Zuiydeweg

()

Onderweg naar Zuid-Frankrijk stuur ik mijn auto een parkeerplaats op langs de snelweg. Het is een rustige dag en we zijn al flink opgeschoten. Speurend naar een goed plekje om even lekker te ontspannen zie ik nog een vrije plaats vlakbij de ‘gezins-area’ met picknicktafels. Terwijl mijn vrouw in de achterbak van de auto op zoek gaat naar spullen om koffie te zetten loop ik een rondje om de auto en leun tegen de motorkap. Bijna alle tafels zijn bezet en vlakbij zit een gezinnetje rustig te eten.

Man, vrouw met een jongen en meisje van ongeveer zeven jaar. Ik kijk onopvallend hun richting uit en mijn blik wordt onweerstaanbaar naar de moeder getrokken. Ze draagt een fleurig vakantiejurkje waarin haar weelderige vormen goed tot uiting komen. Twee mooie blote benen eronder gestoken in witte gympen. Op en top in vakantiestemming. De kinderen vervelen zich wat en rollen een balletje over de tafel naar elkaar toe. Op een zeker moment mist het meisje het balletje en dat rolt in het gras precies achter de moeder. Die strekt zich naar achteren en daarbij krijg ik een mooie blik tussen haar dijen die door de beweging uit elkaar gaan.

Ze draagt een rood slipje, eigenlijk niet meer dan een smal reepje stof dat haar schaamstreek bedekt. Als ze overeind komt kruisen onze blikken elkaar en ze werpt me een brede glimlach toe. Ik krijg het er warm van en in mijn korte broek voel ik de spanning toenemen. Volgens mij heeft ze dat in de gaten want ze kijkt steeds met een steelse blik mijn kant op. Haar benen bewegen onrustig onder de tafel zodat ik een mooie blik op haar dijen krijg. Volgens mij doet ze het erom! Ze gaan de boel van tafel opruimen en iedere keer dat ze zich strekt om wat te pakken en in de krat te bergen gaan haar dijen open en heb ik een prachtig uitzicht op haar slipje. Vlakbij loopt een paadje de bosjes in en regelmatig lopen mensen die kant op kennelijk om een plasje te doen. Als alles in de auto is gepakt zie ik haar praten met haar man en naar de bosjes wijzen. Vervolgens loopt ze naar het paadje en verdwijnt tussen de bosjes. Dit is mijn kans.

Ik kijk om mij heen; mijn vrouw is nog steeds druk achter de auto. Zo onopvallend mogelijk loop ik het paadje in tussen de bosjes. Ik volg het pad en kijk ondertussen spiedend rond of ik haar zie. Ze is een flink stuk naar achteren gelopen en plotseling zie ik haar rechts gehurkt achter een struik zitten. Nu of nooit. Ik haal mijn ondertussen kloppende paal tevoorschijn en loop haar richting op. Vlak voor haar blijf ik staan. Ze kijkt mij verbaasd aan en tot mijn verbazing strekt ze haar hand naar voren. Ik doe nog een stap en voel haar stevige hand zich om mijn paal klemmen. Zo trekt ze me vlak voor haar gezicht en voor ik het weet neemt ze mijn lul in haar mond en begint me zalig te pijpen. Ik realiseer me dat er weinig tijd is. Buk me naar voren en pak haar heerlijke borsten in mijn handen. De puntjes zijn al keihard.

Ik trek haar overeind en ik begin als een gek haar borsten te zoenen en aan haar puntjes te zuigen. Ze verbergt haar gezicht in mijn nek en aan haar ademhaling voel ik dat ze het geil vindt. Mijn hand gaat ondertussen naar beneden tussen haar schaamlippen die al behoorlijk gezwollen zijn. Binnen is het warm en nat. “Kom snel”. Hoor ik haar fluisteren in mijn oor. Ik druk haar tegen me aan. Ze trekt haar been op en bijna als vanzelf vind mijn paal haar kletsnatte gleuf. Ze begint tegen mij aan te rijden waardoor mijn paal snel in en uit haar poesje beweegt. De geile situatie windt mij enorm op en al snel komt mijn hoogtepunt. Ik trek me uit haar terug; zij bukt zich snel en vangt mijn hete golven in haar mond op. Dan draait zij zich om, trekt haar jurkje recht en verdwijnt richting parkeerplaats.

Ik berg mijn gereedschap op en loop eveneens terug. Net op tijd om haar te zien instappen met de benen maximaal open mijn kant op gericht en een brede glimlach. Ik kan niet laten schalks naar haar te zwaaien waarna ze wegrijden richting zonnige Zuiden. Mijn droom spat uit elkaar als mijn vrouw roept dat de koffie klaar staat.

Dirk Smit

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *