naar binnen en rolde de rechter tussen mijn duim en wijsvinger. Eva gromde zacht van genot en streelde me door de haren. Ik slokte haar hele borst vervolgens naar binnen, zoog erop en liet die door mijn hoofd naar achter te bewegen weer, al zuigend, uit mijn mond glijden. Eva had intussen het dekbed helemaal opengeslagen en reikte naar mijn pik. Een rilling van opwinding ging door me toen ze de schacht met haar kleine knokige hand omvatte. Eva knorde goedkeurend en begon me langzaam af te trekken.

Al trekkende verplaatste ze zich met haar hoofd richting mijn pik. Ik kon zo natuurlijk niet meer aan haar tieten zuigen dus kneedde ik ze, rolde haar tepels en masseerde haar buik en middel. Even later, ze had zich nu zo geposteerd dat haar onderlichaam naast mijn schouder was, trok ik het slipje van haar harde billen naar beneden. Eva lichtte haar knieën een voor een op zodat ik de onderbroek helemaal uit kon trekken. En weer ging er een golf van opwinding door mijn lijf! Zoals ik al eerder zei had Eva hoegenaamd geen billen. Wel een beetje natuurlijk, maar ze mochten geen naam hebben. En omdat ze op haar knieën voorover gebukt zat was haar aars volledig vrij zichtbaar. De binnenkanten van haar billen waren bekleed met een dun randje bruin haar. Dat begon bij haar anus en liep, geleidelijk dikker wordend door over haar buitenste schaamlippen waarna het boven haar kut eindigde in een mooie bruine en niet al te dik behaarde poes. Haar binnenste schaamlippen hingen dik en donkerroze uit de behaarde heuvel. Door de enorme vrije ruimte tussen haar benen leken ze nog groter dan ze al waren.

Ik streelde met mijn vinger vanaf haar anus over haar schaamlippen tot daar waar haar clitoris moest zitten. Op die manier opende ik haar lippen enigszins en merkte toen dat ze al behoorlijk vochtig werd. Eva kreunde weer, op die opwindende manier die ik haar al vaker had horen doen. Alleen was er in die gevallen geen sprake geweest van een erotische context. Ze ging nu schrijlings over me zitten, zodat we een volmaakte 69 zouden kunnen maken. Ze bukte zich nog verder voorover waarna ik haar kut ver open kon trekken. Nu ben ik gek op een grote kut en Eva stelde in dit opzicht alles behalve teleur. Ze had een schitterend groot roze gat met een mooie lekker grote kittelaar erboven. Ik begon haar naar hartenlust te vingeren en te beffen.

Eva had mijn pik intussen in haar mond genomen en was me nu heerlijk aan het pijpen. Stel je voor! Als er al eens iets geweest zou zijn waarvan ik het vermoeden had dat het ooit nog eens zou gebeuren dan was het dit toch zeker niet. Onze onaantrekkelijke streng gereformeerde buurvrouw van 50 jaar lag poedelnaakt boven op me en zoog aan mijn lul terwijl ik haar kut uitlikte! Nu pas bleek hoe vooringenomen ik geweest was over Eva. Ik was er, al fantaserende natuurlijk, altijd vanuit gegaan dat ze het nooit anders zou doen dan recht op en neer. En dat ze nog nooit gepijpt zou hebben. En dat ze, wanneer ze het met mij zou doen, ze voor de eerste keer in haar leven aan een lul zou zuigen. Of dat zo was? Ik betwijfelde het meteen. Eva zoog afwisselend hard en zacht aan mijn eikel, dan aan de hele pik. Vervolgens pijpte ze, dan likkend dan weer zuigend. Ze beet stevig in de schacht om daarna weer voorzichtig aan mijn eikel te knabbelen. Met haar hand trok ze vakkundig af. De hele hand aan mijn paal, dan de eikel in haar handpalm nemend en aldus de gevoelige kop geraffineerd stimulerend. Alles wees erop dat Eva in haar leven meer met een pik gedaan had dan hem alleen tussen haar benen krijgen.

Terwijl Eva mij verwende deed ik alles om haar naar een spetterend orgasme te brengen. Ik likte en zoog. Ik tongde en beet. Ik vingerde op alle mij bekende manieren. Dat alles had gelukkig ook op haar effect. Haar kut vouwde zich gaandeweg volledig open en scheidde overvloedig slijm af. Toen ik al een aantal keren om uitstel gevraagd had (anders was ik al lang klaargekomen) voelde ik dat Eva naar een orgasme toe werkte. Ze klemde haar mond vast om mijn lul zonder te zuigen en snoof en kreunde steeds heviger. Ik likte haar klit en voelde met mijn vingerende vingers dat haar kutspieren zich begonnen te spannen en spannen, ze knepen mijn vingers bijna naar buiten. Ik likte door en toen kwam ze klaar. Geen gewoon orgasme maar ze spoot een golf warm water in mijn gezicht en in mijn mond. Ik zoog me vast op haar gat en slikte de volgende golf gretig en geil naar binnen. Het was dat typische smaakloze warme kutwater dat een vrouw kan spuiten wanneer ze een bepaald soort orgasme krijgt. Hoe het nu precies kan dat ze dan, in elk geval wat smaak en reuk betreft, gewoon water spuit is voor mij nog steeds niet duidelijk. Maar opwindend is het wel!

Nadat ze weer wat tot zichzelf was gekomen, ze was van me afgegleden en lag nu op haar zij, streelde Eva haar wang met mijn ondertussen weer half slappe lul. Ze had haar linkerbeen opgetrokken zodat haar kut vrij zichtbaar was. Ik masseerde de opnieuw slijmerig wordende lippen weer en drong langzamerhand met twee vingers door in de grote glibberige grot.

“Speel eens met je borsten” zei ik tegen haar. “Dat lijkt me opwindend om te zien.” Steunend op haar rechterzijde, haar hoofd opzij gebogen nam ze mijn pik in haar mond en de kleine slappe borstjes in haar handen. Haar sterke knokige vingers knepen erin en rolden die schitterende lange dunne tepels. Toen ze daar hard aan trok zodat ze nog langer werden dan dat ze al waren kwam mijn erectie weer op volle sterkte. Mijn harde eikel deed haar wang opbollen. Door mijn massage van de binnenkant van Eva ’s kut kwam de opening weer op maximale grootte en soepelheid. Ik kon er nu met gemak mijn vier vingers in kwijt. Ik masseerde zodoende met mijn handpalm haar kittelaar en met mijn vingers de binnenkant van haar kut en, naar ik hoopte, haar G- plek. Eva raakte danig opgewonden en had mijn lul uit haar mond laten floepen. Het was tenslotte ook geen makkelijke houding geweest. Wel streelde ze haar hard geworden tepels nog steeds en lag vrijwel op haar rug in een hoek van 45 graden half op mijn onderlichaam met haar benen wijd uiteen en de knieën opgetrokken.

Doordat ik er tenslotte al vier vingers in had zitten werd de verleiding wel erg groot om Eva te vuistneuken. Al draaiende wurmde ik mijn hele hand in haar kut. Ze steunde maar wees me niet af. Toen ik haar langzaam begon te vuistneuken, werd haar steunen en kreunen steeds luider en genotvoller. Al snel lag Eva op haar zij, nog steeds met opgetrokken knieën en gespreid bekken. Ze kon zo gelukkig weer wel mijn pik in haar mond nemen en deed dat dan ook, waarna ik neukende bewegingen begon te maken. Eva genoot van mijn pompende hand en ik niet minder van haar krachtig zuigende lippen zodat het onvermijdelijke niet uit kon blijven. Met een diepe en behoorlijk luid geslaakte kreun kwam ze, eigenlijk toch nog plotseling, klaar. Ik vond dat ik me nu lang genoeg had ingehouden en met een laatste stoot naar boven barstte ook ik los. Eva bleef gewoon doorzuigen! Ze zoog elke straal als het ware uit mijn lul en slikte het sperma door alsof ze niet anders gewend was. Toen ik uitgespoten was trok ze het vel van mijn pik zover mogelijk naar beneden en zoog hem krachtig schoon. Er was geen druppeltje meer te zien toen ze zich op haar rug rolde.

“Oh! Wat was dat lekker zeg!” zuchtte Eva. “Ontzettend lekker” beaamde ik. En wilde mijn hand, die nog steeds tot aan de pols in haar kut zat, terugtrekken. “Laat nog even zitten” zei ze “Het is zo’n lekker gevoel om zo gevuld te zijn.” En zodoende bleven we nog een poosje zo liggen totdat Eva zei dat ze wel zin in een sigaretje had. Ik trok mijn vuist terug, wat op zich wel een leuk gezicht was omdat haar kleiner wordende schaamlippen zich vaster om mijn hand sloten zodat ik haar kut als het ware een stuk naar buiten trok. Mijn vingers zagen er geweekt uit, zoals ze zijn wanneer je uit bad komt. “Heb jij straks nog zin denk je?” Vroeg ze terwijl ze haar slip van de grond opraapte. “Als jij nog wilt.”

“Ja” antwoordde ze. Daarop legde ze haar slipje bij het behaatje en de panty op de stoel, stapte naakt in haar rok en trok haar blouse aan die ze slechts vanaf het midden naar beneden toe dichtknoopte. Nadat ik mijn onderbroek en een T-shirt aan had getrokken ging ik ook naar beneden waar Eva al koffie maakte. “Lekker” zei ik. Ik ging vervolgens plassen en toen ik terugkwam zat ze in een tuinstoel achter het huis, genietend van haar sigaret. Ik begreep dat nog steeds. Ik had vroeger ook gerookt. Zo staande, naast haar met een mok koffie in mijn hand had ik een prachtige inkijk in haar blouse. Ik zag haar opvallende borstbeen met de duidelijk zichtbare ribben. De kleine platte slappe borstjes met die opvallend mooie tepels. De tepels die niet zoals de meeste inzakten maar, ik denk doordat ze zo lang waren, als hele kleine slurfjes aan de tepelhoven hingen. Ik kreeg er spontaan een beginnende erectie door. Weer geil wordend krieuwelde ik met mijn vingers door haar dunne bruine haar, kriebelde haar nek en oor en gleed zo strelend naar haar harde schouder. Ze nam nog een diepe trek van haar sigaret waarna ze de peuk uitdrukte. Ik zag dat haar speentjes zich weer oprichtten.

“Mheu…oah…” kreunde ze zacht, zoals alleen zij dat kan. Ze wreef over de bobbel in mijn onderbroek en trok die vervolgens naar beneden. Ze greep me bij de stijve en trok meteen de voorhuid zacht naar achter, om hem vervolgens zo met ontblote kop in haar hand vast te houden. Onbeschrijfelijk dat ik daar zo stond met onze buurvrouw, die al een aantal jaren pal naast ons woonde. En dan was het nog moeilijker voor te stellen als je haar zou zien. Of je haar nu mooi vindt of niet, smaken verschillen gelukkig, maar ze is toch zowat het toonbeeld van een deugdzame gelovige, evangelische vrouw. Misschien is het juist dat wat haar voor mij zo extra opwindend maakte. Mijn hand was intussen van haar schouder naar haar borst afgegleden. Ik kneedde de zachte slap aanvoelende huidplooi en kneep de harde tepel tussen mijn vingers. Eva begon ook zin te krijgen. Ze nam mijn pik weer in haar mond en begon me langzaam en nat te pijpen. Opgewonden wreef ik nu met mijn hand over haar beide borsten, over de kleine plooien van haar verder platte buik en weer terug naar haar uitstekende sleutelbeenderen. Ik hielp haar uit haar blouse, ze pijpte me overigens nog steeds, en liet haar de armen omhoog houden. Eva had ongeschoren oksels. Het toeval wil dat ik iets heb met okselhaar, en trouwens ook met ongeschoren vrouwenbenen. ‘Call me kinky’ ik geef het meteen toe, maar het is nu eenmaal zo. En ik doe er trouwens niemand kwaad mee.

Het bruine haar hing half nat bezweet in sliertjes onder haar armen geplakt. Ik streelde er wellustig door en snoof haar zoete zweetgeur, vermengd met deodorant op. Ik trok haar omhoog uit de stoel. Eva vouwde haar handen achter haar hoofd zodat de harige oksels volledig vrij kwamen. Haar magere borst spande zich, zodat er van haar borstjes bijna niets meer overbleef. De lange dunne tepels priemden nog feller vooruit vanaf haar bijna harde borstkas. Ik zoog ze beurtelings op en likte wellustig over de volle lengte door haar oksels. Supergeil geworden vreeën we vervolgens op de heftigste manier die je jezelf maar voor kunt stellen. Alsof we beiden lang iets tekort gekomen waren. We vergaten bijna dat we buiten stonden. De tuin was weliswaar afgesloten maar je weet tenslotte nooit wie er toevallig uit zijn slaapkamerraam kijkt. Eva pakte haar blouse, ging de keuken binnen en ik volgde met gestrekte sabel en mijn onderbroek halverwege mijn dijen. Eenmaal binnen vreeën we heftig verder en ik ritste intussen haar rok los zodat ze weer helemaal naakt was. “Ik wil neuken” hijgde ik nadat ik aan haar oor gekloven had.

“Kom” zei ze. Ze steunde met haar handen op het aanrecht en was iets door haar knieën gezakt. Zoals een keeper bij voetbal doet wanneer hij klaarstaat voor de strafschop. Zo voorover leunend zag ze er prachtig uit. De aanblik van de naar buiten stekende schouderbladen met daartussen de aanzet van haar ruggengraat die door de lichte kromming van haar rug gigantische proporties had aangenomen wond me op. Mijn tong volgde de botten vanaf haar billen tot in haar nek. Ze huiverde van genot. Ik greep met mijn hand in de brede vrije ruimte tussen haar mooie dunne benen. Haar kut liet zich meteen openen en bleek door en door gesmeerd met haar slijm. Mijn lul trilde toen ik mijn eikel, zonder handen, van haar aars naar haar kut op en neer wreef. Haar kut voelde zo heerlijk warm en glibberig aan dat ik hem meteen, zonder enige weerstand te voelen, naar binnen liet glijden. Nodeloos te zeggen dat elke stoot met gemak tot aan mijn ballen naar binnen ging. Elke stoot maakte een smakkend nat geluid en ontlokte Eva een kreun en mij een steun. Ik greep haar bij de benen en tilde haar van de grond, vanzelfsprekend mijn pik in haar houdend. Dat kon gemakkelijk want ze was zo licht als een veertje. Eva verpakte hand voor hand langs het aanrechtkastje naar de vloer, zodat ik haar als een kruiwagen vasthad. Armen gestrekt, handen plat op de grond en benen gestrekt schuin omhoog en ik ertussen, haar net boven de knieën vasthoudend. Eva kraaide het uit. Zo aan elkaar gekoppeld liepen we naar de woonkamer. Waanzinnig! Mijn pik zat op die manier zo diep dat ik haar baarmoedermond aan mijn eikel voelde schuren. Bij de eetkamertafel gekomen klom ze weer omhoog om tenslotte boven op die tafel onze wandeling te eindigen.

“Ga jij op de salontafel liggen?” Vroeg ze “Dan ga ik bovenop, als je dat wilt natuurlijk” voegde ze er aan toe. “Wat dacht je! Ik wil je wel eens boven op me zien zitten” antwoordde ik gretig. Zo gezegd zo gedaan. Ik ging op mijn rug op de salontafel liggen en Eva ging wijdbeens boven me staan. Langzaam liet ze zich op haar hurken zakken, spreidde met een hand haar schaamlippen en voerde met de andere mijn tintelende lul naar binnen. Ze vouwde haar handen in haar nek, waarschijnlijk wetend dat de aanblik van haar bezwete okselhaar en die onvolprezen tepels op haar magere borst me bloedgeil maakte. Zo zittend begon ze me af te rijden. Dat op en neer wippen hield ze natuurlijk niet heel lang vol. Ook al had ze dan gespierde benen en nauwelijks gewicht te torsen. Ze was tenslotte geen getrainde pornoactrice. Ze zocht steun met beide handen op mijn borst en aldus voorover leunend neukte ze me met klotsende kut verder. Ik voelde dat het wat mij betreft niet zolang meer ging duren dus ik begon met mijn vingers mee te werken aan Eva ’s orgasme. Het zou tenslotte niet kunnen dat ik klaar zou komen en zij niet meer omdat bij mij alle lust weggespoten zou zijn. Ik vingerde dus de bovenkant van haar kut, daar waar haar kittelaar zit. En weer voelde ik haar kutspieren knijpen, en weer kwam Eva met een diepe luide kreet klaar. Door die tijdelijke extra tegenstand van haar vagina kwam ook ik en spoot haar straal na straal vol.

Hijgend en nat van het zweet lagen we daar op de salontafel. We hadden nog ruim tijd om te douchen, wat we natuurlijk ook deden maar dan zonder seks. We waren het met elkaar eens dat we alles te lekker gevonden hadden om nooit meer te doen.

Zakky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *